- 29 Kasım 2018
- 4.098
- 24.308
- 308
Bende 2 hafta içinde randevu alıp gidicem inşallah bir sorun çıkmaz hicbirimizde ❤Gözün aydın canım. Testlerden ziyade detaylı ultrason beni tedirgin ediyor. Hepimiz sağlıkla atlatalım inşallah.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende 2 hafta içinde randevu alıp gidicem inşallah bir sorun çıkmaz hicbirimizde ❤Gözün aydın canım. Testlerden ziyade detaylı ultrason beni tedirgin ediyor. Hepimiz sağlıkla atlatalım inşallah.
Bende detaylıdan tedirginim canım benimde cuma günü detaylım var. Hamileliğimi 3.aydan sonra öğrendim o dönemde de endoskopi yaptırıp antibiyotik kullanmıştım inşallah bebeğime etki etmemiştirGözün aydın canım. Testlerden ziyade detaylı ultrason beni tedirgin ediyor. Hepimiz sağlıkla atlatalım inşallah.
Bende detaylıdan tedirginim canım benimde cuma günü detaylım var. Hamileliğimi 3.aydan sonra öğrendim o dönemde de endoskopi yaptırıp antibiyotik kullanmıştım inşallah bebeğime etki etmemiştir
Mete çok güzelKızlar sizlerin de cinsiyeti ekleyeceğim bugün. Biz de isim bulamadık. Eşim hep unisex isim söylüyor. Bir anlaşamadık. Ben Mete istiyorum o Derin dedi anlaşamadık
11.20 sizin ? Alabilirsem nuran hanımdan da rapor alıcam perinatolog veremiyomuşsizn randevunuz saat kaçta
benm 9,20 de verir nuran hanım skntı olmaz11.20 sizin ? Alabilirsem nuran hanımdan da rapor alıcam perinatolog veremiyomuş
Bakalım inşallah verir kayıt açıp öyle gel demesinden korkuyorum bi daha muayene ücreti vermem gerekicek.benm 9,20 de verir nuran hanım skntı olmaz
Oranın kendi doktoru değil ya herhalde ondan veremiyor telefonla konuştuğumda veremez dediler.needen perinatolog veremiyoki
nuran hanım sana oraya gt dememişti dmi zeki bey ya da petek hanım demiştiBakalım inşallah verir kayıt açıp öyle gel demesinden korkuyorum bi daha muayene ücreti vermem gerekicek.
Ben nuran hanıma gittiğimde herhalde mehmet bey daha başlamamıştı zaten haftada 1 gün geliyomuş oranın sürekli doktoru değil. Yok nuran hanıma ben zeki bey e gidicem demiştim o da sen bilirsin gibi konuşmuştu ama hastanede var dememişti.nuran hanım sana oraya gt dememişti dmi zeki bey ya da petek hanım demişti
ben nuran hanım bana 2 kere rkek dedkten sonra filz hanıma gttm ve kız oldğunu öğrendm filiz hanm bana hastanemzde de var boşuna para verme oraya gt dedi
Erkekti değil mi sizin. Mete güzelmişKızlar sizlerin de cinsiyeti ekleyeceğim bugün. Biz de isim bulamadık. Eşim hep unisex isim söylüyor. Bir anlaşamadık. Ben Mete istiyorum o Derin dedi anlaşamadık
Begüm bizim seçeneklerin arasında. Babasının adı neydi eşinin çok absürt bişey değilse neden olmasın:)Evet haklı olmasa çoktan mesele yapmıştım ama bi konuda içim rahat babasının adını koymayacakYine de içim içimi yemiyor değil
şimdiye kadar hiç İsim önerisi bulamadı 2 oğlumda dahil.
Kızım olsaydı Begüm ismi düşündüklerim arasındaydı![]()
Sormadan duramadim nasıl 3. Ay sonrasında düzensizliğiniz mi vardı gününüzdeBende detaylıdan tedirginim canım benimde cuma günü detaylım var. Hamileliğimi 3.aydan sonra öğrendim o dönemde de endoskopi yaptırıp antibiyotik kullanmıştım inşallah bebeğime etki etmemiştir
Canim internetten “dr ümit Aktaş grip aşısı” yaz oku onun yazdıklarını, videoda var... kendin karar verKızlar grip aşısıyla ilgili bilgisi olan doktoruyla konuşan var mı? Doktorum yaptırabilirsin dedi ama daha önce taptırmadım yan etkisi olur mu diye emin değilim geçen kışta bronşit oldum tekrarlar diye korkuyorum çok kararsızım
2019 haziran ayında ilk doğumumu yapmıştım oğlumu emziriyordum o yüzden ilk adetimi 2020 nisan da oldum normalde de pkos hastası olduğum için adetlerim düzensizdi o yüzden adet olmayınca normal zannettim hamile olduğumu düşünmedim.İlk doğumdan sonra kasık ağrılarım olunca kasık fıtığından şüphelenildi onun için ultrasona gittiğimde öğrendim baya sürpriz oldu.Sormadan duramadim nasıl 3. Ay sonrasında düzensizliğiniz mi vardı gününüzde
Merhaba, 1800₺ gibi fiyata aldık bütün a.v internet sitelerinde varCanım bunu bende beğeniyorum, nereden kaça aldınız?
Kan sulandırıcı kullanmıyorum ama kış hazırlıklarına ben de başardım kendimi kesmeyi, durmak bilmedi. Hamilelikte kan hacmi artıyor normal fazla akması...Aspejit kan sulandirici igneler kullanan anneler cok dikkatli olun bir kesikde cok feci kan akiyo lahana haslim dedim orta sert olan yerini kesip haslicakdim bicakda keskindi bi kaydi bas parmagimin alt kismini baya kesdi derinden yariya kadar mutfak pencetesiyle 4 pecete kan akti oda sıksanız damlicak sekilde peceteler oldu cok dikkat edin cok kan akiyo ilaclardan dolayi bnm hc bole bir yerim kanamamisdi hayatimda anca 2 damla kan akardi bir yerime bise olsa