2021 Şubat Anneleri

Şubat anneleri merhaba. Öncelikle Rabbim herkese sağlıklı sıhhatli evladını kucagına almayı nasip etsin inşallah. Bende geçen hafta bugün idrar testiyle hamile olduğumu öğrendim. Bugün doktora gittik 4 +4 hamileyim fakat keseyi göremedik. Beta hcg 1630. 1.5 yıldır çocuk sahibi olmak için çabalıyoruz.doktor normal yolla gebelik olmaz olursa mucize olur demişti Amh 0,34. 4 ay önce kimyasal bi geçirdim. Bu ay tüp bebek denicektik regli olmayı bekliyordum fakat Rabbim bu ay bana normal yollarla gebelik nasip etti. Darısı isteyen herkesin başına. Tabii keseyi görene kalp atışını duyana kadar hatta ve hatta kucağıma alana kadar tedirginliğim geçmicek

Kızlar meraba benim bi düşük 3 kimyasalgebeliğim var 2 tüp bebek yaptırtık negatif. 3. Ye başlıcaltık hamile kaldıgımı öğrendim. Geçen çarşamba 1848 ti betam cuma keseyi gördük. Herşey normal yani iğneye cuma coraspine geçen pazar idrarda görünce başladım hemen pıhtılaşmam oldugu için. Bugün çok tedirgin oldum sanki belşrtilerim gitti başka bi doktora gittim kese aynı duruyo ( ultrason cihazı diğer gittiğim yere göre çok kötü) cumadan bugüne normal dedi ama ben kendimi kötü hissediyorum siz ne dersiniz böyle yaşayanlar varmı Benim gibi beni rahatlatın lütfen kimse bilmiyo eşimden başka

Seni o kadar iyi anlıyorum ki bende 1.5 senedir bebek için çabalıyorum ve 1 defa kimyasal yaşadım. Şuan bi problem olucak diye aklım çıkıo 2 günde bir kan tahlili veriyorum ama stres yapmamak gerek gebelik sürecini olumsuz etkilio.Doktor bugün ayaklarını uzatıosun ve rahat oluosun dedi. Ayaklarımızı uzatıyoruz ve sağlıkla kucagımıza alıcagımız günü düşünüyoruz. Kötü düşünceleri atıyoruzz

Merhaba canım benimde kan pıhtılaşması var. Ben adet günü hamileliği öğrendim hemen o gün iğneye başladım. Senin de en erkenden öğrenmen lazım öncesinde de coraspirine başlamıştım

saol canm h sonu gidicem insallah varsa hemen baslicam Bende senin hangi genlerde vardi canm

Şubat anneleri merhaba. Öncelikle Rabbim herkese sağlıklı sıhhatli evladını kucagına almayı nasip etsin inşallah. Bende geçen hafta bugün idrar testiyle hamile olduğumu öğrendim. Bugün doktora gittik 4 +4 hamileyim fakat keseyi göremedik. Beta hcg 1630. 1.5 yıldır çocuk sahibi olmak için çabalıyoruz.doktor normal yolla gebelik olmaz olursa mucize olur demişti Amh 0,34. 4 ay önce kimyasal bi geçirdim. Bu ay tüp bebek denicektik regli olmayı bekliyordum fakat Rabbim bu ay bana normal yollarla gebelik nasip etti. Darısı isteyen herkesin başına. Tabii keseyi görene kalp atışını duyana kadar hatta ve hatta kucağıma alana kadar tedirginliğim geçmicek
Herkezinki farkli ilerliyodur bacim insallah sag saglim alirsiniz kucaginiza benimde suan sizinle ayni haftam 4+4deyiz ben kesemi hatta bebisi 1 haziranda gordum kan degerimde 7900 deydi ama daha kalp atislarini duyamadim bakalim oda cuma gunu insallah 🤲siz gayet normalsiniz bana ya üstüne görme falan olmjsdur sizde dediler yada ikiz bebek cunku haftama gire ck erken gorundu hersy

Benimde 3 gende canim pai 5g/5g, mthfr c6771 ve protrombin sen ne zaman basladin igneye canm yine Ayni seyler olacak diye cok korkuyorum :KK43:
Ben adetten bir hafta önce öğrendim öğrendiğim gün doktor yaptı 1 haftadır kullanıyorum beta da iyi şükür herhangi bi sorun olsa HCG duzenki artmaz ard arda iki günde bı kan verdim şükür şimdilik iyi coraspin,progestan, proluton,cleaxne,folbiol kullaniyorum proluton haftada bir ..bnde aynı günde belki yüz kez leke var mı kanama var mı diye bakıyorum aslında teslim olmak lazım ama yaşadıklarımız çok zor kimse bilmez yine mi düşecek ya düşerse ya aynı şeyleri yaşarsam bunu sadece yaşayan bilir

Hikayelerimiz o kadar benziyor ki 1 sene önce ben yazmış gibiyim 😊 bende geçen sene bu ay hamile kalmışım bebişime son adet tarihim 30 mayıstı ve 1 temmuzda çift çizgi görmek nasip oldu. Tam 16 ay bekletti meleğim beni artık umudumu kesmiştim ve o gün aşılama için doktor randevum vardı gitmeden ne olur ne olmaz diyerek test yaptım tarifsiz bi mutluluktu o çift çizgi benim için çok şükür 29 şubatta sağlıkla kavuştum kızıma şimdi 3 aylığız ❤️ İnş siz ve bütün bekleyenler sağlıkla önce güzel habere sonrada meleklerine kavuşur 🙏 hamilelik çok güzel bir duygu tadını çıkartın 😍

