- Konu Sahibi annabelica
- #49.341
Çok teşekkür ederim bende baya korkmuştumBende de oluyor canım bebek vajinadaki sinirlere baskı yaptığı için oluyor diye biliyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür ederim bende baya korkmuştumBende de oluyor canım bebek vajinadaki sinirlere baskı yaptığı için oluyor diye biliyorum
Aşko dün eve gönderdi 2 saat sonra tekrar gel dedi nöbetçi dr. Sancı ve bebeğin kalp atışı hızlı çıktı. Taşikardi deniyormuş.Canım az kalmış 10 17 si ne demek cok az zamanyerim onu beenn sağlıkla gelsin bebiskolarimiz
Yaa sancı mı çıkıyor. Ne diyorlae peki sancı cikmasina daha erken alma ihtimalleri var mi ?
Selam, devlet hastanesinden direkt alabilirsin, kimse bir şey sormaz, sanmıyorum. Muayene eder ama mutlaka, bebeğin haftasına bakıp veriyorlar. Bir şey götürmene de gerek yok. Hatta varsa tahlillerini falan da yaptır gitmişken, şikayetlerin varsa söyle.Kızlarr yarın çalışamaz raporu almaya gidicem normalde özel klinik takipliyim rapor için devlet hastanesine gitmem lazımmış. doktora herhangi bişey götürmem gerekiyor mu?
Güzel haberlerle gel canım inşallah
Benim bırakmak gibi bir şansım yok cnmYa bugün ben de bunu soracaktım fırsatım olmadı. Yürürken zorlanıyorum ama sürerken zorlanmıyorum
Babam falan sürmemi istemiyor artık. Biz götürelim diyor. Ama ben de kafama göre istediğim yere gidip gelmeyi seviyorum. Ne zaman bırakmamız lazım acaba sürmeyi![]()
Senin tercihin canım o için rahat etmiyorsa yapma en rahat nasıl olacağını sen bilirsin tabikiKızlar kundak yapmayı düşünüyor müsünüz kaynanam geceleri kundak yap öyle yatır diyor ama ben kıyamıyorum
Ay kim diyorsa demesin banada aynı haftada aynı tarihte 1500 e iri bebek dedi şuan 2400 35 haftada normal olan canım benim 150.gr den ne olacak yaniBirsey sorcm cnm sen yda bilen cevaplayabilirmi 29+5 bebek kilosuna 1350 denildi herkes cok dusukk diyor bu haftalarda olan yda bilgisi olan varmi doktor bana az cok bir seyde demedi smdi biraz tedirgin oldum
Ya hadi güzel haberler getir bize heyecanla bekliyoruzAşko dün eve gönderdi 2 saat sonra tekrar gel dedi nöbetçi dr. Sancı ve bebeğin kalp atışı hızlı çıktı. Taşikardi deniyormuş.Tekrar gittim bu sefer bayağı bişeyler söyledi kafamı karıştırıp sinir etti ve yatış önerdi. Ama yatmadım Bugün pazartesi olduğu için kendi dr. Gideceğim. İnşallah yatırmaz
![]()
Zaten annelik önce birşeylere alıştırma sonra o alışkanlığı bıraktırma üzerine değil miKundağa da mı alışıyorlar bu bebek milleti de yaaa kırk çeşit numarayani bebek ne derse o biraz da tabi. Bazen uyusun diye her yolu deniyor insan. Kundak yapmam ben durduk yere ama baktım bebek illa sıkıştırılmak istiyor kolları sararım hemen
![]()
Sagol kuzu ben de öyle tahmin ettim teşekkür ediyorummorceylan canım ben şimdi baktım yatağa. Siyah olan sert tarafı 0-2 yaş yazıyor. Seninki baskısı ters olmuş sanki mantıken de yenidoğan sert tarafta olması mantıklı gibi
Canım benım bebeğim 30+0 da 1356 idi. Dr kilosu için ıyı demişti. Anne baba mınyonsa daha da normal yanı.Birsey sorcm cnm sen yda bilen cevaplayabilirmi 29+5 bebek kilosuna 1350 denildi herkes cok dusukk diyor bu haftalarda olan yda bilgisi olan varmi doktor bana az cok bir seyde demedi smdi biraz tedirgin oldum
Ben bunu alacağım, kasımda indirime girer diye beklemedeyim. Çok fonksiyonlu olduğu için tercih sebebim, görsel olarak da diğerlerine göre daha çok beğendim.Kızlar hepinize günaydın iyi bir hafta olsun :)
Park beşik kullanan arkadaşlar hangi modeli tercih ettiniz ve tercih sebebiniz neydi acabaa
Günaydın canımKızlar hepinize günaydın iyi bir hafta olsun :)
Park beşik kullanan arkadaşlar hangi modeli tercih ettiniz ve tercih sebebiniz neydi acabaa