- 14 Mayıs 2013
- 1.489
- 2.117
- 103
lekelenme değil de akıntıyla bereber sat günü pıhtı şeklinde kan attım sonra hiç gelmedi.Çok güzel maşallah muayene gitseniz keseyi görürsünüz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
lekelenme değil de akıntıyla bereber sat günü pıhtı şeklinde kan attım sonra hiç gelmedi.Çok güzel maşallah muayene gitseniz keseyi görürsünüz
ben iğne yazdırmaya dr uma gitmiştim sattan önce kayıt açmış dr o gün sağlık ocağından aradılar dedim kese falan görmedik daha o zaman keseyi görünce ara beni dedi hemen kayıt açıcam sana dedi.yani dr a gidersen sağlık ocağının sistemine düşüyorsun yine de dr a sorarsın.Aile hekimliğine gebeliğinizi bildirecek misiniz hanımlar? Tetanoz aşınızı felan hatırlatıyorlar. İşin kötüsü ben kaç doz tetanoz yaptırdığımı da unuttum. Topiğin unutkanı benim :)
İnşallah yaa zaman çok zor geçiyor benim 2.bebeğim senin ilk mi erken gebelik testleri var denedin miVay be bir kaç zamandır girememiştim herkes hamile aman maşallah maşallah
Öğrenmem için 10 günüm var daha bat 12
Umarım yaaa![]()
Ben 2018 ağustosBu arada ben 2018 haziran annesiydim orada gelen var mı
Sıvılcelenme olur canm ıns bersey gonlune gore olurKızlar birşey soracağım adet öncesi bende hep sivilcelenme olur yine oldu sizlerde de olan var mı sivilce olup hamile olduğunu öğrenen
Pazartesi bat test yapacağım ama umudum yok![]()
Benimde sivilcelerim cıkmıştı battan bi hafta önce başladı bat günü test yaptım cift cizgi görmüştüm canımKızlar birşey soracağım adet öncesi bende hep sivilcelenme olur yine oldu sizlerde de olan var mı sivilce olup hamile olduğunu öğrenen
Pazartesi bat test yapacağım ama umudum yok![]()
Birkaç gün sonra test yapacağım bakalım inşallah :)Benimde sivilcelerim cıkmıştı battan bi hafta önce başladı bat günü test yaptım cift cizgi görmüştüm canım
İnşallah cıkar canım yazarsın buraya :)Birkaç gün sonra test yapacağım bakalım inşallah :)
Ben de 2018 nisanda anne oldum2016 mayıs annesi, 2018 nisan annesi, ıns sımdide 2021 subat annesii![]()
Aynen canım bnde carsamba verdim senle aynı 58 çıktı Perşembe verdim 162 çıktı Dr iyi dedi yarın bı daha vercemMerhabalar ben çarşamba test yaptırmıştım sonucu az önce alabildim 63 cıktı(4+4) doktor tekrar istedi testi kan verdim2 günde 2 kat mı artması gerekiyor öğleden sonra cıkıcak bugün ki sonuclar
İsteyerek mi oldu canım senin çocukların arası daha azmış2016 mayıs annesi, 2018 nisan annesi, ıns sımdide 2021 subat annesii![]()
Tahmini doğum tarihimiz aynı canm..ben daha hiç gitmedim hastaneye 6haftayı geçsin gidecm sen gittin miKalp atıslarını duyan vaar mı kızlar aranızda
Ama ben 3+4 de verdim senle aramızda bı hafta var sanirimMerhabalar ben çarşamba test yaptırmıştım sonucu az önce alabildim 63 cıktı(4+4) doktor tekrar istedi testi kan verdim2 günde 2 kat mı artması gerekiyor öğleden sonra cıkıcak bugün ki sonuclar
Sevindim canım senin adına iyi olmasına bende bug0n ki sonucu bekliyorum normal artarsa bi daha kalp atışı için cağırıcam dedi bakalım inşallah güzel gidiyodurAynen canım bnde carsamba verdim senle aynı 58 çıktı Perşembe verdim 162 çıktı Dr iyi dedi yarın bı daha vercem
Sanırım 1 hafta var bende çok anlamıyorum :)Ama ben 3+4 de verdim senle aramızda bı hafta var sanirim