Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
11 ini bekliyorum test için, malak gibi diktim ayakları yatıyorum tüm günEvet canım cok şükür aldım kalp atışı noktasında beklemedeyim sen ne yaptın nasılsın
Benim bugün 9. günüm ilk 3 gün şiddetli kasık ağrım olmuştu o geçti şükür 3-4 gündür de göğüs hassasiyetin var bayaKızlar benim göğüsler dolmaya başlamıştı hassastı. Şimdi sanki hassasiyet azaldı. Sizde göğüsler ne alemde?
Yok yapmadım. Pazartesi kan testi yapıcam. Lekelenme bitti. Şuan 0 belirti ile beklemedeyim
İnşallah güzel haberleri alırız hepinizden sağlıklı sıhatli olsunlar ❤❤❤11 ini bekliyorum test için, malak gibi diktim ayakları yatıyorum tüm günara ara kramp gibi ağrılar giriyo kasığıma başka da bişeyim yok
Darısı kalp atışına inşallah![]()
Benimde bugün 9 günüm ben pazar günü kan testi yapicam size 10 gün mü dediler bolll rakamlı bir pozitif haberi alırız senden insBenim bugün 9. günüm ilk 3 gün şiddetli kasık ağrım olmuştu o geçti şükür 3-4 gündür de göğüs hassasiyetin var bayayarın sonuç günüm çok heyecanlı zaman geçmiyor Allah'ım
![]()
Evet bana 10. gün test yaptır dediler de 26 ocak salı transfer oldum ben ama akşam 17:00da olduğu için ben salı gününü saymıyorum.Bi de 5 benim uğurlu sayım onun içinde yarın yapicaz inşaallah.Guzel duaların için teşekkürler.Sizin transfer ayın kaciydiBenimde bugün 9 günüm ben pazar günü kan testi yapicam size 10 gün mü dediler bolll rakamlı bir pozitif haberi alırız senden ins![]()
Benim regldede çok belirtim olmaz. O nedenle oldu diyemem. Önceki günlerde ağzımın tadı yoktu göğüs hassasiyetim vardı. Onlar bitti şu an. İdrarda pozitif çıktı ama şu an hiç bi belirtinin olmaması negatif düşünmeme sebep oluyor. Umut etmeden bekliyorum şu an olmadı gibi hissediyorum.Regl belirtisi gibi belirtilerin oldu mu peki?
Bana 12 ci gün kan ver dediler. Bende 26 Ocak salı transfer oldum benim 16.00 a doğru oldu transfer yarın en mutlu günlerinden biri olsun heyecanla bekleyeceğim haberlerini..Evet bana 10. gün test yaptır dediler de 26 ocak salı transfer oldum ben ama akşam 17:00da olduğu için ben salı gününü saymıyorum.Bi de 5 benim uğurlu sayım onun içinde yarın yapicaz inşaallah.Guzel duaların için teşekkürler.Sizin transfer ayın kaciydi
Evet bana 10. gün test yaptır dediler de 26 ocak salı transfer oldum ben ama akşam 17:00da olduğu için ben salı gününü saymıyorum.Bi de 5 benim uğurlu sayım onun içinde yarın yapicaz inşaallah.Guzel duaların için teşekkürler.Sizin transfer ayın kaBenimde bugün 9 günüm ben pazar günü kan testi yapicam size 10 gün mü dediler bolll rakamlı bir pozitif haberi alırız senden ins![]()
P. Tesi bende kan vericem inşh güzel haberler veririz birbirimizeYok yapmadım. Pazartesi kan testi yapıcam. Lekelenme bitti. Şuan 0 belirti ile beklemedeyim![]()
Sağol canımBana 12 ci gün kan ver dediler. Bende 26 Ocak salı transfer oldum benim 16.00 a doğru oldu transfer yarın en mutlu günlerinden biri olsun heyecanla bekleyeceğim haberlerini..
benim 9. gün olmuştu sadece aynı gün içerisinde üç kere oldu bir daha yaşamadım. Doktorunuz ile görüştünüz mü ? Hakkınız da hayırlısı olsunBana cvp verecek kimse yok mu![]()
Görüştüm enox u gün aşırı yap dedi kırmızı kan olmadığı müddetçe ilaçlara devam dedi şükür kesildi lekelenme tabi bana göre iyi ama ins icerde de iyi şeyler oluyordur..benim 9. gün olmuştu sadece aynı gün içerisinde üç kere oldu bir daha yaşamadım. Doktorunuz ile görüştünüz mü ? Hakkınız da hayırlısı olsun
Yapma lütfen, öyle düşünme.. Kan testlerimizi yaptırana kadar kötüyü çağırmıyoruzBenim regldede çok belirtim olmaz. O nedenle oldu diyemem. Önceki günlerde ağzımın tadı yoktu göğüs hassasiyetim vardı. Onlar bitti şu an. İdrarda pozitif çıktı ama şu an hiç bi belirtinin olmaması negatif düşünmeme sebep oluyor. Umut etmeden bekliyorum şu an olmadı gibi hissediyorum.
İki farklı günde mi transfer gerçekleşti 6 günde çıkan da var cikmayanda ben bekle derim ama sizin tercihinizMerhabalar herkeslereAllahım dileyen herkese evlatlarını sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin inşallah
30 Ocak da (3. Gün emb.) 1 Şubat da (5. Gün emb.) transferim gerçekleşti. Yarın 6. Günümüz toplamda gece test yapmayı istiyorum erken gebelik. Sizce çıkar mı
![]()
Evet canım benim 2. Transferim 3/5 transferi diye adlandırılıyor senkronizasyonu sağlamak amaçlıymış. Rahmin embriyoyu kabul etme zamanları olurmuş. Çıkma ihtimali varsa ben yapayım artık belirtisizlikten üzülüyorum aşırıİki farklı günde mi transfer gerçekleşti 6 günde çıkan da var cikmayanda ben bekle derim ama sizin tercihiniz