2021 Şubat Anneleri

Yani demek istediğim 1 mayıs adet tarihine göre baktığımızda 5+6 olması gerekiyor ama beklenenden 1 hafta geç yumurtladım. Ultrasonda kese 4 haftalık göründü. Yani bu geriden gelme durumu geç yumurtlamadan kaynaklı olabilir mi ? Yoksa gelişmede mi problem var ta baştan
Gec döllenme olduğu için cnm gelişiminde gerilik olduğunu sanmam
Öyle olsa hemen düşük olurdu genelde gelişim geriliği olan sorunlu olan gebeliklerde hemen düşük olur.

Yumurtlama tarihime göre doğru, ancak adet tarihime göre 5+6 olmalı ama 4 hafta dedi doktor içim çıktı ağlamaktan. Ben hiç geriden gelip iyiye gideni görmedim
İlkinde Dru bulana kadar bir kac dra gittim bir hafta içinde hepsinin cihazı farklı hafta çıkarmıştı. Benim satım2 mayıs yumurtlamam 16sında oldu erken gebelik testi yaptım beklenen adet gününde onda bile silik çıktı. Ben de geç döllenme herhalde demiştim. Ama 2 mayıstan öncesinde hamile kalmışım gibi gözüküyor şu an. Ultrason ölçümündeki hafta olayına takılma. Boşuna ağlıyorsun insan bana😘 bunlar güzel günler daha çok enerjiye morale ihtiyacın olacak ilerleyen zamanlarda... Yine 7. Haftada ilkinin kalp sesini duymuştum kendi drumda. Sonra Baska dra gittim toxo plazma VS testleri için, 8. Hafta duymamıstı alttan bakıcam duymuyorum dedi. Gene cihaz farklılığı... Hamilelik ler vesveseli geçiyor. Kalbini ferah tut 2 haftacık sabır🙏🙏

Öyle düşünme herşey Allah'ın takdiri
Benim ilk kızımla ikinci kızım arasında 3.5 yaş vardı bende küçüktüm aldırmayı düşünmedim ama düşsün diye bekledim hep ama bir doğdu dünyalar benim oldu hatta üçüncü olmasın diye kordonlarimi baglatmayi bile düşündüm iyi ki de öyle bir hata yapmamisim.
Sonra 1.5 yaşında kaybettim kızımı😥
Şimdi hamile olduğumu ogrendigimde dünyalar benim oldu inşallah sağlıkla doğar büyür hepimizin yavruları ❤
Amin allahim hepsine saglik sihhat versin.ilk ogrendigimde o kafa karisikligiyla yaptim.sonradan 1 gun sonra dogru yolu buldum cok sukur.allah size sabir versin.rabbim buyuk

İlkinde Dru bulana kadar bir kac dra gittim bir hafta içinde hepsinin cihazı farklı hafta çıkarmıştı. Benim satım2 mayıs yumurtlamam 16sında oldu erken gebelik testi yaptım beklenen adet gününde onda bile silik çıktı. Ben de geç döllenme herhalde demiştim. Ama 2 mayıstan öncesinde hamile kalmışım gibi gözüküyor şu an. Ultrason ölçümündeki hafta olayına takılma. Boşuna ağlıyorsun insan bana😘 bunlar güzel günler daha çok enerjiye morale ihtiyacın olacak ilerleyen zamanlarda... Yine 7. Haftada ilkinin kalp sesini duymuştum kendi drumda. Sonra Baska dra gittim toxo plazma VS testleri için, 8. Hafta duymamıstı alttan bakıcam duymuyorum dedi. Gene cihaz farklılığı... Hamilelik ler vesveseli geçiyor. Kalbini ferah tut 2 haftacık sabır🙏🙏
İnşallah öyledir. Çünkğ kese 5.50mm boyu. Kimisi bu boya 5 haftalık diyo ama dr bana 4 hafta dedi. Ona kafayı taktım nasıl bekler ki insan

