Yahu ne kadar sorun ettiniz keşke de sormayaydım zaten ilk sorum da "aranızda detaylı yaptırmayacak olan var mı" diye sordum siz yine uzun uzadıya yazdınız, burası tecrübe paylaşma fikir alma yeri, bende tecrübe paylaştım çevremdeki şeyelri anlatırken, kimseye de kutuplaşma yapmadım elimden geldiğince hepinize düzgün cevap vermeye çalıştım, başkasına teşekkür etmem de benimle aynı pencereden baktığı için "yahu takma kafana" demesi beni rahatlattı. Herkes o kadar bilgili ki up uzun makaaleler yazıyor soru sorulduğunda, zaten internetten hepsini okuyorum, araştırıyorum, dinliyorum, ben konuyu kapatıyorum siz bütün mesajları mı ezberlemişsiniz başka konudan yine benim konumla alakalı şeyler ve cümleler yazıyorsunuz. Ve evet Allaha TEVEKKÜL ediyorum tedbirimi de alıyorum.
Bence bu konuyu kapatalım artık nasıl bu kadar gerildik anlamıyorum ki sizede teşekkür ederim mesajlara ve herkese karşı duyarlı davranıyosunuz. Biz o gün konuşırken de gayet normal konuştuk sizinle, araya başkaları girince ay evet bende pişman oldum gibi şeyler yazmışsınız bunun yerine bana "yahu sen karar vermişsin bende o kadar konuştum :)" deseniz gülüp geçicez
Her neyse bu topiğin asıl amacını bozmayalım ben gülümsemeyi çok önemli buluyırum, o yüzden sizi uğraştıedıysam yanlış bi cümle kurduysam kusuruma bakamyın eski tatlı soru cevaplarımız yada hasbihalimizi yapmaya devam edelim :)