2021 Şubat ayı burç yorumları

tumblr_6bb5c303c9e76417234cb3202598f167_ca1581d7_1280.jpg

⭐️Her ne kadar şubat ayı zorlu geçecek desekte, güzel oluşumlarıda içinde barındıran bir ay olacak. Aşk dolu, kutsal birleşmelerin oluşu, eskiden kavuşamayanların kavuştuğu bir etkiyle damgasını vuracak.

🌙Astrolojide şubat ayındaki tanışmalar her zaman çok önemli olmuştur. Çünkü Juno etkisi vardır.

💫Nedir bu şubat ayının özelliği? Eski Roma da yeni yıl 1 mart kabul edildiği için her yıl şubat ayında Lupercalia bayramı kutlanırdı.
Bunun amacı, kötü ruhları kovarak, şehri temizlemeyi böylece, sağlık ve bereketi serbest bırakmaktı. 13 Şubat -15 şubat arası kutlanan bu bayram şimdiki sevgililer gününün kaynağıdır.

🌞Yine bu nedenledir ki şubat ayında doğan insanlarında junoları (hangi burçta olursa olsun) retro ya da s pozisyonda değillerse özel bir konuma sahiptir. Kutsal birleşme yaşayacak, seçilmiş kişi olduklarına inanılırdı.
1-5 şubat arası doğumlu kişilerin junoları da, ilişkilerde çok kötü olaylar yaşasalar bile, onları gizli bir el koruyor gibi korur ve çevresindeki insanların ilişkileri konusunda da oldukça arabulucu ve koruyucu junolardır.

⭐️Mitolojide Juno, Jüpiter ile resmi nikahlı eş olmayı başarabilen tanrıçadır. Juno haritalarda ruh eşiyle ilgili ipuçları verir, evlilikten beklentilerinizi gösterir. Juno uyumluluk, ilişkiler ve evlilikle ilgilidir ve doğum haritanızda ki konumu nasıl bir partnere ihtiyacınız olduğunu ve nasıl bir eşe çekileceğinizi gösterebilir. .Kadersel eşinizle tanışacağınız zamanları bize gösterir. .İlişkilerde bağlılığı sembolize eder. .

🌚Karanlık tarafı da çatışma, kıskançlık, aldatma, ayrılık ve boşanmayı verebilir. .
Venüsünüzle seversiniz, Junonuzla alyans takarsınız. . Juno huzur demektir tutku değildir. Tutku geçicidir anlıktır, huzur çoğunlukla doğru kişiyi bulduğunuzda kalıcıdır.

❤️14 Şubat sevgililer günüde juno asteroidiyle bağdaştırılır.

🌛Bu dönem özellikle 10 şubattan itibaren Aşk gezegeni Venüs ve Şans ve bolluk gezegeni Jupiter’in kavuşumda olması ve Juno’ya olumlu açı yapması, üzerine bu etkilerin Juno zamanı olması kutsal aşkları beraberinde getirecek. Retro durumda olan merkürüde hesaba katarsak eğer bu kez merkür retrosu farklı çalışabilir ve retroda gelen kalıcı olabilir. Kaybedilmiş aşklar yeniden kavuşacak, belki de yeni kutsal bir aşka adım atacaksınız.




AstroYeliz
 
Herkesin yüreği kadar güzel geçsin Şubat ayı ..venüs jüpiter kavuşumu juno sospita dönemi kaybedilmiş aşkların yeniden buluşma zamanı

kendini aşka verip hero (heranın kurbanı )kendini aşka ve aileye feda eden bir kahraman mı olacaksın ...

