- 29 Kasım 2018
- 4.098
- 24.307
- 308
Bende 21 yaşındayım sanırım karakterle alakali bir durum :)Buarada 23 yaşında iyi cesaret valla ben kendime zor bakıyordum o yaşta, tedirgin olman çok normal
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende 21 yaşındayım sanırım karakterle alakali bir durum :)Buarada 23 yaşında iyi cesaret valla ben kendime zor bakıyordum o yaşta, tedirgin olman çok normal
Aaa gerçekten miBenim de eşimle aramda 8 yaş var adamcağız kendini paraladı 3 senedir. Keşke çocukla aramızda az yaş farkı olsaydı ama cesaret edemedim. Arada ona da üzülüyorum. İyi yapmışsın erken yapmakla
Aynen öyle, karakter meselesi. 21 yaşında ergendim ben daha sorumluluk almazdım pekBende 21 yaşındayım sanırım karakterle alakali bir durum :)
Eşim balayında çocuk yapalım demişti. O kadar haklıymış kiAaa gerçekten misizinde karar gerçekten zor bir karar olmuş 41inde olacak siz 33 , ben 24 eşim 32 olacak bilmiyorum hangimiz iyi
tabii hayırlısı buymuş ama ben hemen beklemiyordum artık zor diyorlar ya kalmak en az 4 5 ay deneriz dedim. Hoş ne fark edecekse 4 5 ay
hazır degilken yapmamak bencede iyi çünkü zaten ben hazir gibi hissettgim halde hazir olmuyorum sizde şuan oylesiniz. O zaman yapsaniz daha cok etkilerdi sanırım. Ama esinizin haklı ay bu ara hep böyle allak bullagim konuyu sona baglayamiyorm
![]()
Herzaman hayırlısı olsun geç veya erken hayat bir şekilde şekilleniyor.Aynen öyle, karakter meselesi. 21 yaşında ergendim ben daha sorumluluk almazdım pek
Benden küçük bir sen varsın. Seni görünce sevindim ne yalan söyleyeyimBende 21 yaşındayım sanırım karakterle alakali bir durum :)
16sında gittim acile progestan verdi çok aşırı ağrın ve kanaman olmadıkça sorun yok dedi doktorHemen doktora gidin bence, acile gidebilitsiniz
Kac senelik evlisiniz. Yok ya o da çok bende w yil yaşadım evliliği baktım canım sıkılıyorEşim balayında çocuk yapalım demişti. O kadar haklıymış ki![]()
Simdilik en genciniz benimBenden küçük bir sen varsın. Seni görünce sevindim ne yalan söyleyeyimhepsinin yaşı 25 üstü olunca nerdeyse kendimi bir kötü hissetmistim
![]()
3 senelik canımKac senelik evlisiniz. Yok ya o da çok bende w yil yaşadım evliliği baktım canım sıkılıyor![]()
![]()
![]()
16 haziranda gittim acile yoğun kanama aşırı ağrı olmadıkça sorun yok dedi doktor ama işteBence bu kadar beklemeyin doktora gidin
Çok geçmiş olsun16sında gittim acile progestan verdi çok aşırı ağrın ve kanaman olmadıkça sorun yok dedi doktor
E siznde iyi o zaman gene nerden baksan en cok 2. Yilda olurdu. Hemende iyi olmuyor evlilik yasamadan anne baba olduk diyorlar.3 senelik canım
Bence 16 hazirandan bu yana bir k.d polikliniğe gitmeliydiniz. Ama siz bilirsiniz tabiki16 haziranda gittim acile yoğun kanama aşırı ağrı olmadıkça sorun yok dedi doktor ama işte
Aklınızda kaliyorsa yarin gidin ya da randevu tarihini bekleyin doktor sorun yok demiş. Anne hisseder sanırım cogu şey ic gudusel diyor izledgim bir doktor16 haziranda gittim acile yoğun kanama aşırı ağrı olmadıkça sorun yok dedi doktor ama işte
Kadın Doğum polikiğine 22 haziranda gittim keseyi gördü perşembe kalp atışı için gidicem nasip olursaBence 16 hazirandan bu yana bir k.d polikliniğe gitmeliydiniz. Ama siz bilirsiniz tabiki
Bir de ben bseye sinirlenirsem ya da üzülürsem hemen ağrı giriyor kasığıma ona dikkat ettimayrıca senin de dediğin gibi bol su ve dinlenmek çok önemli
kıymetini ağrı çekince anladım
![]()