2021 Şubat Anneleri

Sabah uykumu alarak uyanmıştım ama kahvaltıdan sonra benim de mide bulantım başladı, nefes alamıyorum, karnımda baskı var sanki daralıyorum. Yatsam belim ağrıyor kalksam bana da bu hafta yürüme dedi doktor. Dün de göbek deliğim çok sızlıyordu. Ocak annelerine bakıyorum şimdi 42. haftasında olanlar var biz daha çok gerideyiz ve bu haldeyiz 🤦🏻‍♀️

Bebişlerimiz inşallah 37. haftadan sonra 40 haftayı da bulmadan gelirler kucaklarımıza 🤲🏻
Arkadaşlar hamileliğin son ayı öyle bir şey ki, birkaç saat içinde doğum olacakmış gibi hissedip son güne kadar bekleyen çok var. Ben de çok gittim hastahaneye, gel doğurtalım diyecekler derken açıklık yok eve dediler 😅 sabırla, suhuletle vaktini bekleyeceğiz🌸
Doğum olmadan önce bazen bir sakinlik gelir; derin uyuma halleri. Sanki beden yaklaşan hareketli döneme hazırlık için anneyi dinlendirir. Çok uzun olmasa da, kısa dinlenmeler çok iyi gelir. Kendimden örnek vermek gerekirse ikisinde de bir iki saatlik kaliteli uykudan sonra uyutmayan sancılar başlamıştı.
Hepimizin daha zamanı var, inşallah sağlıkla gelsinler 🤲🏻

Oyle sivri bir gobek olduki gobek sonuna kadar acildi 🤭 bir yere degerse agri oluyor. Gunluk banyo yapiyorum ve ebebekden aldgim babyme losyonu suruyorum gunlk o yuzden yumusak nemli kaliyor sende nemlendr surekli
Bende sürüyorum ama içten açıyor😢

Kızlar magnet kızıma da yaptırmıştım , oyuzden oğluma yaptıracagım. Ama çikolata falanda yaptırsammı? Eşim bugün kim yiyecekki dedi pandemide kmse gelmez dedi, kalıncada bayatlayacak dedi. Magnetide verecek kişiyi zor bulursun, yaza sünnet yaptığımız da yaptırırsın dedi. Bende fotograf cektireyim böyle anı olarak kalsın istiyorum aslında . Bilemedim ki.. sizler neyapacaksınız ? İsimlere bakıyorumda tek isim koyan kalmamış nerdeyse :))) bende öğretmen olarak velilere sölenirdim niye çift isim diye :) kızımın adı Zeynep Masal koyduk...Oğluma da Ali Buğra düşünüyoruz Yani kızım buldu ismi bizde kabul ettik. . Büyük konuşmuşum:)

Öğretmen olanlar vardı aramızda 37. Hafta raporu subat tatiline denk gelirse yine de almak zorunda mıyız acaba zaten tatil calısmayacagız

Kızlar magnet kızıma da yaptırmıştım , oyuzden oğluma yaptıracagım. Ama çikolata falanda yaptırsammı? Eşim bugün kim yiyecekki dedi pandemide kmse gelmez dedi, kalıncada bayatlayacak dedi. Magnetide verecek kişiyi zor bulursun, yaza sünnet yaptığımız da yaptırırsın dedi. Bende fotograf cektireyim böyle anı olarak kalsın istiyorum aslında . Bilemedim ki.. sizler neyapacaksınız ? İsimlere bakıyorumda tek isim koyan kalmamış nerdeyse :))) bende öğretmen olarak velilere sölenirdim niye çift isim diye :) kızımın adı Zeynep Masal koyduk...Oğluma da Ali Buğra düşünüyoruz Yani kızım buldu ismi bizde kabul ettik. . Büyük konuşmuşum:)
Magnet ben de Kızda yaptırdım onlar bile dağıt dağıt yine de elimde kalmıştı... Şimdi sadece kutu içinde kesme lokum yaptırdım hacı şeriften. Kimseye yediremesem de bana süt olur ben yerim dedim, 30 tanecik zaten... 🤣

Magnet ben de Kızda yaptırdım onlar bile dağıt dağıt yine de elimde kalmıştı... Şimdi sadece kutu içinde kesme lokum yaptırdım hacı şeriften. Kimseye yediremesem de bana süt olur ben yerim dedim, 30 tanecik zaten... 🤣
Afiyet bal şeker olsun şimdiden 😍 Ben de çikolataya niyetlendim kimse yemese ben yerim diye 😂 Görümcem yaptırıyormuş öğrenince vazgeçtim. Ama magnet düşünmüyorum şu pandemiyi atlatırsak mevlüt yaparız orada dağıtırız hediyelik.

