2021 Şubat Anneleri

Gözün aydın canım. Testlerden ziyade detaylı ultrason beni tedirgin ediyor. Hepimiz sağlıkla atlatalım inşallah.
Bende detaylıdan tedirginim canım benimde cuma günü detaylım var. Hamileliğimi 3.aydan sonra öğrendim o dönemde de endoskopi yaptırıp antibiyotik kullanmıştım inşallah bebeğime etki etmemiştir

Bakalım inşallah verir kayıt açıp öyle gel demesinden korkuyorum bi daha muayene ücreti vermem gerekicek.
nuran hanım sana oraya gt dememişti dmi zeki bey ya da petek hanım demişti
ben nuran hanım bana 2 kere rkek dedkten sonra filz hanıma gttm ve kız oldğunu öğrendm filiz hanm bana hastanemzde de var boşuna para verme oraya gt dedi

nuran hanım sana oraya gt dememişti dmi zeki bey ya da petek hanım demişti
ben nuran hanım bana 2 kere rkek dedkten sonra filz hanıma gttm ve kız oldğunu öğrendm filiz hanm bana hastanemzde de var boşuna para verme oraya gt dedi
Ben nuran hanıma gittiğimde herhalde mehmet bey daha başlamamıştı zaten haftada 1 gün geliyomuş oranın sürekli doktoru değil. Yok nuran hanıma ben zeki bey e gidicem demiştim o da sen bilirsin gibi konuşmuştu ama hastanede var dememişti.

Evet haklı olmasa çoktan mesele yapmıştım ama bi konuda içim rahat babasının adını koymayacak 🤭 Yine de içim içimi yemiyor değil 😂 şimdiye kadar hiç İsim önerisi bulamadı 2 oğlumda dahil.
Kızım olsaydı Begüm ismi düşündüklerim arasındaydı💜
Begüm bizim seçeneklerin arasında. Babasının adı neydi eşinin çok absürt bişey değilse neden olmasın:)

Kızlar grip aşısıyla ilgili bilgisi olan doktoruyla konuşan var mı? Doktorum yaptırabilirsin dedi ama daha önce taptırmadım yan etkisi olur mu diye emin değilim geçen kışta bronşit oldum tekrarlar diye korkuyorum çok kararsızım
Canim internetten “dr ümit Aktaş grip aşısı” yaz oku onun yazdıklarını, videoda var... kendin karar ver 🤗

Sormadan duramadim nasıl 3. Ay sonrasında düzensizliğiniz mi vardı gününüzde
2019 haziran ayında ilk doğumumu yapmıştım oğlumu emziriyordum o yüzden ilk adetimi 2020 nisan da oldum normalde de pkos hastası olduğum için adetlerim düzensizdi o yüzden adet olmayınca normal zannettim hamile olduğumu düşünmedim.İlk doğumdan sonra kasık ağrılarım olunca kasık fıtığından şüphelenildi onun için ultrasona gittiğimde öğrendim baya sürpriz oldu.

Aspejit kan sulandirici igneler kullanan anneler cok dikkatli olun bir kesikde cok feci kan akiyo lahana haslim dedim orta sert olan yerini kesip haslicakdim bicakda keskindi bi kaydi bas parmagimin alt kismini baya kesdi derinden yariya kadar mutfak pencetesiyle 4 pecete kan akti oda sıksanız damlicak sekilde peceteler oldu cok dikkat edin cok kan akiyo ilaclardan dolayi bnm hc bole bir yerim kanamamisdi hayatimda anca 2 damla kan akardi bir yerime bise olsa

Aspejit kan sulandirici igneler kullanan anneler cok dikkatli olun bir kesikde cok feci kan akiyo lahana haslim dedim orta sert olan yerini kesip haslicakdim bicakda keskindi bi kaydi bas parmagimin alt kismini baya kesdi derinden yariya kadar mutfak pencetesiyle 4 pecete kan akti oda sıksanız damlicak sekilde peceteler oldu cok dikkat edin cok kan akiyo ilaclardan dolayi bnm hc bole bir yerim kanamamisdi hayatimda anca 2 damla kan akardi bir yerime bise olsa
Kan sulandırıcı kullanmıyorum ama kış hazırlıklarına ben de başardım kendimi kesmeyi, durmak bilmedi. Hamilelikte kan hacmi artıyor normal fazla akması...

Back
X