2021 Şubat Anneleri

Emerken hele de nasıl terliyor kuzucuklar. Gerçi ben sıfır kol zıbınlarla uyuttuğuM için üşür bu çocuk sen napıyorsun deyip üstüne battaniye örtmüştü görümcem :KK53: Temmuzun 35 derece sıcağı yani:KK51:
Evet bide o dışardan müdahaleler var. Oğlumda çok sorun olmuştu. Ama kızımds sadece annem vardı. Oda oğluma bakmaya gelmişti çok şükür sorun olmadı

22 si gibi oluyor ama o kadar sabredebilir miyim bilmiyorum 🙈🙈
Bence sabret ben gittim keseyi gördükten sonra ama yine aynı şeyi söylediler 7.hafta belli olur kalbi dediler kalp atısını duyup öyle hayırlı olsun deriz dediler

proluton igne ise verdi bugun
ilkini yaptirdim. beta gecen hafta 429 du 2.gun tekrar artisa baktirdim 1245 iyi art to asLinda ya
İyi cnm proluton çok etkili ben iki düştüğümde de onu kullandım o kadar kanamaya düşmedi için ferah olsun

Aynen canım ama betaylada ilgisi var benim çarsamba 1848 ti cuma keseyi karından gördü zaten doktorda dedi suan betan 2500 üstü
Benim şu an beta 2 bini geçmiştir cnm o zamana 8 bin falan oluyor doktor da ona göre hesaplayıp gün vermişti gözükür ins

Bi doktora gitmeyen benim galiba🤔 haftaya persemebe gitcem inşallah. Daha kan bile vermedim. Pazartesi kan verip tahlillerimi yaptırırım. Diye düşündüm. Aslında dayanamazdım giderdim ama Yaylada olduğum için mecbur kaldım:)

İyi cnm proluton çok etkili ben iki düştüğümde de onu kullandım o kadar kanamaya düşmedi için ferah olsun
evet prolutonmus bendekide bugun bitane
vurdular hafta ya at night gun. yine vuracaklarmis. nasi icimi rahatlattin var ya. Dr bozuntusu hafta ya gel bile demedi sanirsin devlete gittim oyle uyuz oldum kadina

Doğal şeyler fayda etmiyorsa dr ilaç yazıyor. Ama ilacın bile fayda etmediği arkadaşım olmuştu.
Ilacda fayda etcegini sanmiyorum sabah kan vermeye gittim gitmeden yarim saat once af edersin cikardim yarim saat sonra yine ayniydi kendimi zir disari attim nefes ala bilmek icin 😕

Ayy İnan ki aynı fikirdeyiz. Ben de ikisiNi emziğe alıştırmadım. Sonra dışarıda çok zorlandım. En ufak ağlamada telaşa kapılıp emzirecek yer arıyordum. Gece yarım saate bir uykusu hafifledikçe emmek istedi 2 yıl boyunca.Uzun yolculukta arka koltukta ağlamasın diye emzirmekten yolculuk eziyete dönüşüyordu. Bu bebeğimde kesinlikle emziğe alıştırıcam :anne:
emzik almayan çocuk almıyo benim kız almadı 3-4 çeşit emzik aldım ama hep tükürdü.

Kaç gün sonra gittin peki keseyi gördükten sonra
Canım 5 inde gittim keseyi gördük. Dün bi vesvese gelince tekrar gittim başka bi doktora kesede cok değişiklik yok dedi 4 günde biraz büyümesi gerekiyodu bende ona takıldım. Neyse bugün ilk gittiğim doktora gittim rapor için ona anlattım durumu gösterdim ultrasonu gayet iyi 5 haftalık kese işte dedi ya i problem yok ama ben evhamlıyım

Arkadaşlar merhaba, sat 2 mayıs bugün kan verdim 72 çıktı. Doktora gösteremedim. Test yaptırıp Pazartesi gitmeyi düşünüyorum. Sata göre 5 + 4 haftalık. Ama zannetmiyorum o kadar olduğunu hem değer düşük hemde geçtiğimiz cuma yani 5 gün önce kanda negatifti. Sanırım geç döllenme. Benim gibi olan var mı hayırlısı olsun hakkımızda ❤️

Arkadaşlar merhaba, sat 2 mayıs bugün kan verdim 72 çıktı. Doktora gösteremedim. Test yaptırıp Pazartesi gitmeyi düşünüyorum. Sata göre 5 + 4 haftalık. Ama zannetmiyorum o kadar olduğunu hem değer düşük hemde geçtiğimiz cuma yani 5 gün önce kanda negatifti. Sanırım geç döllenme. Benim gibi olan var mı hayırlısı olsun hakkımızda ❤️
Benimde 1 mayıstı sat. Aynıyız senle bigün var aramızla inşallah kat kat artar keseyide kalp atısınıda duyarsın

Back
X