gökten üç altın elma düşecek

7 11 14 17 21 26 28

görecegiz







astrobuketinbahcesi
 
şbt (3).jpg





☀️Sevgili koçlar Şubat ayına başlarken Merkür retrosunda unutmamak gerekiyor.
☀️Kova burcundaki Merkür retrosu elektrik-elektronik eşyalarımızın arızalanması, sosyal medya ya da internet sorunları yaşatabilir.
☀️ 11 Şubat'ta kova burcunun 23 derecesinden yeni ay olacak . Bu Yeni ay 11 evinizde gerçekleşecek. Geleceğe dair yeni plan program yapılabilir. Sosyal çevrenizden arkadaş çevrenizden yeni teklifler ne fırsatlar getirebilir. Merkür geri hareketi de bu süreçte olduğu için, bu teklifleri dikkatli ele almak gerekiyor. Bu süreçte fırsatları ve teklifleri ele alıp gözden geçirip kararı 20 Şubat sonrasına Merkür geri hareketi bittikten sonra netleştirmeye Özen gösterin.
☀️ 17 Şubat itibariyle Satürn Uranüs karesi gerçekleşiyor. Bireysel olarak bu açı parasal kaynaklar için harekete geçirecek , Uranüs sizi ani beklenmedik stresli olaylara sürükleyebilir.
☀️ Şubat ayının son haftası 27 Şubat'ta başak burcu dolunayı gerçekleşecek .6 eve gerçekleşen bu dolunay Çalışan koçlar için bu dolunaydan iş ve günlük hayatınızda ilgili ay başından beri uğraştınız konuları artık tamamlanma ve sonuç almak dönemine geldiğiniz söyleyebiliriz. bu dolunay aynı zamanda sağlık sorunlarınız ile alakalı bir olayı çözme ulaştırabilir.









☀️ Sevgili boğa burçları 2021 yılı kariyer konusunda sizi çok yükseltecek fırsatlar ile dolu. Şubat ayı da bunların tam görünür olduğu bir ay.
☀️ Şubat ayının ilk dikkat edilmesi gereken gökyüzü olayı Merkür geri hareketi Ocak ayında başladı Şubat 20'ye kadar da devam edecek.
Bu sizin kariyer alanında engel ve sorunlar ile uğraşa bileceğiniz gösteriyor. İşiniz sosyal medyada ise ya da teknoloji alanında ise çok daha dikkatli olmanız gerekiyor.
☀️11 Şubat'ta gerçekleşecek Yeni ay kariyer alanınızda gerçekleşecek ve bu da sizin kariyerinizde yükselme fırsatlarını beraberinde getirecek.
☀️ Şubat ayının en önemli çok güzel olaylarından biri olan Satürn ve Uranüs ün karesi ani beklenmedik olaylara sebebiyet verebilir. Bu olaylar kariyerinizi çok yakından ilgilendiren bilir. Fevri hareket etmemek gereken bir dönemdesiniz. Patron ya da erkek kişiler ile çatışmalar söz konusu olabilir.
☀️ 27 Şubat başak burcunda bir dolunay gerçekleşecek. Bu dolunay sizin için çok olumlu. Aşk hayatınız veya çocuklarınızla ilgili çok güzel olaylar olabilir. Yeni tanışmalar gündemde olabilir.









☀️Sevgili ikizler Şubat ayı Merkür geri hareketi ile başlıyor. Merkür geri hareketi elektronik eşyalarınız ile alakalı sıkıntılar sorunlar yaşatabilir. Sosyal medya veya internet ile alakalı sorunlar yaşanabilir.
☀️11 Şubat ta kova burcunda bir yeniay gerçekleşecek. Bu Yeni ay size seyahat etmek, bir eğitime başlamak, sosyal medya da yeni bir sayfa açmak gibi konularda fırsatlar sunacak. Bu fırsatlardan en iyi şekilde yararlanabilir yeni gelir kapıları açabilirsiniz.
☀️Şubat ayının en önemli gezegen hareketlerinden biri Satürn Uranüs karesidir. Sizler çok büyük etki almamakla beraber, ani ve dürtüsel hareketlerden kaçınmak otorite figürleri ile tartışmalardan kaçınmak iyi olacaktır.
☀️27 Şubat'ta başak burcunda dolunay gerçekleşecek.Bu dolunay yaşadığınız ev ,aile, aile büyükleri ile ilgili konular gündemde olabilir. Ev değiştirme evle ilgili tadilat yapma, ev alma ,ev satma, taşınma konuları bu dolunayın ana temasıdır.








