2021 Ocak ayı burç yorumları

Arkadaşlar astroloji ile ilgilenen varsa, biz burçları yükselene göre mi alacağız yoksa kendi burcumuza göre mi? cevap verirse çok sevinirim :KK68:
 
Ben daha burcumu bilmiyorum ki aya mi gunese mi bakiliyor yoksa yukselene mi hangisi? Üstüne bir de evler cikmis onlar da nesi?

Arkadaşlar astroloji ile ilgilenen varsa, biz burçları yükselene göre mi alacağız yoksa kendi burcumuza göre mi? cevap verirse çok sevinirim :KK68:


Öncelik yükselen burcumuz, sonrasında güneş burcumuz yani öz burcumuz :KK36:
duygu durumumuz için ise ay burcu :KK54:
 

Ocak 2021'in En Şanslı 3 Burcu​

  • KÜBRA ELMALI

gnl (1).jpg

Boğa​

7 Ocak'ta Mars burcunuza giriyor. Bu da azimli bir adanmışlık ve planlı hedefler anlamına geliyor. Yıla güçlü bir başlangıç yapıyorsunuz. İleriyi düşünerek daha fazla kazanç elde etmek, daha başarılı olmak; özel hayatınızda daha özgüvenli olmak, cesur olmak adına sağlam adımlar atacaksınız.

Yönetici gezegeniniz Venüs, Mars ile birlikte muazzam bir seksüel enerjiyle kuşatacak sizi. Bu da ilerisi için planladığınız hedeflerinizi destekleyecek. Dişil ve eril denge, çevrenize bir ışık yayacak ve bu tüm dikkatleri üzerinize çekecek. Yeni bir ilişkiye başlayabilir, flört hayatınızı hareketlendirebilirsiniz.

Başak​

Bir süredir zorlayıcı ve yorgun olabilecek bir dönemden geçen Başaklar, nihayet bu ay itibariyle derin bir nefes alacaklar. Olumsuza odaklanmayı bırakıp, daha özgüvenli, daha dışadönük bir duruşla kendinizi şımartma vakti! Kendinize ve sevdiklerinize daha fazla vakit ayıracağınız bu ayda, onların sevgisiyle yenilendiğinizi hissedeceksiniz.
Tüm bu ilgi ve sevgi, sizi adeta arşa çıkararak hayatınızın her alanını etkileyecek. İşler muazzam bir şekilde yolunda gidecek. Herhangi bir şeye "hayır" cevabı alma ihtimaliniz bu ay oldukça düşük, bizden söylemesi.


Oğlak​

Bu ay doğum günlerini kutlayan Oğlaklar elbette özel hissetmenin değerini bilecekler. Toksik bir ilişkiden mi çıktınız? Yoksa işiniz sizi her geçen gün daha da mı yıpratıyor? Belki de arkadaşlarınızla o uyumu kaybettiniz. Birkaç aydır süregelen tüm bu sorunlar doğum gününüzle birlikte çözülüyor. Eski sevgililer dönmeye çalışabilir, bunu istemiyorsanız dikkat etmekte fayda var.
Yüksek enerjiniz bambaşka yenilikleri beraberinde getirecek. Mülakatlarda ve ilk buluşmalarda karşınızdaki kişileri etkileyeceksiniz. Tadını çıkarın!
 
HAFT (4).jpg




Koç Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?



6 Ocak’ta Mars Boğa burcunda seyahatine başlıyor. Para kaynakları ile ilgili gerginlik yaşamanız muhtemeldir. Bu dönemde, maddi konularda endişelerimiz olabilir ve elimizdekini korumak için mücadele etmek gerektiğini hissedebiliriz. Risk almaya veya yeni yatırımlar yapmaya eğilimli olacağımız, ancak son derece temkinli olmamız gereken bir dönemdeyiz. Finansal konularda adım atarken kendimizi güvene almamızda fayda var.



8 Ocak’ta Merkür Kova burcuna geçiyor. Sosyal çevre, arkadaşlar, gruplarla ilgili konular ön plana çıkıyor. Sosyal çevremiz hareketlenebilir. Arkadaşlarımız ile iletişim trafiğimiz artabilir. Arkadaş gruplarımıza yeni insanlar katılabilir. Dostlarımızla keyifli organizasyonlara katılabiliriz. Aynı zamanda dernekler, vakıflar gibi kurumlar için çalışmaya başlayabilir, etkinlikler düzenleyebiliriz. Yaratıcı fikirlerimiz ile geleceğimiz hakkında yeni planlar da üretebiliriz.



13 Ocak’ta Oğlak burcunda Yeni Ay gerçekleşiyor. Kariyer hayatında önemli bir dönüm noktasında olabilirsin. Önümüzdeki 15 gün yeni iş fırsatları ile karşılaşman mümkün, mevcut işinde bir terfi de söz konusu olabilir. Sosyal çevreni değiştirme gereği duyabilirsin. Annenle ilişkini yeniden yapılandırmak isteyebilirsin.





28 Ocak’ta Aslan burcunda Dolunay meydana gelecek. Sosyal yaşamınız, aşk hayatınız veya varsa çocuklarınız ile ilgili konular ile geleceğe yönelik hedefleriniz, beklentileriniz arasında kendini bir ikilem içerisinde hissedebilirsiniz. Özellikle söz konusu aşk hayatınız olduğunda duygularınızı coşkulu bir şekilde ortaya koymanız mümkün. Çocuklarınızla veya ailenizle çok keyifli vakit geçirme dönemindesiniz.



Başkaları tarafından yeterince fark edilmediğini düşünen Koç burçları bu endişelerinden kurtulacak. Artık yaptıkları işlerin karşılığını aldıklarını ve takdir edildiklerini hissetmeye başlayacaklar. Sanatla yakından ilgili olan Koç burçları ise Dolunay, kendilerini ortaya koymak için büyük bir fırsat.



Dolunay aşkı karşınıza getirebilir. Bekarsanız girdiğiniz sosyal ortamlarda biriyle tanışabilir, arkadaşlarınız tarafından tanıştırabilir, bir ilişkiye yelken açabilirsiniz. Hayatınızda bir insan varsa sosyal çevreniz sizi beslediği için sevdiğiniz insanla beraber güzel vakitler geçirebilirsiniz.













Boğa Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?



6 Ocak’ta Mars sizin burcunuzda seyahatine başlıyor. Mars’ın yakan etkisi en çok sizi etkileyecek; hayatınızda bir şeyleri değiştirerek yeni formuna getirme adına hareketli ve zor iki aylık sürece giriyorsunuz. Bize zarar verebilecek gereksiz inatçılıklardan kaçınmalıyız. Attığımız adımlarda, özellikle finansal, para ve yatırım konularında son derece temkinli olmamızda fayda var.



8 Ocak’ta Merkür Kova burcuna geçiyor. Kariyer ve iş hayatı ile ilgili konular ön plana çıkıyor. Kariyerimiz ile ilgili yeni gelişmeler olabilir. Gelecek planlarımızı, kariyer hedeflerimizi tekrar gözden geçirip, cesaret ve özgüvenle gerekli değişiklikleri yapabileceğimiz bir dönemdeyiz.



Üstlerimiz veya ebeveynlerimiz ile iletişimimiz artabilir, daha rahat, açık ve net diyalog kurabiliriz. Yaratıcı fikirlerimiz, üstlerimizin dikkatini çekebilir. Bugüne kadar çalıştığımız alanlardan farklı bir konuda proje üretmemiz istenebilir.





13 Ocak’ta Oğlak burcunda Yeni Ay gerçekleşiyor. Hayata farklı bir pencereden bakmaya başlayabilir, bakış açını revize edebilirsin. Yaşadığın olayları gereğinden fazla ciddiye alma eğiliminde olabilirsin. Yurt dışından kardeş, kuzen gibi misafirlerin olabilir. Yüksek öğrenim veya mahkemelerle ilgili konular gündeme gelebilir.



28 Ocak’ta Aslan burcunda Dolunay meydana gelecek. Bu dönemde uzun zamandır ihmal ettiğiniz konforunuzu ve hanenizi düşünmeye başlayabilirsiniz. Ev hayatınız ile iş hayatınız arasında denge kurmak konusunda ikilem yaşayabilirsiniz. Bu süreçte kendinize dair iç gözlem yaparak duygularınızı, etrafınızdaki dünyaya yönelik sergilediğiniz tavırları gözden geçirmenizde fayda var. Diğer yandan da evinizde dikkat çekici yenilikler yapmaya yönelik girişimleriniz olabilir. Bu süreçte ailenizle veya yakın çevrenizle, sevdiğiniz arkadaşlarınızla keyifli vakitler geçirebilirsiniz.



Dolunay, aile hayatınızda önemli sorunları ortaya çıkarabilir veya bu alanlarınızda ani kararlar almak durumunda kalabilirsiniz veya bir haber duyabilirsiniz. Belki de iş yoğunluğunuz yüzünden ailenizi fazlasıyla ihmal ettiniz ve bu konuda hassaslıklarla karşılaşacaksınız. İş konularıyla ilgili pek çok gelişme yaşayabilirsiniz. Terfi söz konusu olabilir, yeni kazanç kapıları açılabilir, kariyer konusunda ilerleyebilir, sürpriz bir iş teklifi gelebilir. Stres yapmamaya dikkat edin











İkizler Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?



6 Ocak’ta Mars Boğa burcunda seyahatine başlıyor. Psikolojik olarak ve kapalı yerlerde olan işlerinizi yönetmek adına krizli şartlarla uğraşabilirsiniz. İç dünya ve bilinçaltımız ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. İç dünyamızda çalkantılar yaşayabileceğimiz bir döneme giriyoruz.



Geçmişteki bazı şeyleri hatırlamak veya hatalarımız ve korkularımızla yüzleşmek bizi huzursuz edebilir. Mücadele etmeyi bırakmamalı, geçmişe takılıp kalmaktan vazgeçmeliyiz. İş hayatınızda, çalışma düzeninizde ani, köklü değişimler kapıda. İş ilişkilerinde arka plan durumlara, art niyetlere ve gizli kapaklı durumlara dikkat etmelisiniz.



8 Ocak’ta Merkür Kova burcuna geçiyor. Eğitim, uzun yolculuklar, dünya görüşleri ile ilgili konular ön plana çıkıyor. Kendimize geliştirmek amacıyla yeni eğitimler almak için uygun bir dönemdeyiz. Geleceğimiz ile ilgili önemli kararlar almak isteyebilir, bu doğrultuda yeni adımlar atabiliriz. Yurt dışı seyahatleri söz konusu olabilir veya planları yapılabilir. Medya veya sosyal medya ile ilgili bir iş fırsatı çıkabilir. Yabancı dil öğrenmek gibi bir amacımız varsa çok uygun bir dönemdeyiz.





13 Ocak’ta Oğlak burcunda Yeni Ay gerçekleşiyor. Nihayet bütçene bir çeki düzen verme şansın olabilir. Borçlarını yeniden yapılandırarak alacak verecek dengeni kurabilirsin. Varsa mirasla ilgili sorunlar varsa çözülebilir. İçinde bulunduğun her türlü krizi akılcı bir şekilde çözebilirsin. Partnerinin gelirlerinde artış olabilir.



28 Ocak’ta Aslan burcunda Dolunay meydana gelecek. Bu dönemde daha çok iş, kariyer, otorite figürleri, terfi, aile büyükleri ve prestij gibi konularla ilgilenebilirsiniz. İlerleyen günlerde enerji ve motivasyonunuz yükselecek. Kendinizi daha iyi ifade edebilir ve öne çıkmak isteyebilirsiniz. Hayatınızda özellikle eğitim konuları ve yolculuklar ön plana çıkabilir. Kardeşlerinizle veya yakın çevrenizle olan ilişkileriniz hareketlilik kazanabilir. Bu ilişkilerin içerisinde açık ve direkt tavırlarınızla kendinizi gösterebilirsiniz. Yaşam sevincinizin yüksek olduğu bir olacaksınız. Etrafınıza sıcak ve neşeli bir hava yaymanız olası.



İşlerinizin yoğunluğu nedeniyle yakınınızdaki insanları ihmal edebilirsiniz. Bu konuda da bazı gerilimler yaşayabilirsiniz. Kafanız bu birkaç gün huzursuz çalışabilir veya siz akraba veya kardeşleriniz arasında dengeyi sağlamak için uğraşabilirsiniz. Egonuzu bu dönemde kontrol etmeye çalışın.











Yengeç Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?



6 Ocak’ta Mars Boğa burcunda seyahatine başlıyor. Sosyal çevre, gruplar ve arkadaşlarla ilgili konular ön plana çıkacaktır. İki aylık süreçte sosyal alanınız ve planlarınıza müdahale etmek durumunda kalacağınız gelişmeler söz konusu olabilir. Bu dönemde, yeni bir adım atmak istemeyebilir ancak ideallerimizi, hayallerimizi daha da sağlamlaştırmak için çalışabiliriz. Sosyal çevremiz vasıtasıyla önümüze yeni iş fırsatları çıkabilir, aşırı temkinli davranarak bu fırsatları kaçırmamalıyız. Arkadaşlarımızla çatışmaktan kaçınmamızda fayda var.



8 Ocak’ta Merkür Kova burcuna geçiyor. Finansal konular ön plana çıkıyor. Ortak kaynaklar, vergi, sigorta, miras, borçlar ve alacaklar gibi konularda beklenmedik gelişmeler olabilir. Başvurduğumuz bir kredi onaylanabilir veya bir burs başvurusu olumlu sonuçlanabilir. Prim, komisyon, nafaka gibi alanlarda sorunlarımız çözülebilir. Yeni bir yatırımla ilgilenmeye başlayabiliriz. Eşimizin, ailemizin, partnerimizin gelir kaynağı değişebilir. Artan sezgilerimiz maddi konularda doğru adımları atmamızı sağlayabilir.



13 Ocak’ta Oğlak burcunda Yeni Ay gerçekleşiyor. Bu dönemde ikili ilişkilerin gündemini fazlasıyla meşgul edebilir. Partnerinin günlük düzeni değişebilir, bu durum seni de etkileyebilir. Partnerinin karşısına yeni iş fırsatları çıkabilir. Sana fayda sağlayacak iş birlikleri kurabilirsin, ikili ilişkilerinde daha fazla sorumluluk üstlenmen gerekebilir.





28 Ocak’ta Aslan burcunda Dolunay meydana gelecek. Dolunay sizi para ve finansal konuları etkileyecek. Bu dönemde toplu ödemeler ve finansal planlar gündeme gelebilir. Bu konulardaki düzenlerini tamamen bozup yeni bir düzene geçmek isteyebilirler. Kariyerlerinde değişim yapmaya hazır olan Yengeç burçları ise araştırmaya yapmaya ve işleri hızlandırmaya başlayabilirler.



Dolunay ne kadar güçlü olduğunuzu size bir kez daha hatırlatacak. Kişisel kararlarınızı alırken kimseye danışmak istemeseniz de ailenizin ortak mutluluğunu gözeterek hayatınızı planlamalısınız. Dolunay sizin için finansal anlamda özgürlük sinyali veriyor. Sosyal, dışa dönük ve enerjik olacağınız bir süreçte olacaksınız. Kredi, borçlar ve ödemeler gibi finansal konulardaki iletişiminize dikkat etmeli, gereksiz harcamalara dikkat etmelisiniz.



Hayatınızda para konuları ön plana çıkabilir. Kendinizi finansal anlamda güvencede hissetme ihtiyacınızın yükseldiği günlerden geçebilirsiniz. Para kazanma veya harcamaya yönelik ciddi eğilimleriniz olabilir. Ama aynı zamanda para kazanmaya yönelik girişimler de mümkün. Bu süreçte risk alma kapasiteniz yüksek olabileceği için geleceğe yönelik bağlayıcı kararlar almaktan kaçınmakta fayda var.













Aslan Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?



6 Ocak’ta Mars Boğa burcunda seyahatine başlıyor. Önümüzdeki iki aylık süreç bizleri iş ve kariyer konularında harekete geçiriyor. Kariyer ve gelecek hedeflerimiz hakkında endişeli olabilir, bulunduğumuz pozisyonu korumak için işimize dört elle sarılabiliriz. Üstlerimizle inatlaşmaktan ve tartışmaktan kesinlikle kaçınmalıyız. İş değişikliğine çok sıcak baktığımız bir dönemde değiliz ancak fazla temkinli olmak bize iyi fırsatları kaçırtabilir. Çalıştığınız alanda, süregelen işinizde yeni ve ek sorumluluklar alabilir, bir üst pozisyona yükselebilir, bir ekibin liderliğini üstlenebilirsiniz. Kariyer hayatınızda önemli köklü değişimler yaşamaya başlıyorsunuz.



8 Ocak’ta Merkür Kova burcuna geçiyor. Evlilik ve ortaklık ilişkileri ön plana çıkıyor. Kalbimiz boşsa, bu süreçte hayatımıza sıra dışı, farklı bakış açısıyla dikkat çeken, zekasına hayran kalacağımız biri girebilir. Mevcut bir ilişkimiz varsa, bu dönemde ilişkiyi daha ciddi bir seviyeye taşıma konuları gündeme gelebilir, evlilik kelimesi sıkça telaffuz edilmeye başlanabilir. Eğer çalışıyorsak, yeni iş anlaşmaları yapmamız olasıdır. Yeni iş birlikleri yapmamız da söz konusu olabilir.



13 Ocak’ta Oğlak burcunda Yeni Ay gerçekleşiyor. Günlük rutinlerini tekrar gözden geçirebilir, sağlık kontrollerine gidebilirsin. Yeni bir yeme içme düzeni benimseyebilir, spora başlayabilir. Kısacası kendine daha iyi bakacağın, daha özenli olacağın bir yaşam düzenine geçebilirsin. Akrabalarınla ilişkilerini düzenleyebilirsin.





28 Ocak’ta Aslan burcunda Dolunay meydana gelecek. Dolunay ile kendinizle ilgili kararlar almak, bazı konularda bitişler, tamamlanmalar yaşamak durumunda kalabilirsiniz. Önümüzdeki 2 hafta boyunca ikili ilişkileriniz ve varsa evliliğiniz ön plana çıkabilir.



Bir yanınız kendinizi ön plana almak isterken, diğer yanınız ikili ilişkilerinize odaklanabilir. Bu ikilem içinde gidip gelirken kendinizi duygusal anlamda zaman zaman aşırı bir şekilde ifade edebilirsiniz. Genel anlamda yaşam sevincinizin ve kendinize olan güvenin yüksek olduğu bir dönemde olacaksınız.



Sizin burcunuzda gerçekleşen Dolunay Aslan burçlarının kendilerini göstermeleri ve ışıldamaları için bir fırsat sunacak. Özellikle son 6 aydır üzerinde çalıştıkları konular ön planda olabilir, Aslan burçları başarılarıyla veya çabalarıyla takdir görebilir. Bu süreçte aşk hayatlarıyla ilgili bir sorgulama sürecine girebilirler. Aynı zamanda hayatlarındaki her şeyin sorunsuz ve kusursuz olması için uğraşmanın onları çok yorduğunu fark edebilirler.













Başak Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?



6 Ocak’ta Mars Boğa burcunda seyahatine başlıyor. Önümüzdeki iki aylık dönem şirketler, hukuk, akademi ve idealleriniz için mücadele zamanı olacak. Eğitim, uzun yolculuklar, dünya görüşlerimiz ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Bir süredir aldığımız veya yarım bıraktığımız bir eğitim bu dönemde tamamlanabilir. Uzun süren hukuksal bir konuda çözüme ulaşmamız söz konusu olabilir. Bu dönemde karşıt görüşlere karşı daha esnek olmalı, özellikle 6 Ocak sonrası sosyal medyada tartışmalara girmekten kaçınmalıyız.



8 Ocak’ta Merkür Kova burcuna geçiyor. Sağlık ve işyeri ile ilgili konular ön plana çıkıyor. Hem günlük hem de iş yaşamımızda hareketlilik ve yoğunluk yaşamamız söz konusu. Artan tempomuz bu dönemde biraz yorulmamıza sebep olabilir. Eksik işlerimiz tamamlamak, sağlık kontrollerinden geçmek için iyi bir zaman dilimindeyiz. Diyet ve spora başlamak istiyorsak da tam zamanı. Eğer çalışıyorsak, iş arkadaşlarımızla daha rahat diyalog kurabiliriz. Yaratıcı projelerimizle dikkatleri üzerimize çekebiliriz.





13 Ocak’ta Oğlak burcunda Yeni Ay gerçekleşiyor. Hayata daha pozitif gözlerle bakacağın bir dönem başlıyor. Şansının açıldığını hissedebilir, hayattan daha fazla keyif alabilirsin. Hobilerini kazanca dönüştürmek için çok uygun bir dönem. Ayrıca çocuk sahibi olmakla ilgili planlar yapabilirsin.





28 Ocak’ta Aslan burcunda Dolunay meydana gelecek. İş hayatına ilişkin sorumluluklarınız ön plana çıkabilir. Kendi iç dünyanıza yönelmek isteyebilirsiniz. Önümüzdeki 2 haftalık süreçte sosyal ortamlardan uzaklaşıp biraz yalnız kalma isteği duyabilirsiniz. Bu isteğinizi ifade ederken biraz aşırı tavırlarınız olabilir. Sağlık konusunda dikkatli olmanızda fayda var.



Dolunay sizin duraklamalarınıza ve ruhsal olarak iyileşeceğiniz bir sürece girmenize yardımcı olacak. Bu süreçte her şeyi net bir şekilde görmek ve analiz etmek için kenara çekilmek isteyebilirsiniz. Beklenmedik etkilere ve olaylara açık olacaksınız. Bu süreçte iş hayatınızda gizli saklı olaylar gün ışığına çıkabilir, bazı şeyler duyabilir, üzerinizde tedirginlik hissedebilirsiniz. Arkadaşlarınız veya sosyal çevrenizle ilgili olaylar da gündeminizde olabilir.



Bu dönem alacaklar, borçlar, krediler, miras, nafaka, tazminat veya mahkeme davaları gibi konularda şanslı bir dönemde olacaksınız. Alacaklarınızı daha rahat tahsil edebilir, kredi başvurularınız varsa kısa sürede sonuçlanabilir.











Terazi Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?



6 Ocak’ta Mars Boğa burcunda seyahatine başlıyor. Ortak kazançlar, eşin parası, sigorta, vergi, miras gibi konuların ön plana çıkacağı bir dönemdeyiz. Maddi konular ile ilgili endişelerimiz artabilir. Ortak gelirler gündeminizde olacak. Bir takım ödemeler sizi uğraştırabilir. Para ile ilgili konularda kemerleri sıkmanın zamanının geldiğini düşünebiliriz. Ancak bir yandan da harcama dürtülerimiz de artabilir. Kendimizi frenlemeye çalışmak bizi iyice gerebilir. Ortak kaynakların kullanımı konusunda partnerimiz, eşimiz veya ailemiz ile tartışma yaşayabiliriz.



8 Ocak’ta Merkür Kova burcuna geçiyor. Aşk, romantizm ve çocuklar ile ilgili konular ön plana çıkıyor. Aşkla ilgili güzel gelişmeler olabileceği bir döneme giriyoruz. Eğer hayatımızda kimse yoksa, yeni ilişkiler söz konusu olabilir. Zaten bir ilişkimiz varsa, sevdiğimiz kişiyle rahatça iletişim kurabilecek, duygularımızı açık ve net ifade edebileceğiz. Çocuk sahibi olanlarımız için, çocuklarımızla ilgili iyi haberler gelebilir. Ayrıca, hobilerimizle ilgili kendimizi geliştireceğimiz eğitimler veya kurslara katılabiliriz.



13 Ocak’ta Oğlak burcunda Yeni Ay gerçekleşiyor. Oğlak burcundaki yeniay hayatının birçok alanında değişikliklerin habercisi olabilir. Ev almak veya yaşadığın yeri değiştirmek için harekete geçebilirsin. Evlenmeye veya çocuk sahibi olmaya karar verebilirsin. İşinin değiştirmen de söz konusu olabilir.





28 Ocak’ta Aslan burcunda Dolunay meydana gelecek. Dolunay ile birlikte uzun zamandır üzerinde çalıştığınız bir projede başarıyı yakalama fırsatına sahip olabilirsiniz. Resmi tebrikler ve kutlamalar gündeme gelebilir. Geleneksel olmayan, yaratıcı fikirlerin öne çıkacağı bir süreç olacak.



Bu dönemde çeşitli sosyal organizasyonlara katılmanız ve arkadaşlarınızla keyifli zaman geçirmeniz mümkün. Kendinize zaman ayırmak ile sosyalleşme isteğiniz arasında gidip gelebilirsiniz. İddialı duruşunuzla kalabalıklar içinde ön plana çıkabilirsiniz. Bu süreçte geleceğe yönelik hedeflerinizi gözden geçirirken, kendiniz için yeni ve iddialı hedefler benimseyebilirsiniz. Yoğun temponuz, özel hayatınızda bir takım gerilimlere neden olabilir veya tam tersi durumlar söz konusu olabilir. Her iki taraf arasında dengenizi bu süreçte iyi sağlamalısınız. Egonuzu çevrenizdeki insanlar üzerinde gösterirken dikkatli olun.



Ortak kazançlar, alacaklar, borçlar ve ödemeler ön planda olabilir. Lüks harcamalar konusunda dikkatli olmalısınız. Bu dönem iş, sağlık, günlük rutin, iş çevreniz, beslenme şekliniz ve hizmet aldığınız konularla ilgili daha meşgul olabilirsiniz. Daha çok çalışmak veya iş konularının daha çok gündeminizde yer alması mümkün görünüyor.











Akrep Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?



6 Ocak’ta Mars Boğa burcunda seyahatine başlıyor. Evlilik, ortaklık, anlaşmalar gibi konular ön plana çıkacaktır. İkili ilişkilerde, evliliğimizde veya ortaklıklarımızda gergin süreçlerden geçeceğimiz bir dönemdeyiz. Karşımızdaki kişilerle uzlaşmaya yanaşmadığımız için aramızda çatışmalar çıkabilir. Ortaklıklar konusunda canınızı sıkabilecek krizli ilişkiler sizi zorlayabilir. Dediğim dedik olmak bize yarardan çok zarar getirecektir. Daha sonra zararlı çıkabileceğimiz için bu iki aylık süreçte herhangi bir konuda anlaşma veya sözleşmelere imza atmak için uygun bir zaman değildir.



8 Ocak’ta Merkür Kova burcuna geçiyor. Aile ve ev ile ilgili konular ön plana çıkıyor. Aile içi iletişim trafiğimiz hızlanabilir. Aile bireyleriyle bir araya gelip, yüz yüze konuşarak, bir süredir devam eden veya geçmişten gelen konuları çözüme kavuşturmayı deneyebiliriz. Karşılıklı olarak esnek ve uzlaşmacı olmayı denememizde fayda var. Aynı zamanda evimizi güzelleştirmek adına, tadilat, dekorasyon gibi konularda yeni ve yaratıcı fikirler geliştirebiliriz.



13 Ocak’ta Oğlak burcunda Yeni Ay gerçekleşiyor. Kardeşlerinle ilgili sorumluluklar üstlenebilir, onların yardımına koşabilirsin. Yakın çevrenle ilişkilerini düzenleyebilir, yaşadığın çevreyi gözden geçirebilirsin. Sana kazanç getirecek bir anlaşmaya imza atabilirsin. İş seyahatlerine çıkman gerebilir.





28 Ocak’ta Aslan burcunda Dolunay meydana gelecek. Dolunay ile kariyerinizde göz kamaştırıcı etki uyandıran 2 haftalık bir dönem başlıyor sizler için. Bu süreçte Akrep burçları son 6 aydır çabaladıkları ne varsa karşılığını alabilirler.



Bu süreçte kariyerinizle ilgili konular gündemde olacak. Topluluklar önünde kendinizi rahatlıkla ifade edebileceğiniz ve yaptığınız işlerle kendinizi gösterebileceğiniz bir dönemde olacaksınız. Kariyerinizle ilgili etkin pozisyondaki kişilerle yakın ilişkiler kurabilirsiniz. Kendinizi yeniden yapılandırmak için harika bir dönemdesiniz. Aynı zamanda şu anki işlerinizde mutlu olup olmadığınızı ve sizi tatmin edip etmediğini de sorgulayabilirsiniz.



Bu dönemde kariyeriniz ve işinizdeki oluşumlar, aile hayatınızda streslere neden olabilir. Anne, babanız arasında çekişmelere şahit olabilirsiniz. İş alanlarınızda birkaç hafta önce başlattığınız işlerin sonuçları da gündeme gelebilir. Egonuzu ve gücünüzü kariyer ve iş alanlarınızda ortaya koyacaksınız.













Yay Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?



6 Ocak’ta Mars Boğa burcunda seyahatine başlıyor. Sağlık, işyeri, günlük rutinlerle ilgili konular ön plana çıkacaktır. İş yerimizde, günlük hayatımızda gergin bir döneme giriyoruz. Birlikte çalıştığımız kişilerle fikirlerimizden ve yöntemlerimizden taviz vermediğimiz için çatışma yaşanabilir. Rutin ve angarya işler, ayrıca sağlık sorunlarıyla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Çok ağır sporlar yapmamız sakatlanmamıza veya kendimizi fiziksel olarak daha da yorgun hissetmemize sebep olabilir. Boyun ve boğaz bölgemizi iyice kollamamızda fayda var.



