2021 Şubat Anneleri

İnşallah yaa allah razı olsun 🙏🙏 okuduğum bikaç yerde 5.50mm keseye 5 hafta diyo onu bi çözemedim
Su içiyor musun bol bol su iç ultrasondan ultrasona da çok fark eder HCG iyi,igneni de kullaniyirsun takma kafana..bnde pzt gidicem keseyi görmeye o zaman kiyaslariz yine

Ahh ahh bu kafayla sağlam psikoloji kalır mı bende bilmiyorum 😔
2 hafta sonra gülücükler atarsın burada Allahım izniyle😉 valla şu an öyle Bi durumdayım ki oturup ağlasam yeri ama sevincimi yaşamayı tercih ediyorum. Annem 4 yıldır yatalak hasta ankarada. Bütün ailem orada eşimin annesi yok ee maddiyat diyerek olmuo istanbulda tek maaşla iş başı yaptım bakıcı bulamadım kreşe verdim 18 aylık kızımı. 2 ay gitti bu süreç yaşandı, kreşler açıldı ama göndermiyorum. toka takmayan kız siper mi takacak nasıl korusun kendini. 75 yaşındaki dedesi bakıyor. Olmuyor haliyle kilo verdi yemiyor huysuz... E doktor emzirmeyi de bırak dedi düşük riski olmasın diye...Haftaya tekrar ücretsize ayrılıcam bir bucuk ay daha. Böyleyken durum ikinci için endişeleniyorum. Ama gün doğan neler doğar hallederiz diyorum. hele Bi o gelsin de hayırlıysa🥰 sen de akışına bırak... Beta hgc güzelmiş madem boşver ultrason cihazının ölçümünü...

İlkinde Dru bulana kadar bir kac dra gittim bir hafta içinde hepsinin cihazı farklı hafta çıkarmıştı. Benim satım2 mayıs yumurtlamam 16sında oldu erken gebelik testi yaptım beklenen adet gününde onda bile silik çıktı. Ben de geç döllenme herhalde demiştim. Ama 2 mayıstan öncesinde hamile kalmışım gibi gözüküyor şu an. Ultrason ölçümündeki hafta olayına takılma. Boşuna ağlıyorsun insan bana😘 bunlar güzel günler daha çok enerjiye morale ihtiyacın olacak ilerleyen zamanlarda... Yine 7. Haftada ilkinin kalp sesini duymuştum kendi drumda. Sonra Baska dra gittim toxo plazma VS testleri için, 8. Hafta duymamıstı alttan bakıcam duymuyorum dedi. Gene cihaz farklılığı... Hamilelik ler vesveseli geçiyor. Kalbini ferah tut 2 haftacık sabır🙏🙏
Merak ettim kaç günde bir regl oluyorsunuz

Merak ettim kaç günde bir regl oluyorsunuz
27. _28. Gün. Genelde sattan sonra 27. Günde adet olurum. polikistik over sendromluyum her ay yumrtlamıyormuşum ama hiç 30 gün üzerine adet olmadım ya da 26 günden az. Adet oluyorum ama Yumurtlama yok o yüzden düzenli olarak adet Yumurtlama takibi yaptım gebelikten önce.

27. _28. Gün. Genelde sattan sonra 27. Günde adet olurum. polikistik over sendromluyum her ay yumrtlamıyormuşum ama hiç 30 gün üzerine adet olmadım ya da 26 günden az. Adet oluyorum ama Yumurtlama yok o yüzden düzenli olarak adet Yumurtlama takibi yaptım gebelikten önce.
Benim sat 12 mayıs 26 mayıs yumurtlama oldu ağrı sancı hissettim yani yumurtlama olduğunu 26 günde bir oluyor benimde hamileliğim içime doğdu hissettim 4 gün önceden test yaptım silik çıktı 2. Çizgi 1 gün kala daha koyuydu testler bazen yanlış çıkabiliyor kan verdim beta 195 çıktı pazartesi baş ağrısı çok fazla oluyor ilk hamileliğim de olmamıştı hiç baş ağrım