Kızlar nolur yardım edin. Sat 1 mayıs ama 19 mayısta yumurtlama oldu. Keseyi görmeye gittik 4 haftalık dedi keseyi de gördü ama geriden geliyo😔 ne zaman geriden gelse hep bişeyler olur. Nolur bilenler bişey desin
cnm bnmle aynı senin yumurtlama bnde 4+5 im pzt gidicem keseyi görmeye HCG nasıl önemli olan o

Kızlar nolur yardım edin. Sat 1 mayıs ama 19 mayısta yumurtlama oldu. Keseyi görmeye gittik 4 haftalık dedi keseyi de gördü ama geriden geliyo😔 ne zaman geriden gelse hep bişeyler olur. Nolur bilenler bişey desin
Pihtilasma falan var mıydı sende yada önceki gebeliginde kalp durması fln

İnşallah öyledir. Çünkğ kese 5.50mm boyu. Kimisi bu boya 5 haftalık diyo ama dr bana 4 hafta dedi. Ona kafayı taktım nasıl bekler ki insan
Bak işte cihaz farklılığı... Söylediğim durum. Anladığım kadarıyla ilk Di mi. Ben istanbulda bir başımayım kimse yok. Eşiminde Bi babası var.37de dogum sancım çıktı ntsde iğne yapıldı geciksin erken diye... Önden önden ultrason da dedim ya, sata göre 40+2 olduk ntsye bağlanıyorum dogum sancısı cıkıyor ne acılma ne bebekte tık... kızım aşağıya inmişti yukarı çıkmış bir de... Ya ben nerden baksan 1 ay daha dururdum öyle... Nerede o ileride gözüken bebek😁Abimin eşi gelmiş sancım var 2 hafta bekledik önümüz bayram gidecek diye artık yeter kimse yok yanımda diye sezeryana girdim. Ondan önceki aylarda ikili ayrıntılı testlerin verdiği hezeyanlar var hiç hatırlamak istemediğim... Rabbim ona Bi can üflediyse hayırlısıyla beklemede kal inşallah. Bebişinin herşeyden önce sağlam Bi psikolojiye sahip anneye ihtiyacı var😉

Keşke 1 tane olsa. O kadar çok uğraşıyorum ki düşükten sonra bunu da kaybedersem naparım bilemiyorum. İnşallah geç döllenmeden dolayı geriden geliyodur. Çünkü geç yumurtladığımı adım gibi biliyorum
Canim aynı şeyleri 2.gebeligimde yaşadım ama HCG düzenli artmadı eğer HCG de sıkıntı yoksa dert etme

Bak işte cihaz farklılığı... Söylediğim durum. Anladığım kadarıyla ilk Di mi. Ben istanbulda bir başımayım kimse yok. Eşiminde Bi babası var.37de dogum sancım çıktı ntsde iğne yapıldı geciksin erken diye... Önden önden ultrason da dedim ya, sata göre 40+2 olduk ntsye bağlanıyorum dogum sancısı cıkıyor ne acılma ne bebekte tık... kızım aşağıya inmişti yukarı çıkmış bir de... Ya ben nerden baksan 1 ay daha dururdum öyle... Nerede o ileride gözüken bebek😁Abimin eşi gelmiş sancım var 2 hafta bekledik önümüz bayram gidecek diye artık yeter kimse yok yanımda diye sezeryana girdim. Ondan önceki aylarda ikili ayrıntılı testlerin verdiği hezeyanlar var hiç hatırlamak istemediğim... Rabbim ona Bi can üflediyse hayırlısıyla beklemede kal inşallah. Bebişinin herşeyden önce sağlam Bi psikolojiye sahip anneye ihtiyacı var😉
Ahh ahh bu kafayla sağlam psikoloji kalır mı bende bilmiyorum 😔

Kendini sıkıntıya strese sokma canım dua et inşallah herşey yolundadır bazen doktordan doktora bile farklı bişeyler diyolar aynı şeyi farklı görüp dediğin gibi geç döllenme olduğu içindir ferah tut içini

Back
X