8 Ocak’ta Merkür Kova burcuna geçiyor. Kardeşler ve yakın çevre ile olan ilişkiler ön plana çıkıyor. Bol bol iletişim kuracağımız, sosyal medyada çok etkin olacağımız bir dönemdeyiz. Eğer çalışıyorsak, yazışmalar ve görüşmelerin sayısı artabilir. Eğitimimiz devam ediyorsa, sınavlar ve dersler ile çok yoğun olacağımız bir sürece giriyoruz. Bu dönemde çok sayıda yolculuk da yapabiliriz. Satış, pazarlama, danışmanlık, sosyal medya gibi alanlarda çalışıyorsak şanslı bir zaman dilimindeyiz.



13 Ocak’ta Oğlak burcunda Yeni Ay gerçekleşiyor. Bu yeniay senin için finansal konularda olumlu gelişmelerin habercisi olabilir. Kazançlarını arttırmanı sağlayacak yeni bir iş bulabilirsin. Yeni beceriler edinmek için bir eğitime başlayabilir, bir ilişkiden fayda sağlayabilirsin. Tahsil edemediğin alacaklarını toplayabilirsin.





28 Ocak’ta Aslan burcunda Dolunay meydana gelecek. Önümüzdeki 2 haftalık süreçte mevcut rutin sizi biraz sıkabilir ve kaçıp uzaklaşmak isteyebilirsiniz. Seyahat ihtiyacı hissedebilirsiniz. Bu süreçte yabancı ülkelerden, farklı kültürlerden arkadaşlar edinebilirsiniz. Hayata yönelik yeni felsefeler ve bakış açılarıyla tanışabilirsiniz.



Dolunay seyahat, şans ve macera evinizi etkileyecek. Dolunay ile birlikte sınırları aşma, küreselleşme fikirleri hayatınızın ana temaları haline gelebilir. Özellikle iş konusunda kendinizi çok daha hırslı hissedebilir, önünüzdeki engelleri aşmak için gerekli motivasyonu yakalayabilirsiniz.



Bu dönemde bir anda bir iş veya seyahat ortaya çıkabilir. Uzak çevreniz ve yakın çevreniz arasında dengeyi sağlamakta zorlanabilirsiniz. Bazı huzursuzluklar hissedebilirsiniz. Büyük resme odaklanmaya çalışın. Küçük bir mesele gereksiz yere büyüyebilir.











Oğlak Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?



6 Ocak’ta Mars Boğa burcunda seyahatine başlıyor. Aşk, sosyal yaşam, hobiler ve yaratıcılık ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Bu dönemde aşk hayatımızda deneyimleyeceğimiz gerginlikler yüzünden strese girebiliriz. Çocuklar, yatırımlar en önemlisi kendinizi gösterdiğiniz alanlarda zorlanma yaşayabilirsiniz. Sportif aktivitelerden çok keyifli zaman geçireceğimiz, çok fazla aksiyon içermeyen, rahat etkinliker bu dönemde bizi daha çok rahat ettirebilir.



8 Ocak’ta Merkür Kova burcuna geçiyor. Maddi konular ve para kaynaklarımız ile ilgili detaylar ön plana çıkıyor. Bugüne kadar fark etmediğimiz yeteneklerimizi keşfedebilir, kullanmaya başlayabiliriz. Kendimize yeni gelir kapıları açmamız ve yeni iş fırsatları yaratmamız da mümkün. Gelirimizi artıracak yeni iş bağlantıları da kurabileceğimiz bir dönemdeyiz. Geleceğimizi maddi olarak güvence altına almak öncelikli hedefimiz olacak.



13 Ocak’ta Oğlak burcunda Yeni Ay gerçekleşiyor. Sizin burcunuzda gerçekleşen yeniay sizi fazlasıyla etkiliyor olacak. Hayatınızın kontrolünü eline alacağınız, şanslı bir dönemde olacaksınız. Bu dönemde karşınıza oldukça güzel fırsatlar çıkabilir. Hem kariyerinize, hem de özel hayatınıza bir çeki düzen verebilirsiniz. Dış görünüşünüzle ilgili de değişiklikler yapabilir, kendinizi fiziksel olarak yenileyebilirsiniz. Bu dönemde çocuk sahibi olmaya karar verebilirsiniz.





28 Ocak’ta Aslan burcunda Dolunay meydana gelecek. Yaşamında finansal konular, ortaklaşa paylaşımlar ön plana çıkabilir. Gündeminizi meşgul eden bir miras konusu varsa aktif tavırlarınızla konuyu nihayete erdirebilirsiniz. Veya başvurduğunuz bir banka kredisi varsa konuyla ilgili sonuç alabilirsiniz. Bu süreçte metafiziksel konulara yönelik ilginiz yoğunlaşabilir.



Duygusal hayatınıza sürekli girip çıkan biriyle işler ciddiye binebilir. Sizin için özel olan biriyle, birlikte yaşama planları yapabilirsiniz. Veya evinizde bu kişiye yer açmak isteyebilirsiniz. Yalnız Oğlak burçları ise birileriyle tanışma konusunda daha açık fikirli olabilir..



Dolunay ile ortak kazançlar, alacaklar, prim, ödemeler, ceza, vergi veya kiralar gibi ek gelirler konusunda sonuçlanmalar yaşanabilir. Para alışverişlerinizde bu süreçte dikkatli adımlar atmalı, ortaya çıkacak bir ödemeyle ilgili konularda biraz daha sakin davranmalısınız. Önemli bir iş anlaşması gündeme gelebilir. Bir işle ilgili tanınırlığınız artabilir, maddi kazancınızda olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz.













Kova Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?



6 Ocak’ta Mars Boğa burcunda seyahatine başlıyor. Ev ve aile konuları ön plana çıkacaktır. Ailemiz ile gerginlik yaşayabileceğimiz bir döneme giriyoruz. Ailevi konularla ilgili gelişmelerde bir şeyleri değiştirmek durumunda kalabilirsiniz. Geçmişten gelen konular üzerinde tartışıp uzlaşmaya yanaşmamamız aile bireyleri ile aramızı açabilir. Yeni bir gayrimenkul almak veya satış yapmak için hareket geçebiliriz. Evde yapılacak tadilat, dekorasyon değişikliği veya taşınma gibi durumlar sinirimizi bozabilir.



8 Ocak’ta Merkür sizin burcunuzda: İmajımız, hedeflerimiz, kendimizi ile ilgili konular ön plana çıkıyor. Zihinsel kapasitemiz daha da artıyor. Kendimizi açık ve net olarak ifade edebilecek, çevremizdekilerin hayranlığını kazanabileceğiz. Yeni bağlantılar kurabilir, yeni insanlarla tanışabilir, onlardan ileride çok işimize yarayacak bilgiler öğrenebiliriz. Her zamankinden daha hızlı düşünecek, daha hızlı harekete geçeceğiz.



13 Ocak’ta Oğlak burcunda Yeni Ay gerçekleşiyor. Ön planda olmak istemiyor olabilirsin ama bu olup biteni yönetemeyeceğin anlamına gelmiyor. Hedeflerine varmak için detaylı araştırmalar yapabilir, araştırmaların sonucunda kendine yeni bir strateji geliştirebilirsin. Hayatına sana faydası dokunacak biri girebilir.





28 Ocak’ta Aslan burcunda Dolunay meydana gelecek. Karşıt burcunuz olan Aslan’da gerçekleşen Dolunay aşk veya iş hayatınızda bir şeylerin resmileşmesini, çözümlenmesini sağlayabilir. Hayatınızdaki önemli bir konuyla ilgili giriş veya çıkış stratejisi yapabilirsiniz. Önümüzdeki 2 hafta boyunca var olan düzeninize veda etmek için çok daha cesaretli olacaksınız. Bu da yeni başlangıçların kapıda olduğunun işaretidir.



Bu Dolunay en çok özel hayatınızı ve ikili ilişkilerinizi etkileyecek. Fiziksel enerjinizin ve kendinize olan güvenin yüksek olduğu, kendinizi rahatlıkla ifade edebildiğiniz bir dönemde olacaksınız. Her türlü ikili ilişki içinde açık ve direkt tavırlarınızla kendinizi gösterebilir, ön plana çıkabilirsiniz. Eşinizin veya sevdiğiniz insanın hayatıyla ilgili konular öne geçebilir veya ilişkinizde bir takım stresler yaşayabilirsiniz. Yine de aslında güzel kararlarda karşınıza çıkabilir. İş alanlarınızda da bazı sonuçlara ulaşabilirsiniz.



İlişkilerinizde krizler yaşayabilirsiniz, yeni kararlar alarak yolunuza devam etmek isteyebilirsiniz. İkili ilişkilerinizde de sonlanmalar ve yeni başlangıçlar söz konusu olabilir. Hayatınızdan çıkması gereken ne varsa, hepsiyle vedalaşıp yepyeni bir beyaz sayfa önünüze açabilirsiniz.













Balık Burcu, için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?



6 Ocak’ta Mars Boğa burcunda seyahatine başlıyor. Yakın çevre ve kardeşler ile aramızdaki ilişkiler ön plana çıkacaktır. Kardeşlerimiz ve yakın çevremiz ile gerginlik yaşayabilir, onlarla uzlaşmakta zorluk çekebiliriz. İletişim halinde olduğunuz insanlar ve yazışmalarla ilgili konularda krizlere müdahale etmek durumunda kalabilirsiniz.



Günlük yaşamımızda ve kısa yolculuklarda ertelemeler, gecikmeler yaşanabilir. Fikirlerimizi çevremize kabul ettirmeye çalışabilir, düşüncelerimize karşı çıkanlarla çatışmaya girebiliriz. Sosyal medyada kendimize hakim olmakta fayda var.



8 Ocak’ta Merkür Kova burcuna geçiyor. İç dünya ve bilinçaltı ile ilgili konular ön plana çıkıyor. Bu dönemde iç dünyamıza doğru bir yolculuk yapıyoruz. Sezgilerimiz artabilir, dostu düşmanı daha net görebiliriz. Dedikodular, arkamızdan iş çevirmeye çalışan kişiler bu dönemde açığa çıkabilir. Kendimizi kötü niyetli insanlara karşı korumamızda fayda var. Sosyal çevreden biraz uzaklaşmak ve spritüel konulara yönelmek bize daha iyi gelebilir.





13 Ocak’ta Oğlak burcunda Yeni Ay gerçekleşiyor. Bu Yeni Ay’ın gayet olumlu etkilediği burçlardan birisin. Kendini oldukça şanslı hissedecek, hedeflerine rahatlıkla ulaşabildiğini göreceksin. Arkadaşların aracılığıyla gelecek ve seni mutlu edecek fırsatlar yakalayabilirsin. Çocuk sahibi olabilirsin.



28 Ocak’ta Aslan burcunda Dolunay meydana gelecek. Dolunay özellikle iş alanlarınızda beklenmedik olayları hayatınıza taşıyabilir. Yine burası sağlık eviniz olduğundan sağlığınıza bu birkaç gün dikkat edin. Yaratıcılığa veya sanata dayalı işlerinizde bazı sonuçlara ulaşabilirsiniz.



Günlük rutinler ve işle ilgili sorumluluklar ön plana çıkabilir. Günlük hayatınızda hoşunuza gitmeyen şeyleri değiştirmek isteyeceksiniz. Kendinizden çok diğer insanlar için bir şeyler yapmak isteyebilirsiniz. Özellikle iş ortamında yaptıklarınızı gözler önüne sermek isteyebilirsiniz. Önümüzdeki süreçte ortaya koymak üzere yeni şeylerin hazırlıklarına girişmek için uygun bir dönemdesiniz. Sağlığınıza bu dönemde dikkat etmeli, kontroller yaptırmalısınız.



İlerleyen süreçte ise her konuda güzel başlangıçlar ve müjdeli haberler var. Ev ve aile konuları gündeme gelebilir. Venüs’ün Koç burcuna geçmesiyle ilişkisi olan Balık burçları partnerleriyle aralarındaki bağı güçlendirebilir. Kendilerini bir rutine kaptıran Balık burçları ise ilişkilerine heyecan katmak için ellerinden geleni yapacaktır.





Maddi ve manevi konularda daha şanslı bir döneme adım atabilirsiniz. Terfi, maaş artışı, kazanç artışı gibi konularda şans sizden yana. Dolunay ile kariyer konularında görev değişiklikleri, hatta iş değiştirme gündeme gelebilir.













Büşra Baysal
 
Ocak 2021 Aylık Gezegen Hareketleri ve Burçlarınıza Etkisi



HAFT (5).jpg







KOÇ BURCU VE YÜKSELEN BURCU KOÇ OLANLAR



Sevgili koç burcu ve yükselen burcu koç olanlar Ocak ayı gezegen hareketlerinin burcunuza olan etkisinden bahsedecek olursak; Güneş Oğlak burcunda seyredecek ve sizin iş hayatı ve kariyer alanınızda yer alacak. İş hayatı ve kariyerinizde ciddi, sorumluluk sahibi ve kariyer odaklı olacağınız bir süreçte yer alacaksınız. Güneş 19 Ocak’tan sonra Kova burcuna geçecek. Arkadaşlar, sosyal çevre, dernek ve klüpler alanınızda kişiliğinizi, tarzınızı, tavrınızı ve yönetselliğinizi göstereceksiniz. İşle ilgili kazançlar ve büyük fırsatlar konusunda kendinizi şanslı hissedebilirsiniz. Yönetici gezegeniniz Mars 7 Ocak’ta Astrolojik olarak zararda olduğu boğa burcuna geçecek. Harekete geçmek isterken isteksiz ve üşengeç bir tavır benimsemek zorunda kalabilirsiniz. Mars kendi kazandığınız para alanına gelecek. Yeni gelir kaynakları elde etmek, yatırımlar, kendinize verdiğiniz öz değer konusunda tembellik yapabilir ve güçlü bir şekilde kendinizi gösteremeyebilirsiniz. Merkür 8 Ocak’ta kova burcuna geçecek. Arkadaşlar ve sosyal çevre alanınızda bilimsel, teknik ve toplumsal yarar getiren faaliyetler konusunda çalışma grupları oluşturabilirsiniz. Venüs 8 Ocak’ta oğlak burcuna geçecek. Sevgi aşk ve ilişkiler, parayı kazanma ve kullanma, kendimize verdiğimiz öz değerimiz, hayattan aldığımız hazlar, estetik ve güzellik, sanat konularını anlatan Venüs’ün oğlak burcu transitinde iş hayatı ve kariyerinizde ciddiyet ve sorumluluk içinde kariyer odaklı ve parayı kazanma ve kullanma yönünde çalışacaksınız. Bir ay içerisinde bir yeni ay ve bir dolunay gerçekleşir. Yeni ay 13 Ocak’ta Oğlak burcunun 23.derecesinde saat 07:02’da oluşacak. Yeni ay iş hayatınız ve kariyerinizde yeni başlangıçlarda bulunmanıza yeni kararlar almanıza ve yeni sektörlere adım atmak istemenize neden olabilir. İş yerinizde yeni sorumluluk ve yükümlülükler görev tanımınıza eklenebilir. Bu ay içinde önemli açı kalıplarından biri 20 Ocak’ta gerçekleşecek olan yönetici gezegeniniz Mars ile Uranüs’ün kavuşumu olacak. Kendi kazandığınız para alanında, yatırımlar ve harcamalar konusunda ani etkiler altında kalabilirsiniz. Ani para çıkışları bütçenizi sarsabilir. Beklenmedik ve öngörülemeyen değişmeler sonucunda bütçenizde para çıkışları ve ani para hareketliliği yaşayabilirsiniz. Dolunay, ay ve güneş karşıtlığıdır. Olaylar açığa çıkar ve görünür olur. Dolunay 28 Ocak’ta Aslan burcunun 9.derecesinde saat 22:16’da oluşacak. Sevgi aşk ve ilişkiler, çocuklarınızla iletişim, hobiler ve spekülatif kazançlar konusunda sahnede olmak, kendinizi göstermek ve eğlenmek isteyeceksiniz. Yeni bir ilişkiye başlama kararı alabilirsiniz. Çocuklarınızla birlikte müzik ve spor eşliğinde güzel zamanlar geçirebilirsiniz. Spekülatif kazançlar alanınızda ani risk alan işlemler gerçekleştirebilirsiniz. Merkür zihnimizin çalışma şekli, konuşma, yazma, iletişim, ticaret, seyahatler, internet üzerinden alışveriş, sözleşmeler ve anlaşmaları temsil eder. Merkür gerilemesi 2021 yılında üç kez gerçekleşecek. İlk Merkür Retrosu 30 Ocak’ta başlayacak ve üç hafta sürecek. 21 Şubat’ta bitecek. Kova burcunda gerçekleşecek bu gerileme sonucunda arkadaşlar ve sosyal çevre alanınızdan etkileneceksiniz. Toplumsal yarar gösteren faaliyetler yapabilir daha önce başlamak istediğiniz ancak gerçekleşmeyen projeleri tekrar hayata geçirebilirsiniz. Dernek, klüp gibi sivil toplum kuruluşlarında görev alabilirsiniz. Arkadaş çevrenizde iletişiminizde yanlış anlaşılmalar ve iletişim problemleri yaşayabilirsiniz.













BOĞA BURCU VE YÜKSELEN BURCU BOĞA OLANLAR



Sevgili boğa burcu ve yükselen burcu boğa olanlar Ocak ayı gezegen hareketlerinin burcunuza olan etkisinden bahsedecek olursak; Güneş Oğlak burcunda seyredecek ve sizin yurt dışı işler, yabancılarla ilişkiler, yüksek öğrenim akademik çalışmalar, hukuksal konular, eğitim ve yayıncılık, dış ticaret ve pazarlama alanınızda yer alacak. Yurt dışı çalışmalarınız pandemi nedeniyle sekteye uğrayabilir. Devam eden bir davanız varsa bu davanın takipçisi ciddi, sorumluk sahibi ve sonuç odaklı olacaksınız. Güneş 19 Ocak’tan sonra Kova burcuna geçecek iş hayatınız ve kariyerinizde grup çalışmaları yapabilirsiniz. Teknoloji elektrik ve elektronikle ilgili konularda hizmet veren şirketlerle çalışabilirsiniz. Mars 7 Ocak’ta Astrolojik olarak zararda olduğu boğa burcuna geçecek. Harekete geçmek isterken isteksiz ve üşengeç bir tavır benimsemek zorunda kalabilirsiniz. Kişisel refah ve mutluluk, sağlık, vücut, alanınıza gelecek olan Mars harekete geçmek için atalet içinde olacağınızı gösterebilir. Hayatın keyfini çıkararak yapmanız gereken şeyleri erteleyebilir ve geciktirebilirsiniz. Merkür 8 Ocak’ta kova burcuna geçecek. İş hayatınız ve kariyerinizde toplantı yapmak, sözleşme ve anlaşma imzalamak, iletişiminizi daha çok teknolojik konular ve mecralar üzerinden yürütmek isteyeceksiniz. Venüs 8 Ocak’ta oğlak burcuna geçecek. Sevgi aşk ve ilişkiler, parayı kazanma ve kullanma, kendimize verdiğimiz öz değerimiz, hayattan aldığımız hazlar, estetik ve güzellik, sanat konularını anlatan Venüs’ün oğlak burcu transitinde yurt dışı işler, yabancılarla ilişkiler, yüksek öğrenim akademik çalışmalar, hukuksal konular, dış ticaret pazarlama, eğitim ve yayıncılık alanında ciddi kariyer odaklı çalışmalar sürdürebilirsiniz. Ancak pandemi nedeniyle yurt dışı işlerinizi başka yol ve yöntemler kullanarak yürütmelisiniz. Bir ay içerisinde bir yeni ay ve bir dolunay gerçekleşir. Yeni ay 13 Ocak’ta Oğlak burcunun 23.derecesinde saat 07:02’da oluşacak. Yeni ay yeni kararlar ve yeni başlangıçlar demektir. Yurt dışındaki işlerinizle ilgili eğitim, ticaret, seyahat gibi bu konularda pandemi nedeniyle yeni yol ve yöntemler izlemeniz gerekebilir. Bu ay içinde önemli açı kalıplarından biri 20 Ocak’ta gerçekleşecek olan Mars ile Uranüs’ün kavuşumu olacak. Kişilik, fiziksel görünüm, kişisel refah ve mutluluğunuz, sağlık ve vücudunuzu anlatan alanda gerçekleşecek olan bu kavuşumda ani kararlar alarak fiziksel görünümünüzü değiştirmek isteyebilirsiniz. Sonradan pişman olabilirsiniz. Dikkatli olmakta yarar olacak. Dolunay, ay ve güneş karşıtlığıdır. Olaylar açığa çıkar ve görünür olur. Dolunay 28 Ocak’ta Aslan burcunun 9.derecesinde saat 22:16’da oluşacak. Aile bireyleri ile iletişim, ev ve yerleşim yeri, gayrimenkul, atalar konusunda dolunayın ışığı bu konuları aydınlatacak. Aile bireylerinizle ilişkilerinizde farklı olaylarla karşılaşabilirsiniz. Merkür zihnimizin çalışma şekli, konuşma, yazma, iletişim, ticaret, seyahatler, internet üzerinden alışveriş, sözleşmeler ve anlaşmaları temsil eder. Merkür gerilemesi 2021 yılında üç kez gerçekleşecek. İlk Merkür Retrosu 30 Ocak’ta başlayacak ve üç hafta sürecek. 21 Şubat’ta bitecek. Kova burcunda gerçekleşecek bu gerileme sonucunda iş hayatınız ve kariyerinizde daha önce değerlendirmediğiniz fırsatlar tekrar değerlendirmek için karşınıza çıkabilir. İş değiştirmek ve transfer tekliflerine temkinli yaklaşmanız yerinde olacak. Daha önceden görüşmeler sürüyorsa iş tekliflerini değerlendirebilirsiniz. Anlaşma ve sözleşme imzalarken iki kere düşünmek anlaşma maddelerini uzman kişilere danışmak yararlı olacaktır.













İKİZLER BURCU VE YÜKSELEN BURCU İKİZLER OLANLAR



Sevgili ikizler burcu ve yükselen burcu ikizler olanlar Ocak ayı gezegen hareketlerinin burcunuza olan etkisinden bahsedecek olursak; Güneş Oğlak burcunda seyredecek ve sizin ortak kazançlar ve ortak gelirler alanınıza gelecek. Kredi, borç, alacak, nafaka, miras, vergi ve ödemeler konusunda ciddiyetle sorumluluk alacak ve yapılması gereken adımları atacaksınız. Güneş 19 Ocak’tan sonra Kova burcuna geçecek yurt dışı işler, yabancılarla ilişkiler, yüksek öğrenim akademik çalışmalar, yurt dışı seyahatler, hukuksal konular, dış ticaret ve pazarlama, eğitim ve yayıncılık alanlarında kişiliğinizi tarzınızı tavrınızı yansıtacaksınız. Pandemi nedeniyle aksayan yurt dışı kaynaklı işlerinizi teknolojik toplantı ve görüşme yöntemleri, internet üzerinden e-ticaret gibi yol ve mecralar izleyerek çözmeye çalışacaksınız. Mars 7 Ocak’ta Astrolojik olarak zararda olduğu boğa burcuna geçecek. Harekete geçmek isterken isteksiz ve üşengeç bir tavır benimsemek zorunda kalabilirsiniz. Performansınızı ve kapasitenizin tamamını gösteremeyebilirsiniz çünkü Mars 12.evinize gelecek. Perde arkasından işler yürütebilir ya da size karşı gizli düşmanlarınız operasyon yürütebilir. Merkür 8 Ocak’ta kova burcuna geçecek. İletişim ve zihninizin çalışma şeklinde teknoloji ve nimetlerinden yararlanacaksınız. Venüs 8 Ocak’ta oğlak burcuna geçecek. Eşinizin, ailenizin varsa ortağınızın parasını kullanabilir ya da yönetebilirsiniz. Bütçenizi dengelemek için yabancı kaynak oranı ile öz kaynaklarınızı dengeli kullanmanız gerekebilir. Bir ay içerisinde bir yeni ay ve bir dolunay gerçekleşir. Yeni ay 13 Ocak’ta Oğlak burcunun 23.derecesinde saat 07:02’da oluşacak. Yeni ay yeni kararlar ve yeni başlangıçlar demektir. Başkalarının parasını kullanma ve yönetme, kredi, borç, alacak, nafaka, miras, vergi ve ödemeler konusunda ciddi adımlar atacak ve sorumluluk alacaksınız. İki buçuk yıldır yaşadığınız ekonomik zorlukları gidermek için eşinizin, ailenizin ya da varsa ortağınızın mali imkanlarından yararlanabilirsiniz. Bütçenizde yabancı kaynak oranını azaltarak kendi öz kaynaklarınızdan istifade edebilirsiniz. Tutumlu davranabilir ve masraflarınızı kısabilirsiniz. Bu ay içinde önemli açı kalıplarından biri 20 Ocak’ta gerçekleşecek olan Mars ile Uranüs’ün kavuşumu olacak. Arkadan dönen işler, gizli düşmanlar, dedikodu, kontrol edilemeyen faktörler alanınızda oluşacak bu kavuşum sonucunda aniden gelişen olaylar sonucunda problemlerle karşılaşabilirsiniz. Dolunay, ay ve güneş karşıtlığıdır. Olaylar açığa çıkar ve görünür olur. Dolunay 28 Ocak’ta Aslan burcunun 9.derecesinde saat 22:16’da oluşacak. İletişim, eğitim, yakın çevre gezileri, tanıtım, satış ve pazarlama, kardeşler, kuzenler ve yakın akrabalarla ilişkilerinizden etkileneceksiniz. Yaptığınız işleri tanıtmak sahnede olmak için web sitesi açabilir blog yazabilirsiniz. Kardeşleriniz ve yakın akrabalarınızla bir araya gelerek sıcak samimi ve eğlenceli sohbetler yapabilir ve birlikte güzel zaman geçirebilirsiniz. Merkür zihnimizin çalışma şekli, konuşma, yazma, iletişim, ticaret, seyahatler, internet üzerinden alışveriş, sözleşmeler ve anlaşmaları temsil eder. Merkür gerilemesi 2021 yılında üç kez gerçekleşecek. İlk Merkür Retrosu 30 Ocak’ta başlayacak ve üç hafta sürecek. 21 Şubat’ta bitecek. Kova burcunda gerçekleşecek bu gerileme sonucunda yurt dışı işler, yabancılarla ilişkiler, yurt dışı seyahatler, yüksek öğrenim akademik çalışmalar, hukuksal konular, eğitim ve yayıncılık, dış ticaret pazarlama alanında daha önceden değerlendirmediğiniz fırsatlar tekrar karşınıza gelebilir. Yurt dışı seyahatler konusunda zaten pandemi nedeniyle olumsuzluklar olduğu için bu konuda bir şey yapamazsınız.













YENGEÇ BURCU VE YÜKSELEN BURCU YENGEÇ OLANLAR



Sevgili yengeç burcu ve yükselen burcu yengeç olanlar Ocak ayı gezegen hareketlerinin burcunuza olan etkisinden bahsedecek olursak; Güneş Oğlak burcunda seyredecek. İkili ilişkiler, evlilik, ortaklık, danışmanlık konularında tarzınızı ve tavrınızı yansıtacaksınız. Güneş 19 Ocak’tan sonra Kova burcuna geçecek ortak kazançlar ve ortak gelirler alanınıza gelecek. Ailenizin parasını ya da eşinizin parasını yönetebilir ve kullanabilirsiniz. Kredi, borç, nafaka, miras, vergi ve ödemeler konusunda özgün yol ve yöntemler kullanarak farklılığınızı ortaya koyabilirsiniz. Mars 7 Ocak’ta Astrolojik olarak zararda olduğu boğa burcuna geçecek. Harekete geçmek isterken isteksiz ve üşengeç bir tavır benimsemek zorunda kalabilirsiniz. Performansınızı ve kapasitenizin tamamını gösteremeyebilirsiniz. Arkadaşlarınızla keyif yapmak birlikte zaman geçirmek isteyebilirdiniz ancak konjonktür gereği kısıtlamalar nedeniyle arkadaşlarınızla iletişiminizi elektronik yöntemlerle yapabilirsiniz. Dernek, klüp ve sosyal sorumluluk projelerini şimdilik toplantı programları ve elektronik ortamdan yürütmek zorunda kalacaksınız. Merkür 8 Ocak’ta kova burcuna geçecek. İletişim ve zihninizin çalışma şeklinde teknoloji ve nimetlerinden yararlanacaksınız. Kredi ve borçlarınızı yapılandırmak için başvuruda bulunabilirsiniz. Venüs 8 Ocak’ta oğlak burcuna geçecek. İkili ilişkiler, evlilik, ortaklık ve danışmanlık konularında iş ve kariyer odaklı olarak çalışmalarınızı yürüteceksiniz. Duyguları yoksayacak ve soğuk tavır ve davranışlar sergileyeceksiniz. Yeni ay 13 Ocak’ta Oğlak burcunun 23.derecesinde saat 07:02’da oluşacak. Yeni ay yeni kararlar ve yeni başlangıçlar demektir. Evliliğiniz ve ikili ilişkilerinizde yeni kararlar alabilirsiniz. Yeni ayda da etkili olan açı kalıbı mars uranüs kavuşumunun etkisiyle ani olarak ayrılık, boşanma ve ayrı yaşama kararı verebilirsiniz. Bu ay içinde önemli açı kalıplarından biri 20 Ocak’ta gerçekleşecek olan Mars ile Uranüs’ün kavuşumu olacak. Arkadaş çevrenizle ilgili ani kararlar alabilirsiniz. Bazı arkadaşlarınızla görüşmeyi kesebilirsiniz. Ani kavga, gürültü, tartışma ve sorunlar yaşayabilirsiniz. Dolunay, ay ve güneş karşıtlığıdır. Olaylar açığa çıkar ve görünür olur. Dolunay 28 Ocak’ta Aslan burcunun 9.derecesinde saat 22:16’da oluşacak. Kendi kazandığınız para alanında daha önce yapmış olduğunuz çalışmaların sonucunu elde edeceksiniz. Eğlenceli işler yaparak para kazanmak, spekülatif kazançlar alanında risk almak isteyebilirsiniz. Merkür zihnimizin çalışma şekli, konuşma, yazma, iletişim, ticaret, seyahatler, internet üzerinden alışveriş, sözleşmeler ve anlaşmaları temsil eder. Merkür gerilemesi 2021 yılında üç kez gerçekleşecek. İlk Merkür Retrosu 30 Ocak’ta başlayacak ve üç hafta sürecek. 21 Şubat’ta bitecek. Kova burcunda gerçekleşecek bu gerileme sonucunda alacaklarınızı tahsil etmekte zorlanabilirsiniz. Daha önceden ödememiş olduğunuz borcunuz ortaya çıkabilir.













