Ya diyet yap bence. Ben 3 gündür diyet yapıyorum kızımın yüzü baya iyileşti. Hala var kırmızılık ama kanlı görüntü gitti.
Kahvaltıda zeytin ekmek salatalık kavun yiyorum
Öğünlerde kuzu eti sebze bulgur pirinç zeytinyağı türü yiyorum.
Domates, salça, süt ve süt ürünleri, dana eti, yumurta, tavuk eti, kuruyemiş, bal, reçel, tahin pekmez, makarna tüketmiyorum.
Tamamen geçince açmaya başlayacağım. Ama inek sütlü mama yiyor hala. Mama değişikliği yaptık belki mama yapıyordur diye. Tahminimce kuruyemiş, tahin alerjisi var. Ama emin olmak için herşeyi kestim. Çok zorlanıyorum ama yapacak birşey yok. Yoksa bu alerjeni bulamayacağım. Alerji sayfasına katıldım Facebook’ta. Bulunduğum memelekette doktor sordum. Bir tanesine doktor rezene gibi bitki çayları alerjiktir demiş. Ben de rezeneyi zararlı siye duymuştum ama son çare sütüm olsun diye bir bardak içtim ve coştu kızarıklık aklınızda olsun. Ve test yapmış doktor fıstık alerjisi bulmuş. Süt olsun diye un helvası yaparlar bizim burda bol bol yapıp yedirmiş kadına annesi falan üstüne de fıstığı boca ediyormuş meğer. Bunları bırakınca düzelmiş bebek
Ha bir de senin bebeğin 600 gram almıştı sanırım. Daha ne olsun maşAllah. Kilo almama gibi bir durumu yok ki. Benim kızım hem emiyor hem mama yiyor ancak aldı o kiloyu. Doğum kilosu da fazlaydı üstelik. Kendini boşuna strese sokma