2021 Şubat Anneleri

Aile hekimliğine gebeliğinizi bildirecek misiniz hanımlar? Tetanoz aşınızı felan hatırlatıyorlar. İşin kötüsü ben kaç doz tetanoz yaptırdığımı da unuttum. Topiğin unutkanı benim :)
Ben kani orda vermiştim doktora gidince tekrar gel dedi

4 şubat çıkıyor doğum ama sezeryan ilk doğumum.. ocak mi olur doğumum kafam karışık ben ocak anneleri grubuna mi katılsam şubat mi 😂
Benimde ilki sezaryen gideceğim doktor sanciya kadar bekliyormuş bakalım kızım tam 40 da doğmuştu

Benimde ilki sezaryen gideceğim doktor sanciya kadar bekliyormuş bakalım kızım tam 40 da doğmuştu
Benim kızım 42. Haftada gelmeyince mecbur sezeryanla aldılar.😂 ben daha doktora gitmedim bakalım ne olur bilmiyorum dün öğrendim hamileliğimi

Kızlar az Önce Dr Banu çiftçi’nin canlı yayınını izledim. Folik asit kullanımı için en geç 5haftaya kadar diyor. Yumurtladın 10 sonra test yaptın pozitifi gördün ve iş bitmiştir geçmiş olsun dedi. Bebeğin omurgasının gelişiMi o haftada biter ve folik asit artık bir işe yaramazmış.
Hadi ya ben adetim bitti başladım hemen ilk denemede de oldu

Merhaba kızlar
Benim tsh şuan 5 değer aralığı 0,35-5,5
Ama hamilelik için 5 olmadı kötü mü?:/

Benim kızım 42. Haftada gelmeyince mecbur sezeryanla aldılar.😂 ben daha doktora gitmedim bakalım ne olur bilmiyorum dün öğrendim hamileliğimi
Ooo masallah 🙂 benim doktor 40 i geçirmem diyordu Allah'tan tam 40 gecesi geldi sancı ama sonuç sezaryen ☺️

İki üç ay önceki tsh değerim 1.27 imii. Tsh yüksekliği zeka gerliği yapar deniyor :(
İlaç kullanmak mı gerekiyor

Back
X