• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 OCAK AYI TRANSFER OLACAKLAR

Merhaba kızlar ilk tüp bebek denemem 4 ocak da yumurta toplama işlemi yapıldı 20 adet yumurtam toplandı 16 tanesi döllendi 8 ocak da ise 5. Gün tek embriyo transferi yapıldı bugün 9. günüm yarın test günüm sormak istediğim şu dün bir damla leke gördüm tuvalette ve acayip sırt agrım vardı ama o damladan sonra hiçbirşey görmedim acaba aranızda böyle yaşayıpta hamile olan varmi ?

Merhaba kızlar ilk tüp bebek denemem 4 ocak da yumurta toplama işlemi yapıldı 20 adet yumurtam toplandı 16 tanesi döllendi 8 ocak da ise 5. Gün tek embriyo transferi yapıldı bugün 9. günüm yarın test günüm sormak istediğim şu dün bir damla leke gördüm tuvalette ve acayip sırt agrım vardı ama o damladan sonra hiçbirşey görmedim acaba aranızda böyle yaşayıpta hamile olan varmi ?
Yerleşme kanaması olabilir.. Yani Insaallah oyledir diyelim 🤗🍀 başka bi belirtin var mi

Eşim sabredemedi markete çıkmışken kan verdirdi bana ama 81,47 çıktı bugün 12. Gün 10. Gün 63’dü bana düşük geldi artış. 48 ile 72 saatte 2 katına çıkıyormuş ama bir moralim bozuldu gibi sanki.
Doktorlar 2 kat demiyor canım en az %60 diyor. Bence artıyor bozma moralini hiç.

ben bilmiyorum ki ilk defa tüp bebek yaptırdım🙃 en iyisi yarın gidip kendi hastanemde verip sonraki süreci gözlemlemek sanırım🥰🤗 iyi ki varsınız arkadaşlar samimi söylüyorum bunu.🤍
Aynen yarın ilk verdiğin hastanede ver canım. Kan bölümünde kayıt yapan kadın artık adımı bile sormuyor ezberlemiş😀 kesinlikle sizler iyi ki varsınız ❤️Tam destek

Canım çok iyi olmuş değerin tebrik ederim :) bende verdim aynı test merkezinde 60 saat sonra verdim bilerek 48-72 saat arasında oluor yükseliş çünkü. Bakalım ilk değer 1268 di ikinciyi saat 8 de öğrenirim inşallah dualarınız benimle olsun🤲

Canım çok iyi olmuş değerin tebrik ederim :) bende verdim aynı test merkezinde 60 saat sonra verdim bilerek 48-72 saat arasında oluor yükseliş çünkü. Bakalım ilk değer 1268 di ikinciyi saat 8 de öğrenirim inşallah dualarınız benimle olsun🤲
Merak ediyorum kaç çıkacak. İkiz istiyo musun? İstiyorsan ikiz olsun inşallah 🙏🏿

Kızlar doktorum 1500 ütu kese gorunur demisti 25 inde cagırdı ama hesaplamaya gore 1500 ü gecıyor kalp atısıda duyulurmu ?

Back
X