Çok geçmiş olsun. İnşallah sonucunu negatif çıkarKızlar koronayla burun buruna geldik gene, kayınpederim kayınvalidem pozitif, benimde boğazım şişti öksürük başladı test vereceğim, virüs sizlerden uzak olsun inşallah

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok geçmiş olsun. İnşallah sonucunu negatif çıkarKızlar koronayla burun buruna geldik gene, kayınpederim kayınvalidem pozitif, benimde boğazım şişti öksürük başladı test vereceğim, virüs sizlerden uzak olsun inşallah
7 aylık canim 26-30 . Haftalar 729 ,haftalik gebe kac aylik hamiledir.
Internette gebelik ayina bakinca sanki gebelik 10 aymis gbi yazmislar her yere
Msj tekrarı7 aylık canim 26-30 . Haftalar 7
30-34 8 aylık
34-38 9 aylık
7 aylık canim 26-30 . Haftalar 7
30-34 8 aylık
34-38 9 aylık
Ben buna göre takip ediyorum. 7. Ay ve 3. Trimestera girdimEki Görüntüle 2722164 Eki Görüntüle 2722165
Canım baksana iki yerde bile farkli soylemis sende farkli soyledin ben anlamiyorum nasil bu kadar farkli yazabiliyorlar . Yoksa dedigin mantikli
Rabbim acil şifalar versin, umarım negatif sonuç alırsın canım.
Sağolun kızlar takviyeye direk başladım, doktorum zencefil suyu önerdi birde kekik suyu ile gargara yapmamı, varsada hafif atlatırız inşallahÇok geçmiş olsun canım inşallah negatif çıkar, bol bol su içip vitamin almaya bak bizleri de haberdar et .
Sağolun yaptırdık test yarın gece anca çıkarYaptırabildiniz mi test. Gecmis olsun
Geçmiş olsun canım, kayınpederim çok terledim soğuğa çıktım ondan oldu dedi ateşlendi halsizlik vardı pozitif çıktı üsttne kayınvalidem aynı hastalandı eklem ağrısı oldu ateşi bi saat önce 39.2 idi, baktığın zaman grip semptomları, doktor bana sambcol efervesan ve redexon önerdi öyle takviye al istersinizYa belirti ne yaşadı kayınvalidenler annem bizde griptim bende değişik yaşamadığım semptomlar yaşıyorum 10 gündür korona mıyım diyorum değilsem de hastaneye gider kaparsam diye gidesim yok ağır değilim çünkü hamd olsun
SAğolun inşallahÇok geçmiş olsun. İnşallah sonucunu negatif çıkar![]()
Hamilelikte mi kullandin cnm faydasını gördüm muBen 1 kez kullandim.
Çok geçmiş olsun arkadaşım... Bizde geçen 21 de suruntu verdik eşimle... öğlen 12 buçuk ta çıktı sonuç.. elhamdülillah negatifti... testi yaptırma sebebimiz de eşim bi arkadaşına gitmişti gripmis o.. Ertesi günü pozitif çıkıştı testi.. Bizde ihtiyaten yaptıralım dedik... cok şükür negatif çıktı ama o kadar çok ki etrafta konu komşu akraba hep korona yaa.. kapmadan doğursaydık sağlıkla...Sağolun yaptırdık test yarın gece anca çıkar![]()
Evet ama 1-2kez kullandim kabizlik icin dmi. Kan ilaci yuzunden kabizlik olmustuHamilelikte mi kullandin cnm faydasını gördüm mu
Tesekkurler hangi uygulamalari kullaniyorsunBen buna göre takip ediyorum. 7. Ay ve 3. Trimestera girdimkullandığım uygulamalar da 7. Ay diyor
Hafta hafta gebelik takibi , hamilelik+Tesekkurler hangi uygulamalari kullaniyorsun
29 ,haftalik gebe kac aylik hamiledir.
Internette gebelik ayina bakinca sanki gebelik 10 aymis gbi yazmislar her yere
Aynen ya bnde öyle kan ilacı yaptı bnde çok kullanmak istemiyorum 2 kere içiyordum kan ilacını bire düşürdüm faydası oldu mu pekiEvet ama 1-2kez kullandim kabizlik icin dmi. Kan ilaci yuzunden kabizlik olmustu
Ben bir aliyorum yine kabizim iki alanları bilemiyorum. Ben bu hafta gidicem kanıma bakacak doktor ona göre ayarliycak ilacı şimdilik bir al demiştiAynen ya bnde öyle kan ilacı yaptı bnde çok kullanmak istemiyorum 2 kere içiyordum kan ilacını bire düşürdüm faydası oldu mu peki