☀️Sevgili yengeç burçları Merkür geri hareketi ile başlayan Şubat, sizin başkalarından gelen para alanınızı etkiliyor ve burada gecikmelere ve engellere sebep oluyor.borc verdiğimiz paraların geldiğini görebiliriz.
☀️11 Şubat'ta kova burcunda Yeni ay sizin başkalarından gelen para alanında gerçekleşiyor. Ve bu Yeni ay size prim, ikramiye, nafaka, miras, eşiniz veya ortağınızın gelirinin artması gibi gelişmeler getirebilir.
☀️Şubat ayının en önemli gezegen hareketlerinden biri Satürn Uranüs karesi para konularında ani beklenmedik olaylar gündeme getirebilir.
☀️27 Şubat'ta başak burcunda dolunay gerçekleşecek.ve sizin yakın akraba ,komşular, akrabalar veya kardeşler ile ilgili önemli gelişmelerin olacağını gösteriyor. Yakın yerlere seyahat, fikir veya düşüncelerinizin gerçeğe dönüştürmek gibi etkiler gerçekleşebilir.







☀️Sevgili aslanlar Şubat ayı Merkür retrosu ile başlıyor. Bu etki bizi ikili ilişkiler konusunda sorun yaşamımıza sebebiyet verebilir. anlaşılmama , anlatamama , yanlış anlama ,yanlış anlaşılma gibi problemlerle uğraşabilir iz.
☀️ 11 Şubat'ta kova burcunda yeni ay gerçekleşecek. Sevgili yengeçler Bu yeni ay size bir evlilik teklifi getirebilir. Ya da bir iş ortaklığı teklifi olabilir. Ya da siz bir evlenme teklifi edebilirsiniz. İlişkilerinizle alakalı yeni gündemler oluşacak.
☀️Şubat ayının en önemli gezegen hareketlerinden biri Satürn Uranüs karesi. Bu gezegen hareketli ilişki konuları ile ilgili size ani beklenmedik olaylar gündeme getirebilir.
☀️27 Şubat'ta başak burcunda bir dolunay gerçekleşecek . Yeniayda başlattığımız girişimlerin sonuçlarına görüyoruz. Evlilik ya da ortaklık kararı aldı isek bunlarla ilgili tamamlanma yaşayacağımız bir dönem.









☀️Sevgili başak burçları Merkür retrosu günlük hayatınızda ve iş hayatınızda sorun ve problemler yaşatabilir.sosyal medya internet elektronik aletlerin bozulması gibi sorunlar yaşayabilir.
☀️11 Şubat'ta kova burcunda yeni ay gerçekleşecek ve buda sağlık ile ilgili erken teşhis tedavi yöntemleri bulunabiliyor. İş hayatınızla ilgili terfi ödül veya yeni iş fırsatları olabilir.
☀️ Şubat ayının en önemli gezegen hareketlerinden biri Satürn Uranüs karesi ani beklenmedik bir sağlık sorunu çıkarabilir veya iş hayatınızda beklenmedik olaylar çıkabilir.
☀️27 Şubat başak burcunda dolunay gerçekleşecek. Kendi burcunuzda gerçekleşecek bu dolunay ,sizi harakete geçirecek fakat fırsatları görmeniz önemli . Hayatınızda değişim dönüşümü tetikleyecek







☀️Sevgili terazi burçları Şubat ayına Merkür geri hareketi ile başlayacak elektrik elektronik aletlerin bozulması sosyal medya hesaplarını çalınması internet kesintisi gibi bazı problemlerle karşılaşabilirsiniz.
☀️ 11 Şubat kova burcu yeni ayı Çocuklarımızla ilgili önemli gelişmeler olabilir. Yeni tanışmalar söz konusu olabilir. Aşk hayatınızla ilgili önemli ve güzel gelişmeler olabilir.Hobilerimizle ilgili yeni fırsatlar yakalayabilirsiniz yeni başlangıçlar yapabilirsiniz.
☀️ Şubat ayının en önemli gezegen hareketlerinden biri Satürn Uranüs karesi . Ani beklenmedik şekilde bir hobinizin işi çevrilmesi gibi gelişmeler söz konusu olabilir.
☀️ 27 Şubat başak burcunda bir dolunay gerçekleşecek. Gizli bir sırrın ortaya çıkması özellikle para konusunda . Aynı zamanda arkanızdan çevrilen bazı oyunları görünür olması mümkün.







