2021 OCAK ANNELERİ

Mahbuss

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2020
28
24
3
27
Merhaba arkadaşlar ☺ böyle bir konu açmak istedim birbirimize bilgi aktarımı yaparız diye 💕
Son adet tarihim 26 nisan şuan 5+6 haftadayız. Kesemizi Perşembe günü gördük hamdolsun. 17 haziranda da kalp atışını dinlemeye gideceğiz Allah izin verirse inşallah. Tahmini doğum tarihi 31.01.2021 görünüyor
Bu arada benim nazlı bebişim 2 sene sonra geldi şifa gibi geldi. Rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin aratmadan inşallah 💕
Biz hamişlerde sağ salim kucağımiza alalım inşallah

Hayırlı olsun.. Nasipse ben de ocak annesi olacam..

Merhaba arkadaşlar ☺ böyle bir konu açmak istedim birbirimize bilgi aktarımı yaparız diye 💕
Son adet tarihim 26 nisan şuan 5+6 haftadayız. Kesemizi Perşembe günü gördük hamdolsun. 17 haziranda da kalp atışını dinlemeye gideceğiz Allah izin verirse inşallah. Tahmini doğum tarihi 31.01.2021 görünüyor
Bu arada benim nazlı bebişim 2 sene sonra geldi şifa gibi geldi. Rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin aratmadan inşallah 💕
Aramızda iki gün var. Bakalım hayırlı olsun

Merhaba kızlar benimde tahmini doğum 31 ocak. Yarın ilk kez kadın doğuma gideceğim hepimizinin ki sağlıkla gelsin inşallah 😘

Merhaba arkadaşlar bende ve eşimde kan uyuşmazlığı varmış doktor 28 haftada iğne yapilicak dedi ama çok geç degilmi ille erken igne olunmasi için kanamami olması lazım bide daha önce 7 haftalık düşüğüm olmuştu

Bende varim insallah Rabbim saglikli sihatli bebislerimizi kucağımiza almayi nasip etsin insallah💚

Merhaba herkese, uyku düzeni hakkında bi soru soracağım sizlere.
Oğlum günde üç kere uyurken bir defayı bile zor uyutur oldum. Normal mi anlamadım ama tek uyku için daha erken gibi. Her bebek aynı değil ama sizlerde durum nasıl?

Back
X