ASLAN BURCU VE YÜKSELEN BURCU ASLAN OLANLAR



Sevgili Aslan burcu ve yükselen burcu aslan olanlar Ocak ayı gezegen hareketlerinin burcunuza olan etkisinden bahsedecek olursak; Güneş Oğlak burcunda seyredecek. Gündelik işlerinizi yaparken sizin için çalışan kişiler ve iş arkadaşlarınızla ilişkilerinizde ciddiyet ve kariyer odaklı olarak sorumluluk ve yükümlülüklerinizi yerine getireceksiniz. Güneş 19 Ocak’tan sonra Kova burcuna geçecek ikili ilişkiler ve ortaklık alanınıza güneşin gelmesi ile birlikte tarzınızı ve tavrınızı yansıtacaksınız. İkili ilişkilerde özgürlükçü demokratik tutum ve davranışlar benimseyebilirsiniz. Mars 7 Ocak’ta Astrolojik olarak zararda olduğu boğa burcuna geçecek. Harekete geçmek isterken isteksiz ve üşengeç bir tavır benimsemek zorunda kalabilirsiniz. Performansınızı ve kapasitenizin tamamını gösteremeyebilirsiniz. İş hayatı ve kariyerinizde sağlamcı adımlar atmak isteyecek risk almayacaksınız. Temkinli ve sağlamcı adımlar başarı için yeterli olmayabilir. Öngörülebilir risk almakta yarar olabilir. Merkür 8 Ocak’ta kova burcuna geçecek. İletişim ve zihninizin çalışma şeklinde teknoloji ve nimetlerinden yararlanacaksınız. Ortaklık kurmak için çalışmalar yapabilirsiniz. Danışmanlık çalışmalarında farklı yol ve yöntemler izleyebilirsiniz. Venüs 8 Ocak’ta oğlak burcuna geçecek. Gündelik işlerinizi yürütürken büronuzda yeni objeler satın alabilirsiniz. Yeni ay 13 Ocak’ta Oğlak burcunun 23.derecesinde saat 07:02’da oluşacak. Yeni ay yeni kararlar ve yeni başlangıçlar demektir. Gündelik işlerinizi yürütürken daha fazla iş yapmanız gerekebilecek sorumluluk ve yükümlülükler artacaktır. Bu ay içinde önemli açı kalıplarından biri 20 Ocak’ta gerçekleşecek olan Mars ile Uranüs’ün kavuşumu olacak. İş hayatı ve kariyerinizle ilgili ani spontane radikal kararlar alabilirsiniz. İşyerinizdeki huzursuzluklar sizi olumsuz etkileyebilir. Dolunay, ay ve güneş karşıtlığıdır. Olaylar açığa çıkar ve görünür olur. Dolunay 28 Ocak’ta Aslan burcunun 9.derecesinde saat 22:16’da oluşacak. Burcunuzda oluşacak dolunay sizi 1-7 ekseninizden yani ilişkiler ekseninizden etkileyecek. İkili ilişkiler ve evliliğinizle ilgili tamamı devam mı? Kararı verebilirsiniz. Merkür zihnimizin çalışma şekli, konuşma, yazma, iletişim, ticaret, seyahatler, internet üzerinden alışveriş, sözleşmeler ve anlaşmaları temsil eder. Merkür gerilemesi 2021 yılında üç kez gerçekleşecek. İlk Merkür retrosu 30 Ocak’ta başlayacak ve üç hafta sürecek. 21 Şubat’ta bitecek. Kova burcunda gerçekleşecek bu gerileme sonucunda ikili ilişkiler ve evliliğinizde yanlış anlaşılmalar ve iletişim problemleri yaşayabilirsiniz.













BAŞAK BURCU VE YÜKSELEN BURCU BAŞAK OLANLAR



Sevgili başak burcu ve yükselen burcu başak olanlar Ocak ayı gezegen hareketlerinin burcunuza olan etkisinden bahsedecek olursak; Güneş Oğlak burcunda seyredecek. Sevgi aşk ve ilişkiler, çocuklarınızla iletişim, hobiler, spekülatif kazançlar borsa ve şans oyunları gibi konularda ciddiyetle ve sorumluluk sahibi olarak çalışarak üreterek kendinizi göstereceksiniz. Güneş 19 Ocak’tan sonra Kova burcuna geçecek gündelik işlerinizi yürütürken sizin için çalışan kişilerle ilişkilerinizde demokratik ve özgürlükçü yaklaşımlar benimseyebilirsiniz. Grup çalışmalarına yatkın olacaksınız. Mars 7 Ocak’ta Astrolojik olarak zararda olduğu boğa burcuna geçecek. Harekete geçmek isterken isteksiz ve üşengeç bir tavır benimsemek zorunda kalabilirsiniz. Performansınızı ve kapasitenizin tamamını gösteremeyebilirsiniz. Yurt dışı işler, yabancılarla ilişkiler, yüksek öğrenim akademik çalışmalar, hukuksal konular, dış ticaret pazarlama, eğitim ve yayıncılık alanlarında harekete geçmekte zorlanabilirsiniz. Merkür 8 Ocak’ta kova burcuna geçecek. İletişim ve zihninizin çalışma şeklinde teknoloji ve nimetlerinden yararlanacaksınız. Gündelik işlerinizi yürütürken grup çalışmalarında bulunabilirsiniz. Venüs 8 Ocak’ta oğlak burcuna geçecek. Sanatsal çalışmalar ve hobilerinizi büyüterek gelir elde edeceğiniz meslek haline getirebilirsiniz. Yeni ay 13 Ocak’ta Oğlak burcunun 23.derecesinde saat 07:02’da oluşacak. Yeni ay yeni kararlar ve yeni başlangıçlar demektir. Sevgi aşk ve ilişkiler, çocuklarınızla iletişim, hobiler, spekülatif kazançlar –borsa ve şans oyunları gibi konularda yeni kararlar alabilir yeni başlangıçlarda bulunabilirsiniz. Hobilerinizi büyüterek meslek haline getirmek isteyebilirsiniz. Yeni ayda da etkili olan açı kalıbı mars Uranüs kavuşumunun etkisiyle ani olarak radikal kararlar alabilirsiniz. Sevdiğiniz kişiyle ayrılabilirsiniz ya da sevdiğiniz kişiyle aniden ilişkinizi daha ileri boyuta taşıma kararı alabilirsiniz. Bu ay içinde önemli açı kalıplarından biri 20 Ocak’ta gerçekleşecek olan Mars ile Uranüs’ün kavuşumu olacak. Yurt dışı işler, yabancılarla ilişkiler, yurt dışı seyahatler, yüksek öğrenim akademik çalışmalar, hukuksal konular, dış ticaret pazarlama, eğitim ve yayıncılık konularında ani kopuşlar radikal kararlar alabilirsiniz. Dolunay, ay ve güneş karşıtlığıdır. Olaylar açığa çıkar ve görünür olur. Dolunay 28 Ocak’ta Aslan burcunun 9.derecesinde saat 22:16’da oluşacak. Arkanızdan dönen işler, dedikodu, gizli düşmanların yaptığı çalışmaların ortaya çıkacağı bir süreç yaşayacaksınız. Merkür zihnimizin çalışma şekli, konuşma, yazma, iletişim, ticaret, seyahatler, internet üzerinden alışveriş, sözleşmeler ve anlaşmaları temsil eder. Merkür gerilemesi 2021 yılında üç kez gerçekleşecek. İlk Merkür retrosu 30 Ocak’ta başlayacak ve üç hafta sürecek. 21 Şubat’ta bitecek. Kova burcunda gerçekleşecek bu gerilemede gündelik işlerinizi yürütürken sizin için çalışan kişilerle ilişkilerinizde iletişim problemleri yaşayabilirsiniz.













TERAZİ BURCU VE YÜKSELEN BURCU TERAZİ OLANLAR



Sevgili Terazi burcu ve yükselen burcu Terazi olanlar Ocak ayı gezegen hareketlerinin burcunuza olan etkisinden bahsedecek olursak; Güneş Oğlak burcunda seyredecek. Aile bireylerinizle iletişiminizde kişiliğinizi tarzınızı ve tavrınızı ortaya koyacaksınız. Güneş 19 Ocak’tan sonra Kova burcuna geçecek sevgi aşk ve ilişkilerde demokratik ve özgürlükçü flörtler yaşayabilirsiniz. Flörtünüze özel alan bırakacak onu boğmayacaksınız. Mars 7 Ocak’ta Astrolojik olarak zararda olduğu boğa burcuna geçecek. Harekete geçmek isterken isteksiz ve üşengeç bir tavır benimsemek zorunda kalabilirsiniz. Performansınızı ve kapasitenizin tamamını gösteremeyebilirsiniz. Alacaklarınızı tahsil edip borçlarınızı ödemek konusunda isteksiz davranabilirsiniz. Merkür 8 Ocak’ta kova burcuna geçecek. İletişim ve zihninizin çalışma şeklinde teknoloji ve nimetlerinden yararlanacaksınız. Spekülatif kazançlar konusunda aşırı risk alabilir ve zarar edebilirsiniz. Venüs 8 Ocak’ta oğlak burcuna geçecek. Eviniz ve yerleşim yerinizde yeni ev satın almak ya da kiralamak konusunda fikir geliştirebilirsiniz. Yeni ay 13 Ocak’ta Oğlak burcunun 23.derecesinde saat 07:02’da oluşacak. Yeni ay yeni kararlar ve yeni başlangıçlar demektir. Evinizi satmak ya da değiştirmek için ani karar alabilirsiniz. Yeni ayda da etkili olan açı kalıbı mars Uranüs kavuşumunun etkisiyle ani olarak radikal kararlar alabilirsiniz. Bu ay içinde önemli açı kalıplarından biri 20 Ocak’ta gerçekleşecek olan Mars ile Uranüs’ün kavuşumu olacak. Alacaklarınızı tahsil edip borçlarınızı ödemek konusunda isteksiz ve enerji düşüklüğü yaşayabilirsiniz. Dolunay, ay ve güneş karşıtlığıdır. Olaylar açığa çıkar ve görünür olur. Dolunay 28 Ocak’ta Aslan burcunun 9.derecesinde saat 22:16’da oluşacak. Arkadaşlarınızla birlikte kendinizi göstermek yönetselliğinizi ortaya koymak için dernek ve klüplerde çalışabilirsiniz. Merkür zihnimizin çalışma şekli, konuşma, yazma, iletişim, ticaret, seyahatler, internet üzerinden alışveriş, sözleşmeler ve anlaşmaları temsil eder. Merkür gerilemesi 2021 yılında üç kez gerçekleşecek. İlk Merkür retrosu 30 Ocak’ta başlayacak ve üç hafta sürecek. 21 Şubat’ta bitecek. Kova burcunda gerçekleşecek bu gerilemede çocuklarınızla iletişiminizde iletişim problemleri yaşayabilirsiniz.













AKREP BURCU VE YÜKSELEN BURCU AKREP OLANLAR



Sevgili akrep burcu ve yükselen burcu akrep olanlar Ocak ayı gezegen hareketlerinin burcunuza olan etkisinden bahsedecek olursak; Güneş Oğlak burcunda seyredecek. İletişim, eğitim, reklam, tanıtım, satış ve pazarlama, yakın çevre gezileri, kardeşler, kuzenler ve yakın akrabalarla ilişkilerde ilişkinizi ciddi biçimde ele alacak dargınlık ve kırgınlıklara son vermek isteyeceksiniz. Güneş 19 Ocak’tan sonra Kova burcuna geçecek aile bireylerinizle iletişiminizde özgürlükçü ve demokratik yaklaşımlar geliştireceksiniz. Mars 7 Ocak’ta Astrolojik olarak zararda olduğu boğa burcuna geçecek. Harekete geçmek isterken isteksiz ve üşengeç bir tavır benimsemek zorunda kalabilirsiniz. Performansınızı ve kapasitenizin tamamını gösteremeyebilirsiniz. İkili ilişkiler ve evliliğinizde enerji düşüklüğü ve isteksizlik yaşayacaksınız. Merkür 8 Ocak’ta kova burcuna geçecek. İletişim ve zihninizin çalışma şeklinde teknoloji ve nimetlerinden yararlanacaksınız. Gayrimenkul alım satımı yapabilir anlaşma ve sözleşme imzalayabilirsiniz. Venüs 8 Ocak’ta oğlak burcuna geçecek. İletişim ve sosyal medyada daha fazla yer almak için web sitesi açabilir blog yazabilirsiniz. Yeni ay 13 Ocak’ta Oğlak burcunun 23.derecesinde saat 07:02’da oluşacak. Yeni ay yeni kararlar ve yeni başlangıçlar demektir. Evinizi satmak ya da değiştirmek için ani karar alabilirsiniz. Yeni ayda da etkili olan açı kalıbı mars Uranüs kavuşumunun etkisiyle ani olarak radikal kararlar alabilirsiniz. Tanıtım satış ve pazarlama alanında proje üretebilirsiniz. Ani karar almak ve radikal keskin çıkışlar yapmak çıkarlarınıza uygun olmayabilir. Bu ay içinde önemli açı kalıplarından biri 20 Ocak’ta gerçekleşecek olan Mars ile Uranüs’ün kavuşumu olacak. Ortaklık kurmak için ani harekete geçebilir ve sonucunu hesaplamadığınız için zarar görebilirsiniz. Dolunay, ay ve güneş karşıtlığıdır. Olaylar açığa çıkar ve görünür olur. Dolunay 28 Ocak’ta Aslan burcunun 9.derecesinde saat 22:16’da oluşacak. Dolunay sizi 4-10 ekseninizden etkileyecek. İş hayatınız ve kariyerinizde daha önce yaptığınız çalışmaların sonucunu alacaksınız. İş hayatınız ve kariyerinize ailenizden daha fazla önem verdiğiniz için eşiniz ve ailenizle sorun çıkabilir. İş hayatı ve ev hayatı arasında dengeyi sağlamalısınız. Merkür zihnimizin çalışma şekli, konuşma, yazma, iletişim, ticaret, seyahatler, internet üzerinden alışveriş, sözleşmeler ve anlaşmaları temsil eder. Merkür gerilemesi 2021 yılında üç kez gerçekleşecek. İlk Merkür retrosu 30 Ocak’ta başlayacak ve üç hafta sürecek. 21 Şubat’ta bitecek. Kova burcunda gerçekleşecek bu gerilemede evinizde yapacağınız tadilat, tamirat, gibi işlemlerle ilgili sorun yaşayabilirsiniz. Yaptıklarınızı beğenmeyebilirsiniz.













YAY BURCU VE YÜKSELEN BURCU YAY OLANLAR



Sevgili yay burcu ve yükselen burcu yay olanlar Ocak ayı gezegen hareketlerinin burcunuza olan etkisinden bahsedecek olursak; Güneş Oğlak burcunda seyredecek. Kendi kazandığınız para alanında otoritenizi tarzınızı ve tavrınızı gösterecek kazandığınız paranın bir bölümünü biriktirebilirsiniz. Güneş 19 Ocak’tan sonra Kova burcuna geçecek sosyal medyada aktif olarak yer alacak ve toplumsal yarar getiren paylaşımlarda bulunacaksınız. Mars 7 Ocak’ta Astrolojik olarak zararda olduğu boğa burcuna geçecek. Harekete geçmek isterken isteksiz ve üşengeç bir tavır benimsemek zorunda kalabilirsiniz. Performansınızı ve kapasitenizin tamamını gösteremeyebilirsiniz. Gündelik işlerinizi yürütürken tembellik etmek isteyecek harekete geçmek istemeyeceksiniz. Merkür 8 Ocak’ta kova burcuna geçecek. İletişim ve zihninizin çalışma şeklinde teknoloji ve nimetlerinden yararlanacaksınız. Elektrik, elektronik, teknoloji konularında eğitim alabilir ya da eğitim verebilirsiniz. Venüs 8 Ocak’ta oğlak burcuna geçecek. Paranızı işle ilgili konulara yatıracak ve harcamalarınızı bu yönde yapacaksınız. Yeni ay 13 Ocak’ta Oğlak burcunun 23.derecesinde saat 07:02’da oluşacak. Yeni ay yeni kararlar ve yeni başlangıçlar demektir. Kendi kazandığınız para alanında yeni gelir kaynakları oluşturmak için yatırım yapabilirsiniz. Yeni ayda da etkili olan açı kalıbı mars Uranüs kavuşumunun etkisiyle ani olarak radikal kararlar alabilirsiniz. Yatırım kararı verirken aldanma ya da para kaybına uğramamak için iyi düşünmekte yarar olacak. Ani karar almak ve radikal keskin çıkışlar yapmak çıkarlarınıza uygun olmayabilir. Bu ay içinde önemli açı kalıplarından biri 20 Ocak’ta gerçekleşecek olan Mars ile Uranüs’ün kavuşumu olacak. Dolunay, ay ve güneş karşıtlığıdır. Olaylar açığa çıkar ve görünür olur. Dolunay 28 Ocak’ta Aslan burcunun 9.derecesinde saat 22:16’da oluşacak. Dolunay sizi 3-9 ekseninizden etkileyecek. Yurt dışı işlerle ilgili pandemi nedeniyle talep daraldığı için yurt içi piyasalara yönelmek bir tercih olabilir. Merkür zihnimizin çalışma şekli, konuşma, yazma, iletişim, ticaret, seyahatler, internet üzerinden alışveriş, sözleşmeler ve anlaşmaları temsil eder. Merkür gerilemesi 2021 yılında üç kez gerçekleşecek. İlk Merkür retrosu 30 Ocak’ta başlayacak ve üç hafta sürecek. 21 Şubat’ta bitecek. Kova burcunda gerçekleşecek bu gerilemede kardeşler, kuzenler ve yakın akrabalarla iletişim sorunları yaşayabilirsiniz.













OĞLAK BURCU VE YÜKSELEN BURCU OĞLAK OLANLAR



Sevgili oğlak burcu ve yükselen burcu oğlak olanlar Ocak ayı gezegen hareketlerinin burcunuza olan etkisinden bahsedecek olursak; Güneş Oğlak burcunda seyredecek. Kişisel refah ve mutluluğunuzu arttırmak için yeni projeler üretebilir kişiliğinizi, hedeflerinizi, yeteneklerinizi insanlara anlatmak için sunum hazırlayabilirsiniz. Güneş 19 Ocak’tan sonra Kova burcuna geçecek kendi kazandığınız para alanında yeni gelir kaynakları elde etmek için teknolojik ve toplumsal fayda getiren sektörlerde çalışabilir proje üretebilirsiniz. Mars 7 Ocak’ta Astrolojik olarak zararda olduğu boğa burcuna geçecek. Harekete geçmek isterken isteksiz ve üşengeç bir tavır benimsemek zorunda kalabilirsiniz. Performansınızı ve kapasitenizin tamamını gösteremeyebilirsiniz. Sevgi aşk ve ilişkiler, çocuklarınızla iletişim, hobiler, spekülatif kazançlar alanınızda isteksiz harekete geçecek ve enerjinizi tamamen kullanamayacaksınız. Merkür 8 Ocak’ta kova burcuna geçecek. İletişim ve zihninizin çalışma şeklinde teknoloji ve nimetlerinden yararlanacaksınız. Kendi kazandığınız para alanında yeni müşteriler bulma, toplantı yapma, anlaşma ve sözleşme imzalamak için çalışmalarda bulunabilirsiniz. Venüs 8 Ocak’ta oğlak burcuna geçecek. Dış görünüşünüzde değişiklik yapma kararı alabilirsiniz. Sağlığınızda diz, diş, kemikler, iskelet sisteminde problem yaşama ihtimaliniz olabilir. Yeni ay 13 Ocak’ta Oğlak burcunun 23.derecesinde saat 07:02’da oluşacak. Yeni ay yeni kararlar ve yeni başlangıçlar demektir. Kişisel refah ve mutluluğunuzu arttırmak için yeni projeler üretebilirsiniz. Yeni ayda da etkili olan açı kalıbı mars Uranüs kavuşumunun etkisiyle ani olarak radikal kararlar alabilirsiniz. İlişkiler ekseninizde gerçekleşecek bu yeni ayda ani karar almak ve radikal keskin çıkışlar yapmak çıkarlarınıza uygun olmayabilir. Bu ay içinde önemli açı kalıplarından biri 20 Ocak’ta gerçekleşecek olan Mars ile Uranüs’ün kavuşumu olacak. Dolunay, ay ve güneş karşıtlığıdır. Olaylar açığa çıkar ve görünür olur. Dolunay 28 Ocak’ta Aslan burcunun 9.derecesinde saat 22:16’da oluşacak. 2-8 ekseninizde gerçekleşecek dolunayda benim param senin paran ikileminde kalabilirsiniz. Eşinizin, ailenizin varsa ortağınızın parasını kullanmak isteyebilirsiniz. Ya da kendi kazandığınız parayı kullanarak yabancı kaynak ihtiyacı duymayabilirsiniz. Ezoterik ve Metafizik konularda ani farkındalık yaşayarak gaflet uykusundan uyanabilirsiniz. Merkür zihnimizin çalışma şekli, konuşma, yazma, iletişim, ticaret, seyahatler, internet üzerinden alışveriş, sözleşmeler ve anlaşmaları temsil eder. Merkür gerilemesi 2021 yılında üç kez gerçekleşecek. İlk Merkür retrosu 30 Ocak’ta başlayacak ve üç hafta sürecek. 21 Şubat’ta bitecek. Kova burcunda gerçekleşecek bu gerilemede kardeşler, kuzenler ve yakın akrabalarla iletişim sorunları yaşayabilirsiniz. Kendi kazandığınız para alanında beklediğiniz gelir kaynaklarında gecikme yaşayabilirsiniz.













KOVA BURCU VE YÜKSELEN BURCU KOVA OLANLAR



Sevgili kova burcu ve yükselen burcu kova olanlar Ocak ayı gezegen hareketlerinin burcunuza olan etkisinden bahsedecek olursak; Güneş Oğlak burcunda seyredecek. Güneş 12.evinizde pek görünmeyen bir alanda seyredeceği için uzun süre kapalı alanda çalışabilirsiniz. Güneş 19 Ocak’tan sonra Kova burcuna geçecek dış görünüşünüzü değiştirmek isteyebilirsiniz. Sağlığınız yerinde olacak inşallah. Kişisel refah ve mutluluğunuzu arttırmak için yeni projeler üretebilir bunları insanlara sunabilirsiniz. Mars 7 Ocak’ta Astrolojik olarak zararda olduğu boğa burcuna geçecek. Harekete geçmek isterken isteksiz ve üşengeç bir tavır benimsemek zorunda kalabilirsiniz. Performansınızı ve kapasitenizin tamamını gösteremeyebilirsiniz. Aile bireylerinizle iletişiminizde sakinlik, yavaşlık ve atalet hakim olacak. Oturan boğa şeklinde harekete geçmekte zorlanacaksınız. Merkür 8 Ocak’ta kova burcuna geçecek. İletişim ve zihninizin çalışma şeklinde teknoloji ve nimetlerinden yararlanacaksınız. Kişisel refah ve mutluluğunuzu arttırmak için yeni projeler hazırlayabilir bunları insanlara sunabilirsiniz. Venüs 8 Ocak’ta oğlak burcuna geçecek. Gizli saklı ilişkilere çekilebilirsiniz. Sevginizi gösteremediğiniz gibi siz de kendinizin sevilmediğinizi düşünebilirsiniz. Yeni ay 13 Ocak’ta Oğlak burcunun 23.derecesinde saat 07:02’da oluşacak. Yeni ay yeni kararlar ve yeni başlangıçlar demektir. Kapalı yerlerde uzun süre çalışarak yeni döneme uyum sağlamak için projeler üretebilirsiniz. Bilinç altınızı korkulardan arındırmak için eğitim alabilirsiniz. Yeni ayda da etkili olan açı kalıbı mars Uranüs kavuşumunun etkisiyle ani olarak radikal kararlar alabilirsiniz. 6-12 ekseninizde gerçekleşecek olan yeni ayda çok çalışmanız ve hizmet üretmeniz gerekecek. Arkadan dönen ayak oyunları, gizli düşmanlar ve dedikodunuzun yapılması olasılık dahilinde. Bu ay içinde önemli açı kalıplarından biri 20 Ocak’ta gerçekleşecek olan Mars ile Uranüs’ün kavuşumu olacak. Aile, aile bireyleri ile iletişim, ev ve yerleşim yeri konusunda spontane tavır ve davranışlar geliştirebilirsiniz. Ani olarak harekete geçecek ve radikal kararlar alacağınız için dikkatli olmakta yarar olacak. Dolunay, ay ve güneş karşıtlığıdır. Olaylar açığa çıkar ve görünür olur. Dolunay 28 Ocak’ta Aslan burcunun 9.derecesinde saat 22:16’da oluşacak. 1-7 ekseninizde gerçekleşecek dolunayda ilişkiler alanınızdan etkileneceksiniz. Bazı ilişkiler bitebilir yeni ilişkiler başlayabilir. Mars ve Uranüs’ün kavuşumu sonucunda aile bireylerinizle iletişiminizde ani ve radikal kararlar alabilir çıkış yapabilirsiniz. Merkür zihnimizin çalışma şekli, konuşma, yazma, iletişim, ticaret, seyahatler, internet üzerinden alışveriş, sözleşmeler ve anlaşmaları temsil eder. Merkür gerilemesi 2021 yılında üç kez gerçekleşecek. İlk Merkür retrosu 30 Ocak’ta başlayacak ve üç hafta sürecek. 21 Şubat’ta bitecek. Kova burcunda gerçekleşecek bu gerilemede daha önce değerlendirmediğiniz fırsatları tekrar gözden geçirebilir kişisel refah ve mutluluğunuzu artırabilirsiniz.













BALIK BURCU VE YÜKSELEN BURCU BALIK OLANLAR



Sevgili balık burcu ve yükselen burcu balık olanlar Ocak ayı gezegen hareketlerinin burcunuza olan etkisinden bahsedecek olursak; Güneş Oğlak burcunda seyredecek. Arkadaşlarınızla sosyal çevrenizde bir araya gelmek isterken konjonktür gereği teknolojik görüşme ve toplantı yöntemleriyle buluşabilirsiniz. Kişiliğinizi, karakterinizi, hedeflerinizi, projelerinizi insanlara anlatabilirsiniz. Güneş 19 Ocak’tan sonra Kova burcuna geçecek uzun süre kapalı yerlerde çalışarak yeni döneme hazırlık yapacaksınız. Mars 7 Ocak’ta Astrolojik olarak zararda olduğu boğa burcuna geçecek. İletişim, sosyal medya, tanıtım satış ve pazarlama, eğitim, yayıncılık, kardeşler, kuzenler ve yakın akrabalarınızla ilişkilerinizde harekete geçmekte isteksiz davranacaksınız. Enerjiniz düşük olacak. Merkür 8 Ocak’ta kova burcuna geçecek. Arkanızdan dedikodunuzun yapıldığını göreceksiniz. Gizli düşmanlar el birliğiyle sizi yolunuzdan çevirmeye çalışacak ancak siz yolunuzda ilerler ve kurban rolüne bürünmezseniz sorun olmaz. Venüs 8 Ocak’ta oğlak burcuna geçecek. Arkadaşlarınızla birlikte zaman geçirmek sosyalleşmek isteyeceksiniz. Ancak yeni normallerde bu pek de mümkün olmayacak. Teknolojik toplantı ve görüşme yöntemleriyle bunu gerçekleştirebilirsiniz. Yeni ay 13 Ocak’ta Oğlak burcunun 23.derecesinde saat 07:02’da oluşacak. Yeni ay yeni kararlar ve yeni başlangıçlar demektir. Arkadaşlarla sosyal çevrenizde yardıma ihtiyacı olanlara sosyal sorumluluk projeleri üretebilirsiniz. Toplumsal yarar gösteren faaliyetlerde bulunabilirsiniz. Yeni ayda da etkili olan açı kalıbı mars Uranüs kavuşumunun etkisiyle ani olarak radikal kararlar alabilirsiniz. 5-11 ekseninizde gerçekleşecek olan yeni ayda arkadaşlarınızla birlikte dernek ve klüplere üye olarak sosyal sorumluluk projelerinde görev alabilirsiniz. Bu ay içinde önemli açı kalıplarından biri 20 Ocak’ta gerçekleşecek olan Mars ile Uranüs’ün kavuşumu olacak. İletişim ve sosyal medya alanında aktif olarak yer almak için çalışmalarda bulunabilirsiniz. Ani olarak harekete geçecek ve radikal kararlar alacağınız için dikkatli olmakta yarar olacak. Dolunay, ay ve güneş karşıtlığıdır. Olaylar açığa çıkar ve görünür olur. Dolunay 28 Ocak’ta Aslan burcunun 9.derecesinde saat 22:16’da oluşacak. 6-12 ekseninizde gerçekleşecek dolunayda gündelik işler, sizin için çalışan kişilerle ilişkiler, sağlık, hastaneler, uzun süre kapalı yerlerde geçen çalışmalar konularında bazı olaylar ve durumlar önünüze düşecek. Dolunay ışığı her şeyi ortaya çıkaracak. Mars ve Uranüs’ün kavuşumu sonucunda sosyal medyada aktif olarak yer alma kararı verebilir ve sağlamcı adımlar atabilirsiniz. Merkür zihnimizin çalışma şekli, konuşma, yazma, iletişim, ticaret, seyahatler, internet üzerinden alışveriş, sözleşmeler ve anlaşmaları temsil eder. Merkür gerilemesi 2021 yılında üç kez gerçekleşecek. İlk Merkür retrosu 30 Ocak’ta başlayacak ve üç hafta sürecek. 21 Şubat’ta bitecek. Kova burcunda gerçekleşecek bu gerilemede bilinç altınızı korkulardan arındırmak için eğitim alabilirsiniz. Spiritüel konularda çalışmalarda bulunabilirsiniz. Arkanızdan dedikodunuzu yapanlar kuyunuzu kazanlar önünüze çıkabilir resmi geçit yapabilir. Yoga ve meditasyon yaparak kendinizi dengede tutabilirsiniz.









