2021 Şubat Anneleri

Benim de eşimle aramda 8 yaş var adamcağız kendini paraladı 3 senedir. Keşke çocukla aramızda az yaş farkı olsaydı ama cesaret edemedim. Arada ona da üzülüyorum. İyi yapmışsın erken yapmakla
Aaa gerçekten mi 🤔 sizinde karar gerçekten zor bir karar olmuş 41inde olacak siz 33 , ben 24 eşim 32 olacak bilmiyorum hangimiz iyi 😂 tabii hayırlısı buymuş ama ben hemen beklemiyordum artık zor diyorlar ya kalmak en az 4 5 ay deneriz dedim. Hoş ne fark edecekse 4 5 ay 😂 hazır degilken yapmamak bencede iyi çünkü zaten ben hazir gibi hissettgim halde hazir olmuyorum sizde şuan oylesiniz. O zaman yapsaniz daha cok etkilerdi sanırım. Ama esinizin haklı ay bu ara hep böyle allak bullagim konuyu sona baglayamiyorm 😂

Aaa gerçekten mi 🤔 sizinde karar gerçekten zor bir karar olmuş 41inde olacak siz 33 , ben 24 eşim 32 olacak bilmiyorum hangimiz iyi 😂 tabii hayırlısı buymuş ama ben hemen beklemiyordum artık zor diyorlar ya kalmak en az 4 5 ay deneriz dedim. Hoş ne fark edecekse 4 5 ay 😂 hazır degilken yapmamak bencede iyi çünkü zaten ben hazir gibi hissettgim halde hazir olmuyorum sizde şuan oylesiniz. O zaman yapsaniz daha cok etkilerdi sanırım. Ama esinizin haklı ay bu ara hep böyle allak bullagim konuyu sona baglayamiyorm 😂
Eşim balayında çocuk yapalım demişti. O kadar haklıymış ki 😂😂

Benden küçük bir sen varsın. Seni görünce sevindim ne yalan söyleyeyim 😂 hepsinin yaşı 25 üstü olunca nerdeyse kendimi bir kötü hissetmistim😂
Simdilik en genciniz benim :D hiç kötü hissetmiyorum valla 40 yaşında bile arkadaşım var kafam yaşlı benim 😄

Merhaba arkadaşlar
Ben İstanbul’da yaşıyorum ve 40 yaşındayım .
2 tane oğlum var. Cuma gittim kan testi yaptırdım ve küçük misafirim artık kesin yola çıkmış geliyor emin olduk. Yeni bir serüven olacak bize... Sürpriz bir bebek oldu çünkü. Allah hepimize sağlıklı bebekler sağlıklı doğumlar nasip etsin.

Bir de ben bseye sinirlenirsem ya da üzülürsem hemen ağrı giriyor kasığıma ona dikkat ettim 🤔 ayrıca senin de dediğin gibi bol su ve dinlenmek çok önemli 👏 kıymetini ağrı çekince anladım 😔

Aynen öyle canım niyeyse ara ara gereksiz sinir halide oluyo üzerimde 🤔🤔

Back
X