• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 OCAK AYI TRANSFER OLACAKLAR

Kendiliğinden 1 hamilelik sonuc dış gebelik. Olumsuz 2 aşılama, olumsuz 1 blastokist 5.gün embriyo transferi. 16 ocakta bu kez 5.gün 2 taze embriyo transferi. 9.gundeyim zaman geçmiyor, yarın sabah kan testi vereceğim. Dua eder misiniz? Rabbim çocuk sahibi olmak isteyen herkese hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin. Mevla görelim neyler,neylerse güzel eyler.

Merhabalar kızlar benim 1 olumsuz aşılamam 1 olumsuz tüp bebek 1 düşük tüp bebek var. 1 tane donmuş embriyom vardı rahim kalınlaşmam olmadı için erteledik bu ayda estörofen ve kalçadan yapıştıralan climara ile 7.5 jel kullanma başladım rahmim kalınlaştı 27 aralıkta adet olmuştum 28 gün sonra 23 ocakta 13:45 de 3. Ve donmuş son embriyo transferim yapıldı normalde çok rahat ve kolay olurdu ama bu sefer biraz rahim doğru zor geldiler gerçi doktorum çok güzel oldu sorun yok dedi ama nasipten ötesi yok. Ocak 3 gibi test yapacağım çok heyecanlıyım tutunduktan sonra kese oluşturacak mı ? Kalbi atacak mı ? Bunları beklemek bambaşka. Normal yolla evde hamile kalanlar direk kalp atışlarını duyanlar bu uyguları bilemez ama her duygu her his bambaşka. Rabbim hepimiz için hayırlısını versin.

Bildigin kann kırmızısı aradım istirahat et dedı artarsa haber ver dedı
Gecmi solsun canım benimd ekanamam oldu. Doktor duphaston kullan dedi günde üç defa onu da kullanıyorum. Bildiğin parça gbi bişey düştü az da sıvı şeklinde kan geldi. Sonra kesildi. Bilmiyorum son durum ne bebegim benimle mi . Korkuyorum ama.sakin kalmaya çalışıyorum.yarin doktora gidecem

Gecmi solsun canım benimd ekanamam oldu. Doktor duphaston kullan dedi günde üç defa onu da kullanıyorum. Bildiğin parça gbi bişey düştü az da sıvı şeklinde kan geldi. Sonra kesildi. Bilmiyorum son durum ne bebegim benimle mi . Korkuyorum ama.sakin kalmaya çalışıyorum.yarin doktora gidecem
Bnm de canım öyle oldu. Pıhtı şeklinde 3 parça geldi. Ardından hcg değerim düştü maalesef... Bn de anlamıyorum neden bir anda oluyo bu kırmızı akıntı?

Şimdi duruumun ne canım? Kese gördün mü? Bn kese de goremeden kanama olmuştu

Bende gıdıcem yarın benım az geldı oyle pıhtı degıl inşallah bısey olmaz

Selamlar kalınlık dün 6.08 mm di, estrofem günde 4 tane, oksapar, coraspin, bant kullanıyorum benimde bidaha ki kontrolüm salı çarşamba günü 17.günüm oluyor eşime söyledim şimdi gidip alacak narları günde kaç tane tükettin canım 🙏Rabbim sağ salim kavuştursun inşallah
Günde 3 tanesinin suyunu sıkıp içtim

Kendiliğinden 1 hamilelik sonuc dış gebelik. Olumsuz 2 aşılama, olumsuz 1 blastokist 5.gün embriyo transferi. 16 ocakta bu kez 5.gün 2 taze embriyo transferi. 9.gundeyim zaman geçmiyor, yarın sabah kan testi vereceğim. Dua eder misiniz? Rabbim çocuk sahibi olmak isteyen herkese hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin. Mevla görelim neyler,neylerse güzel eyler.
Bende 2 yil once yumurta toplama işlemi oldu.transfer olmadan kendiliğinden gebe kaldim.18 hflik kontrolde kalp atisi yoktu dogum yaptim.2020 de tekrar gebe kaldim ama oda kisa surdu kimyasal.zaten ben polikistik overim olmasi bile bi mucizeydi.rabbim kimsenin kucagini hayirlisiyla bos birakmasin.seninle tranfer tarihimiz ayni.yarin guzel sonuclar aliriz

Amin canım duam senle. Sonucu gördüğünde inşallah havalara uçacaksın😊

Bende 2 yil once yumurta toplama işlemi oldu.transfer olmadan kendiliğinden gebe kaldim.18 hflik kontrolde kalp atisi yoktu dogum yaptim.2020 de tekrar gebe kaldim ama oda kisa surdu kimyasal.zaten ben polikistik overim olmasi bile bi mucizeydi.rabbim kimsenin kucagini hayirlisiyla bos birakmasin.seninle tranfer tarihimiz ayni.yarin guzel sonuclar aliriz
İnşallah hepimiz hayırlı sonuçlar alalim

Kızlar nasılsınız bbelirtileriniz devam ediyor mu ne durumdasınız
Benim adet ağrısı gibi olan ağrılarım geçti göğüs hassasiyetim artmaya başladı iştahım açık şu sıralar bukadar.bu hafta içi kese için çağırmıştı ben çarşamba gitmeyi düşünüyorum bakalım hayırlısı.sende durumlar nasıl

Back
X