Aşılama 2021 NİSAN AYINDA AŞILAMA YAPTIRANLAR

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Keske herkes senin gibi anlayışlı olsa canim. Kandilde ben gidelim deyince eşim sen akılanmayacaksın galiba dedi.o zaman anladım hiç gerek yok. Hasta falan olursa görevimi yaparım bana düşen neyse ama Allah iki dünyada da denk getirmesin bizi.

Vakit geçirmeye bak sen hiç odaklanma ağrıya uykuya vs. Kafan rahat bir şekilde geçsin günler. Du bakalım Allah büyüktür dilerim vardır ve seninledir

Arkadasim hayirli olsun gözünüz aydın inşallah bizde mucizemize tanıklık ederiz Ramazan in yüzü suyu hürmetine bizleride sevindirir Rabbimiz inşallah dua et nolursun bende yarın hastaneye kan vermeye gideceğim bendinde pembe bir lekeleme geldi adet olacağım sandım tedirgin oldum ama sonra gelmedi yani hiç kan şeklinde olmadı şimdi senin yazını okuyunca bir heyecan bastı kalbimi

Canım benim o zaman senin de yarın güzel haberlerini bekliyoruz

Artar inşallah ablacim

En azından bizden yüksek 1.4 çıktı benim

Gönlümüzün muradiyla çıkmayı nasip etsin rabbim bu imtihandan hepimizi inşallah artar bu endişenin yerini sevinç kaplar dilerim

Gönlümüzün muradiyla çıkmayı nasip etsin rabbim bu imtihandan hepimizi inşallah artar bu endişenin yerini sevinç kaplar dilerim
İnşallah gerçekten çok yorucu hep hayırlısını istiyoruz ama insan üzülüyor yine de ne kadar sevinçle elime aldım kan testimi ama sonucu görünce bitti bütün umutlar hevesler hayaller

Üzülmeyin sizin için hayırlısı ne ise o olsun inşallah artar kurban olduğum Allahım büyük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…