- 7 Aralık 2019
- 2.552
- 2.447
- 133
insHayır cnm 2 haftaya insallah

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
insHayır cnm 2 haftaya insallah
Evet bide o dışardan müdahaleler var. Oğlumda çok sorun olmuştu. Ama kızımds sadece annem vardı. Oda oğluma bakmaya gelmişti çok şükür sorun olmadıEmerken hele de nasıl terliyor kuzucuklar. Gerçi ben sıfır kol zıbınlarla uyuttuğuM için üşür bu çocuk sen napıyorsun deyip üstüne battaniye örtmüştü görümcemTemmuzun 35 derece sıcağı yani
![]()
Bence sabret ben gittim keseyi gördükten sonra ama yine aynı şeyi söylediler 7.hafta belli olur kalbi dediler kalp atısını duyup öyle hayırlı olsun deriz dediler22 si gibi oluyor ama o kadar sabredebilir miyim bilmiyorum![]()
İyi cnm proluton çok etkili ben iki düştüğümde de onu kullandım o kadar kanamaya düşmedi için ferah olsunproluton igne ise verdi bugun
ilkini yaptirdim. beta gecen hafta 429 du 2.gun tekrar artisa baktirdim 1245 iyi art to asLinda ya
Benim şu an beta 2 bini geçmiştir cnm o zamana 8 bin falan oluyor doktor da ona göre hesaplayıp gün vermişti gözükür insAynen canım ama betaylada ilgisi var benim çarsamba 1848 ti cuma keseyi karından gördü zaten doktorda dedi suan betan 2500 üstü
evet prolutonmus bendekide bugun bitaneİyi cnm proluton çok etkili ben iki düştüğümde de onu kullandım o kadar kanamaya düşmedi için ferah olsun
hadi gözün aydın ne kadarlık bebişBen de keseyi gördümmmmmmmm çok şükür bin şükür..Darısı henüz görmeyenlere.
aynen inşallah o değere gözükür karındanBenim şu an beta 2 bini geçmiştir cnm o zamana 8 bin falan oluyor doktor da ona göre hesaplayıp gün vermişti gözükür ins
Kaç gün sonra gittin peki keseyi gördükten sonraBence sabret ben gittim keseyi gördükten sonra ama yine aynı şeyi söylediler 7.hafta belli olur kalbi dediler kalp atısını duyup öyle hayırlı olsun deriz dediler
Ilacda fayda etcegini sanmiyorum sabah kan vermeye gittim gitmeden yarim saat once af edersin cikardim yarim saat sonra yine ayniydi kendimi zir disari attim nefes ala bilmek icinDoğal şeyler fayda etmiyorsa dr ilaç yazıyor. Ama ilacın bile fayda etmediği arkadaşım olmuştu.
emzik almayan çocuk almıyo benim kız almadı 3-4 çeşit emzik aldım ama hep tükürdü.Ayy İnan ki aynı fikirdeyiz. Ben de ikisiNi emziğe alıştırmadım. Sonra dışarıda çok zorlandım. En ufak ağlamada telaşa kapılıp emzirecek yer arıyordum. Gece yarım saate bir uykusu hafifledikçe emmek istedi 2 yıl boyunca.Uzun yolculukta arka koltukta ağlamasın diye emzirmekten yolculuk eziyete dönüşüyordu. Bu bebeğimde kesinlikle emziğe alıştırıcam![]()
Kalbini 7. Haftada mı duydun kuzum? Yumurtlama tarihin ne zamandıKaç gün sonra gittin peki keseyi gördükten sonra
Canım 5 inde gittim keseyi gördük. Dün bi vesvese gelince tekrar gittim başka bi doktora kesede cok değişiklik yok dedi 4 günde biraz büyümesi gerekiyodu bende ona takıldım. Neyse bugün ilk gittiğim doktora gittim rapor için ona anlattım durumu gösterdim ultrasonu gayet iyi 5 haftalık kese işte dedi ya i problem yok ama ben evhamlıyımKaç gün sonra gittin peki keseyi gördükten sonra
5+4 bugün :)hadi gözün aydın ne kadarlık bebiş
Benimde 1 mayıstı sat. Aynıyız senle bigün var aramızla inşallah kat kat artar keseyide kalp atısınıda duyarsınArkadaşlar merhaba, sat 2 mayıs bugün kan verdim 72 çıktı. Doktora gösteremedim. Test yaptırıp Pazartesi gitmeyi düşünüyorum. Sata göre 5 + 4 haftalık. Ama zannetmiyorum o kadar olduğunu hem değer düşük hemde geçtiğimiz cuma yani 5 gün önce kanda negatifti. Sanırım geç döllenme. Benim gibi olan var mı hayırlısı olsun hakkımızda![]()
Benimde öylee kese resmini atabilirmisin5+4 bugün :)