2021 Şubat Anneleri

Canım burdaki Dr Ankara ya sevk etti ama orda kalacak yer sıkıntı git gel 3 saatten fazla sürüyor o yüzden ozeldeki Dr yapacak Medical le anlaşmalı ayarladık herşeyi salı günü tarihi kararlastrcaz ins..PLT değerim düşük kan bankası olan yerde olman lazım dedi son bı hafta kalmış doğuma dediği lafa bak🤬ona göre ayarlardim bnde işimi gücümü 3 valiz yaptım şimdi hem çocuklara hem bize hem de hastaneye 😑 hakkımızda hayırlısı olsun bu Dr um çok tecrübeli biraz tuzlu ama napim çok zorladım devlette olsun diye ama bazı şeyler nasip
Şu belirisizlikler bitip sağlıkla kucağımıza alsaydık... en çok bu detaylar yıpratıyor insanı. En doğru kararı vermişsinizdir canım. Umarım hiç aksi bir durum yaşanmadan doğumun gerçekleşir sağlıkla dönersiniz evinize.

Canım burdaki Dr Ankara ya sevk etti ama orda kalacak yer sıkıntı git gel 3 saatten fazla sürüyor o yüzden ozeldeki Dr yapacak Medical le anlaşmalı ayarladık herşeyi salı günü tarihi kararlastrcaz ins..PLT değerim düşük kan bankası olan yerde olman lazım dedi son bı hafta kalmış doğuma dediği lafa bak🤬ona göre ayarlardim bnde işimi gücümü 3 valiz yaptım şimdi hem çocuklara hem bize hem de hastaneye 😑 hakkımızda hayırlısı olsun bu Dr um çok tecrübeli biraz tuzlu ama napim çok zorladım devlette olsun diye ama bazı şeyler nasip
İnşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini.Rabbimin izniyle sıkıntısız güzel bir doğum olur senin için. 🙏🙏🙏

Kızlar karnımda birkaç gündür geçmeyen bir sertlik bir karın ağrısı var. Kasıklarımda da ağrı var. Belim de birkaç gündür ağrıyor. Kabızlık sorunum devam ediyor maalesef. Acaba bu sebeple mi yoksa sancı mı bu? Anlayamıyorum sancı mı değil mi 🤦🏻‍♀️

Ben sanırım sezeryana karar verdim, bugün bi rüptür durumu çok etkiledi beni riske atmak istemedim, doktorda 36+0 olması gerekirken ölçümü 37+5 ölçtü kafa büyük dikkat et beslenmene dedi, benim haftalarımda olup gün alan var mı
Evet benim 2 subatta olacak kismetse😀

Benim nişanım gelmişti sonra kanamaya döndü. Sancımda adet sancısı gibiydi ama gelip giden türden değil hep vardı. Sonra rahatsız edici bir şekilde sancı vurmaya başlamıştı. Gitgide zaman aralığı azaldı. İlk nişanla birlikte 30 saatte sonra doğum gerçekleşti. Ama ciddi sancılar 18 saat sürmüştü. Duşa bir girin. Bir yerde okumuştum duştan sonra sancı geçiyorsa yalancı sancıymış. Geçmeyip devam ederse Doğum sancısıymış. Sağlıkla kucağınıza alın inş. Bir de Doğum sakinliği sever sakin olun. Doğumun erbabı ebelerdir zaten. Doktorunuz olmasa bişe ebeler olur nöbetçi doktor olur korkmayın yani
Nişan gelmedi benim sadece ağrı girip çıkıyor şimdilik ama devamlı bişey gibi de deil bazen bi saat sonra bazen iki saat sonra, bi duş alıp dinlenmek en iyisi evet 😇😇 pazartesi kontrol var bakalım ,bunlar yalancı sancı dediği şeyler heralde 🙂

Sen beni 10a kadar biter dusun Allah nasipnederse
Beni 9.30 da ameliyathaneye almışlardı 9.57 de kızım doğmuştu. Bize de sabah 8 de gelin demişlerdi. Orada ameliyathaneyi ayarlıyorlar cnm. Ben normalde 9 da girecektim ama benden önce acil sezaryen gelmişti benimki yarim saat sarkmıştı. Benimki bu sefer 11.00 da olacak. Sabah erkenden gitmek istemedim evde de çocuk olunca o uyansın bir görelim öyle gidelim diye düşündük.

