2021 Şubat Anneleri

9 ayını yatmak zorunda kalarak hamileliğini tamamlayanlar oldu önceki topik arkadaşlarımda. Kendi çevremde ben de dahil kanama yaşayıp atlatan çok. Nolur içini ferah tut 💜
severim yatmayi zaten yatiuorum hastaneden geldim geleli bugun hic kan yok sukur😊 o iceridedeki kanamali alanda igneyle hapla duzelecek ins degerlerim.guzel artti kese hemen gozuktu ondabmidir nedir bugun daha rahatim sanki. cok sagol allah razi olsun 😍

severim yatmayi zaten yatiuorum hastaneden geldim geleli bugun hic kan yok sukur😊 o iceridedeki kanamali alanda igneyle hapla duzelecek ins degerlerim.guzel artti kese hemen gozuktu ondabmidir nedir bugun daha rahatim sanki. cok sagol allah razi olsun 😍
Kuzum sen kendine dikkat et. Bi güzel beslen. Bebiş depolardan besleniyor ama kendini iyi hissetmek adına... güzel haberler yaz hep inşallah💜

Beslenme demişken, ben hemen çayı kahveyi azalttım :) sağlıklı beslenmeliyiz artık. Tatlıyı azalttım oysa ki evde tatlı yoksa ben dobarlanamıyorum :KK53: sigara zaten içmiyordum. Asitli içecek arada içerdim onu da kestim. Yanlız ben karbonhidrattan vazgeçemediğim için ikinci bebeğim kilolu doğdu. İlk gebeliğimde kızartma hamurişi yemiyordum normal kiloda doğmuştu.beslenme çok önemli bence.

Beklemek çok zor geliyo bişey olacak korkusuyla
Al bendende o kadar kan verdim somucu bekledik acaba nasıl diye iyidi ama kese stresi başladı. Keseyi gördük biraz rahatladım o kadar stresliyimki anlatamam sürekli kötü şeyler geliyo aklıma

Al bendende o kadar kan verdim somucu bekledik acaba nasıl diye iyidi ama kese stresi başladı. Keseyi gördük biraz rahatladım o kadar stresliyimki anlatamam sürekli kötü şeyler geliyo aklıma
Senin de düşük oldu mu daha önce? İnşallah sağlıkla ilerler 🙏

Senin de düşük oldu mu daha önce? İnşallah sağlıkla ilerler 🙏
4 sene önce bitane oldu sonra 3 kimyasal oldu. 2 negatif tüp bebek var tam bu ay tüp bebeğe gidicekken hamile kaldım yine diyorul allahım verdiyse bu zamanda hayırla ilerlicek inşallah ama önceki yaşadıklarımdan dolayı korkuyorum 4 sene sonra ilk kez kese gördüm ve iğne coraspin kullanıyorum şuan herşey güzel gidicek diye umutyorum cok umutluydum 2 gün öncesine kadar ama sonra kötü düşünceler başladı

4 sene önce bitane oldu sonra 3 kimyasal oldu. 2 negatif tüp bebek var tam bu ay tüp bebeğe gidicekken hamile kaldım yine diyorul allahım verdiyse bu zamanda hayırla ilerlicek inşallah ama önceki yaşadıklarımdan dolayı korkuyorum 4 sene sonra ilk kez kese gördüm ve iğne coraspin kullanıyorum şuan herşey güzel gidicek diye umutyorum cok umutluydum 2 gün öncesine kadar ama sonra kötü düşünceler başladı
Ay kıyamam yaaa benimde 4 ay önce kalbi durdu kürtaj oldum pıhtılaşma var iğne coraspirin vajinal jel kullanıyorum. Rabbim dua eden bebek isteyen her kadına anne olma duygusunu sağlıkla hayırla nasip etsin inşallah 🙏

Ay kıyamam yaaa benimde 4 ay önce kalbi durdu kürtaj oldum pıhtılaşma var iğne coraspirin vajinal jel kullanıyorum. Rabbim dua eden bebek isteyen her kadına anne olma duygusunu sağlıkla hayırla nasip etsin inşallah 🙏
Amin canım benim inşallah dua edelim birbirimize başka şans yok inşallah güzel olacak pıt pıt kalplerinide duyucaz

Yok dun adet gunumdu pazartesi ve bugun beta hcg baktirdim guzel artis olmus,
Haftaya doktora gidicem insallah🙂 keseyi gorur muyuz bilmiyorum🙂

Back
X