• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Kızlar bu 2. Cocukta anneye baglanan 1 500 luk maas ilk aydadami 1500 yoksa ilk ay 5000 bin diger aylar 1500 mu
İlk çocuğa tek seferlik 5.000 TL ikinci çocukta 1.500 TL 5 sene boyunca 3 ve üzeri çocukta 5.000 TL 5 sene boyunca her ay verilecek

Erken haftada doğum yapan kızlar bebeğinizi rop muayenesine götürdünüzmü şimdi bu reelsi gördüm içim gitti böyle mi yapılıyor gerçekten

İlk çocuğa tek seferlik 5.000 TL ikinci çocukta 1.500 TL 5 sene boyunca 3 ve üzeri çocukta 5.000 TL 5 sene boyunca her ay verilecek
Merhaba sadece ilk çocukta değil 2. 3.Çocukta da tek tek seferlik ₺5.000 var ve 5 yıl boyunca 1.500 TL ödeme. 2. Cocukta. 3.cocukta da 5bin 5 yıl

Kızlar bugün öğleden beri kasılma başladı tek bir yerde toplanıp tum karnim taş kesiyor sık sık ama siddetlenmiyor aynı şiddette 10 20 30 dk da bir düzenli . Akşam üstü de bel ağrısı eklendi nefes daralması da oluyor

Kızlar birley sorucam açıklığı kendimiz hissedebilyor muyuz? Vajinamızı sıkarak veya elimizle anlayabiliyor muyuz? Anlıyorsak eğer kaç cm açıklık amlaşılabiliyor

Kızlar doğum yapan herkesin gözü aydın miniklerimiz ömrü bahtı tertemiz olsun, benimde 12.12 de acil sezaryenle doğumum gerçekleşti yüksek tansiyon ve kordon dolanması yaşayınca 39+1 de bebeğim dünyaya geldi 3575 gr doğdu ama çok zorlu geçiyo bizim için günler sarılık var sık emziriyorum ama düşmedi 16.5 çıkıyor 18 yatış olur dendi allah hepimizin yardımcısı olsun🥹
Geçmiş olsuj canım bizim de öyleydi ama düştü çok şükür, mama başlamadıysan başlamanı tavsiye ederim ancak o şekilde düştü bizim. Hem anne sütü hem mama ilerledik çok şükür atlattık. Sonrasında mamayı bırakabilirsin

Kızlar birley sorucam açıklığı kendimiz hissedebilyor muyuz? Vajinamızı sıkarak veya elimizle anlayabiliyor muyuz? Anlıyorsak eğer kaç cm açıklık amlaşılabiliyor
Ben hissetmedim hissedilmiyor diye biliyorum doktor kendi eliyle vajinal muayene yaparak kontrol ediyor

Kızlar bugün öğleden beri kasılma başladı tek bir yerde toplanıp tum karnim taş kesiyor sık sık ama siddetlenmiyor aynı şiddette 10 20 30 dk da bir düzenli . Akşam üstü de bel ağrısı eklendi nefes daralması da oluyor
Doktora gitsrn iyi olur canım bizi de hsberdar et olur mu🌸
Hissetmiyoruz hayatım 4 cm açıklığım varmış 35. Haftamda. Kendin parmakla bakma suyunu paylatır ya da kanamaya sebep olabilirsin

Doktora gitsrn iyi olur canım bizi de hsberdar et olur mu🌸

Hissetmiyoruz hayatım 4 cm açıklığım varmış 35. Haftamda. Kendin parmakla bakma suyunu paylatır ya da kanamaya sebep olabilirsin
Yok yok kuzum vajina girişinden veya vajinayı sık bırak hareketleri yaparken acaba belli oluyor mu diye demiştimm :))

Yok yok kuzum vajina girişinden veya vajinayı sık bırak hareketleri yaparken acaba belli oluyor mu diye demiştimm :))
Ay pardon ☺️ benim muayeneden sonra kanamam da başladı suyumu da patlattılar korktum kimse yaşamasın ☺️

Ay pardon ☺️ benim muayeneden sonra kanamam da başladı suyumu da patlattılar korktum kimse yaşamasın ☺️
Muayeneden sonra kanama olabilir diyorlardı sanki de suyunun patlamasını bilemedim sanırım duymadımm :)).
Ya sorumun amacı aslında şey kuzum bir kaç gündür günde 2 kere falan vajina/kasık bölgeme 2-3 sanıyelik bıçak saplantısı gibi ağrı giriyor.
Acaba açılmayı tetikler mi daha çok küçük 34+2 ondan korktumm :(

Muayeneden sonra kanama olabilir diyorlardı sanki de suyunun patlamasını bilemedim sanırım duymadımm :)).
Ya sorumun amacı aslında şey kuzum bir kaç gündür günde 2 kere falan vajina/kasık bölgeme 2-3 sanıyelik bıçak saplantısı gibi ağrı giriyor.
Acaba açılmayı tetikler mi daha çok küçük 34+2 ondan korktumm :(
Braxton hicks olabir mi takip et canım sıklaşırsa doktorunda iletişime geç.
Korkunu çok iyi anlıyorum ben de o haftalarda rahatsızlandım 35.haftada doğum yaptım. Bebek kanala girmiş ama kafası su kesesinden dolayı tam girememiş yamuk kalmış tam kanala girsin diye ebe patlattı muayenede. Sonra da suni sancı ve doğum oldu zaten. Patlaması o yüzden

Back
X