• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 OCAK AYI TRANSFER OLACAKLAR

Merhaba iyi akşamlar. Benim perşembe günü 5.gün embriyo 4aa 2 tane tranafer yapıldı. Transferden sonra kasık ağrılar sırt ve bel ağrılarım oldu. Ara ara kasılmalarda hissettim. Bunlar normalmi acaba. Göbekten kan sulandırıcı, progestan iğne kalçadan ve alttan lutinus kullanıyorum bunlardan kaynaklımı bilmiyorum korkuyormda ya tutmadıysa diye. :KK43:
Bu ağrılar çok normal canım pozitif sonucu aldığında bile kasık ağrıları devam edebiliyo.güzel sonuçlarını duyalım inşallah bol bol dinlen 🙏🏼🥰

Gecen ay rahim kalınlığı istenilen seviyeye gelmediği için iptal oldu tedavimiz doktorum kalınlaşması gec sürüyor dedi 😔 kalınlaşma için besinler varmı bildiğiniz salı günü tekrardan kontrol var
merhaba, rahim kalınlaşmasına nar ve nar suyunu tavsiye ediyolar

Herkese merhaba benim bu cumartesi test günüm ama malum sokağa çıkma yasağı var. Cuma günü ilk testini versem pazartesi ikinci testini versem olur mu acaba? Yani 9. Gün ve 12. Gün oluyor

Günaydın kızlar :) salı günü keseleri görmüştüm, dün dayanamadım içleri dolu mu diye baktırmaya gittim. Şükürler olsun ikizlerim fasulyeye benziyorlardı🤲😁 haftaya cuma kalp atışlarını duymak için gidicem. Allahım inşallah ikiside birbirine sıkı sıkı tutunur, birlikte el ele vererek gelirler 🤲 Allah herkese nasip etsin bu duyguyu
gözünaydın canım güzel bi hamilelik geçirmeyi nasip etsin Allah :KK68:

Gecmi solsun canım benimd ekanamam oldu. Doktor duphaston kullan dedi günde üç defa onu da kullanıyorum. Bildiğin parça gbi bişey düştü az da sıvı şeklinde kan geldi. Sonra kesildi. Bilmiyorum son durum ne bebegim benimle mi . Korkuyorum ama.sakin kalmaya çalışıyorum.yarin doktora gidecem
geçmiş olsun canım

Herkese merhaba benim bu cumartesi test günüm ama malum sokağa çıkma yasağı var. Cuma günü ilk testini versem pazartesi ikinci testini versem olur mu acaba? Yani 9. Gün ve 12. Gün oluyor
olur tabi herkes erkenden veriyo varsa çıkıyo zaten

Güzel haberler vermeyi o kadar çok isterdim ki... Maalesef negatif. Hakkımızda hayırlısı böyleymiş demek ki

Back
X