2021 Şubat Anneleri

7 aylık canim 26-30 . Haftalar 7
30-34 8 aylık
34-38 9 aylık
Screenshot_20201116-230800_Chrome.webp
Screenshot_20201116-230723_Hamilelik Akd.webp

Canım baksana iki yerde bile farkli soylemis sende farkli soyledin ben anlamiyorum nasil bu kadar farkli yazabiliyorlar . Yoksa dedigin mantikli

Eklentiler

• Screenshot_20201009-221108_Instagram.webp
    Screenshot_20201009-221108_Instagram.webp
    26,1 KB · Görüntüleme: 86
Ya belirti ne yaşadı kayınvalidenler annem bizde griptim bende değişik yaşamadığım semptomlar yaşıyorum 10 gündür korona mıyım diyorum değilsem de hastaneye gider kaparsam diye gidesim yok ağır değilim çünkü hamd olsun
Geçmiş olsun canım, kayınpederim çok terledim soğuğa çıktım ondan oldu dedi ateşlendi halsizlik vardı pozitif çıktı üsttne kayınvalidem aynı hastalandı eklem ağrısı oldu ateşi bi saat önce 39.2 idi, baktığın zaman grip semptomları, doktor bana sambcol efervesan ve redexon önerdi öyle takviye al istersiniz

Sağolun yaptırdık test yarın gece anca çıkar😞
Çok geçmiş olsun arkadaşım... Bizde geçen 21 de suruntu verdik eşimle... öğlen 12 buçuk ta çıktı sonuç.. elhamdülillah negatifti... testi yaptırma sebebimiz de eşim bi arkadaşına gitmişti gripmis o.. Ertesi günü pozitif çıkıştı testi.. Bizde ihtiyaten yaptıralım dedik... cok şükür negatif çıktı ama o kadar çok ki etrafta konu komşu akraba hep korona yaa.. kapmadan doğursaydık sağlıkla...

Şeker yüklemesini cuma günü yaptırdim 25+5 günde, 75 gram ile yaptı dr, 1. Saat 140, 2. Saat 89, açlık ise 62 çıktı, bu arada ferritin 10.6 çıktı bu değer nasıl sizce dra 2 hafta sonra gideceğim normalde

Aynen ya bnde öyle kan ilacı yaptı bnde çok kullanmak istemiyorum 2 kere içiyordum kan ilacını bire düşürdüm faydası oldu mu peki
Ben bir aliyorum yine kabizim iki alanları bilemiyorum. Ben bu hafta gidicem kanıma bakacak doktor ona göre ayarliycak ilacı şimdilik bir al demişti 🤗

Kizlar bu iki gündür bebeğin hareketlerini çok aşağıda hissediyorum ☹️ kötü bir şey yoktur inşallah ...

Back
X