- 15 Şubat 2020
- 2.302
- 1.730
- 63
İns cnm sat ne zamandi seninSevindim canım senin adına iyi olmasına bende bug0n ki sonucu bekliyorum normal artarsa bi daha kalp atışı için cağırıcam dedi bakalım inşallah güzel gidiyodur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İns cnm sat ne zamandi seninSevindim canım senin adına iyi olmasına bende bug0n ki sonucu bekliyorum normal artarsa bi daha kalp atışı için cağırıcam dedi bakalım inşallah güzel gidiyodur
4 mayıstı canımİns cnm sat ne zamandi senin
Anladım cnm bnm de 9 Mayıs 5 gün var Inna iyi çıkar degerin4 mayıstı canım
İns cnm sat ne zamandi senin
İlk çocuk mu olcak cnm4+4 bugünmüş ben 4+2 de verdim kan yanlış yazmışım uygulamaya baktım şimdi
Evet ilk olcak Allahın izniyle senin ?İlk çocuk mu olcak cnm
Benim 2. Cnm sağlıkla al insEvet ilk olcak Allahın izniyle senin ?
İnşallah canım bekleyen isteyen herkese kucağına almak nasip olsunBenim 2. Cnm sağlıkla al ins
Ben kani orda vermiştim doktora gidince tekrar gel dediAile hekimliğine gebeliğinizi bildirecek misiniz hanımlar? Tetanoz aşınızı felan hatırlatıyorlar. İşin kötüsü ben kaç doz tetanoz yaptırdığımı da unuttum. Topiğin unutkanı benim :)
Benimde ilki sezaryen gideceğim doktor sanciya kadar bekliyormuş bakalım kızım tam 40 da doğmuştu4 şubat çıkıyor doğum ama sezeryan ilk doğumum.. ocak mi olur doğumum kafam karışık ben ocak anneleri grubuna mi katılsam şubat mi![]()
Benim kızım 42. Haftada gelmeyince mecbur sezeryanla aldılar.Benimde ilki sezaryen gideceğim doktor sanciya kadar bekliyormuş bakalım kızım tam 40 da doğmuştu
Hadi ya ben adetim bitti başladım hemen ilk denemede de olduKızlar az Önce Dr Banu çiftçi’nin canlı yayınını izledim. Folik asit kullanımı için en geç 5haftaya kadar diyor. Yumurtladın 10 sonra test yaptın pozitifi gördün ve iş bitmiştir geçmiş olsun dedi. Bebeğin omurgasının gelişiMi o haftada biter ve folik asit artık bir işe yaramazmış.
Ooo masallahBenim kızım 42. Haftada gelmeyince mecbur sezeryanla aldılar.ben daha doktora gitmedim bakalım ne olur bilmiyorum dün öğrendim hamileliğimi
Adet geceli ne kadar oldu ?Merhaba kızlar
Benim tsh şuan 5 değer aralığı 0,35-5,5
Ama hamilelik için 5 olmadı kötü mü?:/
4 gün olduAdet geceli ne kadar oldu ?
Ooo masallah bende 2016 Ekim annesiyim2016 mayıs annesi, 2018 nisan annesi, ıns sımdide 2021 subat annesii![]()
Bizim aynıymış4 mayıstı canım
Ne güzel :) siz doktora gittiniz miBizim aynıymış![]()