2021 Şubat Anneleri

Merhaba kızlar ben bugün sabah kan verdim ama sonuçları alamadan regl oldum :KK43: çok mutluydum aslında
Sizleri tekrar tebrik ediyorum inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeklerinizi arada uğrarım :)
Aylar öncesi bu durumu bende yaşadım okurken seni çok iyi anladım reglim 4 gün gecikmişti bende normal olarak kan verdim hemen test bile yapmadan eve gittim yarım saate regli oldum sakın umudunu yitirme 🙏 hayırlısı ne zamansa rabbim o zaman nasip etsin inşallah 🙏🙏

Merhaba arkadaşlar ben tsh biraz yüksek çıktı doktor ilaç verdi,bebeğin zeka gelişimi için dedi.
özellikle benim gibi ilk olan tecrübesiz arkadaşlar öğrenir öğrenmez hemen tsh testi yaptırın,önemliymiş🙂

Merhaba kızlar ben bugün sabah kan verdim ama sonuçları alamadan regl oldum :KK43: çok mutluydum aslında
Sizleri tekrar tebrik ediyorum inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeklerinizi arada uğrarım :)
2021 annesi olursunuz inşallah tez vakitte🙏🙏

Merhaba hanımlar bugün beta şükür iyi çıkmış Rabbim herkesin evladını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ilk haftalar çok zor geçiyor düşük tehdidi,dış gebelik,mol gebelik Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin herkese annelik çok zormuş fedakarlık istiyormuş bunu karnımdaki iğneden dolayı oluşan morlukları görünce daha iyi anladım hepimiz halimize sukretmeliyiz

Merhabalar. Aramızda bulantı ve kusma için prilam vs ilaç kullanan var mı ben kullanıyorum ama durum aynı yine

Selam kızlar sat 26 nisan pko olduğu icin geç döllenme oluştu bende.
Doğum 31 Ocak gözüküyor ama muhtemelen şubata kalacak.
Bi hafta boyunca 2 günde bir kan verdik değerimiz artsın diye. Çok şükür 2611 değer ile bugün kesemizi gördük♥ 6+1 olarak gözüküyoruzz
2 hafta sonra kalp atışını duyucaz insallah 😍
Sağlıkla kucağınıza alın inşallah 💜

Rabb'im sana hayırlı bir evlat nasip etsin zamani varmış demek üzülme 🥰

Merhaba arkadaşlar ben tsh biraz yüksek çıktı doktor ilaç verdi,bebeğin zeka gelişimi için dedi.
özellikle benim gibi ilk olan tecrübesiz arkadaşlar öğrenir öğrenmez hemen tsh testi yaptırın,önemliymiş🙂
Merhaba değeriniz kaç cıktı acaba ?

Back
X