- 6 Ocak 2019
- 392
- 337
- 53
- 30
Teskkur ederim canım bil mukabele aynı şekilde ben hep hayırlısı ve sağlıklıysa olsun dedim ve elimden geleni yaptıgıma inanıyorum Allah imtihanı sevdiğine verir buna da kabulum iki ağladım sonra geçiyor bi şekilde hepinize ilginize çok teşekkür ederim tüp bebek doktorum ile de görüştüm telefonda sağlıksız dedi ilaçları bırak kendiliğinden düşsün dedi bakalım perşembe yine gideceğim o zamana kadar bi aksilik çıkmazsa sizleri de haberdar ederim sizlerde beni haberdar edin ben bu kadar uğraş vermiş annelerin sevincini duymayi seviyorum gerçektenVe bugün gerçekten senin için girdim foruma dedim güzel haberlerini alırım inşallah. Sen çok tevekkül sahibi bir kadınsın inşallah Rabbim sana bağışlar bebeğini. En önemlisi inşallah bu gecen sabaha kolaylıkla ulaşır. Ben bu haberi aldığımda hiç uyumamıştım çok kötü olmuştum hatta artık benim hayatımda bir milat o gece ama önce Allah’ın izni sonra yeni başladığım doktorumun o insanlığı karşısında tekrar zamanı geldiğinde çabalayacağım inşallah. Allahüekber kebira (Allah büyüklerin en büyüğü) hakkında hayırlısı olsun canım benim.
Canım üzüldüm. Ne desem bilmiyorum. Emin olmak için başka bir doktora daha git istersen. İyi ol ama. Benimde başıma geldi 2 kez kalp atışını duyduktan sonra kaybettim. Umarım sen güzel haberlerle devam edersin. Allah gönlüne göre versin inşallah![]()
Kesinlikle devlet özelliklee sinir bozuyor gercekten benım ilkdefa dr bugun karından baktıı ve zar zor gorunuyorduu 8 haftalıgım bence o doktor görmedii mutlaka baska doktora gitmeli mümkğnse özele !