2021 Şubat Anneleri

oyyy kızın küçükmüş daha.kuzum benim.büyüyümce rahatlarsın inşallah.bende 2 çocuğumu 2 şer sene emzirdim.emzik falan da kullanmadım.eşime diyorum bu bebişe emzik kullanıcam diye .çünkü ikiside emzik olarak geceleri hep beni kullandılar :KK14: 3.cüyü Allah nasip ederse akıllandım fazla kullandırmam kendimi :cool:
Ayy İnan ki aynı fikirdeyiz. Ben de ikisiNi emziğe alıştırmadım. Sonra dışarıda çok zorlandım. En ufak ağlamada telaşa kapılıp emzirecek yer arıyordum. Gece yarım saate bir uykusu hafifledikçe emmek istedi 2 yıl boyunca.Uzun yolculukta arka koltukta ağlamasın diye emzirmekten yolculuk eziyete dönüşüyordu. Bu bebeğimde kesinlikle emziğe alıştırıcam :anne:

ins cok umudm yok ama。alacak。nefesi varsa rabbim。bilir
Canım öyle deme. Rabbim sana inanıyorum güveniyorum beni sağlıkla bebeğime kavuştur de. Bebeğine de enerjini gönder biliyorum benimlesin, sen çok güçlüsün de. Hiç umutsuz olma. Bak olmazı oldurur Rabbim.💜

Ayy İnan ki aynı fikirdeyiz. Ben de ikisiNi emziğe alıştırmadım. Sonra dışarıda çok zorlandım. En ufak ağlamada telaşa kapılıp emzirecek yer arıyordum. Gece yarım saate bir uykusu hafifledikçe emmek istedi 2 yıl boyunca.Uzun yolculukta arka koltukta ağlamasın diye emzirmekten yolculuk eziyete dönüşüyordu. Bu bebeğimde kesinlikle emziğe alıştırıcam :anne:
aynen bende de durum aynıydı.arabaya biner binmez emzirirdim.avm gezmek çile gibi olurdu.çok kullanıldım çok :KK53:

Gozunuz aydin 🥰 bir umut belki ben de duyarim 16sinda cagirdi doktor ama.
Sizinde gözünüz aydın. Kaç haftalık benim adete göre 5+4 günlük 19 unda 6+6 olacak inşallah güzelce kalp atısını duyarsam büyük bi yük daha kalkıcak

Merhabalar bende subat annesi olacagm ins.
Sat a gore suan 5.haftadayim ve mide bulantilarim basladı.folik asit 1 ay oncesinden baslamistim folik asit anne icinde gerekli diye biliyorum bu 3.gebeligim 3.de de kullaniyorum.3 ay kullanacam

Benimde bi düşüğüm 3 kimyasalım oldu 2 tüp bebek negatif. Tüpe başlıcaktık yine hamile kalmısım mucizem kese faln iyi 19 unda kalbi için gidicez cok heycanlıyım. İğne ve coraspin kullanıyorum suan
Benımde mucize oldu tedavı olumsuzdu kendılıgınden geldi. Suan bende ıgne ve coraspın kullanıyorum

Benımde mucize oldu tedavı olumsuzdu kendılıgınden geldi. Suan bende ıgne ve coraspın kullanıyorum
Gerçekten sizin cocuklar mucize olmuş😂hep derlerdi tam tüp bebek için gidicektim hamile olduğumu öğrendim diye yakinen şahit olmak çok güzel💞hayırlı gelsin kuzucuklar

adetime göre 4+6 da gördüm yani ayın 5 inde doktorda 5 haftayla uyumlu dedi sonra ben belirtileri hisstmeyinCe dün başka bi doktora gittim aynı şekildeydi dünde 5+3 teydim.
Anladım cnm bnde haftaya ozt gidicem de o zaman 5+2 olcak görürüm ins üstten baktı dimi

Progestan kullanan arkadaşlar progestani ağızdan mi aliyirsunuz vajinal mi vajinal aldığınızda leke falan geliyor mu

Canım öyle deme. Rabbim sana inanıyorum güveniyorum beni sağlıkla bebeğime kavuştur de. Bebeğine de enerjini gönder biliyorum benimlesin, sen çok güçlüsün de. Hiç umutsuz olma. Bak olmazı oldurur Rabbim.💜
dune kadr oyle diyodum karnimi seviyidum falan bugun kan faln yoksadece yatoyrum bakalimbi taraftan。icimden beni zorlayacak
ama
benimle
. kalacak hissi var 🤲 heralde burda
yazilanlar rahatlatti

Back
X