Benim bebişimin hareketleri çok yavaşladı. Doktora gittiğimiz gün de uyudu bütün gün, usg de bile sakindi ama doktor bir terslik görmemişti. Bu kadar az hareket etmesi normal mi bu haftalarda? istemsiz kafamı takıyorum korkuyorum 😳

Hayırlı sabahlar olsun. Ankara’daki ufak ölçekli depremden dolayı sabahı zor ettim. Gece boyu çocukları yaşam üçgenine bu göbekle nasıl alıcam korkusuyla anksiyete yaşadım. Bebeğim de hissetti kuzum çıldırdı içimde. Öyle itekledi ki karnımın her yanından çıkmak istiyor gibiydi. Rabbim kimseye yaşatmasın.

Geçmiş olsun cnm kontrolün ne zaman? Ben de bugün nefes darlığı ve mide yanması çekiyorum. Fenalık basıyor gibi sıcak geldi bir ara. Kalp atışlarım hızlandı. Ayagimi uzatmak veya uzanıp yatmak istiyorum. Öyle sandalyede koltukta fln oturamıyorum. Ayakta gezmemi de dr yasakladı. Valla 2 haftam kaldi yaklaşık olarak gün sayıyorum
Aman dikkat et canım. Artık en ufak farklılıkta korkuyoruz inan ki. Belli olmuyor bu işler bir de herkeste farklılık gösterince yazılı kuralı da yok bu doğum işinin.ben bile oturdum internetten baktım doğum belirtileri diye. 3.gebeliğim bile diğerlerinden farklı.
Kontrolüm bu hafta cuma günü. Çok çok heyecanlıyım artık. Bana her gün bebek mi geldi yoksa nasılsın diyen yakınlarımı da azarlıyorum. Strese sokmayın beni sormayın diye 😬

Hayırlı sabahlar olsun. Ankara’daki ufak ölçekli depremden dolayı sabahı zor ettim. Gece boyu çocukları yaşam üçgenine bu göbekle nasıl alıcam korkusuyla anksiyete yaşadım. Bebeğim de hissetti kuzum çıldırdı içimde. Öyle itekledi ki karnımın her yanından çıkmak istiyor gibiydi. Rabbim kimseye yaşatmasın.
Allah ım birdaha yaşatmasın.benim en büyük korkum deprem.dün arkadaşımda mesaj attı hissettin mi diye ama hissetmedik biz.evimizin arası 100 metre var yok 🙄

Allah ım birdaha yaşatmasın.benim en büyük korkum deprem.dün arkadaşımda mesaj attı hissettin mi diye ama hissetmedik biz.evimizin arası 100 metre var yok 🙄
Amin canım.Ben de hissetmedim ayaktaydım çocukları yatmaya hazırlıyordum. Eşim gelip söyledi. Ona da kızdım benim gibi hem panik hem hamile birine neden söylüyorsun diye. Herkesi aynı yatakta yatırdım valla.

Çok geçmiş olsun canım. Öyle stresli bir dönemde yaşıyoruz ki hamileliğimizi sağımıza dönsek korku solumuza dönsek korku 😣 Rabbim bir daha yaşatmasın 🤲🏻

Kizlar ankarada deprem yasayanlara gecmis olsun Allah tekrarını yasatmasin en çok korktugum sey deprem.

Dun oglum sadece kan olarak dışkı yapinca hastahaneye geldik müşahedeye aldılar serum vs ultrason bekliyoruz simdi onun sonucuna gore hareket edecekler tek tek mesajlari okumaya çalıştım soyle karisikca bi cevap vereyim ☺️

Bu arada bizim ismimiz de Ravza olucak Allah nasip ederse.

Ayriyeten magnet bende yaptırmayı düşünmüyorum mevlüt vs yaptigimda acısını çıkarırım diye. Ama 50 li metal kutuda çikolata yaptırmıştım kimse yemezse ben yerim 😅.

kedilianne84 kedilianne84 cnm yeri daraldığı icin olabilir eger cok kafana takiyosan bir portakal suyu ic takip et bakalim hareketlerini ona göre yazarsın doktora da ☺️ cok ayakta felan kaldiysan belki o yüzden belirgin hissedeememiste olabilirsin

Back
X