- 22 Nisan 2017
- 2.328
- 2.280
- 133
- 33
Bence bekle bi hafta bide başka doktora git bakalım yanlış hesaplamılta olabilirlerKan ilkkez bugün verdim bilmiyorum ki daha kaç
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence bekle bi hafta bide başka doktora git bakalım yanlış hesaplamılta olabilirlerKan ilkkez bugün verdim bilmiyorum ki daha kaç
Bende adete göre hesaplıyorum 5+6 oluyor. Onlar 6+2 Dediler bence yanlış hesapladilarBence bekle bi hafta bide başka doktora git bakalım yanlış hesaplamılta olabilirler
Son adetin nekiBende adete göre hesaplıyorum 5+6 oluyor. Onlar 6+2 Dediler bence yanlış hesapladilar
Yok hayır baktırmadım sadece sağlık ocağında kan verdim 2 defa sonra da 6. Haftaya gelmeyi bekledim ultrasona girmek için.Önceden keseye baktırmısmıydınız
30 nisan seninSon adetin neki
Benim 1 mayıs 5+4 üm ben30 nisan senin
anladım canım allah bizimde duymamızı nasip etsin inşallah sağlıklaYok hayır baktırmadım sadece sağlık ocağında kan verdim 2 defa sonra da 6. Haftaya gelmeyi bekledim ultrasona girmek için.
2 gün var aramızda işte.Benim 1 mayıs 5+4 üm ben
Amin İnşallahanladım canım allah bizimde duymamızı nasip etsin inşallah sağlıkla
Stres yapma bende dün gittiğimde 5+3 ken aynı keseyi gördüm doktor dedi panik yapma herşey normal 5 haftalık kese dedi 6 dan sonra bebeği 7 den sonra kalp atısını görürüz dedi2 gün var aramızda işte.
Inşallah ya zaten nasıl hesap yapıyorlarsa 6+2 nasıl hesaplarlar. 5 haftalık bebeği görmek için çabaladı resmenStres yapma bende dün gittiğimde 5+3 ken aynı keseyi gördüm doktor dedi panik yapma herşey normal 5 haftalık kese dedi 6 dan sonra bebeği 7 den sonra kalp atısını görürüz dedi
Belki ultrasona göre büyük çıkmış olabilirInşallah ya zaten nasıl hesap yapıyorlarsa 6+2 nasıl hesaplarlar. 5 haftalık bebeği görmek için çabaladı resmen
İlginç bende anlamadım içine sinmediyse başka doktora git rahatlarsınInşallah ya zaten nasıl hesap yapıyorlarsa 6+2 nasıl hesaplarlar. 5 haftalık bebeği görmek için çabaladı resmen
Tam tersi küçük çıkıyor dedi. Bana verdikleri kagitta da 6+2 yazıyo. Ben bisey anlamadım kafam karistiBelki ultrasona göre büyük çıkmış olabilir
Bizim burda doktor sıkıntısı var ya asıl doktor doğum iznine ayrılmış merkezden doktor gönderiyolar. Hangisi çıkarsa bahtına. Özel hastane desen hem maliyetli hem de onlarda bize uzak bu virüs yüzünden dolmuş ile bi yere gitmek de istemiyorum.İlginç bende anlamadım içine sinmediyse başka doktora git rahatlarsın
Anladım canım beklemekten başka bişey elimizden gelmiyoBizim burda doktor sıkıntısı var ya asıl doktor doğum iznine ayrılmış merkezden doktor gönderiyolar. Hangisi çıkarsa bahtına. Özel hastane desen hem maliyetli hem de onlarda bize uzak bu virüs yüzünden dolmuş ile bi yere gitmek de istemiyorum.
Ben kalbini duymadım henüz. Keseyi 6+1 de gördüm:) yumurtlamam 17 mayısta oldu :)Kalbini 7. Haftada mı duydun kuzum? Yumurtlama tarihin ne zamandı
İçini ferah tut canım 4 günde maksimum 5 mm büyümüştür kesen :) genelde 7. Haftada kalp atışı duyuluyorCanım 5 inde gittim keseyi gördük. Dün bi vesvese gelince tekrar gittim başka bi doktora kesede cok değişiklik yok dedi 4 günde biraz büyümesi gerekiyodu bende ona takıldım. Neyse bugün ilk gittiğim doktora gittim rapor için ona anlattım durumu gösterdim ultrasonu gayet iyi 5 haftalık kese işte dedi ya i problem yok ama ben evhamlıyım