2021 Şubat Anneleri

Tamamen koyulamayacak bir isim olduğu için... İsmi Duran :)
Esimde annemin adi olsun 2.de senin istedigin olsun diyor, o fikri unut dedim 🤭ve bir daha isim konusu acilmadi evde🤫, ben karar verip ismi bu olcak diycem soranlara, ece, inci, beril dusundugum isimler arasinda🤔
O kadar eziyeti anne cekiyo isim hakki annede olmali, yada ortak karar verilebilmeli biz malesef anlasamiyoruz bu konuda,

Beni de virüs çok yıprattı şu idari izne bi çıksam rahatlıcam da hep bi tedirginlik var bunaldım artık :/ Amin inşallah çoğu gitti azı kaldı sabredelim biraz daha
İnşallah canım su gibi geçsin şu Bir ay🙏
Benim 11.haftada erkege benziyo dedi kesin konusmadi ama cikintiyi bende gormustum. Ama sonradan ogrendim ki kizlarda da 12.hafta civari cikinti oluyormus. 17.haftada gidince kiz dedi doktor.
Ama sizinki cok kesin konusmus :)
Yüzde biri kordona bıraktı😂 I insaatci 'yada yüzde seksenlerde kız demişti sonra oğlan dedi🙈 ben de 13. Hafta erken olduğundan hep bi acaba diyorum...

İnşallah canım su gibi geçsin şu Bir ay🙏

Yüzde biri kordona bıraktı😂 I insaatci 'yada yüzde seksenlerde kız demişti sonra oğlan dedi🙈 ben de 13. Hafta erken olduğundan hep bi acaba diyorum...
Çatı ağrısınıda bildiğim kadarıyla Magnezyum eksikliği yapıyor ağrı kızımda çok oluyordu bunda da ara da oluyor ilaç kullanıyorum

2 ilaç için hamilelikte kullanılabilir dedi 1 tane ilaç da c grubuymuş kâr zarar oranına bakılıp anne de kullanilabiliyo demişti çok olumsuz konuşmadı bende diyorum inşallah ameliyat oluyo hamileyken rabbim korumuştur inşallah

Bugün cumhurbaşkanı açıklama yapicakmis bakalım belki bize de bişey çıkar bende merakla onu bekliyorum 😐
Hiç umudum yok ama inşallah 😭🤲

Ben bebeğimin hareketlerini çok net hissediyorum. Başlarda pıt pıt diye atarken sadece bugünlerde döndüğünü gerindiğini bile hissediyorum. Acaba dışardan elimizi dokunduğumuzda tekmesini ne zaman hissedeceğiz? Babası daha hissedemedi.
6. Ayda sonra net dışardan gözükür cnm

Back
X