☀️ sevgili Akrep burçları Şubat ayına Merkür retrosu ile başlıyoruz. Ev aile onları ile ilgili iletişim sorunları veya evde tadilat gerektiren konular gündemde olabilir.
☀️ 11 şubat'taki kova burcu yeni ayı tek gerçekleşecek. Bu Yeni ay akrep burçlarına ev almak ,ev satmak, tadilat yapmak ,taşınmak gibi konuları gündeme getirebilir. aile büyükleriniz ile alakalı bazı gündemler söz konusu olabilir.
☀️ Şubat ayının en önemli gezegen hareketlerinden biri Satürn Uranüs karesi. Bu gezegen hareketi yeni aydaki konu ve gündemleri ani ve beklenmedik şekilde karşınıza çıkartabilir.
☀️ 27 Şubat ta gerçekleşecek başak burcu dolunayı ise, eş partner veya ortak ile alakalı bazı sorunlar yanlış anlaşılmalar ani beklenmedik olaylar gelişebilir.








☀️ Sevgili yay burçları Şubat ayı Merkür retrosu ile başlıyor.Elektrik elektronik aletler sosyal medya hesapları ya internetle ilgili bazı sorunlar sıkıntılar yaşanabilir.
☀️11 Şubat kova burcunda bir yeniay gerçekleşecek. Bu yeniay yakın akraba çeviri komşular kardeşler ile ilgili yeni gelişen konular gündeme getirebilir. Zihnimiz bu süreçte çok çalışacaktır yeni fikir ve projeler üreteceğiz.
☀️ Şubat ayının en önemli gezegen hareketi Satürn Uranüs karesidir. Bu gezegen hareketigünlük hayatımız ve iş hayatımızda ilgili yeni projeleri gündeme getirebilir ani ve beklenmedik bir şekilde.
☀️27 Şubat'ta başak burcunda bir dolunay gerçekleşecek . Dolunayda kariyer ve meslek konuları ile alakalı yeni gelişmeler söz konusu olabilir. Yeni bir iş fırsatı görev değişikliği gibi birçok farklı olayı gündeme getirebilir.





☀️Sevgili oğlak burçları Şubat ayına Merkür geri hareketi ile başlıyoruz.ilgili bazı sorun ve sıkıntılar yaşatabilir.
☀️ 11 Şubat'ta kova burcuda yeniay gerçekleşiyor.
Bu Yeni ay yeni kazanç kapıları yeni iş fırsatları karşınıza çıkartabilir. Venüs ve Jüpiter bu konuda size büyük bir destek verecek. Çalışıp hak ettiğiniz kazançları ödemelerini alabilirsiniz. Gelirlerinizde artışlar söz konusu olabilir.
☀️ Şubat ayının En önemli gezegen hareketi Satürn Jüpiter karesidir. Bu gezegen hareketi yeni aydaki konu ve gündemleri ani ve beklenmedik bir şekilde gündemimize getirebilir.
☀️ 27 Şubat'ta başak burcunda bir dolunay gerçekleşecek. Yurtdışı ve eğitimle alakalı konular gündeminizde olabilir. Seyahatler gündemde olabilir.sosyal medya veya internet üzerinden yapacağınız her türlü girişimde başarılı sonuçlar elde edilebilir.