Kızlar çok kötü midem bulanıyor ya kusmuyorum ama bulantim çok. Sizde durumlar ne. Sürekli bisey yiyorum. Geçiyor biraz sonra tekrar başlıyor🤢

6+1 görünümlü 5+3lük bebişimin kesesini bugün gördük,darısı size kızlar inşallah... Benim gibi bebeğini emziren var mı? Kızım 22 aylık Bi kadın doğumc uya sormuştum 3. Aylık olana kadar emzirebilirsin demişti. Şimdi gittiğim Dr düşük riskin oluşmasın, ki şu an öyle Bi durum yok, emzirmeyi bırak dedi. Sizin drlarınız bir şey dedi mi bu duruma emziren annişler.?
Canım ben oğlumu emzirdim gebeliğimin 4-5. Ayına kadar. Daha da emzirirdim ama eğilmek zor geliyordu bel ağrısı çok oldu. İki bebeğini de besleyebilirsin dilediğin kadar. Yeni dünya araştırmalarına göre düşük riski oluşturduğunu hiç duymadım aksine hamileyken hatta doğurduktan sonra bile ikisini birden emzirmenin hiç bir zararı olmayacağı söyleniyor.

Ayy benim çay hiç elimden düşmezdi her gün bir kahve bir Nescafe keyfi yapardım çikolata eşliğinde ama ogrendigimden beri kahveleri direk kestim kahvaltıdan sonra bir bardak çay içiyorum 🥺 bazen akşam da bir bardak kaçırıyorum 🙊 kızımda hiç icmemistim 😥 biraz vicdan yapıyorum aynısını yapamiyorum diye
İlk bebeklerde daha bi titizlik yapıyoruz değil mi. Sonrası biraz gevşiyor rahatlıyoruz. Ben de İlkinde bütün paketli gıdaları kesmiştim tamamen şimdi kaçamaklar oluyor.

Benim sat 12 mayıs 26 mayıs yumurtlama oldu ağrı sancı hissettim yani yumurtlama olduğunu 26 günde bir oluyor benimde hamileliğim içime doğdu hissettim 4 gün önceden test yaptım silik çıktı 2. Çizgi 1 gün kala daha koyuydu testler bazen yanlış çıkabiliyor kan verdim beta 195 çıktı pazartesi baş ağrısı çok fazla oluyor ilk hamileliğim de olmamıştı hiç baş ağrım
Adetimden 4 günÖncesinde mide bulantısı olunca ben de normal kitleden iki tane yaptım negatif çıktı. Mide bulantısı devam edince beklediğim adet günü erken gebelik testi aldırdım eşime, onda da çok silik çıktı. İlki kaç yaşında?benim migrenim var Ama hamilelikte hiç sıkıntısını yaşamadım. Dogumdan sonra her hafta saclarımı yoluodum agrıdan. En son 2 mayıstan önce atak geçirdim. Bunda da yok şimdilik Bi sıkıntı. Demireksikliği de ağrı yapar derler.. Bir de astrolojik olaylara inanır mısınız bilmem. Geçenler de işte bir arkadaş bu retro vs, ay tutulması için, insanlarda baş ağrısına sebep olacakmış diyordu🤭

Yani demek istediğim 1 mayıs adet tarihine göre baktığımızda 5+6 olması gerekiyor ama beklenenden 1 hafta geç yumurtladım. Ultrasonda kese 4 haftalık göründü. Yani bu geriden gelme durumu geç yumurtlamadan kaynaklı olabilir mi ? Yoksa gelişmede mi problem var ta baştan
Canım sıkma canını benim doktorun keseyi bile ölçmedi bebeğe göre satı güncelleriz demişti 1 hafta geriden veya ileriden sorun teşkil etmez zaten geç yumurtlamışsın ayrıca keseyi de görmüşsün kan değerine göre gayet normal ilerliyor gebeliğin şimdi sakin ol hamileliğin tadını çıkar🥰

