Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kayra ismini iyi arastirdiniz mi?Benimde kızım olsaydı ya ayşe meva yada leyla koyucaktım .Şimdi oğlum olucak ilk oğlumun adı ahmet kerem bunda da ali eymen,ali kayra,ali kerim arasında gidip geliyoruz bakalım üçünden brini koyucaz. Ben isim koyarken anlamlı olmasına çok dikkat ediyorum çünkü ahirette çocuğumuzun isminden de sorumlu olucaz hemde koyucağımız isim ömür boyu onun kimliği olucak çok dikkatli olmak lazım diye düşünüyorum.
Kuran da geçmediğini biliyorum anlamı da saygı duyulan büyük bir kimseden gelen iyilik olarak araştırdım o yüzden hoşumuza gitti. Oğlum da bize sürpriz olduğu için olabilir diye düşündük. Başka bi anlamı da mı var ?Kayra ismini iyi arastirdiniz mi?
Leyla da güzel bence, Kerim tek başına daha güzel değil mi. Açıkcası anlam yada dini açıdan pek düşünmedim, kulağa hoş gelen kızıma yakışacak Bi isim bakıyorumBenimde kızım olsaydı ya ayşe meva yada leyla koyucaktım .Şimdi oğlum olucak ilk oğlumun adı ahmet kerem bunda da ali eymen,ali kayra,ali kerim arasında gidip geliyoruz bakalım üçünden brini koyucaz. Ben isim koyarken anlamlı olmasına çok dikkat ediyorum çünkü ahirette çocuğumuzun isminden de sorumlu olucaz hemde koyucağımız isim ömür boyu onun kimliği olucak çok dikkatli olmak lazım diye düşünüyorum.
Bence o yönden de bir araştırın isim konusu hassas bir konuymuş bende bu kadar bilmiyodum. Mesela ben buğra ismini çok beğenirdim ama anlamı erkek deveymiş böyle öğrenince koymak da istemedim.Leyla da güzel bence, Kerim tek başına daha güzel değil mi. Açıkcası anlam yada dini açıdan pek düşünmedim, kulağa hoş gelen kızıma yakışacak Bi isim bakıyorum
Eliz in anlamı hoşuma gitti aslında emir veren prenses demekmiş güzel zarif akıllı güçlü kadın anlamında bide cennetteki en büyük ağaç yazmışlar. Bitane de dini isim mi koymak lazım acaba siz söyleyince baktım ben de şiödi caiz diyo ama yeterli miBence o yönden de bir araştırın isim konusu hassas bir konuymuş bende bu kadar bilmiyodum. Mesela ben buğra ismini çok beğenirdim ama anlamı erkek deveymiş böyle öğrenince koymak da istemedim.
İlla dini isim konulmali mi bilmiyorum ama anlam önemli daha önce de dediğim gibi koyduğumuz isimler onların kimlikleri olucak omur boyu onunla anılcaklar o yüzden kulağa hoş gelmesinin yanında anlamı da hoş olmalı diye düşünüyorum. Eliz in anlamı da güzelmiş ben isim düşünürken hep o isimle bebeğime seslendigimi hayal ediyorum içime sinerse de bi yere not ediyorum arasından secmek içinEliz in anlamı hoşuma gitti aslında emir veren prenses demekmiş güzel zarif akıllı güçlü kadın anlamında bide cennetteki en büyük ağaç yazmışlar. Bitane de dini isim mi koymak lazım acaba siz söyleyince baktım ben de şiödi caiz diyo ama yeterli mi
Türk mitolojisinde bir put ismi ayrıca...Kuran da geçmediğini biliyorum anlamı da saygı duyulan büyük bir kimseden gelen iyilik olarak araştırdım o yüzden hoşumuza gitti. Oğlum da bize sürpriz olduğu için olabilir diye düşündük. Başka bi anlamı da mı var ?
o anlamıyla hiç karşılaşmamıştım araştırıcam canım çok teşekkür ederim söyledğin için.Öyleyse ali kerim koyucaz mecbur eşim ali eymen i beğenmedi.Türk mitolojisinde bir put ismi ayrıca...
Merhaba ben de 24. haftaya sabrediyorum rapor alicam sanırım. Evden çalışma var aslinda ama uygulanmiyor. Aksam erken de çıkamıyorum. Hic kolaylık gösterilmedi. Siz ne zaman rapor alıcaksınız. 40 günde haftasonu dahil mi oluyor? Bana heyet verecek olabilir doktorum. Birkaç tane riskli durumum var. Kan pıhtılaşması, yaş, geçmişte yaşanan düşük gibiwalla keşke verselerdi ama rapor alıyorm artık yapcak bişi yok 40 gün rapor hakkmz var zaten :)
Benim eşim de babasının adi koyulsun istiyor. Ben kabul ettim çünkü çok saygıdeğer bir insan. Ama yanina bir de güncel anlamli isim koyabilirimBir de biz kadınlar daha takıntılıyız. Yani o ismi daha önce taşıyan bir tanıdığımız varsa ve hoşumuza gitmeyen yanları varsa koymak isteyemeyiz. Ama babalar öyle değil. İsim işte koy gitsin kafasındalar :)
Ben giricem yarin randevumuz hayırlısıylaSelam kızlar detaylı ultrasona girmeyen yada girmeyecek olan varmı ?
Ben giricem yarin randevumuz hayırlısıyla
Ayy nasıl ya 6. aya kadarE yuh yani!
Benim ilk gebelikte 6 aya kadar erkek denildi, sonra kızama ilkti ya hepsi hoş geldi
ama baya bozuldum çünkü çoğu şeyi almıştık şimdi kardeşine nasip oldu,,
Siz detayliyi ne yaptınız?
Amin cümlemiz saglikla hayirla kucagimiza aliriz inşallahİnşallah çok güzel geçer hayırlı sonuçlarla gel canım![]()