- 15 Şubat 2020
- 2.302
- 1.730
- 63
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi inşallah bekliyoruzŞuraya birbırakayım belki "nasip" olur..
İnşallah kısa sürerBenom
Benim 12. Haftada geçmişti canim
Canım ben kullanıyorum benim de her yerim morardıKan sulandirici iğne kullanan arkadaslar iğneyi kendiniz mi yapıyorsunuz alisabildiniz mi ben morarttim daha baştan
Evet tamamını sokuyorum acaba ben mi yanlış yapıyorum dedim demek ki morarması normalCanım ben kullanıyorum benim de her yerim morardıgöbek morarmıyo ama bacaklarım morardı. Sen iğnenin tamamını sokuyomusum derine
Yok yok benim de bacaklarım morardı göbek daha iyi durumda. 6. İğnemi vurdum. En son hcg değerin kaç çıktı ve yumurtlaman ne zamandı canımEvet tamamını sokuyorum acaba ben mi yanlış yapıyorum dedim demek ki morarması normal![]()
En son dün yaptırdım 268 çıktı yarın bı daha yaptırcam sat 9 Mayıs yumurtlama da 20 Mayıs'ta oldu yumurtlamadan sonra 13.gun öğrendimYok yok benim de bacaklarım morardı göbek daha iyi durumda. 6. İğnemi vurdum. En son hcg değerin kaç çıktı ve yumurtlaman ne zamandı canım
Senin nasıl HCG degerlerinYok yok benim de bacaklarım morardı göbek daha iyi durumda. 6. İğnemi vurdum. En son hcg değerin kaç çıktı ve yumurtlaman ne zamandı canım
Ben geç yumurtladım sat 1 mayıs yumurtlama 19 unda oldu. Dün baktırdım ben de 356 çıktı. İşk salı öğrendim 48- perşembe 129- cumartesi de 356 çıktı. Benim 3 ay önce bir düşük yaşadım mthfr ve paı 1 homozigot çıktı. Profestan vajinal jel, hıbor 5000 iğne, coraspirin ve folik asit kullanıyorum. Hepsini açıklamak istedim niyeyseSenin nasıl HCG degerlerin
Bnde aynı cnm mthfr ve pai iki genimde var pihtilasma bnmde degerlerim 56,168,268 Dr şimdilik iyi dedi ben de oksapar 0.4 mg + coraspin alıyorum bakalım ins iyi gider 2 dusugum var benimde en son Eylül syinda kürtaj oldumBen geç yumurtladım sat 1 mayıs yumurtlama 19 unda oldu. Dün baktırdım ben de 356 çıktı. İşk salı öğrendim 48- perşembe 129- cumartesi de 356 çıktı. Benim 3 ay önce bir düşük yaşadım mthfr ve paı 1 homozigot çıktı. Profestan vajinal jel, hıbor 5000 iğne, coraspirin ve folik asit kullanıyorum. Hepsini açıklamak istedim niyeyse![]()
Ah kuzum benim inşallah rabbim sağlıklısını nasip eder. Oksapar iğneyi bulabiliyomusun bana da yazdı ama bulamayınca başka iğne yazdı. Hemen kullanmaya başladın mı peki? Homozigot mu senin de?Bnde aynı cnm mthfr ve pai iki genimde var pihtilasma bnmde degerlerim 56,168,268 Dr şimdilik iyi dedi ben de oksapar 0.4 mg + coraspin alıyorum bakalım ins iyi gider 2 dusugum var benimde en son Eylül syinda kürtaj oldum
Nerdeyse aynı gün yumurtlamisizBen geç yumurtladım sat 1 mayıs yumurtlama 19 unda oldu. Dün baktırdım ben de 356 çıktı. İşk salı öğrendim 48- perşembe 129- cumartesi de 356 çıktı. Benim 3 ay önce bir düşük yaşadım mthfr ve paı 1 homozigot çıktı. Profestan vajinal jel, hıbor 5000 iğne, coraspirin ve folik asit kullanıyorum. Hepsini açıklamak istedim niyeyse![]()
Zor bulduk bizde bulamazsan başka muadilini al dedi Dr mthfr1298c,pai4g/4g homozigot cnm amin ins cümlemize nasip olurAh kuzum benim inşallah rabbim sağlıklısını nasip eder. Oksapar iğneyi bulabiliyomusun bana da yazdı ama bulamayınca başka iğne yazdı. Hemen kullanmaya başladın mı peki? Homozigot mu senin de?
Hemen kullandım öğrenir öğrenmez lekem oldu zaren anladım kan testini alınca direk Dr a gittim daha günüm geçmedi benim 2 gün var gittiğimde hemen proluton ve oksapar igne yi yaptı progestan bnde alıyorumAh kuzum benim inşallah rabbim sağlıklısını nasip eder. Oksapar iğneyi bulabiliyomusun bana da yazdı ama bulamayınca başka iğne yazdı. Hemen kullanmaya başladın mı peki? Homozigot mu senin de?
Ayyyy genlerde aynııı. Benimde a1298c homozigot ve paı1 4g/4g. Aynı gün yumurtlamışızZor bulduk bizde bulamazsan başka muadilini al dedi Dr mthfr1298c,pai4g/4g homozigot cnm amin ins cümlemize nasip olur
Ben de tam adet günü kanda öğrendim. Öğrenmeden önce minik 2 damla açık kahve leke geldi bana da. Yarını bekliyorum heyecanlaHemen kullandım öğrenir öğrenmez lekem oldu zaren anladım kan testini alınca direk Dr a gittim daha günüm geçmedi benim 2 gün var gittiğimde hemen proluton ve oksapar igne yi yaptı progestan bnde alıyorum
Bnde öyle ins iyi artmıştırBen de tam adet günü kanda öğrendim. Öğrenmeden önce minik 2 damla açık kahve leke geldi bana da. Yarını bekliyorum heyecanla![]()
Haberdar et beni mutlaka olur mu? Saat kaçta verceeksin kanıBnde öyle ins iyi artmıştır