Beni 9.30 da ameliyathaneye almışlardı 9.57 de kızım doğmuştu. Bize de sabah 8 de gelin demişlerdi. Orada ameliyathaneyi ayarlıyorlar cnm. Ben normalde 9 da girecektim ama benden önce acil sezaryen gelmişti benimki yarim saat sarkmıştı. Benimki bu sefer 11.00 da olacak. Sabah erkenden gitmek istemedim evde de çocuk olunca o uyansın bir görelim öyle gidelim diye düşündük.

He oyle mi
Ben 7de gidecegim iste
Bi de doktor cok gec vakte kalma.cok ac.kalmams olursun demsti

Sen beni 10a kadar biter dusun Allah nasipnederse
İnşallah cnm Allahin izniyle ❤️
Doktora yazdim gel duruma gore randevulasalim dedi kontrol.muaynesi olarak gireriz muayne süren bittiyse dedi valla bosuna parada vermek istemiyodum 2 gun sonra dogum.olcak zaten diye ama sanki carsamba dogum olcak gibi geliyor bana ptesi ne hazır degilim 😊

Merhaba , tecrübeli arkadaşlara bi sorum olucak 🙂,

2 ,3 saatte bir şöyle 10 saniye 20 saniye sancı gelip gidiyor ,yani sıklaşacak devam eder mi acaba ?

Haftasonu doktorum ,hastanede olmayacağım demişti ,tedirgin oldum bebek gelirse diye
nasil bir sanci ki adet sancisi gibi mi yalanci da olabilir canim bekle 10 dk da bire inerse arasin dr unu

Gelmez inşallah canım zaten en kötü çarşamba alıcak diyosun dayanır o zamana kadar benimki de 1 hafta dursa kafi artik stres oldum doğdu dogucak diye 😂 bende ümraniye devlet hastanesinde yaptırmayı düşünüyorum

1 cm acikliktan korkuyom cok kasigimda baskı var insallah ya 😅 dayanir inşallah bunlar surpriz yapmayida seviyo valal 😂 ya ne bilim.yengem amcamlar vs yaptılar kan revan geldi burunlari yapan insanla alakali esimin kuzenleri yaptirdi sorunsuz geldiler korkuyom esime yaptirmicam ablam durcak.diye o arada gelir sadece 360₺ daha bayilcam.hastahaneye 🙈 yalniz kanatirlarsa burnumu sorarım o zaman 😂

1 cm acikliktan korkuyom cok kasigimda baskı var insallah ya 😅 dayanir inşallah bunlar surpriz yapmayida seviyo valal 😂 ya ne bilim.yengem amcamlar vs yaptılar kan revan geldi burunlari yapan insanla alakali esimin kuzenleri yaptirdi sorunsuz geldiler korkuyom esime yaptirmicam ablam durcak.diye o arada gelir sadece 360₺ daha bayilcam.hastahaneye 🙈 yalniz kanatirlarsa burnumu sorarım o zaman 😂
Hadi bakalım hayırlısı olsun yalnız hepimiz aynı doktora gidip hiç denk gelemedi doğumlarımız sırayla yapip çıkıyoruz 😂😂bizede iş yeri yaptırmıştı biraz huylandiriyor onun dışında kan falan olmadı dediğin gibi alan kişiyle de alakalı olabilir. Avicennanin covid testi doğum binasında yapılıyor bugün eşim nst nin önündeyken test yaptırmaya gelmişler

Simdi bizim bebisler ayni donemin bebisleri olacakya yasak mi sitede bilmiyorum ama inst.agramda takip etsek birbirimizi bebisleri falan guzel olur bence😁

Kızlar çarpıntınız varmı ya ? Benim bugun akşam yemeğinden sonra ara ara yoklayan bir çarpıntım var. Gebelikten önce panik atak tedavisi görüyordum bu arada . Ama bu paniklikle alakalı değil gibi . Bebek mi sıkıştırıyor acaba ?
Bir de sezeryan olacak normalde bebek başı ağaşıda duruyor iki dk ayakta dursam bir yemek bir iş, pat pat diye aşagıda baskı hissediyorum . Önceden dr ayaklarıyla vajina ağzına vuruyor demişti. E şimdi baş aşagı duruyor yine vajinaya bişey vuruyor bu da elleri olanilirmi acaba :) gece nefes alamamalar burnum kupkuru içi silsem hemen kan farkediyorm . Şikayetler artıyor. Allah kolaylık versin hepimize sag salim doguralım benim de 12 şubatta doğum inşşalah :))
Çarpıntılarim nefes darliklarim hiç geçmedi anı terlemeler kara kista bile terliyorum

Back
X