• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 OCAK AYI TRANSFER OLACAKLAR

Bu konuda gercekten bilgim yok canım ama tek bı doktora gitme bence bi devlete git yada iyi bi doktora git bana doktorum keseyle alakalı bısey soylemedı buyuzden bilmiyorum
Tamam canım sağol gebeliğin hayırlı olsun sonuna kadar erişmeyi nasip etsin Rabbim. İyi bir doktora başladım inşallah vesile olacak, en azından her gün hastaneden ağlayarak dönmeyeceğim☺️

Amin canım amin. Rabbim biliyor zamanını elbet bir bildiği var. Tüp bebekten sonra kendiliğinden olan binlerce insan var. Kesinlikle biraz dene yaza kadar rabbim verecektir.
Ay hadi İnşallah, öyle tabi Rabbim bilir O üfleyecek ruhunu😍 çok sağol canım benim, ara ara girip kontrol ederim artık gebelerimizi😂😍🥰

Tamam canım sağol gebeliğin hayırlı olsun sonuna kadar erişmeyi nasip etsin Rabbim. İyi bir doktora başladım inşallah vesile olacak, en azından her gün hastaneden ağlayarak dönmeyeceğim☺️
Hiç üzülme bak enınde sonunda olucak sadece sabır benım 3. Deneme bu 20 yasında basladım bu işlere üzüldüm ama pes etmedım hiç ultrason kagıdında yazıyormu bu kese boyutuu bakıyım benımkı kac anlamıyorum hıc bu yazılardan

Hiç üzülme bak enınde sonunda olucak sadece sabır benım 3. Deneme bu 20 yasında basladım bu işlere üzüldüm ama pes etmedım hiç ultrason kagıdında yazıyormu bu kese boyutuu bakıyım benımkı kac anlamıyorum hıc bu yazılardan
20li yaşlardamısın canım.? Bebek görüldükten sonra keseyi ölçmüyorlar canım yoktur kesin

Şimdi pozitifleri gören arkadaşlar bundan sonra beni ne bekliyor😌Kese transferden kaç gün sonra görünüyor.Cevap verebilir misiniz
Aaahhh daha stresli günler bekliyor korkmadan Metin ol😀 ben 6 ocakta transfer olmustum 25 Ocak kese günüydü ama ben 23 ocakta 4+5 te kese gördüm. 6+3 4 civarlarındada kalp atışı canım. İnş hayırlısıyla hepsini atlatırsın

Üzülmek değil ama çok korktum tabi ki🤷🏻‍♀️
Bana sözel olarak söyledi canım ölçtü kendisi ama benim beta hcg daha bugün 1040 dı, çok yavaş ilerliyor. O yüzden kese de küçük. Benle karşılaştırma yani senin ki sağlıklı maşallah 🙏🏻

Üzülmek değil ama çok korktum tabi ki🤷🏻‍♀️
Bana sözel olarak söyledi canım ölçtü kendisi ama benim beta hcg daha bugün 1040 dı, çok yavaş ilerliyor. O yüzden kese de küçük. Benle karşılaştırma yani senin ki sağlıklı maşallah 🙏🏻
İnşallah devamı gelir 🙏 dua ett cok

Burada pozitif gören tüm annelerimizin çocukları sağlıkla gelsinler inşallah. Buraya kayıt olduğumdan beri her gün hem kendime hem sizlere du ediyorum siz de edin lütfen🙏🏻
Bizde ediyoruz inan sadece bırdakiler değil rabbım kımsenın kucagını boş bırakmasın evlat cok baska bişey 😞

Kız oraya gitmem bir daha yüreğimi ağzıma getiriyor yüzüme yüzüme korkuyorum yeni bişey söyleyecek diye, ben çok aceleci davrandım tüp bebek konusunda doktorda sağolsun tak diye hemen gel yapalım dedi, dondurulmuş embriyolarım var 2 tane ama yapmayacağım kalsın orda bir süre yeni kadın doğumlumla kendim deneyeceğim Allah yüzüme Güler de kendiliğinden olur inşallah. İki gündür uyumuyorum mahvoldum. Allah sizin bebeklerinizi korusun sonuna kadar ferah ferah gidin inşallah. Fatmanur Sare Fatmanur Sare senin de inşallah herşey yolunda gider. 3 gün fark çok önemli değil bence Rabbim buradaki herkesin gönlüne aydınlık versin.
Amin herkesin en güzel şekilde sağlıkla sıhatle ilerlesin inşallah 🤲🤲🤲

Canım nereye gittin kalp atışı için ? Bu haftalarda duyabılmek için iyi cihazlar gerekir eskı modellerde duyulmaz haftaya tekrar gıdersın olmadıı
Sözde özel ama hiç sevmedigim bir hastane poliklinik gibi resmen bakalım haftaya başka iyi bir doktor buldum ona gideceğim inşallah

Aaahhh daha stresli günler bekliyor korkmadan Metin ol😀 ben 6 ocakta transfer olmustum 25 Ocak kese günüydü ama ben 23 ocakta 4+5 te kese gördüm. 6+3 4 civarlarındada kalp atışı canım. İnş hayırlısıyla hepsini atlatırsın
Amin cnm sağolasın.Neyse tek derdimiz bu olsun🤗 Allah im buradaki arkadaslara da burda olmayanlara da hayırlı sağlıklı evlatlar versin.Bu güne kadar hamileler bana dua ediyordu inşaallah bundan sonra da ben herkese dua edicem.

Arkadaşlar bu progestan iğne 10 gün mu kullanılıyor.Benim 2 tane daha var çok acıyor artık 10 günden fazla kullanan oldumu
Ben dinleniyorum kalçadan yorulduğum an bi hafta göbekten prolutex kullanıyorum yani dönüşümlü anlayacağın canım kalçadan çok vurulunca sıtma tutuyor Allah korusun bun çok dikkat et 🙏🏻🧿

Ben de onu yazicam da telefon trafiği yoğun olduğundan bı türlü yazamadım🤭 sonucumuz pozitif inşaallah.
Masaallah çok sevindim darısı bizlere bende salı günü oldum darısı bana 😂😂😂😂😂😂

Kızlar dün kese görüldü ama kaç haftalık söylenmedi internetten baktım dün 5+3 2 hafta sonra kalp atışına çağırdı inşallah duyarım 🙏🏻🤗 kesemi ölçmedi doktor tekrar başka doktora gitsem mi bilemedim
Masaallah cnm bence bekle biraz bebisler yerine iyice otursun🤭🤭🤭🤭

Back
X