Tülin Aydoğan
 
tumblr_af3f077b92ee41605e66f6828579eb2c_bbe49f29_1280.jpg




KOÇ OCAK 2021 AYLIK BURÇ YORUMU



Ayın başlangıcı sizler için şanslı diyebiliriz. Aşkta önyargılarınızdan vazgeçerseniz gayet güzel bir zaman diliminde olacaksınız duygusal anlamda. Ocak ayının büyük bölümünde kariyerinizle ilgili güzel destekler bulabilirsiniz. Bazı zararlı görünümler olduğundan bu ay herkese güvenmeyin. Dostlarınızla sürtüşmeler yaşayabilirsiniz. Hem yeniayın hem dolunayın sert etkiler barındırdığını düşünürsek bu ay önce kendinize güvenin kimseden medet ummayın. 10-11 Ocak pozitif gelişmeler yaşayacağınız günler olabilir. 13 Ocak yeniayı iş hayatında yeni teklifleri getirebilir. 28 Ocak dolunayı özellikle güzel başladığınız aşk hayatında ay sonunda krizler yaratabilir. Sert açıların etkileri ay boyu artacağından bu ay en çok paranıza, gelir kaynaklarınıza dikkat edin. Paranız çalınabilir veya değerli eşyalarınızı bir yerde unutabilirsiniz. 30 Ocak’ta Merkür retrosu Kova burcunda başlıyor. Sizlere yukarda dediğim gibi bu retroda dostlarınızın iç yüzünü daha net göreceksiniz. Arkanızdan çevrilen işleri görebilirsiniz.



Şanslı ve olumlu günler: 1-2-10-11-14-15-19-20



Düşük enerjili günler: 4-5-8-9-16-17-31



Aşkta güzel günler: 1-2



Bahsedilen günleri yükselen burcunuza göre takip ederseniz daha net bilgiler elde edersiniz. Yükselen burcunuzun da Ocak ayı yorumlarını okumayı unutmayınız.



Olumlu günlerinizi değerlendirirken Ay’ın boşlukta olduğu zamanları dikkate almanız gereklidir. Yeni bir şeye adım atmak için uygun zamanlar değildir. Düşük enerjili günlerinizde sağlığınıza dikkat etmelisiniz.



Ocak ayında Türkiye saatiyle Ay’ın boşlukta olacağı zamanlar



3 Ocak 00:59-04:12 arası



5 Ocak 00:33-08:41 arası



7 Ocak 08:54-11:53 arası



9 Ocak 04:58-14:14 arası



10 Ocak 21:29’dan 11 Ocak 16:29’a kadar



13 Ocak 10:21-19:43 arası



14 Ocak 12:27’den 16 Ocak 01:16’ya kadar



18 Ocak 06:44-10:07 arası



20 Ocak 11:28-21:55 arası



23 Ocak 00:27-10:42 arası



25 Ocak 10:17-21:51 arası



27 Ocak 20:54’ten 28 Ocak 05:53’e kadar



30 Ocak 04:53-11:02 arası



















BOĞA OCAK 2021 AYLIK BURÇ YORUMU



Ocak ayına başladığınızda aileniz gündeme gelebilir. Önce alevlenen bir tartışma sonrasın mutlu sona bağlanabilir. Evinizle ilgili değişimler düşünüyorsanız harekete geçebilirsiniz. Ayın ilk haftası aşkta da şansınız açılacak. Çocukla ilgili beklentileriniz varsa güzel haberler alabilirsiniz. Ay’ın ikinci haftasıyla beraber daha pozitif bir sürece giriyor olacaksınız. 13 Ocak yeniayı sert olsa da sizlere akademik alanda yeni gelişmeler yaşatabilir. Bazılarınız ülke veya şehir değiştirebilir. Fakat ay boyu sert açılar hep hakim olduğundan sizler bu stresli zamanlar iş hayatında yaşayabilirsiniz. Aklınıza ilk geleni söylemeyin geri dönüş zor olabilir. 28 Ocak’ta Aslan burcundaki dolunay yakınlarınızla ilgili krizler yaratabilir. Ailede birinin rahatsızlığı gündeme gelebilir. Sizler de hem ruhsal hem fiziksel olarak sağlığınıza dikkat etmelisiniz. 30 Ocak’ta Merkür retrosu Kova burcunda başlıyor. Retro öncesi başvurduğunuz bir iş varsa olumlu dönüş gelebilir. Ama retro sürecinde yeni bir işe başvurmayın.



Şanslı ve olumlu günler: 4-5-12-13-17-18-21-22-31



Düşük enerjili günler: 6-7-10-11-19-20



Aşkta güzel günler: 4-5-31



Bahsedilen günleri yükselen burcunuza göre takip ederseniz daha net bilgiler elde edersiniz. Yükselen burcunuzun da Ocak ayı yorumlarını okumayı unutmayınız.



Olumlu günlerinizi değerlendirirken Ay’ın boşlukta olduğu zamanları dikkate almanız gereklidir. Yeni bir şeye adım atmak için uygun zamanlar değildir. Düşük enerjili günlerinizde sağlığınıza dikkat etmelisiniz.



Ocak ayında Türkiye saatiyle Ay’ın boşlukta olacağı zamanlar



3 Ocak 00:59-04:12 arası



5 Ocak 00:33-08:41 arası



7 Ocak 08:54-11:53 arası



9 Ocak 04:58-14:14 arası



10 Ocak 21:29’dan 11 Ocak 16:29’a kadar



13 Ocak 10:21-19:43 arası



14 Ocak 12:27’den 16 Ocak 01:16’ya kadar



18 Ocak 06:44-10:07 arası



20 Ocak 11:28-21:55 arası



23 Ocak 00:27-10:42 arası



25 Ocak 10:17-21:51 arası



27 Ocak 20:54’ten 28 Ocak 05:53’e kadar



30 Ocak 04:53-11:02 arası

















İKİZLER OCAK 2021 AYLIK BURÇ YORUMU



Ocak ayına yoğun bir tempoyla giriş yapıyorsunuz. İletişim yönünüz çok aktif olacak. Herkese laf anlatmak veya akıl vermek sizi psikolojik olarak yorabilir. Eğitimde de güzel fırsatlar yakalayabilirsiniz. Sadece seyahatlerde dikkatli olmanızda yarar var. Aşk hayatında da sürprizler yaşayabilirsiniz. 13 Ocak yeniayı genel etkileri sert olsa da sizler için maddi olarak yeni kapılar açabilir. Özellikle borçlar, krediler varsa bunları kapatacak paralar elinize geçebilir. Miras davasında lehinize sonuçlar çıkabilir. Ayın ikinci yarısıyla beraber sağlığınıza dikkat etmenizde fayda var. Ani gelişen bir ağrı veya herhangi bir durum olursa bunu ötelemeyin bir doktora danışın. Bu ay en çok 19-20 Ocak sizlere yarayacaktır. 28 Ocak Aslan burcundaki dolunayda ise kardeşleriniz, akrabalarınız gündeme düşebilir. Eğitimde sınavlarınız varsa çok dikkatli okuyun. 30 Ocak’ta Merkür retrosu Kova burcunda başlıyor. Akademik olarak kariyeriniz varsa işler yavaş ilerleyebilir. Seyahatlerde rötarlar oluşabilir.



Şanslı ve olumlu günler: 6-7-14-15-19-20-24-25



Düşük enerjili günler: 8-9-12-21-22



Aşkta güzel günler: 6-7



Bahsedilen günleri yükselen burcunuza göre takip ederseniz daha net bilgiler elde edersiniz. Yükselen burcunuzun da Ocak ayı yorumlarını okumayı unutmayınız.



Olumlu günlerinizi değerlendirirken Ay’ın boşlukta olduğu zamanları dikkate almanız gereklidir. Yeni bir şeye adım atmak için uygun zamanlar değildir. Düşük enerjili günlerinizde sağlığınıza dikkat etmelisiniz.



Ocak ayında Türkiye saatiyle Ay’ın boşlukta olacağı zamanlar



3 Ocak 00:59-04:12 arası



5 Ocak 00:33-08:41 arası



7 Ocak 08:54-11:53 arası



9 Ocak 04:58-14:14 arası



10 Ocak 21:29’dan 11 Ocak 16:29’a kadar



13 Ocak 10:21-19:43 arası



14 Ocak 12:27’den 16 Ocak 01:16’ya kadar



18 Ocak 06:44-10:07 arası



20 Ocak 11:28-21:55 arası



23 Ocak 00:27-10:42 arası



25 Ocak 10:17-21:51 arası



27 Ocak 20:54’ten 28 Ocak 05:53’e kadar



30 Ocak 04:53-11:02 arası

















YENGEÇ OCAK 2021 AYLIK BURÇ YORUMU



Ocak ayına parayla ilgili gündemle başlayabilirsiniz. Gelirinizde artışlar yaşayabilirsiniz. Yatırım yapmak için ayın başını değerlendirebilirsiniz. Tek dikkat etmeniz gereken elden çıkan para kısmı olmalıdır. Beklenmedik borçlar can sıkabilir. Ayın ikinci haftası aşkla ilgili güzel etkiler altında olacaksınız. 13 Ocak yeniayında gergin etkiler olsa da sizler evlilik ve ilişki hayatınızda güçlenmeye başlayacaksınız. Kalıcı bir ilişkiye yol alabilirsiniz. Kariyerde stresli bir ay olsa da verdiğiniz savaşları kazanacaksınızdır. Mars’ın kavuşumları ve açıları nedeniyle sizler bu ay dostlarınıza güvenmeyin. Çok yakın bildikleriniz umulmadık davranışlarla sizi şoka uğratabilir. Belki de başarılarınız bazı kişilerin hoşuna gitmeyebilir. Dost ve düşman ayıklayacağınız bir ayda olacaksınız. 28 Ocak Aslan dolunayında değerli eşyalarınıza, paralarınıza dikkat etmelisiniz. 30 Ocak Merkür retrosu başlıyor olacak. Sizden borç isteyenler olabilir. Eşinizin bir borcuyla da yüzleşebilirsiniz. Kredi veya borçlanmak için biraz beklemelisiniz.



Şanslı ve olumlu günler: 8-9-16-17-21-22-26-27



Düşük enerjili günler: 10-11-14-15-24-25



Aşkta güzel günler: 8-9



Bahsedilen günleri yükselen burcunuza göre takip ederseniz daha net bilgiler elde edersiniz. Yükselen burcunuzun da Ocak ayı yorumlarını okumayı unutmayınız.



Olumlu günlerinizi değerlendirirken Ay’ın boşlukta olduğu zamanları dikkate almanız gereklidir. Yeni bir şeye adım atmak için uygun zamanlar değildir. Düşük enerjili günlerinizde sağlığınıza dikkat etmelisiniz.



Ocak ayında Türkiye saatiyle Ay’ın boşlukta olacağı zamanlar



3 Ocak 00:59-04:12 arası



5 Ocak 00:33-08:41 arası



7 Ocak 08:54-11:53 arası



9 Ocak 04:58-14:14 arası



10 Ocak 21:29’dan 11 Ocak 16:29’a kadar



13 Ocak 10:21-19:43 arası



14 Ocak 12:27’den 16 Ocak 01:16’ya kadar



18 Ocak 06:44-10:07 arası



20 Ocak 11:28-21:55 arası



23 Ocak 00:27-10:42 arası



25 Ocak 10:17-21:51 arası



27 Ocak 20:54’ten 28 Ocak 05:53’e kadar



30 Ocak 04:53-11:02 arası

















ASLAN OCAK 2021 AYLIK BURÇ YORUMU



Ocak ayına şanslı ve kendine güvenen bir şekilde başlıyorsunuz. Ayın ilk üç günü mutlu olacağınız zamanlar olacaktır. Ayın ikinci haftası aile ve ev ile ilgili stresli bir dönemden geçebilirsiniz. 10-11 Ocak şansınızın döndüğü zamanlar olacaktır. Mutlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. 13 Ocak yeniayında negatiflikler olsa da sizler için çalışma hayatında yükseliş olacaktır. Maaşınız veya statünüz artabilir. Yönetici pozisyonuna gelebilirsiniz. Yeni bir evcil hayvan edinebilirsiniz. Ayın ikinci yarısından sonra sert etkiler de artacağından sizler ilişkinizde gerginlikler yaşayabilirsiniz. Bu ruh haliniz güzel giden iş hayatına yansıyabilir. Beklenmedik anda verdiğiniz tepkiler ofiste tepki çekebilir. 28 Ocak’ta sizlerin burcunda agresif bir dolunay oluşuyor. Ay biterken sizi bu gerecektir. Gerek sağlık gerek aşk gerekse iş her konuda dikkatli olmalısınız. 30 Ocak’ta Merkür retrosu başlıyor. İlişkinizle ilgili kulağınıza bir şeyler gelirse inanmayın. Retro yalan bilgileri taşır. Önce işin aslını sevdiğinize sorun.



Şanslı ve olumlu günler: 1-2-10-11-19-20-24-25



Düşük enerjili günler: 12-17-18-26-27



Aşkta güzel günler: 10-11



Bahsedilen günleri yükselen burcunuza göre takip ederseniz daha net bilgiler elde edersiniz. Yükselen burcunuzun da Ocak ayı yorumlarını okumayı unutmayınız.



Olumlu günlerinizi değerlendirirken Ay’ın boşlukta olduğu zamanları dikkate almanız gereklidir. Yeni bir şeye adım atmak için uygun zamanlar değildir. Düşük enerjili günlerinizde sağlığınıza dikkat etmelisiniz.



Ocak ayında Türkiye saatiyle Ay’ın boşlukta olacağı zamanlar



3 Ocak 00:59-04:12 arası



5 Ocak 00:33-08:41 arası



7 Ocak 08:54-11:53 arası



9 Ocak 04:58-14:14 arası



10 Ocak 21:29’dan 11 Ocak 16:29’a kadar



13 Ocak 10:21-19:43 arası



14 Ocak 12:27’den 16 Ocak 01:16’ya kadar



18 Ocak 06:44-10:07 arası



20 Ocak 11:28-21:55 arası



23 Ocak 00:27-10:42 arası



25 Ocak 10:17-21:51 arası



27 Ocak 20:54’ten 28 Ocak 05:53’e kadar



30 Ocak 04:53-11:02 arası

















BAŞAK OCAK 2021 AYLIK BURÇ YORUMU



Ocak ayına başladığınızda belki de en başta kendiniz çok enerjik hissetmeyebilirsiniz. Buna psikolojik olarak hala kafanızda bazı şeyleri çözememek sebep olabilir. Ayın 3. Günüyle beraber enerjinizde ve şansınızda yükseliş başlıyor. Güzel haberler alabilirsiniz. Aşkta özellikle bunu hissedebilirsiniz. Kendinizde değişimler yapmak istiyorsanız ayın 4. ve 5. gününü tercih edebilirsiniz. 13 Ocak’ta bir yeniay oluşuyor. Bu genel olarak sert olsa da size şansla gelecektir. Hem maddi hem manevi güçleneceksiniz. Aşkla ilgili yeni kapılar açılabilir. Çocukla ilgili sevindirici haberler alabilirsiniz. Ayın ikinci yarısıyla beraber sağlığınıza dikkat etmeniz gereken zamanlar geliyor. Kendinizi yormamalısınız. Sert etkiler hakim olacağından ayrıca akademik alanda ve seyahatlerinizde beklenmedik pürüzler çıkabilir. 28 Ocak dolunayında yine sağlık konuları karşınıza gelebilir. Ay sonu dikkat etmelisiniz. 30 Ocak’ta Merkür retrosu başlıyor. Ofiste herkese güvenmeyin. Arkanızdan işler çevrilmemesi için gözünüzü dört açın.



Şanslı ve olumlu günler: 4-5-12-13-21-22-26-27-31



Düşük enerjili günler: 1-2-14-15-19-20-28-29



Aşkta güzel günler: 12-13



Bahsedilen günleri yükselen burcunuza göre takip ederseniz daha net bilgiler elde edersiniz. Yükselen burcunuzun da Ocak ayı yorumlarını okumayı unutmayınız.



Olumlu günlerinizi değerlendirirken Ay’ın boşlukta olduğu zamanları dikkate almanız gereklidir. Yeni bir şeye adım atmak için uygun zamanlar değildir. Düşük enerjili günlerinizde sağlığınıza dikkat etmelisiniz.



Ocak ayında Türkiye saatiyle Ay’ın boşlukta olacağı zamanlar



3 Ocak 00:59-04:12 arası



5 Ocak 00:33-08:41 arası



7 Ocak 08:54-11:53 arası



9 Ocak 04:58-14:14 arası



10 Ocak 21:29’dan 11 Ocak 16:29’a kadar



13 Ocak 10:21-19:43 arası



14 Ocak 12:27’den 16 Ocak 01:16’ya kadar



18 Ocak 06:44-10:07 arası



20 Ocak 11:28-21:55 arası



23 Ocak 00:27-10:42 arası



25 Ocak 10:17-21:51 arası



27 Ocak 20:54’ten 28 Ocak 05:53’e kadar



30 Ocak 04:53-11:02 arası

















TERAZİ OCAK 2021 AYLIK BURÇ YORUMU



Ocak ayına en şanslı ve hızlı giriş yapanlardansınız. Adeta 2020’nin bitişini kutlayanlardan biri olacaksınız. Ayın ilk 2-3 günü bu şans her alanda size yansıyacaktır. Güzel haberler arka arkaya gelebilir. Kendinizle ilgili radikal kararlar alabilirsiniz. Değişim size iyi gelecektir. Ayın devamında iletişim yönünüz çok aktif olacak. Telefonlara yetişmekte zorlanabilirsiniz. 13 Ocak’ta meydana gelen yeniayın çevresi sert olsa da sizlere aile hayatında yeni sayfalar açtırabilir. Ailede bir problem varsa tatlıya bağlanabilir. Gayrimenkul işlerinizde güzel haberler gelebilir. Ayın devamı sert etkiler aktifleşiyor. Sizler paranıza dikkat edin. Beklenmedik bir borç can sıkabilir. Sağlık problemleri varsa ameliyat kararı çıkabilir. 28 Ocak Aslan dolunayında ise çevrenizde duyduklarınız can sıkabilir. Arkadaş ortamında söylenenler kalp kırabilir. 30 Ocak Merkür retrosu başlıyor. Bu retroda aşk hayatındaki konular yavaş ilerleyebilir. Eski sevdiğiniz geri dönebilir.



Şanslı ve olumlu günler: 1-2-6-7-14-15-24-25



Düşük enerjili günler: 4-5-17-18-21-22-31



Aşkta güzel günler: 14-15



Bahsedilen günleri yükselen burcunuza göre takip ederseniz daha net bilgiler elde edersiniz. Yükselen burcunuzun da Ocak ayı yorumlarını okumayı unutmayınız.



Olumlu günlerinizi değerlendirirken Ay’ın boşlukta olduğu zamanları dikkate almanız gereklidir. Yeni bir şeye adım atmak için uygun zamanlar değildir. Düşük enerjili günlerinizde sağlığınıza dikkat etmelisiniz.



Ocak ayında Türkiye saatiyle Ay’ın boşlukta olacağı zamanlar



3 Ocak 00:59-04:12 arası



5 Ocak 00:33-08:41 arası



7 Ocak 08:54-11:53 arası



9 Ocak 04:58-14:14 arası



10 Ocak 21:29’dan 11 Ocak 16:29’a kadar



13 Ocak 10:21-19:43 arası



14 Ocak 12:27’den 16 Ocak 01:16’ya kadar



18 Ocak 06:44-10:07 arası



20 Ocak 11:28-21:55 arası



23 Ocak 00:27-10:42 arası



25 Ocak 10:17-21:51 arası



27 Ocak 20:54’ten 28 Ocak 05:53’e kadar



30 Ocak 04:53-11:02 arası

















AKREP OCAK 2021 AYLIK BURÇ YORUMU



Ocak ayına kariyer gündemiyle başlıyorsunuz. Yeni başlangıçlara adım atabilirsiniz. Ayın ilk haftası şansınız açık olacak. Her alanda beklediğiniz gelişmeleri yaşayabilirsiniz. Ummadığınız dostlarınız size bir anda sıkıntıda olduğunuz konuda destek verebilir. 13 Ocak’ta oluşacak yeniay genel olarak gergin olsa da sizler için yeni çevrelere dahil olma fırsatı yaratacak. Alacağınız davetleri değerlendirin. Bir iş kapısı olabilir. Eğitimde ise başarılar gelebilir. Ayın ikinci yarısı gergin etkiler hakim olacağından sizler bunu evliliğinizde, ilişkinizde hissedebilirsiniz. Sevdiğinizden umulmadık tavırlar görebilirsiniz. Sinirlerinize hakim olmalısınız. Ortaklıkla işiniz varsa ona da pek güvenmeyin. Beklenen olumlu gelişmeler 26-27 Ocak gibi sevindirebilir. Fakat 28 Ocak’taki dolunay agresif geliyor. Sizi kariyer hayatında zorlayabilir. 30 Ocak’ta Merkür retrosu başlıyor. Ailede sorunlar çıkabilir. Gayrimenkul işlemleriniz varsa imzayı bu tarihten önce atın.



Şanslı ve olumlu günler: 4-5-8-9-16-17-26-27-31



Düşük enerjili günler: 6-7-19-20-24-25



Aşkta güzel günler: 16-17



Bahsedilen günleri yükselen burcunuza göre takip ederseniz daha net bilgiler elde edersiniz. Yükselen burcunuzun da Ocak ayı yorumlarını okumayı unutmayınız.



Olumlu günlerinizi değerlendirirken Ay’ın boşlukta olduğu zamanları dikkate almanız gereklidir. Yeni bir şeye adım atmak için uygun zamanlar değildir. Düşük enerjili günlerinizde sağlığınıza dikkat etmelisiniz.



Ocak ayında Türkiye saatiyle Ay’ın boşlukta olacağı zamanlar



3 Ocak 00:59-04:12 arası



5 Ocak 00:33-08:41 arası



7 Ocak 08:54-11:53 arası



9 Ocak 04:58-14:14 arası



10 Ocak 21:29’dan 11 Ocak 16:29’a kadar



13 Ocak 10:21-19:43 arası



14 Ocak 12:27’den 16 Ocak 01:16’ya kadar



18 Ocak 06:44-10:07 arası



20 Ocak 11:28-21:55 arası



23 Ocak 00:27-10:42 arası



25 Ocak 10:17-21:51 arası



27 Ocak 20:54’ten 28 Ocak 05:53’e kadar



30 Ocak 04:53-11:02 arası

















YAY OCAK 2021 AYLIK BURÇ YORUMU



Ocak ayına iyimser, yüzü gülen bir Yay olarak başlıyorsunuz. Buna sebep alacağınız güzel haberler olabilir. Akademik alanda elde ettiğiniz başarılar da kutlamaya değer olacaktır. Şansa ihtiyacım var diyorsanız ayın 6. ve 7. Günleri size iyi gelecektir. Sonrasında 13 Ocak’ta bir yeniay oluşuyor. Bu gergin etkiler barındırsa da sizlere maddi olarak güzel kapılar açacaktır. Gelirinizde artış yaşayabilirsiniz. Ayın ikinci yarısı çok sert etkiler geliyor. Bu sebeple sizler özellikle sağlığınızda dikkatli olmalısınız. Ani gelişen bir durum can sıkabilir. Kendinizi riske atmayın. Ofis hayatında da beklenmedik şeyler yaşanabilir. Ocak ayının son haftası ilişkinizde şansınız açılabilir. 28 Ocak’ta bir dolunay var. Bu agresif etkiler sizi seyahatlerinizde zorlayabilir. Eğitimde haksızlıklar yaşayabilirsiniz. Sizi aşağı çeken insanlar çoğalabilir. 30 Ocak’ta Merkür retrosu başlıyor. En çok elektroniklere siz dikkat edin. Her şeyi yedekleyin. İletişim problemleri can sıkabilir.



Şanslı ve olumlu günler: 1-2-6-7-10-11-19-20



Düşük enerjili günler: 8-9-21-22-26-27



Aşkta güzel günler: 19-20



Bahsedilen günleri yükselen burcunuza göre takip ederseniz daha net bilgiler elde edersiniz. Yükselen burcunuzun da Ocak ayı yorumlarını okumayı unutmayınız.



Olumlu günlerinizi değerlendirirken Ay’ın boşlukta olduğu zamanları dikkate almanız gereklidir. Yeni bir şeye adım atmak için uygun zamanlar değildir. Düşük enerjili günlerinizde sağlığınıza dikkat etmelisiniz.



Ocak ayında Türkiye saatiyle Ay’ın boşlukta olacağı zamanlar



3 Ocak 00:59-04:12 arası



5 Ocak 00:33-08:41 arası



7 Ocak 08:54-11:53 arası



9 Ocak 04:58-14:14 arası



10 Ocak 21:29’dan 11 Ocak 16:29’a kadar



13 Ocak 10:21-19:43 arası



14 Ocak 12:27’den 16 Ocak 01:16’ya kadar



18 Ocak 06:44-10:07 arası



20 Ocak 11:28-21:55 arası



23 Ocak 00:27-10:42 arası



25 Ocak 10:17-21:51 arası



27 Ocak 20:54’ten 28 Ocak 05:53’e kadar



30 Ocak 04:53-11:02 arası

















OĞLAK OCAK 2021 AYLIK BURÇ YORUMU



Ocak ayına paranızla ilgili gündemle başlayabilirsiniz. Borçlarınızı kapatacak paralar elinize geçebilir. Ayın ilk haftası pozitif olacak. Güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bu unuttuğunuz, ihtimal vermediğiniz bir gelişme olabilir. Akademide zirveye çıkabilirsiniz. 13 Ocak’ta sizin burcunuzda bir yeniay oluşuyor. Etrafı sert olsa da sizlere yeni adımlar için destek verecektir. Kendinizi her alanda ispatladığınız, gücünüzü kanıtladığınız bir yeniay olacak. Sonrasında ayın ikinci evresi sert etkiler ortaya çıkacağından sizler en çok aşk hayatında agresif olmamaya dikkat edin. Çocuğunuza dikkat etmeniz gereken bir ay içinde olacaksınız. Ayın son günleri sizler için evlilik konularında güzel gelişmeler yaşatabilir. 28 Ocak’ta Aslan burcundaki dolunayda paranıza dikkat edin. İnternet harcamalarında dolandırıcılık olmasın. Miras konusu varsa hakkınız yenebilir iyice kontrol edin. 30 Ocak’ta Merkür retrosu başlıyor. Eğer yatırımlar yapacak veya yüklü borçların altına imza atacaksanız bu tarih öncesini tercih edin.



Şanslı ve olumlu günler: 4-5-8-9-12-13-21-22-31



Düşük enerjili günler: 1-2-10-11-24-25-28-29



Aşkta güzel günler: 12-21-22



Bahsedilen günleri yükselen burcunuza göre takip ederseniz daha net bilgiler elde edersiniz. Yükselen burcunuzun da Ocak ayı yorumlarını okumayı unutmayınız.



Olumlu günlerinizi değerlendirirken Ay’ın boşlukta olduğu zamanları dikkate almanız gereklidir. Yeni bir şeye adım atmak için uygun zamanlar değildir. Düşük enerjili günlerinizde sağlığınıza dikkat etmelisiniz.



