Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Kanka hiç yaşamadım ama basmıyorumda sertmi yumuşakmı belki kendi kendine olup geçiyordur, ellemesende anlaşılar bir şey mi?
Ebet canım. Bır anda gelıyor ellemeden anlıyorsun zaten. Ellediginde de tas gıbı oluyor 8-10 sn surup gecıyor. Yururken geldıgınde durup kalıyorum bazen. Magnezyum vermıstı dr um ama ne demek ıstedıgımı anladı mı bılmıyorum cunku magnezyumla gecmedı hala

Ebet canım. Bır anda gelıyor ellemeden anlıyorsun zaten. Ellediginde de tas gıbı oluyor 8-10 sn surup gecıyor. Yururken geldıgınde durup kalıyorum bazen. Magnezyum vermıstı dr um ama ne demek ıstedıgımı anladı mı bılmıyorum cunku magnezyumla gecmedı hala
Aşkım acaba magnezyumu ikiyemi çıkarsan, ben ikiye çıkardığım zaman aşırı rahatlıyorum bel ağrılarım falan geçiyor

Bende canım. Su son 1 saate 4 kere kasılma oldu. Anlam veremıyorum bazen yasayan var mı bu kadar sık merak edıyorum
Benim başladı mı daha da sık oluyor. Kendi özel doktoruma sordum. bir kere akşam gittim nst çekildi. Bir kere de başla doktora gittim sırf bunun için. Sorun yok dediler, eğer sertleşmeyle birlikte ağrı girerse sürekli tekrar eden, o zaman haber ver dedi doktorum. Ama gene de içim rahat etmiyor, sürekli aklım orda

Bende canım. Su son 1 saate 4 kere kasılma oldu. Anlam veremıyorum bazen yasayan var mı bu kadar sık merak edıyorum
Magnezyumun markasını değiştirmek ve günde ikiye çıkarmak işe yarayabiliyor hafta ilerledikçe kasılmalar artıyor ya seninde baya büyük sanki haftan

Benim başladı mı daha da sık oluyor. Kendi özel doktoruma sordum. bir kere akşam gittim nst çekildi. Bir kere de başla doktora gittim sırf bunun için. Sorun yok dediler, eğer sertleşmeyle birlikte ağrı girerse sürekli tekrar eden, o zaman haber ver dedi doktorum. Ama gene de içim rahat etmiyor, sürekli aklım orda
Benımde oyle ki ben cok relaxımdır her konuda fakat bu durum zorlamaya basladı benı canım. Bir anda gelıyor ve bunu nprmal karsılamak pek mumkun degıl o an yanı resmen kasılma. Bakalım yarın gıderım olmadı bi.

Aşkım acaba magnezyumu ikiyemi çıkarsan, ben ikiye çıkardığım zaman aşırı rahatlıyorum bel ağrılarım falan geçiyor
Bı bakacagım askım soracagım once yanı bır arkadası nst baglamıslar sancı var mı dıye bakmak ıcın bana magnezyum vermıstı sadece, dr um acaba ne demek ıstedıgımı mı anlayamadı bakalim😵‍💫

Evet dediğim gibi büyümüş magnimore plus en güçlü magnezyummuş ve sabah akşam tavsiye ediliyor bu durumlarda canım böyle bebek sanki bir yerde toplanmışta sertleşmiş gibi dimi
Bı bakacagım askım soracagım once yanı bır arkadası nst baglamıslar sancı var mı dıye bakmak ıcın bana magnezyum vermıstı sadece, dr um acaba ne demek ıstedıgımı mı anlayamadı bakalim😵‍💫
Canım benimde kullandığım magnezyum o, gerçekten çok iyi magnimore plus, ikiye çıkardım 3 günde hemen etki etti bana

Kızlar karın sertlesmesini ne sıklıkla yasıyorsunuz
Canım benim azaldı baya günde 2-3 kez oluyor. Bende magnimore plus kullanıyorum eğer ağrım ya da kasılma olursa günde 2 içiyorum kızların dediği gibi rahatlıyorum 🤍
Kızlarrrr sonunda benim detaylım da yarın saat 3 de bana çok dua edin 🥹korkuyorum nedense😬😅

benimde sabah randevum var saat 10da☺️🌼✨
Çoook güzel geçsin randevularınız güzel haberlerle gelin 🥹😍

Canım benim azaldı baya günde 2-3 kez oluyor. Bende magnimore plus kullanıyorum eğer ağrım ya da kasılma olursa günde 2 içiyorum kızların dediği gibi rahatlıyorum 🤍

Çoook güzel geçsin randevularınız güzel haberlerle gelin 🥹😍
inşallah canım teşekkür ederiz🥰❤️

Back
X