Keske herkes senin gibi anlayışlı olsa canim. Kandilde ben gidelim deyince eşim sen akılanmayacaksın galiba dedi.o zaman anladım hiç gerek yok. Hasta falan olursa görevimi yaparım bana düşen neyse ama Allah iki dünyada da denk getirmesin bizi.Kızlar sizin kayinvalidelerinizin beyni baya baya yanmış okurken sinir oldum Allah sabır versin sizlere. Uzak durun mesafeli olun kendinizi yıprattığınıza değmez bunlar cidden. Bence böylelerine de alaycı bi tavırla cevap vermeniz lazım ve asla onların yanında eşinizle kavga etmeyin aksine daha da mutlu olun. Bunlar anca ondan anlar. Eşiniz onların yanında size daha da fazla değer verdiğinde içten içe çıldırır bunlar
Vakit geçirmeye bak sen hiç odaklanma ağrıya uykuya vs. Kafan rahat bir şekilde geçsin günler. Du bakalım Allah büyüktür dilerim vardır ve seninledirİlk çocuğumda geç kendini belli etti ama onda daha belirgin de yani kusmalarının vardı şu an bunda sadece sol kasıkta ağrı bel ağrısı uyuklama var içimden geçen hissiyat da bence bir haftaya kadar belli olur diyor ama bekleyelim,
Kızlar yazıp yazmama konusun da kararsız kaldım sizi üzermiyim yoksa hamileliğim devam eder mi bilmediğim için. İnşallah sağlıkla tutunur bebeğim daha çok küçük. Yani kısaca bende hamileyim kızlar. Siz siz olun adet kanaması görür gibi olsanız da bi kan testi yaptırın benim 1 gün gelir gibi oldu sonra hiç bişey kalmadı. İdarar testim hep pozitif çıkt
Canım benim o zaman senin de yarın güzel haberlerini bekliyoruzArkadasim hayirli olsun gözünüz aydın inşallah bizde mucizemize tanıklık ederiz Ramazan in yüzü suyu hürmetine bizleride sevindirir Rabbimiz inşallah dua et nolursun bende yarın hastaneye kan vermeye gideceğim bendinde pembe bir lekeleme geldi adet olacağım sandım tedirgin oldum ama sonra gelmedi yani hiç kan şeklinde olmadı şimdi senin yazını okuyunca bir heyecan bastı kalbimi
Amin arkadaşım inşaAllah dua et lütfenCanım benim o zaman senin de yarın güzel haberlerini bekliyoruz
Allah razı olsun inşallahVakit geçirmeye bak sen hiç odaklanma ağrıya uykuya vs. Kafan rahat bir şekilde geçsin günler. Du bakalım Allah büyüktür dilerim vardır ve seninledir
Amin inşallah Allah razı olsun canımBen Meryem süresini Allahin izniyle devamlı sizin için kendim için ve anne olma hayali kurup gönülden isteyen herkes için okuyorumAllah kabul etsin inşallah ❤
Allah razı olsun rabbim kabul eylesin inşallahBen Meryem süresini Allahin izniyle devamlı sizin için kendim için ve anne olma hayali kurup gönülden isteyen herkes için okuyorumAllah kabul etsin inşallah ❤
Artar inşallah ablacimDoktorra gittim beta arttı mı iki katı diye artmamış çok üzüldüm doktor bazen sabit kalabiliyor takip edelim dedi ama sadece teselli gibi geldi bu bana. Yani iş pozitifi almakla da bitmiyor her adımı imtihan Allahım
En azından bizden yüksek 1.4 çıktı benimDoktorra gittim beta arttı mı iki katı diye artmamış çok üzüldüm doktor bazen sabit kalabiliyor takip edelim dedi ama sadece teselli gibi geldi bu bana. Yani iş pozitifi almakla da bitmiyor her adımı imtihan Allahım
Gönlümüzün muradiyla çıkmayı nasip etsin rabbim bu imtihandan hepimizi inşallah artar bu endişenin yerini sevinç kaplar dilerimDoktorra gittim beta arttı mı iki katı diye artmamış çok üzüldüm doktor bazen sabit kalabiliyor takip edelim dedi ama sadece teselli gibi geldi bu bana. Yani iş pozitifi almakla da bitmiyor her adımı imtihan Allahım
İnşallah gerçekten çok yorucu hep hayırlısını istiyoruz ama insan üzülüyor yine de ne kadar sevinçle elime aldım kan testimi ama sonucu görünce bitti bütün umutlar hevesler hayallerGönlümüzün muradiyla çıkmayı nasip etsin rabbim bu imtihandan hepimizi inşallah artar bu endişenin yerini sevinç kaplar dilerim
Kaç çıktı ablaİnşallah gerçekten çok yorucu hep hayırlısını istiyoruz ama insan üzülüyor yine de ne kadar sevinçle elime aldım kan testimi ama sonucu görünce bitti bütün umutlar hevesler hayaller
Üzülmeyin sizin için hayırlısı ne ise o olsun inşallah artar kurban olduğum Allahım büyükDoktorra gittim beta arttı mı iki katı diye artmamış çok üzüldüm doktor bazen sabit kalabiliyor takip edelim dedi ama sadece teselli gibi geldi bu bana. Yani iş pozitifi almakla da bitmiyor her adımı imtihan Allahım
İlk testim 56 iki gün sonrası 58Kaç çıktı abla
Bazı topiklerde düşer gibi olup artmaya devam ettiğini paylaşanlar olmuştu belki sizinde öyle olur. Hakkınızda hayırlısı olsun sağlıcakla artsın değeriniz inşallahİlk testim 56 iki gün sonrası 58
Abla sevinmelisin bence gene 56 çıkmış bizde o da yok Allah'ım yüzünü güldürsün inşallah hepimizinİlk testim 56 iki gün sonrası 58
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?