Ocak ayında Türkiye saatiyle Ay’ın boşlukta olacağı zamanlar



3 Ocak 00:59-04:12 arası



5 Ocak 00:33-08:41 arası



7 Ocak 08:54-11:53 arası



9 Ocak 04:58-14:14 arası



10 Ocak 21:29’dan 11 Ocak 16:29’a kadar



13 Ocak 10:21-19:43 arası



14 Ocak 12:27’den 16 Ocak 01:16’ya kadar



18 Ocak 06:44-10:07 arası



20 Ocak 11:28-21:55 arası



23 Ocak 00:27-10:42 arası



25 Ocak 10:17-21:51 arası



27 Ocak 20:54’ten 28 Ocak 05:53’e kadar



30 Ocak 04:53-11:02 arası

















KOVA OCAK 2021 AYLIK BURÇ YORUMU



Ocak ayına Jüpiter’in şansını hissederek başlıyorsunuz. Kendinize iyi gelecek bir Ocak ayı başlangıcı sizleri bekliyor. İlişki hayatınız gündeme gelebilir. Ayın ilk günlerinde parayla ilgili de güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Ayın 6. günü hayatınızda kutlamalar yapacak kadar güzel bir şansınız olacak. 13 Ocak’ta bir yeniay oluşuyor. Sert etkiler çevresinde var ama sizlere ruhen iyi gelecek bir yeniay olacak. Eskiyi silmek, zihninizi arındırmak için değerlendirebilirsiniz. Unutmayın bu sene size iyi gelecek yük olan her şeyi eleyin. Ayın ikinci yarısı sert etkiler artacak ve sizler aile hayatında riskli zamanlarda olabilirsiniz. Gerginlikler yaşanabilir. Ev içinde tehlikeli olaylar olabilir. Elektrikli, ateşli eşyaları kapattığınızdan emin olun. 24-25 Ocak sizlere çok iyi gelecek. 28 Ocak’taki dolunayda evliliğinizde agresif zamanlar yaşayabilirsiniz. 30 Ocak’ta Merkür retrosu burcunuzda başlıyor. Tüm önemli işlerinizi bu zaman öncesinden yapın.



Şanslı ve olumlu günler: 6-7-10-11-14-15-24-25



Düşük enerjili günler: 4-5-12-26-27-31



Aşkta güzel günler: 24-25



Bahsedilen günleri yükselen burcunuza göre takip ederseniz daha net bilgiler elde edersiniz. Yükselen burcunuzun da Ocak ayı yorumlarını okumayı unutmayınız.



Olumlu günlerinizi değerlendirirken Ay’ın boşlukta olduğu zamanları dikkate almanız gereklidir. Yeni bir şeye adım atmak için uygun zamanlar değildir. Düşük enerjili günlerinizde sağlığınıza dikkat etmelisiniz.



Ocak ayında Türkiye saatiyle Ay’ın boşlukta olacağı zamanlar



3 Ocak 00:59-04:12 arası



5 Ocak 00:33-08:41 arası



7 Ocak 08:54-11:53 arası



9 Ocak 04:58-14:14 arası



10 Ocak 21:29’dan 11 Ocak 16:29’a kadar



13 Ocak 10:21-19:43 arası



14 Ocak 12:27’den 16 Ocak 01:16’ya kadar



18 Ocak 06:44-10:07 arası



20 Ocak 11:28-21:55 arası



23 Ocak 00:27-10:42 arası



25 Ocak 10:17-21:51 arası



27 Ocak 20:54’ten 28 Ocak 05:53’e kadar



30 Ocak 04:53-11:02 arası

















BALIK OCAK 2021 AYLIK BURÇ YORUMU



Ocak ayına iş ortamında güzelliklerle başlayabilirsiniz. Beklenmedik güzellikte kendinizi zirvede bulabilirsiniz. Sağlıkta da iyi hissedeceksinizdir. Devamın ayın ilk haftası kredilerinizle ilgili gelişmeler olabilir. Ayın 9’u size şanslı gelecek bir gün. Beklenen gelişmeleri yaşayabilirsiniz. 13 Ocak’ta bir yeniay oluşacak. Çevresi sert olsa da en çok Balık burçlarına yeni kapılar açan şanslı bir yeniay olacak. Yeni adımlarınız hangi konuda olursa olsun harekete geçin. Kendinize güvenin her şey olumlu olacaktır. Ayın ikinci dönemi gergin açılar hakim olacak. Sizler bunu eğitimde hissedebilirsiniz. Kardeşlerinizle, akrabalarınızla ilgili de beklenmedik gelişmeler yaşayabilirsiniz. 26-27 Ocak aşk hayatında romantik zamanlar olacaktır. Çocuğunuzla ilgili de güzel haberler gelebilir. 28 Ocak dolunayı sert olacak. Sizler bu dolunayda sağlığınızı ihmal etmeyin. Evcil hayvanınız varsa ona da dikkat edin. 30 Ocak’ta Merkür retrosu başlıyor. Eski defterler tekrardan açılabilir. Geçmişten kalan biri aklınızı karıştırarak karşınıza çıkabilir.



Şanslı ve olumlu günler: 8-9-12-13-16-17-26-27



Düşük enerjili günler: 1-2-6-7-14-15-29-30



Aşkta güzel günler: 12-26-27



Bahsedilen günleri yükselen burcunuza göre takip ederseniz daha net bilgiler elde edersiniz. Yükselen burcunuzun da Ocak ayı yorumlarını okumayı unutmayınız.



Olumlu günlerinizi değerlendirirken Ay’ın boşlukta olduğu zamanları dikkate almanız gereklidir. Yeni bir şeye adım atmak için uygun zamanlar değildir. Düşük enerjili günlerinizde sağlığınıza dikkat etmelisiniz.



Ocak ayında Türkiye saatiyle Ay’ın boşlukta olacağı zamanlar



3 Ocak 00:59-04:12 arası



5 Ocak 00:33-08:41 arası



7 Ocak 08:54-11:53 arası



9 Ocak 04:58-14:14 arası



10 Ocak 21:29’dan 11 Ocak 16:29’a kadar



13 Ocak 10:21-19:43 arası



14 Ocak 12:27’den 16 Ocak 01:16’ya kadar



18 Ocak 06:44-10:07 arası



20 Ocak 11:28-21:55 arası



23 Ocak 00:27-10:42 arası



25 Ocak 10:17-21:51 arası



27 Ocak 20:54’ten 28 Ocak 05:53’e kadar



30 Ocak 04:53-11:02 arası









Astromeri,
 
Güliz Kına




tumblr_pe4p2pWaA81qas1mto7_1280.jpg






Koç & Yükselen Koç Burcu:



Ocak ayına Yengeç burcunda 30 Aralıkta yaşadığımız dolunayın etkisinde başlıyoruz. Bu dolunayla manevi değerler, ailemiz, geçmişimiz ve hatta çocukluğumuz ile ilgili konular gündemde olacak. Yükselen Koçlar için ise, ailenizle ilgili konular, anne – babanız, evinizin fiziki durumu ile ilgili konular ön planda olacak. Bir taşınma, ev eşyası alımı veya aile içindeki bir mesele ön plana çıkabilir bu dolunayla. Bu dolunayın etkisi ayın ilk 15 gününde aktif olacak.



Mars uzunca bir süredir burcunuzda ilerlemekte idi ve hayatınızı son derece hareketlendirdi. 7 Ocakta Mars Boğa burcuna geçiş yapacak, şimdi daha temkinli olma, uzun vadeli planlar yapma ve maddi konular için harekete geçme zamanı. Sizin para, finans ve işin parası konularınızı etkileyeceğinden Ocak ayı boyunca bu konularda bir mücadele ve yoğun girişimler söz konusu olacak. Mars Boğa burcuna geçtikten sonra uzunca bir süredir Boğa burcunda hareket eden Uranüs ile temas edecek ve özellikle 7-8 Ocak tarihleri biraz gergin etkiler içerecek.



8 Ocak tarihinde Merkür Kova burcuna geçecek, her geçtiği burcun moduna bürünen Merkür Kova burcu etkisi ile toplumsal konulara duyarlılık, aktif bir zihin, yaratıcı çözümler, internet ve teknoloji konularına kafa yorma konularını da beraberinde getirecek. Sizin sosyal çevre ve hayaller alanınızı etkileyecek bu durum, arkadaş çevreniz ile beraber bazı projelere ve yardım konularına odaklanmak verebilir.



8 Ocak akşamüzeri saatlerinde bir gezegen hareketi daha var o da Venüs’ün Oğlak burcuna geçişi olacak. Aşkın, sevginin ve paranın gezegeni Venüs aslında Oğlak burcunu sevmez gibi düşünülür ama araları iyidir. O yüzden de bu etki aslında özellikle parasal konular anlamında daha iyi olacak, sizin de kariyer alanınızda olacak bu hareket size güzel gelişmeler getirmeye aday olacak.



13 Ocak tarihinde Oğlak burcunda bir de yeni ay yaşayacağız, Plüton katkılı olacak bu yeni ay bir yandan zorlu bir yandan da kuvvetli işler kurmak ve başlamak anlamında güzel etkiler içerecek. Uzun vadeli bir işe, ilişkiye başlamak, hayatınızda birşeyleri kurmaya niyet etmek için güzel bir yeni ay olacak. Özellikle kariyeriniz ile ilgili konularda önemli bir başlangıca imza atabilirsiniz.



17-21 Ocak arası biraz gergin etkiler var biraz dikkatli olmak, gerilmemek ve patlamalar yaşamamak gereken günler olacak.



19 Aralık gece yarısında Güneş Kova burcuna geçiyor, gökyüzünde Kova burcu başlıyor, hepimizin daha çok öğrenmeye, gelişmeye, yeni bakış açılarına odaklı olacağı zaman dilimi başlayacak. Sizin içinde hem sosyal bir dönem olacak, hem de arkadaşlarınız ile güzel projeler yapabileceğiniz bir dönem…



28-29 Ocak günlerinde gökyüzünde Venüs – Plüton kavuşumu aktif olacak, bu etki ilişkiler açısından zorlu, dönüşümsel bir etki olurken yine para konuları açısından kuvvetli etkiler olacak. Sizin için kariyeriniz ile ilgili konularda önemli bir görüşme ve destek alabileceğiniz günler olacak.



Ayın sonuna doğru gelirken, 28 Ocak’ta Aslan burcunda bir dolunay yaşayacağız, enerjimizi yükseltecek, aksiyonu bol bu dolunay bize beklediğimiz sonuçları getirebilecek, özellikle daha yüksek standarda sahip olmak, parasal konularda gelişmeler bekleyenler için önemli gelişmeler getirebilecek. Sizin için hobi gibi, proje bazında yapılan işlerle ilgili gelişmeler, aşk konuları ile ilgili bazı kararlar söz konusu olabilecek.



29 Ocak günü Güneş Jüpiter ile kavuşuyor ve hepimize güzellikler saçıyor, kalbinizi iyiliklere açmak ve güzel gelişmeler yakalamak için güzel bir gün olacak. Özellikle hayallerinize odaklanın ve bol bol güzel niyetler yapın.



Ayı bitirirken 31 Ocak tarihinde Merkür Kova burcunda geri hareket etmeye başlayacak ve hepimiz için biraz daha yavaşlama dönemi olacak. Önemli işlerinizi ve imzalarınızı bu dönemden önce atmaya özen gösterirseniz iyi olacaktır. Bu gerileme 21 Şubat tarihine kadar devam edecek ve size eski arkadaşları ve eski iş konularını getirebilecek.











BOĞA & Yükselen BOĞA BURCU:



Ocak ayına Yengeç burcunda 30 Aralıkta yaşadığımız dolunayın etkisinde başlıyoruz. Bu dolunayla manevi değerler, ailemiz, geçmişimiz ve hatta çocukluğumuz ile ilgili konular gündemde olacak. Yükselen Boğalar için ise, iletişim alanı çok aktif, ilkokul çağlarından bu yana gelen anılar gündemde olacak ve özellikle kardeşler ve yakın akrabalarla ilgili durumlar bu ayın ilk 15 gününde ön planda olacak.



Mars uzunca bir süredir Koç burcunda ilerlemekte idi ve sizi aslında biraz zorladı ve mücadele ettirdi. 7 Ocakta Mars’ın burcunuza geçişi ile birlikte ilerlemek, adım atmak, girişimler yapmak için önünüz çok açılacak. Son 6 aydır ilerletemediğiniz konular şimdi ilerlemeye başlayacak ve daha girişim odaklı olacaksınız. Mars burcunuza geçtikten sonra uzunca bir süredir Boğa burcunda hareket eden Uranüs ile temas edecek ve özellikle 7-8 Ocak tarihleri biraz gergin etkiler içerecek.



8 Ocak tarihinde Merkür Kova burcuna geçecek, her geçtiği burcun moduna bürünen Merkür Kova burcu etkisi ile toplumsal konulara duyarlılık, aktif bir zihin, yaratıcı çözümler, internet ve teknoloji konularına kafa yorma konularını da beraberinde getirecek. Sizin kariyer, ikil ilişkiler ve evlilik ile ilgili konular alanınızı etkileyecek bu durum, odağınızı ve düşüncelerinizi bu tarafa kaydıracak. İş alanında iletişim yoğun olacak.



8 Ocak akşamüzeri saatlerinde bir gezegen hareketi daha var o da Venüs’ün Oğlak burcuna geçişi olacak. Aşkın, sevginin ve paranın gezegeni Venüs aslında Oğlak burcunu sevmez gibi düşünülür ama araları iyidir. O yüzden de bu etki aslında özellikle parasal konular anlamında daha iyi olacak, sizin de uzaklarla ilişkiler, seyahatler, internet üzerinden yapılan işler alanınızda olacağından bu konularda güzel gelişmeler getirebilecek…



13 Ocak tarihinde Oğlak burcunda bir de yeni ay yaşayacağız, Plüton katkılı olacak bu yeni ay bir yandan zorlu bir yandan da kuvvetli işler kurmak ve başlamak anlamında güzel etkiler içerecek. Uzaklarla yapılacak bir işe başlamak, internet üzerinden yapılacak bir iş kurmak, bir eğitime başlamak veya bir seyahat – yurtdışı planı için iyi etkiler devrede olacak.



17-21 Ocak arası biraz gergin etkiler var biraz dikkatli olmak, gerilmemek ve patlamalar yaşamamak gereken günler olacak.



19 Aralık gece yarısında Güneş Kova burcuna geçiyor, gökyüzünde Kova burcu zamanı başlıyor, hepimizin daha çok öğrenmeye, gelişmeye, yeni bakış açılarına odaklı olacağı zaman dilimi başlayacak. Sizin içinde kariyeriniz anlamında yükselme, ilerleme ve güzel gelişmeler yaşama zamanı olacak. Kesinlikle daha görünür ve ön planda olacaksınız.



28-29 Ocak günlerinde gökyüzünde Venüs – Plüton kavuşumu aktif olacak, bu etki ilişkiler açısından zorlu, dönüşümsel bir etki olurken yine para konuları açısından kuvvetli etkiler olacak. Bazı işlerinizde kalıcı adımlar atmak için ve sonuçlar almak için iyi etkiler devrede..



Ayın sonuna doğru gelirken, 28 Ocak’ta Aslan burcunda bir dolunay yaşayacağız, enerjimizi yükseltecek, aksiyonu bol bu dolunay bize beklediğimiz sonuçları getirebilecek, özellikle daha yüksek standarda sahip olmak, parasal konularda gelişmeler bekleyenler için önemli gelişmeler getirebilecek. Sizin için ev, aile, alım – satım konuları alanında olacak bu dolunay, aile içinde bir gelişmeyi, güzel bir dönemi, bir ev alım – satımı veya değiştirme konusunu gündeme getirebilir.



29 Ocak günü Güneş Jüpiter ile kavuşuyor ve hepimize güzellikler saçıyor, kalbinizi iyiliklere açmak ve güzel gelişmeler yakalamak için güzel bir gün olacak. Özellikle hayallerinize odaklanın ve bol bol güzel niyetler yapın.



Ayı bitirirken 31 Ocak tarihinde Merkür Kova burcunda geri hareket etmeye başlayacak ve hepimiz için biraz daha yavaşlama dönemi olacak. Önemli işlerinizi ve imzalarınızı bu dönemden önce atmaya özen gösterirseniz iyi olacaktır. Bu gerileme 21 Şubat tarihine kadar devam edecek ve size iş, kariyer, evlilik konularında bazı eski konuları getirebilecek ve sizden biraz yavaşlamanızı isteyecek… Güzel gelişmelerin olduğu bir ay olması dileği ile…











İkizler & Yükselen İkizler Burcu:



Ocak ayına Yengeç burcunda 30 Aralıkta yaşadığımız dolunayın etkisinde başlıyoruz. Bu dolunayla manevi değerler, ailemiz, geçmişimiz ve hatta çocukluğumuz ile ilgili konular gündemde olacak. Yükselen İkizler için ise, para, maddi ve manevi değerler arasındaki yol gündemde olacak. Aile ve para konuları ilginizi isteyebilir ayın ilk 15 gününde.



Mars uzunca bir süredir Koç burcunda ilerlemekte idi ve sizi hayalleriniz yoluna ilerlemeniz için destekledi. 7 Ocakta Mars’ın Boğa burcuna geçişi ile birlikte sizin için daha çok kendi içinizde çalışmak, kapalı kapılar ardında planlamalar yapmak için iyi olacak. Mars Boğa burcuna geçtikten sonra uzunca bir süredir Boğa burcunda hareket eden Uranüs ile temas edecek ve özellikle 7-8 Ocak tarihleri biraz gergin etkiler içerecek.



8 Ocak tarihinde Merkür Kova burcuna geçecek, her geçtiği burcun moduna bürünen Merkür Kova burcu etkisi ile toplumsal konulara duyarlılık, aktif bir zihin, yaratıcı çözümler, internet ve teknoloji konularına kafa yorma konularını da beraberinde getirecek. Sizin uzaklar, eğitimler, hukuksal konular ve uzak akrabalarla ilgili olan alanı gündeminize getirecek. Yine internet üzerinden yapılan işler ve işinizi global tanıtımlara açmak için iyi bir dönem olacak.



8 Ocak akşamüzeri saatlerinde bir gezegen hareketi daha var o da Venüs’ün Oğlak burcuna geçişi olacak. Aşkın, sevginin ve paranın gezegeni Venüs aslında Oğlak burcunu sevmez gibi düşünülür ama araları iyidir. O yüzden de bu etki aslında özellikle parasal konular anlamında daha iyi olacak ki bu da sizin ortak para alanınızda olacak. Hem yatırımlarınızdan güzel gelirler elde edebilirsiniz, eğer varsa miraslar konularında güzel gelişmeler olabilir. Yine ortak yapılan işin parası konularında da güzel gelişmeler mümkünken, güzel şeyler için veya güzellik konuları için para harcamakta mümkün.



13 Ocak tarihinde Oğlak burcunda bir de yeni ay yaşayacağız, Plüton katkılı olacak bu yeni ay bir yandan zorlu bir yandan da kuvvetli işler kurmak ve başlamak anlamında güzel etkiler içerecek. Sizin içinde bu etki parasal konularla ilgili önemli bir karar, başlangıç ve adım anlamına gelebilir.



17-21 Ocak arası biraz gergin etkiler var biraz dikkatli olmak, gerilmemek ve patlamalar yaşamamak gereken günler olacak.



19 Aralık gece yarısında Güneş Kova burcuna geçiyor, gökyüzünde Kova burcu zamanı başlıyor, hepimizin daha çok öğrenmeye, gelişmeye, yeni bakış açılarına odaklı olacağı zaman dilimi başlayacak. Sizin içinde yüksek eğitim, önemli işbirlikleri için iyi bir etki. Yine uzaklarla ilgili konular veya yabancılarla yapılacak işler için iyi bir etki olacak.



28-29 Ocak günlerinde gökyüzünde Venüs – Plüton kavuşumu aktif olacak, bu etki ilişkiler açısından zorlu, dönüşümsel bir etki olurken yine para konuları açısından kuvvetli etkiler olacak. Bazı işlerinizde kalıcı adımlar atmak için ve sonuçlar almak için iyi etkiler devrede..



Ayın sonuna doğru gelirken, 28 Ocak’ta Aslan burcunda bir dolunay yaşayacağız, enerjimizi yükseltecek, aksiyonu bol bu dolunay bize beklediğimiz sonuçları getirebilecek, özellikle daha yüksek standarda sahip olmak, parasal konularda gelişmeler bekleyenler için önemli gelişmeler getirebilecek. Sizin iletişim alanınızda olacak bu dolunay, beklediğiniz bir haberi getirebilir, yine bir başvurudan dönüşler alabilirsiniz. Güçlü kişilerle işbirliği yapmak ve destekler almak için iyi bir dönem…



29 Ocak günü Güneş Jüpiter ile kavuşuyor ve hepimize güzellikler saçıyor, kalbinizi iyiliklere açmak ve güzel gelişmeler yakalamak için güzel bir gün olacak. Özellikle hayallerinize odaklanın ve bol bol güzel niyetler yapın.



Ayı bitirirken 31 Ocak tarihinde Merkür Kova burcunda geri hareket etmeye başlayacak ve hepimiz için biraz daha yavaşlama dönemi olacak. Önemli işlerinizi ve imzalarınızı bu dönemden önce atmaya özen gösterirseniz iyi olacaktır. Bu gerileme 21 Şubat tarihine kadar devam edecek ve size uzaklar, işin tanıtımı, yabancılarla yapılan işler, hukuksal konular ve eğitimler alanında biraz yavaşlama getirecek. Güzel gelişmelerin olduğu bir ay olması dileği ile…















Yengeç & Yükselen Yengeç Burcu:



Ocak ayına burcunuzda 30 Aralıkta yaşadığımız dolunayın etkisinde başlıyoruz. Bu dolunayla manevi değerler, ailemiz, geçmişimiz ve hatta çocukluğumuz ile ilgili konular gündemde olacak. Yengeçler için ise hayatlarının her alanında kararlar, önceden yaptıklarının sonuçlarını almak ve bekledikleri haberlerin gelmesi için son derece önemli bir dolunay olacak.



Mars uzunca bir süredir Koç burcunda ilerlemekte idi ve sizi kariyer konularında destekledi. 7 Ocakta Mars’ın Boğa burcuna geçişi ile birlikte sizin için hayallerinize odaklanmak, yeni işbirlikleri yapmak için iyi bir dönem olacak. Mars Boğa burcuna geçtikten sonra uzunca bir süredir Boğa burcunda hareket eden Uranüs ile temas edecek ve özellikle 7-8 Ocak tarihleri biraz gergin etkiler içerecek.



8 Ocak tarihinde Merkür Kova burcuna geçecek, her geçtiği burcun moduna bürünen Merkür Kova burcu etkisi ile toplumsal konulara duyarlılık, aktif bir zihin, yaratıcı çözümler, internet ve teknoloji konularına kafa yorma konularını da beraberinde getirecek. Sizin parasal konuları anlatan alanınızda olacağından odağınız ve iletişiminiz bu alanda olacak.



8 Ocak akşamüzeri saatlerinde bir gezegen hareketi daha var o da Venüs’ün Oğlak burcuna geçişi olacak. Aşkın, sevginin ve paranın gezegeni Venüs aslında Oğlak burcunu sevmez gibi düşünülür ama araları iyidir. O yüzden de bu etki aslında özellikle parasal konular anlamında daha iyi olacak ama bu sizin ikili ilişkiler ve ortaklıklar alanınızda olacağından bu konularla ilgili güzel gelişmelerde mümkün. Eşinizle ve sevgilinizle güzel bir dönem başlayabilir veya ortak bir işe girişebilirsiniz.



13 Ocak tarihinde Oğlak burcunda bir de yeni ay yaşayacağız, Plüton katkılı olacak bu yeni ay bir yandan zorlu bir yandan da kuvvetli işler kurmak ve başlamak anlamında güzel etkiler içerecek. Sizin içinde bu etki ikili ilişkiler konularında yeni kararlar ve başlangıçlar getirebilecek.



17-21 Ocak arası biraz gergin etkiler var biraz dikkatli olmak, gerilmemek ve patlamalar yaşamamak gereken günler olacak.



19 Aralık gece yarısında Güneş Kova burcuna geçiyor, gökyüzünde Kova burcu zamanı başlıyor, hepimizin daha çok öğrenmeye, gelişmeye, yeni bakış açılarına odaklı olacağı zaman dilimi başlayacak. Sizin için ise parasal konularda güzel gelişmelere açık olduğunuz dönemler olacak. Eşin veya ailenin parası ile ilgili konular, bankalar, yatırımlar ve ortak işlerin parası bu dönemde gündeme gelebilir.



28-29 Ocak günlerinde gökyüzünde Venüs – Plüton kavuşumu aktif olacak, bu etki ilişkiler açısından zorlu, dönüşümsel bir etki olurken yine sizin için ilişkiler konularında önemli kararlar gündemde olabilir.



Ayın sonuna doğru gelirken, 28 Ocak’ta Aslan burcunda bir dolunay yaşayacağız, enerjimizi yükseltecek, aksiyonu bol bu dolunay bize beklediğimiz sonuçları getirebilecek, özellikle daha yüksek standarda sahip olmak, parasal konularda gelişmeler bekleyenler için önemli gelişmeler getirebilecek. Sizin parasal konuları anlatan alanınızda olacak bu etki, size parasal konularda beklediğiniz haberleri ve gelişmeleri getirebilir.



29 Ocak günü Güneş Jüpiter ile kavuşuyor ve hepimize güzellikler saçıyor, kalbinizi iyiliklere açmak ve güzel gelişmeler yakalamak için güzel bir gün olacak. Özellikle hayallerinize odaklanın ve bol bol güzel niyetler yapın.



Ayı bitirirken 31 Ocak tarihinde Merkür Kova burcunda geri hareket etmeye başlayacak ve hepimiz için biraz daha yavaşlama dönemi olacak. Önemli işlerinizi ve imzalarınızı bu dönemden önce atmaya özen gösterirseniz iyi olacaktır. Bu gerileme 21 Şubat tarihine kadar devam edecek ve sizin parasal konular, yatırımlar alanınızda olacağından bu konularda kararlar almak ve girişimler yapmak için iyi bir dönem olmayacak. Güzel gelişmelerin olduğu bir ay olması dileği ile…















Aslan & Yükselen Aslan Burcu:



Ocak ayına 30 Aralıkta Yengeç burcunda yaşadığımız dolunayın etkisinde başlıyoruz. Bu dolunayla manevi değerler, ailemiz, geçmişimiz ve hatta çocukluğumuz ile ilgili konular gündemde olacak. Sizin ise bilinçaltınıza attığınız konular, çocukluktan gelen ama unuttum sandığınız konular hanesinde olacak bu dolunay bazı şeyleri gün yüzüne çıkarabilir. Ailenizle bazı yüzleşmeler yaşanabilir.

Mars uzunca bir süredir Koç burcunda ilerlemekte idi ve sizi uzaklar, yabancılar, yayıncılık ve genişleme alanında destekledi. 7 Ocakta Mars’ın Boğa burcuna geçişi ile birlikte sizin için kariyerinizde oldukça yoğun bir dönem başlayacak. Mars Boğa burcuna geçtikten sonra uzunca bir süredir Boğa burcunda hareket eden Uranüs ile temas edecek ve özellikle 7-8 Ocak tarihleri biraz gergin etkiler içerecek, dikkatli olun.



8 Ocak tarihinde Merkür Kova burcuna geçecek, her geçtiği burcun moduna bürünen Merkür Kova burcu etkisi ile toplumsal konulara duyarlılık, aktif bir zihin, yaratıcı çözümler, internet ve teknoloji konularına kafa yorma konularını da beraberinde getirecek. Sizin ikili ilişkiler alanınızda olacak bu etki odağınızı her tür ikili ilişkiye getirecek. Eşinizle, patronunuzla veya müdürünüz ile ilişkiniz ve iletişiminiz ön planda olacak.



8 Ocak akşamüzeri saatlerinde bir gezegen hareketi daha var o da Venüs’ün Oğlak burcuna geçişi olacak. Aşkın, sevginin ve paranın gezegeni Venüs aslında Oğlak burcunu sevmez gibi düşünülür ama araları iyidir. O yüzden de bu etki aslında özellikle parasal konular anlamında daha iyi olacak ve sizin iş, iş arkadaşlarınızla ilişkiler ve iş ortamınız konularına pozitif etki yayacak.



13 Ocak tarihinde Oğlak burcunda bir de yeni ay yaşayacağız, Plüton katkılı olacak bu yeni ay bir yandan zorlu bir yandan da kuvvetli işler kurmak ve başlamak anlamında güzel etkiler içerecek. Sizin içinde bu etki iş, çalışma, üretme alanında olacak.



17-21 Ocak arası biraz gergin etkiler var biraz dikkatli olmak, gerilmemek ve patlamalar yaşamamak gereken günler olacak.



19 Aralık gece yarısında Güneş Kova burcuna geçiyor, gökyüzünde Kova burcu zamanı başlıyor, hepimizin daha çok öğrenmeye, gelişmeye, yeni bakış açılarına odaklı olacağı zaman dilimi başlayacak. Sizin için ise ikili ilişkiler, evlilik ve ortaklık konularında hem bir hareketlenme, hem de güzel gelişmeler söz konusu olacak.



28-29 Ocak günlerinde gökyüzünde Venüs – Plüton kavuşumu aktif olacak, bu etki ilişkiler açısından zorlu, dönüşümsel bir etki ve sizin iş alanınızda önemli gelişmeler getirebilir.



