2021 Şubat Anneleri

Aile hekimliğine gebeliğinizi bildirecek misiniz hanımlar? Tetanoz aşınızı felan hatırlatıyorlar. İşin kötüsü ben kaç doz tetanoz yaptırdığımı da unuttum. Topiğin unutkanı benim :)
ben iğne yazdırmaya dr uma gitmiştim sattan önce kayıt açmış dr o gün sağlık ocağından aradılar dedim kese falan görmedik daha o zaman keseyi görünce ara beni dedi hemen kayıt açıcam sana dedi.yani dr a gidersen sağlık ocağının sistemine düşüyorsun yine de dr a sorarsın.

Merhabalar ben çarşamba test yaptırmıştım sonucu az önce alabildim 63 cıktı(4+4) doktor tekrar istedi testi kan verdim2 günde 2 kat mı artması gerekiyor öğleden sonra cıkıcak bugün ki sonuclar

Kızlar birşey soracağım adet öncesi bende hep sivilcelenme olur yine oldu sizlerde de olan var mı sivilce olup hamile olduğunu öğrenen
Pazartesi bat test yapacağım ama umudum yok :KK43:
Benimde sivilcelerim cıkmıştı battan bi hafta önce başladı bat günü test yaptım cift cizgi görmüştüm canım

2016 mayıs annesi, 2018 nisan annesi, ıns sımdide 2021 subat annesii🥰🥰🥰
Ben de 2018 nisanda anne oldum😊 ikinci çocuğunu bekleyen bi anne olarak tecrübelerinden faydalanmak isterim. Zorlandıniz mi ilk iki çocuğunuza? İlki ikincisini nasıl karşıladı acaba?

huhuuu hanimlar bende testte pozitif gordum dun ama daha ne kan verdim ne ultrasona girebildim😐

Eklentiler

• IMG-20200604-WA0007.webp
    IMG-20200604-WA0007.webp
    5,3 KB · Görüntüleme: 30
Merhabalar ben çarşamba test yaptırmıştım sonucu az önce alabildim 63 cıktı(4+4) doktor tekrar istedi testi kan verdim2 günde 2 kat mı artması gerekiyor öğleden sonra cıkıcak bugün ki sonuclar
Aynen canım bnde carsamba verdim senle aynı 58 çıktı Perşembe verdim 162 çıktı Dr iyi dedi yarın bı daha vercem

Ama ben 3+4 de verdim senle aramızda bı hafta var sanirim

Aynen canım bnde carsamba verdim senle aynı 58 çıktı Perşembe verdim 162 çıktı Dr iyi dedi yarın bı daha vercem
Sevindim canım senin adına iyi olmasına bende bug0n ki sonucu bekliyorum normal artarsa bi daha kalp atışı için cağırıcam dedi bakalım inşallah güzel gidiyodur

Back
X