Adetimden 4 günÖncesinde mide bulantısı olunca ben de normal kitleden iki tane yaptım negatif çıktı. Mide bulantısı devam edince beklediğim adet günü erken gebelik testi aldırdım eşime, onda da çok silik çıktı. İlki kaç yaşında?benim migrenim var Ama hamilelikte hiç sıkıntısını yaşamadım. Dogumdan sonra her hafta saclarımı yoluodum agrıdan. En son 2 mayıstan önce atak geçirdim. Bunda da yok şimdilik Bi sıkıntı. Demireksikliği de ağrı yapar derler.. Bir de astrolojik olaylara inanır mısınız bilmem. Geçenler de işte bir arkadaş bu retro vs, ay tutulması için, insanlarda baş ağrısına sebep olacakmış diyordu🤭
Eylülde 3 yaşına girecek Allah nasip ederse astroloji biraz ilgim var çok değil migren ağrısı nasıl bilmem ama uykumdan uyandırdı bu ağrı sabah buz press yaptım biraz rahatladı

Yumurtlama tarihime göre doğru, ancak adet tarihime göre 5+6 olmalı ama 4 hafta dedi doktor içim çıktı ağlamaktan. Ben hiç geriden gelip iyiye gideni görmedim
Canım geriden gelen nedir? Daha bebeklerimiz kuru üzüm tanesi kadar. Çoğumuz görmedik bile, keseleri görüyoruz henüz. Sen daha ilk haftalardan rakamlara takılıp böyle üzersen kendimi bu iş çok zorlaşır. Drun şuan söyleyeceği tek şey bebeğin kalbinin atıp atmadığı. Ölçümler değil ki.

Son düzenleme:
Canım ben oğlumu emzirdim gebeliğimin 4-5. Ayına kadar. Daha da emzirirdim ama eğilmek zor geliyordu bel ağrısı çok oldu. İki bebeğini de besleyebilirsin dilediğin kadar. Yeni dünya araştırmalarına göre düşük riski oluşturduğunu hiç duymadım aksine hamileyken hatta doğurduktan sonra bile ikisini birden emzirmenin hiç bir zararı olmayacağı söyleniyor.
Ben de emzirmek istiyorum hakkı o çünkü. sorduğum Bi kadın dogumcu emzir demişti. eşim Dru duyunca hemen bırak dedi. Beni de ehvamlandırdı😑Aksi gibi kızım memeye çok düşkün, yemek yemiyor bu ara tepki gösterio dedesine bırakıp işe gidiyorum diye🤭

Kızlar napıyorsunuz Bayadır yazamıyorum ama arada açıp okuyorum benim kız benim canıma okuyor acayip yorgunluğum var birde midem çok kazınıyor sürekli acıkıyorum ama yemiyorum 😁 bu arada aramıza yeni katılan anne adayları hoşgeldiniz sağlıkla kucağınıza alın bebişlerinizi 🥰

Ben de emzirmek istiyorum hakkı o çünkü. sorduğum Bi kadın dogumcu emzir demişti. eşim Dru duyunca hemen bırak dedi. Beni de ehvamlandırdı😑Aksi gibi kızım memeye çok düşkün, yemek yemiyor bu ara tepki gösterio dedesine bırakıp işe gidiyorum diye🤭
Canım sen yine bi internetten araştırmaları oku. Ama son zamanlarda hamileyken emzirmeye teşvik ediyor uzmanlar. Yani ben emzirdim bir sıkıntı olmadı. Drumda bana emzirme demedi. Çevre baskısı çok oldu. Sütün acı gelir, yok bebeği zehirler, karnındaki gelişemez gibi şeyler söylediler. Ama o dönem çok araştırmıştım emzirdim yazık kuzulara insan hakkına girmiş gibi hissediyor değil mi çok iyi anlıyorum seni.

Canım geriden gelen nedir? Daha bebeklerimiz kuru üzüm tanesi kadar. Çoğumuz görmedik bile, keseleri görüyoruz henüz. Sen daha ilk haftalardan rakamlara takılıp böyle üzersen kendimi bu iş çok zorlaşır. Drun şuan söyleyeceği tek şey bebeğin kalbinin atıp atmadığı. Ölçümler değil ki.
Haftayla uyumlu olmayınca çok endişelendim canım ya bir düşüğüm de olunca

Back
X