Ayın sonuna doğru gelirken, 28 Ocak’ta burcunuzda bir dolunay yaşayacağız, enerjimizi yükseltecek, aksiyonu bol bu dolunay bize beklediğimiz sonuçları getirebilecek. Sizin burcunuzda olduğundan hayatınızda özellikle Ağustos ayından bu yana üzerinde çalıştığınız veya gelişmeler beklediğiniz konularda gelişmeler yaşanabilir ve önemli haberler alabilirsiniz.



29 Ocak günü Güneş Jüpiter ile kavuşuyor ve hepimize güzellikler saçıyor, kalbinizi iyiliklere açmak ve güzel gelişmeler yakalamak için güzel bir gün olacak. Özellikle hayallerinize odaklanın ve bol bol güzel niyetler yapın.



Ayı bitirirken 31 Ocak tarihinde Merkür Kova burcunda geri hareket etmeye başlayacak ve hepimiz için biraz daha yavaşlama dönemi olacak. Önemli işlerinizi ve imzalarınızı bu dönemden önce atmaya özen gösterirseniz iyi olacaktır. Bu gerileme 21 Şubat tarihine kadar devam edecek ve sizin ikili ilişkiler alanınızda olacağından bu konularda iletişiminize ekstra dikkat edin. Eski bazı konular gündeme gelebilir, güzel bir ay olmasını dilerim…















Başak & Yükselen Başak Burcu:



Ocak ayına 30 Aralıkta Yengeç burcunda yaşadığımız dolunayın etkisinde başlıyoruz. Bu dolunayla manevi değerler, ailemiz, geçmişimiz ve hatta çocukluğumuz ile ilgili konular gündemde olacak. Sizin ise hayaller, umutlar, sosyal çevre, kulüpler, dernekler gibi sosyal organizasyonlarla ilgili alanınızda olan bu dolunay ile bu konularda bazı haberler almanız ve bazı şeylerin daha görünür olması mümkün.



Mars uzunca bir süredir Koç burcunda ilerlemekte idi ve sizi para konularında aktive etti ve mücadele moduna soktu. 7 Ocakta Mars’ın Boğa burcuna geçişi ile birlikte sizin odağınız ve mücadeleniz daha çok uzaklar, eğitimler, yabancılarla yapılan işler, yayıncılık ve internet üzerinden yapılan işler konularında olacak. Mars Boğa burcuna geçtikten sonra uzunca bir süredir Boğa burcunda hareket eden Uranüs ile temas edecek ve özellikle 7-8 Ocak tarihleri biraz gergin etkiler içerecek, dikkatli olun.



8 Ocak tarihinde Merkür Kova burcuna geçecek, her geçtiği burcun moduna bürünen Merkür Kova burcu etkisi ile toplumsal konulara duyarlılık, aktif bir zihin, yaratıcı çözümler, internet ve teknoloji konularına kafa yorma konularını da beraberinde getirecek. Sizin çalışma, üretme alanınıza odağı getirecek Merkür bu alanda iletişimi artıracak ve biraz yoğunluk getirecek.



8 Ocak akşamüzeri saatlerinde bir gezegen hareketi daha var o da Venüs’ün Oğlak burcuna geçişi olacak. Aşkın, sevginin ve paranın gezegeni Venüs aslında Oğlak burcunu sevmez gibi düşünülür ama araları iyidir. O yüzden de bu etki sizin aşk, çocuklar, yaratıcı projeler ve hobiler alanınıza güzel etkiler saçacak. Hobi gibi yaptığınız iş yoğun bir tempoya geçebilir ve güzellik, dekorasyon, yapılandırma konularında pozitif etkiler olabilir.



13 Ocak tarihinde Oğlak burcunda bir de yeni ay yaşayacağız, Plüton katkılı olacak bu yeni ay bir yandan zorlu bir yandan da kuvvetli işler kurmak ve başlamak anlamında güzel etkiler içerecek. Sizin içinde bu etki yine aşk, çocuklar ve proje bazındaki işler alanında olacak ve yeni başlangıçları getirebilecek.



17-21 Ocak arası biraz gergin etkiler var biraz dikkatli olmak, gerilmemek ve patlamalar yaşamamak gereken günler olacak.



19 Aralık gece yarısında Güneş Kova burcuna geçiyor, gökyüzünde Kova burcu zamanı başlıyor, hepimizin daha çok öğrenmeye, gelişmeye, yeni bakış açılarına odaklı olacağı zaman dilimi başlayacak. Sizin için ise çalışma, üretme, iş yeri ve iş arkadaşları konularında yeni başlangıçlar mümkün. Yeni ekipler, yeni projeler ve yeni bir iş bu etki ile birlikte gündeminize gelebilir.



28-29 Ocak günlerinde gökyüzünde Venüs – Plüton kavuşumu aktif olacak, bu etki ilişkiler açısından zorlu, dönüşümsel bir etki ve sizin aşk, çocuklar ve yaratıcı projeler alanınızda önemli gelişmeler getirebilir.



Ayın sonuna doğru gelirken, 28 Ocak’ta Aslan burcunda bir dolunay yaşayacağız, enerjimizi yükseltecek, aksiyonu bol bu dolunay bize beklediğimiz sonuçları getirebilecek. Sizin için ise bilmediğiniz bazı bilgilerin ön planda gelmesi, bazı sizden gizlenen konuların ortaya çıkması mümkün.



29 Ocak günü Güneş Jüpiter ile kavuşuyor ve hepimize güzellikler saçıyor, kalbinizi iyiliklere açmak ve güzel gelişmeler yakalamak için güzel bir gün olacak. Özellikle hayallerinize odaklanın ve bol bol güzel niyetler yapın.



Ayı bitirirken 31 Ocak tarihinde Merkür Kova burcunda geri hareket etmeye başlayacak ve hepimiz için biraz daha yavaşlama dönemi olacak. Önemli işlerinizi ve imzalarınızı bu dönemden önce atmaya özen gösterirseniz iyi olacaktır. Bu gerileme 21 Şubat tarihine kadar devam edecek ve sizin iş, çalışma ve üretme alanınızda olacağından bu konularla ilgili bazı eski konular gündeme gelebilir ve ilerlemekte zorlanabilirsiniz. Güzel bir ay olmasını dilerim…











TERAZİ & Yükselen Terazi Burcu:



Ocak ayına 30 Aralıkta Yengeç burcunda yaşadığımız dolunayın etkisinde başlıyoruz. Bu dolunayla manevi değerler, ailemiz, geçmişimiz ve hatta çocukluğumuz ile ilgili konular gündemde olacak. Sizin ise kariyeriniz, evlilik ve göz önünde olma alanınızda olan bu dolunay ile iş ve ilişki konularında kararlar vermek ve bazı beklediğiniz haberlerin gelmesi söz konusu.

Mars uzunca bir süredir Koç burcunda ilerlemekte idi ve sizin ikili ilişkiler alanınızı etkilediği için ikili ilişkilerde biraz mücadeleli bir dönem söz konusu oldu. 7 Ocakta Mars’ın Boğa burcuna geçişi ile birlikte sizin odağınız ve mücadeleniz daha çok ortak para, finans, yatırımlar ve miraslar konularında olacak. Mars Boğa burcuna geçtikten sonra uzunca bir süredir Boğa burcunda hareket eden Uranüs ile temas edecek ve özellikle 7-8 Ocak tarihleri biraz gergin etkiler içerecek, dikkatli olun.



8 Ocak tarihinde Merkür Kova burcuna geçecek, her geçtiği burcun moduna bürünen Merkür Kova burcu etkisi ile toplumsal konulara duyarlılık, aktif bir zihin, yaratıcı çözümler, internet ve teknoloji konularına kafa yorma konularını da beraberinde getirecek. Sizin aşk, çocuklar, hobi gibi yapılan işler alanınızda olacak bu hareket odağınızı bu konulara getirecek.



8 Ocak akşamüzeri saatlerinde bir gezegen hareketi daha var o da Venüs’ün Oğlak burcuna geçişi olacak. Aşkın, sevginin ve paranın gezegeni Venüs aslında Oğlak burcunu sevmez gibi düşünülür ama araları iyidir. O yüzden de bu etki sizin ev, aile, hane ve evinizin dekorasyonu gibi alanlara pozitif etki edecek. Evinizi güzelleştirmek, bazı değişimler yapmak söz konusu olabilecekken ayrıca aile içinde de daha sevgi dolu ve güzel bir dönemi başlatabilecek.



13 Ocak tarihinde Oğlak burcunda bir de yeni ay yaşayacağız, Plüton katkılı olacak bu yeni ay bir yandan zorlu bir yandan da kuvvetli işler kurmak ve başlamak anlamında güzel etkiler içerecek. Sizin içinde bu etki yine ev, aile, gayrimenkul alım – satım konularında güzel başlangıçlar getirebilecek.



17-21 Ocak arası biraz gergin etkiler var biraz dikkatli olmak, gerilmemek ve patlamalar yaşamamak gereken günler olacak.



19 Aralık gece yarısında Güneş Kova burcuna geçiyor, gökyüzünde Kova burcu zamanı başlıyor, hepimizin daha çok öğrenmeye, gelişmeye, yeni bakış açılarına odaklı olacağı zaman dilimi başlayacak. Sizin için ise aşk, çocuklar, proje bazında yapılan veya hobi gibi işler alanında güzel destekler getirebilecek bu etki.



28-29 Ocak günlerinde gökyüzünde Venüs – Plüton kavuşumu aktif olacak, bu etki ilişkiler açısından zorlu, dönüşümsel bir etki ve sizin ev, aile, alım – satım alanınıza güzel etkiler getirebilir.



Ayın sonuna doğru gelirken, 28 Ocak’ta Aslan burcunda bir dolunay yaşayacağız, enerjimizi yükseltecek, aksiyonu bol bu dolunay bize beklediğimiz sonuçları getirebilecek. Sizin hayaller, umutlar, sosyal çevre ve destek aldığınız kişiler alanınızda olacak bu dolunay ile bu konularda gelişmeler, güzel haberler gelebilecek. Birşeyleri geride bırakmak, hız ve hareketle yeni şeylere hazırlanmak için güzel bir dolunay.



29 Ocak günü Güneş Jüpiter ile kavuşuyor ve hepimize güzellikler saçıyor, kalbinizi iyiliklere açmak ve güzel gelişmeler yakalamak için güzel bir gün olacak. Özellikle hayallerinize odaklanın ve bol bol güzel niyetler yapın.



Ayı bitirirken 31 Ocak tarihinde Merkür Kova burcunda geri hareket etmeye başlayacak ve hepimiz için biraz daha yavaşlama dönemi olacak. Önemli işlerinizi ve imzalarınızı bu dönemden önce atmaya özen gösterirseniz iyi olacaktır. Bu gerileme 21 Şubat tarihine kadar devam edecek ve sizin aşk, çocuklar ve yaratıcı projeler alanınızda olacak bu gerileme bazı eski konuları, eski ilişkileri ve projeleri tekrar gündeme getirebilir. Güzel bir ay olmasını dilerim…









Akrep & Yükselen Akrep Burcu:



Ocak ayına 30 Aralıkta Yengeç burcunda yaşadığımız dolunayın etkisinde başlıyoruz. Bu dolunayla manevi değerler, ailemiz, geçmişimiz ve hatta çocukluğumuz ile ilgili konular gündemde olacak. Sizin için bu dolunay uzaklardan gelecek haberler, uzaklardaki akrabalarınızdan haber almak veya görüşmek, hayata bakışınızla ilgili bazı farkındalıklar ve değişiklikler için iyi bir dolunay olacak. Mars uzunca bir süredir Koç burcunda ilerlemekte idi ve sizin çalışma, üretme, iş yeri ile ilgili konular alanınızda olan bu hareket uzunca bir süredir size yoğun bir çalışma temposu getirdi. 7 Ocakta Mars’ın Boğa burcuna geçişi ile birlikte sizin odağınız ikili ilişkiler, evlilik ve ortak yapılan işler alanında olacak. Mars Boğa burcuna geçtikten sonra uzunca bir süredir Boğa burcunda hareket eden Uranüs ile temas edecek ve özellikle 7-8 Ocak tarihleri biraz gergin etkiler içerecek, dikkatli olun.



8 Ocak tarihinde Merkür Kova burcuna geçecek, her geçtiği burcun moduna bürünen Merkür Kova burcu etkisi ile toplumsal konulara duyarlılık, aktif bir zihin, yaratıcı çözümler, internet ve teknoloji konularına kafa yorma konularını da beraberinde getirecek. Sizin odağınıza ise, eviniz, aileniz, alım – satım konularını getirecek.



8 Ocak akşamüzeri saatlerinde bir gezegen hareketi daha var o da Venüs’ün Oğlak burcuna geçişi olacak. Aşkın, sevginin ve paranın gezegeni Venüs aslında Oğlak burcunu sevmez gibi düşünülür ama araları iyidir. O yüzden de bu etki sizin iletişim, kısa seyahatler, kardeşler ve yakın akrabalarla ilgili konuları ve bu konularda güzel gelişmeleri getirecek. 13 Ocak tarihinde Oğlak burcunda bir de yeni ay yaşayacağız, Plüton katkılı olacak bu yeni ay bir yandan zorlu bir yandan da kuvvetli işler kurmak ve başlamak anlamında güzel etkiler içerecek. Sizin içinde bu etki yine aynı alanda olacak ve bir işe başlama, yazmak ile ilgili bir konuda başlangıç ve hatta bir eğitime başlama konuları gündeme getirebilecek.



17-21 Ocak arası biraz gergin etkiler var biraz dikkatli olmak, gerilmemek ve patlamalar yaşamamak gereken günler olacak.



19 Aralık gece yarısında Güneş Kova burcuna geçiyor, gökyüzünde Kova burcu zamanı başlıyor, hepimizin daha çok öğrenmeye, gelişmeye, yeni bakış açılarına odaklı olacağı zaman dilimi başlayacak. Sizin için ise ailenizle ilgili konularda, eviniz ile ilgili konularda ve bazı alım – satım konularında güzel zamanlar olabilecek.



28-29 Ocak günlerinde gökyüzünde Venüs – Plüton kavuşumu aktif olacak, bu etki ilişkiler açısından zorlu, dönüşümsel bir etki ve sizin iletişim, sözleşmeler, seyahatler ve eğitim alanlarına güzel etkiler getirebilir.



Ayın sonuna doğru gelirken, 28 Ocak’ta Aslan burcunda bir dolunay yaşayacağız, enerjimizi yükseltecek, aksiyonu bol bu dolunay bize beklediğimiz sonuçları getirebilecek. Sizin kariyer, evlilik, görünür olma alanınızda olacak bu etki, sizi ön plana çıkarabilir, işlerinizde büyük bir başarı ve geri dönüş almanızı sağlayabilir. Yaptığınız işlerin takdir edileceği ve parlayabileceğiniz bir dönem olacak. İş konularında güzel haberler ve ilişkinizle ilgili önemli kararlar gündeme gelebilir.



29 Ocak günü Güneş Jüpiter ile kavuşuyor ve hepimize güzellikler saçıyor, kalbinizi iyiliklere açmak ve güzel gelişmeler yakalamak için güzel bir gün olacak. Özellikle hayallerinize odaklanın ve bol bol güzel niyetler yapın.



Ayı bitirirken 31 Ocak tarihinde Merkür Kova burcunda geri hareket etmeye başlayacak ve hepimiz için biraz daha yavaşlama dönemi olacak. Önemli işlerinizi ve imzalarınızı bu dönemden önce atmaya özen gösterirseniz iyi olacaktır. Bu gerileme 21 Şubat tarihine kadar devam edecek ve sizin ev, aile ve alım – satım alanınızda olacak, o yüzden de bu konularda dikkatli olun, eski bazı konular gündeme gelebilir ve ilerlemekte zorlanabilirsiniz. Güzel bir ay olmasını dilerim…















YAY & Yükselen Yay Burcu:



Ocak ayına 30 Aralıkta Yengeç burcunda yaşadığımız dolunayın etkisinde başlıyoruz. Bu dolunayla manevi değerler, ailemiz, geçmişimiz ve hatta çocukluğumuz ile ilgili konular gündemde olacak. Sizin için bu dolunay parasal konular, miraslar, yatırımlarla alakalı konuları ve bu konularda gelişmeleri gündeme getirebilecek.



Mars uzunca bir süredir Koç burcunda ilerlemekte idi ve sizin aşk, hobi gibi yapılan işler, çocuklar alanınıza hareket getirdi. 7 Ocakta Mars’ın Boğa burcuna geçişi ile birlikte sizin odağınızda, iş, çalışma ve üretme konuları olacak. Mars Boğa burcuna geçtikten sonra uzunca bir süredir Boğa burcunda hareket eden Uranüs ile temas edecek ve özellikle 7-8 Ocak tarihleri biraz gergin etkiler içerecek, dikkatli olun.



8 Ocak tarihinde Merkür Kova burcuna geçecek, her geçtiği burcun moduna bürünen Merkür Kova burcu etkisi ile toplumsal konulara duyarlılık, aktif bir zihin, yaratıcı çözümler, internet ve teknoloji konularına kafa yorma konularını da beraberinde getirecek. Sizin odağınıza ise, iletişim, sözleşmeler, kısa seyahatler, eğitimler konularını getirecek.



8 Ocak akşamüzeri saatlerinde bir gezegen hareketi daha var o da Venüs’ün Oğlak burcuna geçişi olacak. Aşkın, sevginin ve paranın gezegeni Venüs aslında Oğlak burcunu sevmez gibi düşünülür ama araları iyidir. O yüzden de bu etki size parasal konular alanında güzel gelişmeler getirebilecek. 13 Ocak tarihinde Oğlak burcunda bir de yeni ay yaşayacağız, Plüton katkılı olacak bu yeni ay bir yandan zorlu bir yandan da kuvvetli işler kurmak ve başlamak anlamında güzel etkiler içerecek. Sizin içinde bu etki yine iletişim, sözleşmeler, yazışmalar ve eğitimler alanında güzel gelişmeler ve başlangıçlar getirebilecek.



17-21 Ocak arası biraz gergin etkiler var biraz dikkatli olmak, gerilmemek ve patlamalar yaşamamak gereken günler olacak.



19 Aralık gece yarısında Güneş Kova burcuna geçiyor, gökyüzünde Kova burcu zamanı başlıyor, hepimizin daha çok öğrenmeye, gelişmeye, yeni bakış açılarına odaklı olacağı zaman dilimi başlayacak. Sizin için ise yine iletişim, seyahatler, kardeşlerle ilgili konular ve eğitimler konularını odağınıza getirebilecek ve güzel gelişmelere açık olacaksınız.



28-29 Ocak günlerinde gökyüzünde Venüs – Plüton kavuşumu aktif olacak, bu etki ilişkiler açısından zorlu, dönüşümsel bir etki ve sizin parasal alanınızda olacak bu etki güzel bir gelişmeye ve bir anlaşmaya işaret edebilir.



Ayın sonuna doğru gelirken, 28 Ocak’ta Aslan burcunda bir dolunay yaşayacağız, enerjimizi yükseltecek, aksiyonu bol bu dolunay bize beklediğimiz sonuçları getirebilecek. Sizin uzaklar, yabancılar, yüksek eğitim, inançlar, uzak akrabalar ve yabancı firmalarla alakalı işler alanınızda olacak bu dolunay bu konularda gelişmeler ve sonuçlanmalar getirebilir.



29 Ocak günü Güneş Jüpiter ile kavuşuyor ve hepimize güzellikler saçıyor, kalbinizi iyiliklere açmak ve güzel gelişmeler yakalamak için güzel bir gün olacak. Özellikle hayallerinize odaklanın ve bol bol güzel niyetler yapın.



Ayı bitirirken 31 Ocak tarihinde Merkür Kova burcunda geri hareket etmeye başlayacak ve hepimiz için biraz daha yavaşlama dönemi olacak. Önemli işlerinizi ve imzalarınızı bu dönemden önce atmaya özen gösterirseniz iyi olacaktır. Bu gerileme 21 Şubat tarihine kadar devam edecek ve sizin iletişim, anlaşmalar, sözleşmeler, eğitimler ve seyahatler alanınızda olacağından bu dönemde ilerlemekte zorlanabilirsiniz. Güzel bir ay olmasını dilerim…













OĞLAK & Yükselen Oğlak Burcu:



Ocak ayına 30 Aralıkta Yengeç burcunda yaşadığımız dolunayın etkisinde başlıyoruz. Bu dolunayla manevi değerler, ailemiz, geçmişimiz ve hatta çocukluğumuz ile ilgili konular gündemde olacak. Sizin için bu dolunay ikili ilişkiler, ortak yapılan işler ve evlilik konularında bazı gelişmeler ve sonuçlanmalar getirebilir.



Mars uzunca bir süredir Koç burcunda ilerlemekte idi ve sizin ev, aile, hane, alım –satım konularını anlatan alanınızda size mücadele ve hareket getirdi. 7 Ocakta Mars’ın Boğa burcuna geçişi ile birlikte sizin odağınızda, aşk, çocuklar, yaratıcı projeler ve hobi gibi yapılan işler alanına hareket getirecek. Mars Boğa burcuna geçtikten sonra uzunca bir süredir Boğa burcunda hareket eden Uranüs ile temas edecek ve özellikle 7-8 Ocak tarihleri biraz gergin etkiler içerecek, dikkatli olun.



8 Ocak tarihinde Merkür Kova burcuna geçecek, her geçtiği burcun moduna bürünen Merkür Kova burcu etkisi ile toplumsal konulara duyarlılık, aktif bir zihin, yaratıcı çözümler, internet ve teknoloji konularına kafa yorma konularını da beraberinde getirecek. Sizin odağınıza ise, parasal konuları getirecek bu hareket.



8 Ocak akşamüzeri saatlerinde bir gezegen hareketi daha var o da Venüs’ün Oğlak burcuna geçişi olacak. Aşkın, sevginin ve paranın gezegeni Venüs aslında Oğlak burcunu sevmez gibi düşünülür ama araları iyidir. O yüzden de bu etki size hayatınızın her alanında güzel gelişmeler ve sevgi dolu aktiviteler getirebilecek. 13 Ocak tarihinde Oğlak burcunda bir de yeni ay yaşayacağız, Plüton katkılı olacak bu yeni ay bir yandan zorlu bir yandan da kuvvetli işler kurmak ve başlamak anlamında güzel etkiler içerecek. Sizin içinde bu hayatınızda önemli başlangıçları, adımları ve niyetleri getirebilecek bir etki olacak.



17-21 Ocak arası biraz gergin etkiler var biraz dikkatli olmak, gerilmemek ve patlamalar yaşamamak gereken günler olacak.



19 Aralık gece yarısında Güneş Kova burcuna geçiyor, gökyüzünde Kova burcu zamanı başlıyor, hepimizin daha çok öğrenmeye, gelişmeye, yeni bakış açılarına odaklı olacağı zaman dilimi başlayacak. Sizin için ise yine parasal konulara odaklanma, belki de emeklerinizin karşılığını alma zamanı olacak.



28-29 Ocak günlerinde gökyüzünde Venüs – Plüton kavuşumu aktif olacak, bu etki ilişkiler açısından zorlu, dönüşümsel bir etki ve sizin burcunuzda olduğundan sizin için önemli kararları ve güzel gelişmeleri getirebilir.



Ayın sonuna doğru gelirken, 28 Ocak’ta Aslan burcunda bir dolunay yaşayacağız, enerjimizi yükseltecek, aksiyonu bol bu dolunay bize beklediğimiz sonuçları getirebilecek. Sizin parasal alanınızda olacak bu dolunay size yaptıklarınızın sonuçlarını getirebilecek. Önceden yapılmış ortak bir işin parasal karşılığını almak, yatırımlarınızdan alacağınız güzel sonuçlar ve önemli iş birlikleri bu dönemde gündemde olacak.



29 Ocak günü Güneş Jüpiter ile kavuşuyor ve hepimize güzellikler saçıyor, kalbinizi iyiliklere açmak ve güzel gelişmeler yakalamak için güzel bir gün olacak. Özellikle hayallerinize odaklanın ve bol bol güzel niyetler yapın.



Ayı bitirirken 31 Ocak tarihinde Merkür Kova burcunda geri hareket etmeye başlayacak ve hepimiz için biraz daha yavaşlama dönemi olacak. Önemli işlerinizi ve imzalarınızı bu dönemden önce atmaya özen gösterirseniz iyi olacaktır. Bu gerileme 21 Şubat tarihine kadar devam edecek ve sizin parasal alanınızda olacak, o yüzden bu dönemde para konularında dikkatli olun ve önemli girişimleri ya öncesinde ya da sonrasında yapın. Güzel bir ay olmasını dilerim…













KOVA & Yükselen Kova Burcu:



Ocak ayına 30 Aralıkta Yengeç burcunda yaşadığımız dolunayın etkisinde başlıyoruz. Bu dolunayla manevi değerler, ailemiz, geçmişimiz ve hatta çocukluğumuz ile ilgili konular gündemde olacak. Sizin için bu dolunay iş, çalışma, üretme ve sağlık konularında bazı gelişmeleri getirebilecek.



Mars uzunca bir süredir Koç burcunda ilerlemekte idi ve sizin iletişim, yazışmalar, seyahatler ve iş anlaşmaları alanınıza hareket getirdi. 7 Ocakta Mars’ın Boğa burcuna geçişi ile birlikte sizin odağınızda, ev, aile, alım – satım konuları olacak. Mars Boğa burcuna geçtikten sonra uzunca bir süredir Boğa burcunda hareket eden Uranüs ile temas edecek ve özellikle 7-8 Ocak tarihleri biraz gergin etkiler içerecek, dikkatli olun.



8 Ocak tarihinde Merkür Kova burcuna geçecek, her geçtiği burcun moduna bürünen Merkür burcunuzda olunca, toplumsal konulara duyarlılık, aktif bir zihin, yaratıcı çözümler, internet ve teknoloji konularına kafa yorma konularını da beraberinde getirecek. Kendiniz ile ilgili önemli kararlar, gelişmeler ve görüşmeler yapabilirsiniz bu dönemde…



8 Ocak akşamüzeri saatlerinde bir gezegen hareketi daha var o da Venüs’ün Oğlak burcuna geçişi olacak. Aşkın, sevginin ve paranın gezegeni Venüs aslında Oğlak burcunu sevmez gibi düşünülür ama araları iyidir. Bu etki biraz gizli bir alanda olacağından bilinçaltı ve korkularınızı şifalandırmak için iyi bir etki olacak. 13 Ocak tarihinde Oğlak burcunda bir de yeni ay yaşayacağız, Plüton katkılı olacak bu yeni ay bir yandan zorlu bir yandan da kuvvetli işler kurmak ve başlamak anlamında güzel etkiler içerecek. Sizin için bu etki bazı kararları içinizde almak ve uygulamaya geçmeden önce bekleme dönemini getirecek. Ruhsal iyileşme ve bazı projelerin üzerinde kendi başınıza çalışmak için iyi bir dönem.



17-21 Ocak arası biraz gergin etkiler var biraz dikkatli olmak, gerilmemek ve patlamalar yaşamamak gereken günler olacak.



19 Aralık gece yarısında Güneş Kova burcuna geçiyor, gökyüzünde Kova burcu zamanı başlıyor, öncelikle doğum gününüzü kutlarım sevgili Kovalar. Yılın kendinize vakit ayırmak, hayatınızda neyi istediğiniz, neyi istemediğiniz ve neleri değiştirmek istediğinizle ilgili önemli kararlar almak için iyi bir zamanı…



28-29 Ocak günlerinde gökyüzünde Venüs – Plüton kavuşumu aktif olacak, bu etki ilişkiler açısından zorlu, dönüşümsel bir etki ve sizin için gizli, saklanan yaşanan bir ilişkide kararlar almak veya kafanızda birşeylerle ilgili karar almak için iyi olacak..



Ayın sonuna doğru gelirken, 28 Ocak’ta Aslan burcunda bir dolunay yaşayacağız, enerjimizi yükseltecek, aksiyonu bol bu dolunay bize beklediğimiz sonuçları getirebilecek. Sizin Tam karşıt alanınızda olacak bu dolunay ile bir ilişkinin kaderi konusunda karar verebilirsiniz. Evlilik, ortaklık veya patronunuz ile olan ilişki gibi konularda bazı şeylerin karar zamanı… Devam mı? Tamam mı?



29 Ocak günü Güneş Jüpiter ile kavuşuyor ve hepimize güzellikler saçıyor, kalbinizi iyiliklere açmak ve güzel gelişmeler yakalamak için güzel bir gün olacak. Özellikle hayallerinize odaklanın ve bol bol güzel niyetler yapın.