Ben adetten bir hafta önce öğrendim öğrendiğim gün doktor yaptı 1 haftadır kullanıyorum beta da iyi şükür herhangi bi sorun olsa HCG duzenki artmaz ard arda iki günde bı kan verdim şükür şimdilik iyi coraspin,progestan, proluton,cleaxne,folbiol kullaniyorum proluton haftada bir ..bnde aynı günde belki yüz kez leke var mı kanama var mı diye bakıyorum aslında teslim olmak lazım ama yaşadıklarımız çok zor kimse bilmez yine mi düşecek ya düşerse ya aynı şeyleri yaşarsam bunu sadece yaşayan bilir
Saol canm benim verdigin bilgiler icin demek Bende kan vericem artip artmadigini ogrenmek icin cumartesi gidicem doktora insallah iyi haberler aliriz bide gebelik belirtisi bisey var mi sizde Bende pek Yok belirti Sadece kasik agrisi vardi biraz gecti

Bnmde 4+3 beta dün verdim 1358 çıktı

Herkezinki farkli ilerliyodur bacim insallah sag saglim alirsiniz kucaginiza benimde suan sizinle ayni haftam 4+4deyiz ben kesemi hatta bebisi 1 haziranda gordum kan degerimde 7900 deydi ama daha kalp atislarini duyamadim bakalim oda cuma gunu insallah 🤲siz gayet normalsiniz bana ya üstüne görme falan olmjsdur sizde dediler yada ikiz bebek cunku haftama gire ck erken gorundu hersy
İkiz bebekmi süperr. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.benimkinin 2 katı değerleriniz neredeyse. Bulantı halsizlik filan başladı mı

Saol canm benim verdigin bilgiler icin demek Bende kan vericem artip artmadigini ogrenmek icin cumartesi gidicem doktora insallah iyi haberler aliriz bide gebelik belirtisi bisey var mi sizde Bende pek Yok belirti Sadece kasik agrisi vardi biraz gecti
Yumurtlamadan beri vardı bnde sol kasikta batma,bı de lekem geldi adetten önce yumurtlamadan sonra 13.gunde idrarda çıktı

İkiz bebekmi süperr. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.benimkinin 2 katı değerleriniz neredeyse. Bulantı halsizlik filan başladı mı
Evet 2 gundur basladi gece gunduz fark etmiyo aglicak sekile geliyorum okadar fazla oluyor.
Sizinki basladimi

Seni o kadar iyi anlıyorum ki bende 1.5 senedir bebek için çabalıyorum ve 1 defa kimyasal yaşadım. Şuan bi problem olucak diye aklım çıkıo 2 günde bir kan tahlili veriyorum ama stres yapmamak gerek gebelik sürecini olumsuz etkilio.Doktor bugün ayaklarını uzatıosun ve rahat oluosun dedi. Ayaklarımızı uzatıyoruz ve sağlıkla kucagımıza alıcagımız günü düşünüyoruz. Kötü düşünceleri atıyoruzz
Valla canım bizi bizden başkası anlamaz cok zor ve stresli göğüs uçlarım önceden acıyodu şimdi acımıyo. Ama kan vermeye giderkende desim tamam değer düşük göğüs uclarım acımıyo değerim 1848 cıktı 2 gün somrada keseyi gördük zaten ondan ben bence stres yaptıgım için vucudumda belirtilerde ona göre gidiyo geliyo diye düşünüyorum

1 gün var aramızda neredeyse. Sen keseyi gördün mü. Herhangi bir belirtin var mı ? Beni pazartesi tekrar çağırdı doktor keseyi görmek için. heyecanla bekliyorum
Ya ben yumurtlamadan beri ağrı yaşıyorum nerdeyse herşeyi hissettim😂üç gebelikten sonra uzman oldum😂adet gunumden 1 hafta önce öğrendim geçen hafta salı çarşamba kan verdim 56 sonra 162,268,1358 çıktı iki gün arayla tüm tahlilleri yaptırdım geçen hafta,lekelenmem var bir haftadır şimdi geçti şükür progestan ve proluton kullaniyorum bnde pzt gidicem keseyi görmeye ins🤲

Hikayelerimiz o kadar benziyor ki 1 sene önce ben yazmış gibiyim 😊 bende geçen sene bu ay hamile kalmışım bebişime son adet tarihim 30 mayıstı ve 1 temmuzda çift çizgi görmek nasip oldu. Tam 16 ay bekletti meleğim beni artık umudumu kesmiştim ve o gün aşılama için doktor randevum vardı gitmeden ne olur ne olmaz diyerek test yaptım tarifsiz bi mutluluktu o çift çizgi benim için çok şükür 29 şubatta sağlıkla kavuştum kızıma şimdi 3 aylığız ❤ İnş siz ve bütün bekleyenler sağlıkla önce güzel habere sonrada meleklerine kavuşur 🙏 hamilelik çok güzel bir duygu tadını çıkartın 😍
Yavrunuzu Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin. Hikayelerimiz çok benzioo. İşlem yapılacagı ay hamile olduğunu öğrenmek gerçekten mücize gibi bişi.Bana gittiğim kalpsiz doktor tüp bebekle bile hamile kalma şansın çok düşük dedi daha neler neler dedi aylarca bunalıma girdim çocuğumuz olmıcak diye çok ağladım ama 1.5 senedir hiç pes etmedim. İnşallah bende senin gibi sağlıkla kavuşurum bebişime

Back
X