Ayı bitirirken 31 Ocak tarihinde Merkür Kova burcunda geri hareket etmeye başlayacak ve hepimiz için biraz daha yavaşlama dönemi olacak. Önemli işlerinizi ve imzalarınızı bu dönemden önce atmaya özen gösterirseniz iyi olacaktır. Bu gerileme 21 Şubat tarihine kadar devam edecek ve sizin burcunuda olacak o yüzden hayatınızın her alanı etkileniyor, karar vermeden önce iyi düşünün ve hayatınızla ilgili önemli konularda ani kararlar almayın. Güzel bir ay olmasını dilerim…













BALIK & Yükselen Balık Burcu:



Ocak ayına 30 Aralıkta Yengeç burcunda yaşadığımız dolunayın etkisinde başlıyoruz. Bu dolunayla manevi değerler, ailemiz, geçmişimiz ve hatta çocukluğumuz ile ilgili konular gündemde olacak. Sizin için bu dolunay aşk, hobi gibi yapılan işler, çocuklar ve yaratıcı projeler alanında gelişmeler ve beklediğiniz sonuçları getirebilecek…



Mars uzunca bir süredir Koç burcunda ilerlemekte idi ve sizin için bu etki parasal konuları anlatan alanda oldu ve sizi mücadele ettirdi. 7 Ocakta Mars’ın Boğa burcuna geçişi ile birlikte sizin odağınızda, iletişim, yakın akrabalarla ilgili konular, seyahatler ve eğitimler konularında olacak ve bu alana aksiyon getirecek. Mars Boğa burcuna geçtikten sonra uzunca bir süredir Boğa burcunda hareket eden Uranüs ile temas edecek ve özellikle 7-8 Ocak tarihleri biraz gergin etkiler içerecek, dikkatli olun.



8 Ocak tarihinde Merkür Kova burcuna geçecek, her geçtiği burcun moduna bürünen Merkür burcunuzda olunca, toplumsal konulara duyarlılık, aktif bir zihin, yaratıcı çözümler, internet ve teknoloji konularına kafa yorma konularını da beraberinde getirecek. Sizin bilinçaltı alanınızda olacak bu etki, eskiye dönüp bazı konuları bulup şifalandırmak için iyi olacak. Bu dönemde çalışmaları daha tek başınıza yapın ve önemli proje ve fikirlerinizi kendinize saklayın.



8 Ocak akşamüzeri saatlerinde bir gezegen hareketi daha var o da Venüs’ün Oğlak burcuna geçişi olacak. Aşkın, sevginin ve paranın gezegeni Venüs aslında Oğlak burcunu sevmez gibi düşünülür ama araları iyidir. Bu etki sizin sosyal çevre, hayaller ve arkadaş çevrenizle ilgili konular alanında olacağından bu konulara güzellikler saçacak. 13 Ocak tarihinde Oğlak burcunda bir de yeni ay yaşayacağız, Plüton katkılı olacak bu yeni ay bir yandan zorlu bir yandan da kuvvetli işler kurmak ve başlamak anlamında güzel etkiler içerecek. Sizin için bu etki yine hayalleriniz yolunda adımlar atmak ve sosyal çevrenizden destek almak anlamında iyi olacak.



17-21 Ocak arası biraz gergin etkiler var biraz dikkatli olmak, gerilmemek ve patlamalar yaşamamak gereken günler olacak.



19 Aralık gece yarısında Güneş Kova burcuna geçiyor, sizin için ise yine arkadaşlıklar, sosyal çevre ve hayaller alanında güzel gelişmeler getirebilecek bir etki…



28-29 Ocak günlerinde gökyüzünde Venüs – Plüton kavuşumu aktif olacak, bu etki ilişkiler açısından zorlu, dönüşümsel bir etki ve sizin içinde bazı konularda önemli kararlar aldırabilecek ve bazı kişilerin hayatınızdan çıkmasını sağlayabilecek bir etki.



Ayın sonuna doğru gelirken, 28 Ocak’ta Aslan burcunda bir dolunay yaşayacağız, enerjimizi yükseltecek, aksiyonu bol bu dolunay bize beklediğimiz sonuçları getirebilecek. Sizin için ise bu etki çalışma, üretme ve iş alanında olacağından bu konularda gelişmeler, haberler ve sonuçlanmalar getirebilecek.



29 Ocak günü Güneş Jüpiter ile kavuşuyor ve hepimize güzellikler saçıyor, kalbinizi iyiliklere açmak ve güzel gelişmeler yakalamak için güzel bir gün olacak. Özellikle hayallerinize odaklanın ve bol bol güzel niyetler yapın.



Ayı bitirirken 31 Ocak tarihinde Merkür Kova burcunda geri hareket etmeye başlayacak ve hepimiz için biraz daha yavaşlama dönemi olacak. Önemli işlerinizi ve imzalarınızı bu dönemden önce atmaya özen gösterirseniz iyi olacaktır. Bu gerileme 21 Şubat tarihine kadar devam edecek ve sizin için bilinçaltı alanında olacağından eski bazı konular ve anılar aklınıza gelebilir. Sizi ilerlemekten korkutan ve gücünüzü kullanmama tarafına iten durumları bulabilir ve çözebilirsiniz. Güzel bir ay olmasını dilerim
 


KOÇ

Vah Koç’um vaaahhh!

Merhaba sevgili Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar. Her açıdan hayli zor geçen 2020 yılını bir daha hatırlamamak üzere geride bıraktığımız bu günlerde 2021’in şans, bolluk ve sağlık getirmesini diliyorum.

Bu ay güneşiniz 20’sine kadar sabırlı, çalışkan, disiplinli, sorumluluk alan Oğlak burcunda ve kariyer, iş, ebeveynler, meslek gibi konuları içeren 10. evde ilerleyecek. Ayın 20’sinden sonra ise güneş bağımsız, orijinal, yerinde duramayan, isyankâr özellikler de gösteren Kova burcunda, sosyal hayat, dernekler, organizasyonlar vb. konuları anlatan 11. evde yoluna devam edecek. Bu bilgiyi cebimizde tutarak şimdi ocak ayına daha detaylı bakalım.

Sevgili Koçlar, yılın bu ilk ayında biraz hareketli bir başlangıç yapacakmışsınız gibi durmakta. Özellikle ay başında iş, kariyer, para konularıyla ilgili zorlansanız da ilerleyen günlerde güzellik, sağlık, aşk ve parayı anlatan Venüs size biraz soluk aldıracak gibi görünüyor.

Ayın 13'ünde saat 08:00 de gerçekleşecek olan Yeniay; statü, toplumun sizi nasıl algıladığı, patronlarınız, patronlarla ilişkileriniz, iş yapış şekliniz, başarı, herkesin gözü önünde olma, yükselme çabası, yaşam hedefleri, ebeveyn ile ilgili konular, mesleğimiz, kariyer alanlarımız, şan, şöhretimiz gibi konular hakkında fikir veren 10. evinizde gerçekleşecek.

Evlat olsa eldivenle sevilir tadındaki sevimsiz Plüton’un da eşlik ettiği bu yeniayda, sizin yönetici gezegeniniz olan, hayatla nasıl mücadele verdiğinizi gösteren savaşçı Mars ve sanki çok gerekliymiş gibi sizi ani sürpriz gelişmelerle olumlu olumsuz şaşırtan Uranüs el ele, sarmaş dolaş Boğa burcunda sinirli gezinmekteler. Yetmedi üstüne bulundukları yerde mutsuz, Satürn, Jüpiter, Merkür üçlüsüyle de pek bir olay çıkarmaya hazır. Yani bu fotoğrafta yeni bir başlangıç yapabilirseniz buyurun.

Ay sonuna doğru ise; 28’inde saat 22:16 da aşk hayatınız başta olmak üzere, tutkular, eğlence yaşamınız, kısa süreli ilişkiler, borsa, kumar, sanat, çocuk, hamilelik, yaratıcılık gerektiren alanlar ve moda gibi konular hakkında bize fikir veren 5.evinizde dolunay gerçekleşecek.

“Olmasa da olurmuş” dedirtecek bu dolunay da, bu kadar pozitif etkilerdeki 5. evinizdeki Ay’a, kapalı bilinmezlikler evi 12. evde ki Satürn ve Güneş’in dibinde yanıp kavrulan şans gezegeni Jüpiter, o masum Ay’ınızı aşağılayan bakışlarla süzecekler. Şans bu ya! Ayın başındaki o iki sinirli çift Uranüs ve Mars yine para evinizden Ay’ınıza ve Güneş’inize sert bir açı yapacak. Bu tabloyu, kısıtlı parasıyla sevgilisini yemeğe çıkarıp menüye hicranlı gözlerle bakan biri gibi de ifade edebiliriz.

Sevgili Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar, bu ay özellikle ekonomik konular ve ilişkiler sizin üzerinde düşüneceğiniz konuların başında geleceği çok açık. Sizin için zor olsa da daha diplomatik, daha soğuk kanlı olduğunuz takdirde bu ayı çok daha mutlu geçireceğinizi söylemek mümkün. Bu ay öyle sağa sola sinirlenip toslamak yok!

Koçlar aslında gülümsediğinde gerçekten yüreğinin en saf haliyle gülümser, o nedenle sizin için keyifsiz bir aymış gibi görünse de bunun üstesinden gelmek bir gülümsemenize bakar.

Bu arada, haylaz Merkür’ün Retro’sundan şubat ayında zaten uzun uzun söz edeceğim o nedenle bu ayın 29’una kadar elektronik aletlerinizi değiştirecekseniz değiştirin, önemli başlangıçlarınız varsa başlayın ve atmanız gereken imzalar varsa bu tarihe kadar atın derim.





BOĞA

Eh, ne de olsa sizler tanrıçanın çocuklarısınız.

Merhaba sevgili Boğalar ve yükselen burcu Boğa olanlar.

Berbat geçen 2020 yılını mümkünse hafızlarımızdan silmek üzere geride bıraktığımız bu günlerde 2021’in şans, bolluk ve sağlık getirmesini diliyorum.

Bu ay güneşiniz 20’sine kadar sabırlı, çalışkan, disiplinli, sorumluluk alan Oğlak burcunda, dış ticaret, yabancı ülkeler, uzun yollar, inanç, akademi gibi konuları içinde barındıran 9.eviniz de ilerleyecek. Ayın 20’sinden sonra ise güneş bağımsız, orijinal, yerinde duramayan, isyankâr özellikler de gösteren Kova burcunda kariyer, iş, ebeveynler, meslek gibi konuları içeren 10. eviniz de yoluna devam edecek. Bu bilgiyi cebimizde tutarak şimdi ocak ayına daha detaylı bakalım.



Sevgili Boğalar, yılın bu ilk ayına biraz stresli gireceksiniz gibi görünmekte. Bize sürekli elinde cetvel öğretmenlik yapan Satürn, koluna taktığı laf cambazı Merkür ve sözde şans gezegeni Jüpiter ile birinci evinize, yükseleninize sert bir açı yapacak. Yükselen çizgisinin hemen üzerinde yer alan kavuşumdaki savaş gezegeni Mars ve insanı çarpan Uranüs kariyer eviyle mücadele içinde olacak. Eh, birinci evde böyle bir maceranın olması hoş mu? Yok değil. Doğal olarak bu sizin biraz başınızı ağrıtabilir.

Ayın 13'ünde saat 08:00 de gerçekleşecek olan Yeniay; dış ticaret, yabancı ülkeler, uzun yollar, inanç, akademi gibi konuları içinde barındıran 9. eviniz de gerçekleşecek. Bu yeniay etkisinde gayet güzel başlangıçlar, öyle bomba gibi fırsatlar beklemeyin. Çünkü Ay ve Güneş’in kavuşumuna eşlik eden nursuz, sevimsiz Plüton’un kime ne faydası görünmüş? Sonuçta iyi bir başlangıç, tazelenme olacaksa da bunun da biraz olması gerektiği için yapacağınız çok açık.

Yani işin gerçeği sevgili Boğalar; ocak ayı sizin için biraz kendinizi baskılanmış hissederek başlayacak. Bu da siz PTT (pijama, terlik, televizyon) düşkünleri için pek bir rahat kaçırıcı duruyor.

Ay sonuna doğru ise; 28’inde saat 22:16 da Aslan burcunda, gayrimenkul, korunma, kök aile, ebeveynler, örf, adet ve kişisel bağlılıkları anlatan 4. evinizde bir dolunay gerçekleşecek. Dolunaylar artık tamamlanışı, doygunluk noktasını gösterdiği için bu konularda sizi şaşırtacak, çabuk hareket almanız gereken “Yetti gayri, artık tamam” diyeceğiniz durumlar ortaya çıkabilir. Yani durduk yerde taşınmaya, tadilata, arsa ev alıp satmaya kalkışmayın. Rahat durun, kış ortası böyle şeylere yeltenmeyin.

Sevgili Boğalar ve yükselen burcu Boğa olanlar, 2021 yılının ilk ayında özellikle kariyer ile ilgili konular para gibi meseleler biraz ay ortasına kadar canınızı sıkacak gibi görünmekte. Ama asıl radikal olumlu gelişmeler, başlangıçlar daha çok yurtdışı, akademik hayatınız ve ruhsal gelişiminizle ilgili konularda yakalayacak gibi duruyor.

Bu anlamda ocak ayı hayatı bir kere daha öğrenmek için size adeta hızlandırılmış bir kurs gibi işleyecek. Ve her şeyden önemlisi kök ailenizle, evinizle ve özellikle iş, koşuşturma, gündelik hayatınızda bu ocak ayı sizi geliştirecek diyebiliriz.

Hah, bunca olumsuzluğu sıralayıp son paragrafta olumlu üç cümle etmeye çalışmamı sizi avutuyorum olarak görmeyin. Evet, az biraz haklılık payınız olabilir. Ama sizin tanrıça Venüs’ünüz, bu ay ne olursa olsun size aşk ve iş konularında öyle ya da böyle yardım edecek. Eh ne de olsa sizler bir tanrıçanın çocuklarısınız.

Bu arada, haylaz Merkür’ün Retro’sundan şubat ayında zaten uzun uzun söz edeceğim o nedenle bu ay 29’una kadar elektronik aletlerinizi değiştirecekseniz değiştirin, önemli başlangıçlarınız varsa başlayın ve atmanız gereken imzalar varsa bu tarihe kadar atın derim.









İKİZLER

İkizlerin gıybeti, gıybet değil candır!

Merhaba sevgili İkizler ve yükselen burcu İkizler olanlar.

Pek de hatırlamak için çaba sarf etmeyeceğiniz 2020 yılını artık geride bıraktığımız bu günlerde 2021’in şans, bolluk ve sağlık getirmesini diliyorum.

Bu ay güneşiniz 20’sine kadar Sabırlı, çalışkan, disiplinli, sorumluluk alan Oğlak burcunda, başkalarının parası, miraslar, nafaka, cinsellik, eşin parası, ameliyatlar, sigortalar, resmi işler vb. gibi konuları anlatan 8.evde ilerleyecek. Ayın 20’sinden sonra ise güneş bağımsız, orijinal, yerinde duramayan, isyankâr özellikler de gösteren Kova burcunda; dış ticaret, yabancı ülkeler, uzun yollar, inanç, akademi gibi konuları içinde barındıran 9. evde yoluna devam edecek. Bu bilgiyi cebimizde tutarak şimdi ocak ayına daha detaylı bakalım.

Dünya tatlısı İkizler, yılın bu ilk ayın da manasızlıklar ve absürt olaylar elbette yine sizinle olacak.

Uzun süredir bilinç altını, hayalleri ve rüyaları bunun yanında ruhsal ihtiyaçları anlatan bir ev olan 12.evde hareket eden Uranüs size hayatın aslında gerçek yüzünü “vay beee!” dedirterek yaklaşık 1,5- 2 yıldır göstermekte. Bunun son bulmasına daha yıllar var, alışın bu duruma.

Ayın 13'ünde saat 08:00 de gerçekleşecek olan yeniay sizin, pekte sevgiyle anılmayan 8.eviniz de gerçekleşecek. Bu yeniay a eşlik edecek olan Plüton ise size çok mu şefkatli davranacak? Üstelik aynı anda 12.evdenilen o hapishanede cirit atan Uranüs, Mars kardeşlerin aldığı olumsuz açı sizi daha mı huzurlu bir aya hazırlıyor? Yok öyle bir şey. Ama şu var ki, resmi daireler büyük kurum ve kuruluşlarda yeni işler içine girmeniz veya maddi konularda yeni atılımlarda bulunmanız da mümkün.

Bu yeniay etkisinde Merkür’ün Jüpiter ile kavuşumunda işin gerçeği siz çok tatlı İkizler, biraz içe dönük, çıtı pıtı ve hatta biraz mahcup, kendi halinde, ama asla suskun kalmayacağınız bir ay geçirebilirsiniz. Sonuçta, susmak size göre değil! Çeneniz kapansa iç sesisiniz durmaz, dayanamayıp kalem kâğıt alır yazarsınız. Ha o da olmadı çizersiniz. Ne olursa olsun bir şekilde kendinizi ifade etmeden duramazsınız. Ama siz böyle güzelsiniz.

Ay sonuna doğru ise; 28’inde saat 22:16 da Aslan - Kova akslarında; yakın çevreniz, kardeşler, arkadaşlarınız, kardeş ilişkileri, yakın çevre ile olan iletişim, arkadaşlık ilişkileri, kısa yolculuklar, komşularınız, uzun vadeli olmayan plan ve projeleri anlatan 3.eviniz de gerçekleşecek ve yöneticiniz olan ayakları kanatlı fır fır Merkür tam tepe noktada maddi anlamda size hoş yardımlarda bulunabilir.

Ama sonuçta dolunayın etkisi genelde tamamlamak, bitirmek ve gizli saklı şeylerin ifşasıyla da ilgili olduğundan sevgili İkizler özellikle arkadaş, kardeş, kolu komşudan birileriyle konuşurken “gıybet adabı ve etiğine” riayet edin. Bir ikizlere ikizler olarak “Yok biz gıybet yapmayız!” demeyin öyle, çünkü ikizlere- İkizler den biri olarak kendimden biliyorum.

Sevgili ikizler ve yükselen burcu İkizler olanlar, ocak ayını şöyle bir toparlarsak, bu ay maddi konularda şaşkınlık yaşasanız da hoş gelişmeler olabilir. Kardeşler arkadaşlar vb. yakın çevrenizdeki insanlarla ilişkilerinizde gereğinden fazla eleştirel ve kalp kırıcı olma durumunuz söz konusu olabilir dikkatli olun olur mu?

Bu arada, haylaz Merkür’ün Retro’sundan şubat ayında zaten uzun uzun söz edeceğim o nedenle bu ay 29’una kadar elektronik aletlerinizi değiştirecekseniz değiştirin, önemli başlangıçlarınız varsa başlayın ve atmanız gereken imzalar varsa bu tarihe kadar atın derim.








YENGEÇ

“İndirimde ama!” diyerek tencere, tava almanın zamanı değil.

Merhaba sevgili Yengeçler ve yükselen burcu Yengeç olanlar.

“Bitti çok şükür!” dediğimiz 2020 yılını artık geride bıraktığımız bu günlerde 2021’in şans, bolluk ve sağlık getirmesini diliyorum.

Bu ay güneşiniz 20’sine kadar sabırlı, çalışkan, disiplinli, sorumluluk alan Oğlak burcunda ortaklıklar, evlilik, uzun süreli birliktelikleri anlatan 7. evde ilerleyecek. Ayın 20’sinden sonra ise güneş orijinal, yerinde duramayan, isyankâr özellikler de gösteren Kova burcunda başkalarının parası , miraslar, nafaka, sigorta, cinsellik, eşin parası, yeniden doğum, ameliyatlar, rüyalar, sigortalar, resmi işler vb. gibi konuları anlatan 8. ev de yoluna devam edecek . Bu bilgiyi cebimizde tutarak şimdi ocak ayına daha detaylı bakalım.



Sevgili Yengeçler, yılın bu ilk ayında yeni insanlarla tanışmak konusunda enteresan bir ay olabilir. Çünkü Mars bu ay sizin sosyal çevre içinde yapılacak çalışmalar varılacak hedefleri, gerçekleştirilecek toplumsal değişimler ve bunlar için kurulacak dernekler ve hayır işlerini ve insanlara faydalı olabileceğiniz konuları anlatan 11. evinizde bulunuyor. Üstüne ani sürpriz gelişmelerle olumlu olumsuz bizi şaşırtan Uranüs ile yan yana hareket halindeler. Bu anlamda Mars dinamit, Uranüs kıvılcım Aman konulara dikkat!

Ayın 13'ünde saat 08:00 de Oğlak burcunda gerçekleşecek olan yeniay sizin evlilik, uzun süreli ilişkiler ortaklık gibi konuların yanı sıra mahkeme ve avukatları açık düşmanları anlatan 7.evinizde gerçekleşecek. Malum bizi her koşulda acı tatlı değişip dönüştüren Plüton’un da eşlik ettiği bu yeniay da sizin için uzun süreli ilişkiler konusunda hoş gelişmeler olabilir mi? Bence olur. Ve hatta Plüton’a rağmen olsun diye diliyorum.

Özellikle sosyal alanda tanışacağınız biri, bekarsanız hayatınıza girebilir. İşin içinde nursuz Plüton da olduğu için bu ay iletişiminizde daha özenli ve gerekli mesafeyi vererek davranmanızı öneririm. “Ah canım…” diyerek koşup hemen birine sarılmamanızda fayda var. Hele üstünden bir hafta geçmeden “hadi evlenelim” de demeyin. Evliyseniz veya ilişkiniz varsa olabildiğince yapıcı olun ve karşınızdakinin de özel bir hayatı olabileceğini unutmayın.

Fedakâr burç listesinin en başlarında yer alan burçlardan biri olan siz yengeçler, ay sonuna doğru ise; 28’inde saat 22:16 da Aslan- Kova akslarında; gerçekleşecek yeniay sizin tam para aksınızda gerçekleşecek. Alacak verecek konularının para mevzularının içine düşeceksiniz de diyebiliriz. Bu nedenle para, iş konularında çok dikkatli olun, harcamalarınıza dikkat edin. Sizin elinizin lezzetli olduğunu herkes bilir. O nedenle “indirimde ama!” diyerek tava, tencere, süzgeç toplamanın hiç zamanı değil.

Sevgili Yengeçler ve yükselen burcu yengeçler, “aşkta kaybeden, parada kazanır.” ikilemi sanki ocak ayı için sizde geçerli olmayacak gibi duruyor. Zaten siz âşık olduğunuzda hücrenize kadar âşık olduğunuz için ve sizden olana para harcarken rahat olduğunuzdan. Bu Ay cüzdanınıza ve yüreğinize hâkim olmanızda fayda var.

Ocak ayı bir bakıma siz güzel yengeçler için Çin usulü tatlı ekşi soslu tavuk çorbası tadında dememiz uygun düşer. Ama sonuçta çorba çorbadır. Siz neler tattınız şu hayatta, hiç merak etmeyin bu Ocak ayı sizin için çıtır çerez.

Bu arada, haylaz Merkür’ün Retro’sundan şubat ayında zaten uzun uzun söz edeceğim o nedenle bu ay 29’una kadar elektronik aletlerinizi değiştirecekseniz değiştirin, önemli başlangıçlarınız varsa başlayın ve atmanız gereken imzalar varsa bu tarihe kadar atın derim.





ASLAN



İş yerindekilere veya ev halkına olur olmadık kükremeyin.



Merhaba sevgili Aslanlar ve yükselen burcu Aslan olanlar.

“Deneyimlemesek de olurdu” dediğimiz 2020 yılını artık geride bıraktığımız bu günlerde 2021’in şans, bolluk ve sağlık getirmesini diliyorum.

Bu ay güneşiniz 20’sine kadar sabırlı, çalışkan, disiplinli, sorumluluk alan Oğlak burcunda 6.ev iş arkadaşları, iş atmosferi, hizmet aldığınız verdiğiniz alanlar ve sağlığınız konularında ilerleyecek. Ayın 20’sinden sonra ise güneş bağımsız, orijinal, yerinde duramayan, isyankâr özellikler de gösteren Kova burcunda ortaklıklar, evlilik, uzun süreli birliktelikleri anlatan 7.evde yoluna devam edecek. Bu bilgiyi cebimizde tutarak şimdi ocak ayına daha detaylı bakalım.



Sevgili Aslanlar, ocak ayı ve hatta neredeyse bütün bir yıl boyunca sizi genelde evlilik, mahkemeler, avukatlar, iş ortakları ve Kariyer, iş, ebeveynler, meslek gibi konuları içeren durumlarla ilgili tatlı tatsız birçok şeyle karşılaşacaksınız gibi görünmekte. Çünkü evlilik, ortaklık evinizde bulunan Satürn bu evde ilerlerken diğer yandan kariyer evinizdeki ani sürpriz gelişmelerle olumlu olumsuz bizi şaşırtan Uranüs’e sert bir açı yapacak ve bu da çok doğal olarak bu ay itibariyle sizin bu başlıklarda hareketlendirecek gibi duruyor.

Ayın 13'ünde saat 08:00 de gerçekleşecek olan Oğlak yeniayı sizin sağlık evinizde ve aynı zamanda iş arkadaşları iş atmosferi ve hizmet alıp verdiğiniz konuları anlatan 6. Evinizde gerçekleşecek. Ve tabi bu yeni Ay size bu alanda yeni başlangıçlar, enteresan atılımlar getirebilir mi? Tabi getirir ama işin içinde bizi her koşulda acı tatlı değişip dönüştüren Plüton olduğu için bu anlamda bu yeniliklerde, bu hareketlilikte çok da gülümseyeceğinizi söyleyemeyeceğim. Ama diğer taraftan yine bu evde para, sağlık, aşk gezegeni Venüs, oğlakta bile olsa özellikle kariyer iş konularında size yardım edebilir.

Bu yeniay etkisinde siz kral aslanlar, elbette çevrenizde size hizmet edecek, size el bebek gül bebek servis verecek birilerini mutlaka bulursunuz. Ama bu ocak ayında açıkçası sizi sarayınızın koridorlarında “hizmetçiler, uşaklar, tebaam nerede?” diyerek homur homur dolandığınızı görür gibiyim. O nedenle bu ay iş başa düşecek gibi görünmekte.

Ay sonuna doğru ise; 28’inde saat 22:16 da Aslan- Kova akslarında bir dolunay yaşayacaksınız. Bu sizin doğal olarak birinci evinizi yani başkalarının bizi nasıl gördüğü kısaca dışa açık olan yönlerinizi anlatan konuları içerecek. Ve tam karşısında da Güneş olduğu için yine evlilik, uzun süreli ilişki, mahkemeler konusunda da “eh! Yetti arttık ben gidiyorum…” diyebilir veya “ne yapayım ben de kendimi böyle biraz tombul, kaz ayaklarımla mutlu severim.” desenizde diyete, cilt bakımına kendinizi vurmanız çok mümkün. Tabi yapın, sevin kendinizi. Keza kendini sevmek konusunda sizlerden daha iyi kim olabilir şu hayatta?

Sevgili aslanlar ve yükselen burcu Aslan olanlar, ocak ayı görülen o ki; hem kendinizle, hem de en yakınınızdakilerle tatlı tatlı didişeceksiniz. İki ara bir derede kariyer işleri hayatınıza meşgul edecek. Unutmamanızda fayda var. “Öfkeyle kalkan zararla oturur” diye bir atasözümüz var. İş yerindekilere veya ev halkına olur olmadık kükremeyin olur mu?

Bu arada, haylaz Merkür’ün Retro’sundan şubat ayında zaten uzun uzun söz edeceğim o nedenle bu ay 29’una kadar elektronik aletlerinizi değiştirecekseniz değiştirin, önemli başlangıçlarınız varsa başlayın ve atmanız gereken imzalar varsa bu tarihe kadar atın derim.





BAŞAK

Çamaşır suyunu kullanma alışkanlığınız DNA diziliminizde mevcut!

Merhaba sevgili Başaklar ve yükselen burcu Başak olanlar.

Siz şu 2020 yılında neler çektiniz, bunu bir siz bir de Allah biliyor. Etraf mikrop, millet aksırıp öksürüyor, üstüne sizin bulunduğunuz mekanlarda soluk alıp verenler bile oldu. Ama şükür sizin kolonya ve çamaşır suyunu kullanma alışkanlığınız DNA dizilimlerinizde mevcut. Ama artık geçti gitti bitti diyelim. Ve size 2021’in şans, bolluk ve sağlık getirmesini diliyorum.

Bu ay güneşiniz 20’sine kadar Sabırlı, çalışkan, disiplinli, sorumluluk alan Oğlak burcunda aşk evinizde ilerleyecek. Ayın 20’sinden sonra ise güneş bağımsız, orijinal, yerinde duramayan, isyankâr özellikler de gösteren Kova burcunda 6.ev iş arkadaşları, iş atmosferi, hizmet aldığınız verdiğiniz alanlar ve sağlığınız gibi başlıklarda yoluna devam edecek. Bu bilgiyi cebimizde tutarak şimdi ocak ayına daha detaylı bakalım.



Yürekleri de elleri gibi tertemiz Başaklar; ocak ayı sizin için her şeyden önce 6.evinizde bize dersler vererek bizi yer yer bunaltan zamanın efendisi Satürn bulunmakta. Sekizinci evdeki elektrikli bomba Uranüs ve atarlı savaşçı Mars kavuşumuna yapacağı sert açı; miras, vergi ödemeleri ve iadeleri, prim, komisyon, telif, nafaka, ipotek, kredi, borç, yatırım sermayesi gibi konularda sıkıştırabilir. Zaten Satürn, Uranüs arasındaki bu tatsızlık bir yıl boyunca da sizinle olacak. Ama siz bütün bunların altından kalkacak kadar ne yapacağını bilenlerdensiniz. Bu konuda hiç kuşkum yok.

Ayın 13'ünde saat 08:00 de gerçekleşecek olan Oğlak yeniayı sizin 5.evinizde gerçekleşecek. Aşk hayatınız, romantizm, eğlence ve zevkli mevzuular, Çocuklar, hamilelik, yaratıcılık, yeni fikirler, hobi ve sporla çok alakalıdır.

Bu evde yaşanacak yeniayınızda üstelik şans talih tanrıçası Venüs tarafından da desteklenmekte. E, daha ne olsun! Şimdi koşa koşa borsada bir şeyler yapmaya kalkışmayın ya da ilk gördüğünüz insana kapılıp öyle yeşil panjurlu ev, ipek çarşaf hayallerine dalmayın. Çünkü işin içinde karalar bağlamış “ah bir felaket olsa da izlesem” diyen Plüton var. O nedenle bu ve buna benzer konularda heyecan verici bir şeyler yaşasanız da siz siz olun temkinli olmayı elden bırakmayın.

Ay sonuna doğru ise; 28’inde saat 22:16 da Aslan- Kova akslarında bir dolunay yaşayacaksınız. Bu dolunay sizin bilinç altını korkuları, endişeleri, duyduğunuz güvensizlikleri, sırları, darlık ve kısıtlanmaları, aynı zamanda bilinmeyenleri de bize anlatan 12.evde. Ve hemen karşısında 6.evinizde bulunan Güneş de elbette sizi 6.ev konularında artık nihayetlendirmeniz gereken konularda hareketlendirecekmiş gibi görünüyor. Bu süreçte maskenizi çıkarmamaya ve psikolojinizi korumaya çalışmanızda fayda var.

Sevgili başak ve yükselen burcu Başak olanlar, ocak ayında görülen o ki; Öncelikle dikkat etmeniz gerekenlerin başında ruh sağlığınız, beden sağlığınız ve iş çalışma koşullarınızdaki durumlar. Siz ayrıntılarında güzelleşen insanlarsınız, o nedenle karşınızdaki insanlara dünyanızı, kendinize sakladığınız o güzel ayrıntıları göstermeyi lütfen ihmal etmeyin.

Bu arada, haylaz Merkür’ün Retro’sundan şubat ayında zaten uzun uzun söz edeceğim o nedenle bu ay 29’una kadar elektronik aletlerinizi değiştirecekseniz değiştirin, önemli başlangıçlarınız varsa başlayın ve atmanız gereken imzalar varsa bu tarihe kadar atın derim.






TERAZİ

Almodovar filmlerinde yaşıyor gibi hissettirebilirsiniz?

Merhaba sevgili Teraziler ve yükselen burcu Terazi olanlar.

Hayattan bizi soğutan 2020 yılını artık geride bıraktığımız bu günlerde 2021’in şans, bolluk ve sağlık getirmesini diliyorum.

Bu ay güneşiniz 20’sine kadar Sabırlı, çalışkan, disiplinli, sorumluluk alan Oğlak burcunda gayrimenkul, korunma, kök aile, ebeveynler, örf, adet ve kişisel bağlılıkları anlatan 4.evde ilerleyecek. Ayın 20’sinden sonra ise güneş bağımsız, orijinal, yerinde duramayan, isyankâr özellikler de gösteren Kova burcunda aşk evinizde yoluna devam edecek. Bu bilgiyi cebimizde tutarak şimdi ocak ayına daha detaylı bakalım.

Sevgili Teraziler, yılın bu ilk ayında ve yılın genelinde 5.ev konularında baş öğretmen Satürn sizi sınayacak. Peki genel olarak hayatın hangi dersleri bunlar? Hisler, ifadeler, öz güven duygusu, kendi tecrübelerimiz, çocuklar, kısa süreli aşklar, flörtler, şans ve şansla ilgili işler, hobilerimiz gibi konular. Bu anlamda bu ve bunların bağlı olduğu konular sizi hem gülümsetebilir, yer yer üzebilir de.

Ayın 13'ünde saat 08:00 de Oğlak burcunda gerçekleşecek olan yeniay siz canım Terazilerimin en karanlık evi olan dördüncü evde gerçekleşecek. Bu ev aile köklerimizi ve onlardan gelen taşıdığımız yükleri, aile büyüklerimizi, alışkanlıklarımıza olan bağlılığımızı ve taşınmaz gayrimenkul değerlerimizi anlatır bu noktada sizin bu ve buna bağlı olaylar yaşamanız, yeni başlangıçlar içinde kendinizi bulmanız olası. Ve yeni aya eşlik eden Plüton baba size büyük olasılıkla “eh, tamam yap başla ama, başaramazsan sonra ağlama karşımda…” diye nasihatler da bulanacak ve muhtemel hayat enerjinizi sıfırın altında bir yerlere çekecektir. Buna kesinlikle müsaade etmeyin!

Evet Plüton haklı mıdır? Kesinlikle haklı. Ama bu negatif uyaranlarla da hayatın süremeyeceğinin bilincinde olan sizler, eminim bu anlamda gerekli tedbiri elden bırakmadan hareket alacaksınızdır. O nedenle özellikle gayrimenkul işleriyle ilgili bir şeylere kalkışacaksanız lütfen iki kere daha dikkatli davranın. Gerekeni olması gerektiği gibi yaparsanız bu konularda yeni bir başlangıç içine girdiğinizde elbette ödülünüzü fazlasıyla alırsınız.

Nezaket ve diplomasinin gözbebeği ama bir o kadarda kararsızlık abidesi olan siz tatlı teraziler; ay sonuna doğru ise; 28’inde saat 22:16 da Aslan- Kova akslarında; gerçekleşecek olan dolunay sizin sosyal hayatınız, arkadaş guruplarınız, sosyal hizmet kuruluşları, partiler, yeni tanışacağınız insanlar ve tabi yasalara kurulu düzene isyanla da ilgili olan 11. evinizde gerçekleşecek. Hemen karşısında bulunan aşk evinizde ise güneş bir kolunda aksi Satürn dede, diğer kolunda ise şişko iyimser Jüpiter o narin cici bici Ay’ınıza nispet yaparak dolaşmakta olacak.

Şimdi sorarım canım terazilerim, böyle bir fotoğraftan kime ne fayda gelir? Biliyorum içinizden “hiç mi bu gökyüzü bize iyi davranmayacak?” Diye soruyorsunuz. Evet davranıyordur da belki biz yeterince farkına varamıyoruzdur, olamaz mı?

Sevgili Teraziler ve yükselen burcu Terazi olanlar, işin özeti Ocak ayı sizin kök aile meseleleri, üstüne aşk, iş, sosyal hayat konularıyla sizi bir Almodovar filmindeymişsiniz gibi hissettirebilir. O nedenle siz en güzeli rol aldığınız bu hayat filminde rolünüzü layıkıyla oynamaya bakın.

Bu arada, haylaz Merkür’ün Retro’sundan şubat ayında zaten uzun uzun söz edeceğim o nedenle bu ay 29’una kadar elektronik aletlerinizi değiştirecekseniz değiştirin, önemli başlangıçlarınız varsa başlayın ve atmanız gereken imzalar varsa bu tarihe kadar atın derim.





AKREP



Bazı astrologlar ve onların örgüt üyeleri sizleri pek sevmezler!



Merhaba sevgili Akrepler ve yükselen burcu Akrep olanlar.

Nihayet 2020 yılını artık geride bıraktığımız bu günlerde, 2021’in şans, bolluk ve sağlık getirmesini diliyorum.

Bu ay güneşiniz 20’sine kadar Sabırlı, çalışkan, disiplinli, sorumluluk alan Oğlak burcunda Yakın çevremiz, kardeşler, arkadaşlarımız, Kardeş ilişkileri, yakın çevre ile olan iletişim, kısa yolculuklar, uzun vadeli olmayan plan ve projeleri anlatan 3.evde ilerleyecek. Ayın 20’sinden sonra ise güneş bağımsız, orijinal, yerinde duramayan, isyankâr özellikler de gösteren Kova burcunda; Gayrimenkul, korunma, kök aile, ebeveynler, örf, adet ve kişisel bağlılıkları anlatan 4.evde yoluna devam edecek. Bu bilgiyi cebimizde tutarak şimdi ocak ayına daha detaylı bakalım.

Sevgili Akrepler, yılın bu ilk ayında ve 2021 yılın genelinde sizi etkileyecek önemli faktörlerin başında “dikkat et, disiplinli ol, şu işi de bir doğru düzgün becer be kardeşim!” diyen Satürn ün 4. Evdeki etkileri gelecek. Baba evimizi, aile büyüklerinizi, kültürel alt yapınızı, genetik miraslarımızı, taşınmaz malları ve kendi kendinizle kaldığınızda öz halinizi anlatan 4.evde Satürn bir ileri bir geri sizi sınayacak.

Bunun yanında ocak ayında Mars ve Uranüs kavuşumu da sizin evlilik, uzun süreli ilişkiler ve ortaklık evinizde ilerleyeceği için aman dikkat!

Ayın 13'ünde saat 08:00 de Oğlak burcunda gerçekleşecek olan yeniay sizlerin 3.evinizde gerçekleşecek. Bu da sizin; yakın çevremiz, kardeşler, arkadaşlarımız, kardeş ilişkileri, yakın çevre ile olan iletişim, arkadaşlık ilişkileri, kısa yolculuklar, uzun vadeli olmayan plan ve projeler konusunda yeni güzel başlıklar atmanıza neden olabilir. Diğer burçlarda “bu yeni başlıklarda aman dikkat Plüton, Ay ve Güneş ile kavuşuyor bu başlangıç zor olabilir.” demem sizin için geçerli değil.

Sizler Plüton ile başa çıkabilen, onun konuştuğu dilden gerektiğinde konuşmayı en iyi bilen burçların başında geliyorsunuz. Evet bazı astrologlar ve onların örgüt üyeleri sizleri seks düşkünü, paragöz, fitne fesat, sinsi, intikamcı gibi gibi tanımlasalar da ben sizin ne kadar tatlı ve hayata dirençli insanlar olduğunuzu çok iyi bilenlerdenim. O nedenle meyve veren ağaç taşlanır ata sözünü sizlere adamak gerektiğini düşünüyorum. Diğer burçların sizden öğreneceği çok şey var.

Yaşam ustası siz akrepler, ay sonuna doğru ise; 28’inde saat 22:16 da Aslan- Kova akslarında; gerçekleşecek olan dolunay sizin tam olarak, kariyer, iş, ebeveynler, meslek gibi konuları içeren 10. evinizde gerçekleşecek. Bu anlamda bir iş değişikliğine patronlarınızla veya iş bağlantınızın olduğu insanlarla çözülememiş sorunlar üzerinde bir sonuca varabilirsiniz veya iş değişikliğiniz bile gündeme gelebilir. O nedenle bu konularda dikkatli olmanızda fayda var. Ve tabi çekirdek ailenizle ilgilide meselelere daha aklıselim yaklaşmanız gerekecek.

Sevgili Akrepler ve yükselen burcu Akrep olanlar, ocak ayı sizin için biraz ana, baba, biraz kariyer iş güç ve ilişkiler konusunda tatlı sert geçecek gibi görünmekte. Ama merak etmeyin siz son 2- 2,5 yılda ne badireler atlattınız ocak ayında gezegenlerin bu ekşi açıları size çocuk oyuncağı.

Bu arada, haylaz Merkür’ün Retro’sundan şubat ayında zaten uzun uzun söz edeceğim o nedenle bu ay 29’una kadar elektronik aletlerinizi değiştirecekseniz değiştirin, önemli başlangıçlarınız varsa başlayın ve atmanız gereken imzalar varsa bu tarihe kadar atın derim.





YAY

Sensörlerinizi kedi geçse viyaklayacak şekilde ayarlamayın…

Merhaba sevgili Yaylar ve yükselen burcu Yay olanlar.

2020 yılını artık geride bıraktığımız bu günlerde 2021’in şans, bolluk ve sağlık getirmesini diliyorum.

Bu ay güneşiniz 20’sine kadar Sabırlı, çalışkan, disiplinli, sorumluluk alan Oğlak burcunda, parayı nasıl kazanacağımız, taşınabilir mal mülk, ve para akışı konularını anlatan 2. evde ilerleyecek. Ayın 20’sinden sonra ise güneş bağımsız, orijinal, yerinde duramayan, isyankâr özellikler de gösteren Kova burcunda yakın çevremiz, kardeşler, arkadaşlarımız, Kardeş ilişkileri, yakın çevre ile olan iletişim, kısa yolculuklar, uzun vadeli olmayan plan ve projeleri anlatan 3.evde yoluna devam edecek . Bu bilgiyi cebimizde tutarak şimdi ocak ayına daha detaylı bakalım.

Sevgili Yaylar, yılın bu ilk ayında ve 2021 yılının genelinde sizi etkileyecek en önemli faktör, 3.evinizdeki sıkıcı Satürn’ün 6. Evinizdeki Uranüs denilen çarptımı iki seksen yere uzatıveren gezegenle yapacağı zorlu açı olacak. Yani açılarını da işin içine katarsak iş, günlük koşturmalar, sağlık, servis verip aldığınız konular ve iş arkadaşlarınız yakın arkadaşlarınız, kardeşler iletişim, kısa vadeli planlar, kısa yolculuklar başlıklarında yer yer zorluklar yaşamanız mümkün.

Ayın 13'ünde saat 08:00 de Oğlak burcunda gerçekleşecek olan yeniay sizlerin parayı anlatan 2.eviniz de gerçekleşecek. Çoğu zaman iyilik melekliğine soyunan Venüs size bu yeniay da iş ve gündelik hayat koşullarınızda yardım edermiş gibi dursa da Mars ve Uranüs ün haylazlıklarına ne kadar engel olabilir?

O nedenle üstelik bir de bu yeniaya asık suratlı Plüton’da eşlik edeceği için maddi konularda başlangıçlara, fırsatlara kapınızı açarken çok sağlam zeminde olduğunuza emin olun. Sonra Plüton “Gördün mü bak ben demiştim, pis fakir…” diyerek sizinle eğlenmesin.

Deterjan etiketlerini ve ilaç prospektüslerini bile sonuna kadar okumayı seven siz Yaylar, ay sonuna doğru ise; 28’inde saat 22:16 da Aslan- Kova akslarında; gerçekleşecek olan dolunay sizin 9.evinizde gerçekleşecek. Bu da sizi totalde, felsefe, astroloji, uzak akrabalar, hukuk, akademik kariyer, yabancı diller, uzak yollar ve medya ilişkileri, yazarlık, kardeşler, yakın arkadaşlar gibi konular üzerinde değişikliklere ve gönüllü, gönülsüz bitişlere neden olacakmış gibi görünüyor.

Özellikle Ayın yine sonlarına doğru bu yeniay etkisinde yazının başında sözünü ettiğim, Sıkıcı Satürn aktive olacağından özellikle yakın arkadaş ve iş arkadaşlarınız konusunda bir kere daha dikkatli olmanızda fayda var. Çevrenizi dinleyin ve ben okudum biliyorum benim düşüncem doğrudur inatçılığından da vazgeçin olur mu? Çünkü her zaman çok okuyan, çok gezen her şeyi bilemeyebilir. Bazen hissetmek karşınızdakinin kalbini okumakta önemlidir. Daha esnek, daha iletişime açık olduğunuz taktirde ocak ayı emin olun sizin için çok da zor geçmeyecektir.

Sevgili Yay ve yükselen burcu Yay olanlar, sizler bilgeliğinizle, derinliğinizle hayatı anlayan ve algılayan insanlarsınız. O nedenle bu ay alarm sensörlerinizi kedi geçse viyaklayacak şekilde ayarlamazsanız daha hoş olur.

Bu arada, haylaz Merkür’ün retrosundan şubat ayında zaten uzun uzun söz edeceğim o nedenle bu ay 29’una kadar elektronik aletlerinizi değiştirecekseniz değiştirin, önemli başlangıçlarınız varsa başlayın ve atmanız gereken imzalar varsa bu tarihe kadar atın derim.





OĞLAK

Sizlerden her eve lazım.

Merhaba sevgili Oğlaklar ve yükselen burcu Oğlak olanlar.

Zor, çok zor bir yıl olan 2020’yi ömür boyu unutmak üzere geride bıraktığımız bu günlerde 2021’in şans, bolluk ve sağlık getirmesini diliyorum.

Bu ay güneşiniz 20’sine kadar sizin burcunuzda ve başkalarının bizi nasıl gördüğü yani kısaca dışa açık olan yönlerimizi anlatan 1.evinizde ilerleyecek. Ayın 20’sinden sonra ise güneş bağımsız, orijinal, yerinde duramayan, isyankâr özellikler de gösteren Kova burcunda, parayı ve doğal olarak ekonomik sorunları anlatan 2.eviniz de yoluna devam edecek . Bu bilgiyi cebimizde tutarak şimdi ocak ayına daha detaylı bakalım.

Sevgili Oğlaklar, yılın bu ilk ayında sizin için biraz enteresan bir ay olacakmış gibi durmakta, özellikle birinci evinizde nursuz, sevimsiz Plüton’un, ay sonuna doğru güzeller güzeli Venüs ile kucak kucağa olması dikkat çekici. Bu ne demek mi? Gencecik kızın, çirkin mafya babasıyla evlenmesi gibi bir şey demek.

Üstelik haritanıza da şöyle bir baktığımda en olmaması gereken güzelim aşk evinizde savaş gezegeni Mars ve her an her yerde insanı çarpmaya muktedir bir Uranüs’ün olduğunu görüyorum. Siz en iyisi bu ay bir iyilik yapın, hava burcu bir arkadaş bulun ve ona yaşadıklarınızı anlatın. Emin olun onların gözünde deniz derya bir gıybet membaı gibi görünürsünüz.

Ayın 13'ünde saat 08:00 de gerçekleşecek olan Yeniay sizin malum birinci evinizde gerçekleşecek. Başkalarının sizi nasıl gördüğü yani kısaca dışa açık olan yönlerinizi anlatan 1.ev, temelde bir olay ve durum karşısında nasıl davrandığımızla, görünüşünüzle, hayata dair nasıl konumlandığınızla çok ilgilidir. O nedenle bu dolunay size bir yenilenme, bir ferahlama getirir mi? Hiç sanmam işin içinde Plüton var. Bir şeyler yapacaksanız o da “eh, bir yenilik yapayım bari” diye dudak bükerek yapacağınız çok belli. Gerçi siz bir işe el attınızmı o iş en iyi ve mükemmel bir şekilde nihayetlenir, tabi bu da sizin için her zaman iyi midir, kötü müdür başka mesele.

Ay sonuna doğru ise; 28’inde saat 22:16 da Aslan- Kova aksında yani sizin para ve resmi kurumlarla ilgili konuları içeren evinizde olacak. Özellikle bu dolunayda Satürn ve Güneş’in dibinde yanıp kavrulan hafif şuursuz şans gezegeni tombul Jüpiter, karşıt açıda masum Ay’ınıza muhalefet ediyor olacak.

Şans bu ya! Uranüs, Mars da aynı zamanda birinci evinizden kariyer evinizdeki bu tuhaf üçlüye sert bir açı yapacak. Bu durum “nüfus idaresinde bir işim var abi, birazdan geleceğim.” diyerek sevgilisiyle parkta buluşan birinin işyerinden birileri tarafından basılması gibi de tanımlanabilir. Aslında bu yanlış örnek oldu, siz işten kaytarmazsınız ki.

Yani işin gerçeği sevgili Oğlaklar, bu ay siz şöyle bir kendinize çeki düzen verin, (evli ve çocukluysanız zaten bir yıldır zavallılara ne kışla hayatı yaşattınız kim bilir?) hiç değilse ocak ayında salın palamarları. Kontrol kontrol nereye kadar? Ay sonuna doğru biraz hesap kitap yapın, vergi, sigorta işlerini kontrol edin, eksik gedik kurum ve kuruluşlarla bitirilmesi gerek konular varsa bitirin. İşin gerçeği 11 burç için sıkıcı ne iş varsa, parmağınızın ucunda gülümseyerek yapacağınızdan eminim.

İşte bu nedenle ben Oğlak burçlarına bayılırım. Sizlerden her eve lazım.

Bu arada, haylaz Merkür’ün Retro’sundan şubat ayında zaten uzun uzun söz edeceğim o nedenle bu ay 29’una kadar elektronik aletlerinizi değiştirecekseniz değiştirin, önemli başlangıçlarınız varsa başlayın ve atmanız gereken imzalar varsa bu tarihe kadar atın derim.






KOVA



Zaten tuhaftınız, olsun daha da tuhaflaşacaksınız!



Merhaba sevgili Kovalar ve yükselen burcu Kova olanlar.

2020 yılını artık geride bıraktığımız bu günlerde 2021’in şans, bolluk ve sağlık getirmesini diliyorum.

Bu ay güneşiniz 20’sine kadar Sabırlı, çalışkan, disiplinli, sorumluluk alan Oğlak burcunda ruhsal ihtiyaçları, korkuları, kişinin duyduğu güvensizlikleri, sırları, maddi ve manevi hapisleri, darlık ve kısıtlanmaları, bilinmeyen bir ev olan 12.eviniz de ilerleyecek. Ayın 20’sinden sonra ise güneş sizin burcunuza geçerek “işte bu ben” dediğiniz 1.evde yoluna devam edecek. Bu bilgiyi cebimizde tutarak şimdi ocak ayına daha detaylı bakalım.



Yaklaşık 2,5 yıl boyunca güneşinizin tepesinde bir ileri bir geri hareket ederek hayatınıza sınırlamalar, kontrol ve yer yer de güzel gelişmelere kapı açabilecek olan zamanın efendisi Satürn artık sizin bahçede. Korkmayın, şans ve talih gezegeni de sizde. Yani ağlasanız mı, gülseniz mi pek belli olmayan bir yıl ve ocak ayı sizi beklemekte.

Ayın 13'ünde saat 08:00 de Oğlak burcunda gerçekleşecek olan yeniay sizin 12.evinizde gerçekleşecek. Bu ev insanın en karanlık, en mahrem yanıdır. Başkalarından ve kendimizden sakladığımız hem bizi huzursuz eden hem de hayatımızı zenginleştiren bilinç dışı, şeyleri anlatır. Peki bütün bunlar yeniay da size ne yapacak? Ne olacak?

Şimdi canımdan çok sevdiğim sevgili kovalar; Eğri oturup doğru konuşmakta fayda var. Size bakanların makul, halim selim, sıradan bir tip olarak sizi görmediğini herkes çok iyi biliyor. Hiçbir Kova burcu insanı işin enteresanı bir diğerine benzemez. Her biriniz özgün bir yapıdasınızdır. Ne yapalım evren de sizi böyle şekillendirmiş, yapılacak hiçbir şey yok. Bu anlamda bu yeniayı açıkçası “tuhaftınız, daha da tuhaflaşacaksınız” diye açıklamak bana pek makul geldi.

O nedenle aybaşın da iç sesinizi ıslah edebilir, iç görünüzü arttırabilir, meditasyon yapabilir, enerji çalışmaları yapıp çakralarınızın tozunu falan şöyle bir alabilirsiniz. Bu anlamda iyi bir fırsat sunuyor gökyüzü size. İç dinginlik kendini bulma ve huzuru keşfetme yolculuğunda konsantre olabiliyorsanız buyurun yol sizin.

Ve bu ayın 28’inde saat 22:16 da Aslan- Kova akslarında; gerçekleşecek olan dolunay ise sizin ilişkiler, mahkemeler, ortaklıklar ve uzun süreli birliktelikleri, evliliği anlatan 7 eviniz ve dolayısıyla birinci evinizle de alakalı olacak. Artık sizden herkes gibi olmanızı isteyen sevgilinizden, eşinizden biraz uzaklaşmak, soluk almak isteyebilirsiniz. Her ne kadar bu sizin için pek doğal ve tekrarlanır bir davranış kalıbı olsa da, aman ya hu boş verin sizi seven böyle sevsin. Sıkmayın şu iki günlük dünyada beyhude yere gönlünüzü, canınız ne istiyorsa onu yapın.

Bunun yanında Ay sonuna doğru çekirdek ailenizle, baba eviniz, büyükleriniz, gayrimenkul, taşınmaz mallar ve yer değiştirme ile ilgili olan evinizdeki Mars Uranüs ikilisini bu dolunay tetikleyecek gibi görünüyor. O nedenle bu konularda da hassasiyetinizi ve dikkatinizi en üst noktada tutmanızda fayda var.

Sevgili kova ve yükselen burcu kova olanlar, sizlerin bütün burçlar içinde parlayan bir mücevher olduğunuzu bilmeyenler, fark edemeyenler utansın. İşin gerçeği siz böyle, olduğunuz gibi çok güzelsiniz.

Bu arada, haylaz Merkür’ün Retro’sundan şubat ayında zaten uzun uzun söz edeceğim o nedenle bu ay 29’una kadar elektronik aletlerinizi değiştirecekseniz değiştirin, önemli başlangıçlarınız varsa başlayın ve atmanız gereken imzalar varsa bu tarihe kadar atın derim.





BALIK

Boşverin, üzülürseniz ağıt yakmak zaten sizin bildiğiniz bir şey.

Merhaba sevgili Balıklar ve yükselen burcu Balık olanlar.

Hiç de kolay olmayan bir 2020’yi geride bırakırken, 2021’in şans, bolluk ve sağlık getirmesini diliyorum.

Bu ay güneşiniz 20’sine kadar Sabırlı, çalışkan, disiplinli, sorumluluk alan Oğlak burcunda sosyal hayat, dernekler, organizasyonlar vb. konuları anlatan 11.evde ilerleyecek. Ayın 20’sinden sonra ise güneş aynı bağımsız, orijinal, yerinde duramayan, isyankâr özellikler de gösteren Kova burcunda bilinçaltını, hayalleri ve rüyaları bunun yanında ruhsal ihtiyaçları anlatan 12. evde yoluna devam edecek. Bu bilgiyi cebimizde tutarak şimdi ocak ayına daha detaylı bakalım.



Çok sevgili balıklar, ocak ayı sizin için her şeyden önce Satürn’ün ve Jüpiter’in 12. evinize girmesiyle başladı bile. Özellikle sıfırcı başöğretmen Satürn’ün bu evde yapacağı yolculuk boyunca kendinizi geliştirmek, disipline etmek ve artık sonlandırmayı, tadında bırakmayı öyle ya da böyle sizlere öğretecek gibi görünüyor.

Ayın 13'ünde saat 08:00 de gerçekleşecek olan Oğlak yeniayı sizin sosyal hayat, dernekler, organizasyonlar, kariyerden kazandığınız paralar, kalabalık çevreler, yabancı yeni tanışılan arkadaşlar gibi konuları anlatan şanslı evlerden biri olan 11. evinizde gerçekleşecek. Eh, daha ne olsun? Kendinizi ocak başında çift kat maskenizi takmış bir şekilde orası senin burası benim bir halde bulabilirsiniz.

Gerçi bu pandemi günlerinde zor olsa da olsun, olmadı kendinizi dijitalin sosyal ağlarında gezdirin. Yeni yeni dostluklar, arkadaşlıklar yeni başlangıçlara atın kendiniz. Ve hatta âşık olun, uçun havalarda. Nasıl olsa bu yeniaya eşlik eden karanlık ruh emici Plüton sizi yere indirmesini bilir.

Ay sonuna doğru ise; 28’inde saat 22:16 da Aslan- Kova akslarında bir dolunay yaşayacaksınız. Bu dolunay sizin 6-12 aksınızda gerçekleşecek ve üstüne Mars ve Uranüs denilen iki hayırsıza da oldukça sert bir açı yapacak. Bu da sizin iş, çalışma çevresi, iş arkadaşlarınız, sağlığınız, evcil hayvanlarınız konusunda sizi biraz zorlayacak gibi duruyor. Çünkü bir şekilde bu ve buna bağlı konularda işleri bitirmek, sonlandırmak sizin ellerinizden öpecek gibi. O nedenle ay sonuna doğru angarya işlerin içinde kendinizi bulmanız olası.

Ah, benim canım balıklarım, sizin yüzünüz zaten ne zaman güldü ki? O güzel gözlerinizden süzülmeye hazır bekleyen gözyaşlarınız… durun hemen inmesin yanaklarınıza. Bakın Ocak ayın da sizin için para konusuna, kariyer, vergi ve ödemeler mevzuna hele uzun süreli ilişkiler konusuna hiç girmedim bile neden? Çünkü bu konularda ocak ayında öyle büyük felaketler sizin için öngörmüyorum. Bardağa dolu tarafından bakmayı, kendinizi mağdur psikolojisinden biraz sıyırabilseniz aslında sizler harikasınız.

Sevgili balıklar ve yükselen burcu Balık olanlar, ocak ayında görülen o ki; Öncelikle dikkat etmeniz gerekenlerin başında ruh sağlığınız, beden sağlığınız gelmekte. Gerisi sizin için zaten çok kolay.

Ha, bir de ne şekilde olursa olsun bu ay insanların arasına karışın, yaşayın, şefkatli yüreğinizi açın insanlara korkmayın zaten üzülürseniz ağıt yakıp, karalar bağlamak bildiğiniz bir şey. Artık tamam, risk alın ve kendinizi mutlu edin.

Bu arada, haylaz Merkür’ün Retro’sundan şubat ayında zaten uzun uzun söz edeceğim o nedenle bu ay 29’una kadar elektronik aletlerinizi değiştirecekseniz değiştirin, önemli başlangıçlarınız varsa başlayın ve atmanız gereken imzalar varsa bu tarihe kadar atın derim.







Murat İpek
Süper 👍🏻 teşekkürler
 
X