☀️Sevgili kova burçları Şubat ayı Merkür geri hareketi ile başlıyor. günlük hayatınız içinde bazı sorunlar yaşatabilir.ile alakalı bazı sorunlar da yaşanabilir.
☀️ 11 Şubat'ta kova burcunda gerçekleşecek olan bir yeni ay var. Bu yeni ay sizin burcunuzda olduğu için hayatınızda güçlü bir değişim dönüşüm etkisi yaratabilir. İş kariyer ilişki sağlık yani sizi ilgilendiren her türlü konu üzerinden bir değişim dönüşüm yaşanabilir.
☀️Satürn Uranüs ile karesi'de size ani ve beklenmedik bir şekilde değişme dönüşüme zorlayabilir. Bu değişim sizin hayrınıza olacağından akışa ayak uydurmak sizin için olumlu ne olacaktır.
☀️27 Şubat'ta başak burcunda dolunay gerçekleşecek. Para konularında sizi etkileyecek bu dolunay yeni bir iş fırsatı , gelirleriniz de artışlar söz konusu olabilir.












☀️Sevgili balık burçları Şubat ayı Merkür geri hareketi ile başlıyor. günlük hayatınız içinde bazı sorunlar yaşatabilir.ile alakalı bazı sorunlar da yaşanabilir.
☀️ 11 Şubat'ta kova burcunda gerçekleşecek olan bir yeni ay var. Bu yeni ay sizin burcunuzda olduğu için hayatınızda güçlü bir değişim dönüşüm etkisi yaratabilir. İş kariyer ilişki sağlık yani sizi ilgilendiren her türlü konu üzerinden bir değişim dönüşüm yaşanabilir.
☀️Satürn Uranüs ile karesi'de size ani ve beklenmedik bir şekilde değişme dönüşüme zorlayabilir. Bu değişim sizin hayrınıza olacağından akışa ayak uydurmak sizin için olumlu ne olacaktır.
☀️27 Şubat'ta başak burcunda dolunay gerçekleşecek. Para konularında sizi etkileyecek bu dolunay yeni bir iş fırsatı , gelirleriniz de artışlar söz konusu olabilir.





Ayşe aslan
 
🌟Yavaş gitmekten korkma, hareketsiz kalmaktan kork! (Çin Atasözü)
.
📍Şubat ayına hazır mıyız bilinmez ama Şubat bizi değiştirmek için tüm hazırlıklarını yapmış geliyor.
.
📍Kaçınılmaz olana doğru ilerlerken gündem bir anda değişecek.
.
📍Sistemin, düzenin ve kuralların tamamen değiştiği yepyeni bir dönem için ilk hareket başlıyor.
.
📍Artık geri dönüş yok! Tıkanan yolları açmak yerine yıkıp yeniden inşa etmek zamanı. Yepyeni bir başlangıç için evren gerekli zemini hazırlanıyor.
.
📍Normalimizi kaybettiğimizi en çok anladığımız ay Şubat ayı olacak. Eskiye dönmenin mümkün olmadığını ve artık yeni hedeflere yelken açmanın zamanı geldiğini derinden hissedeceğiz.





Hale Şahin
 
📌1 Şubat'ta Venüs, Kova burcuna geçiyor. Aşkta iyi anlaşabilme, akıl gibi rasyonel ve realist tutumlar daha çok ön planda olacak. 25 Şubat'a kadar Venüs, Kova'da kalacak.

📌11 Şubat'ta Kova burcunun 23.derecesinde bir yeniay yaşanacak. Güneş, Ay, Venüs, Satürn, Jüpiter gezegenleri Kova burcunda toplaşacak. Gökyüzünde yoğun bir Kova enerjisine şahit olacağız.

📌Sevgililer Günü de merak edilmekte olsa gerek..😌 11-15 Şubat tarihlerinde kadersel eşi gösteren Juno'nun Jüpiter, Venüs ve Merkür ile kavuşumu olacak. Kadersel eşler getirebilir. 🌞

📌18 Şubat'ta Güneş Kova'dan ayrılıp, Balık burcuna geçiyor. Yaşam kaynağımızda hayal gücümüz, sanat, aşk, duygular merkezimizde olmaya başlayacak.

📌25 Şubat'ta Venüs, Kova'dan çıkıp Balık burcuna geçecek. Şubat'ın son haftasından itibaren özellikle gökyüzünde Balık burcu enerjisi ortaya çıkmaya başlayacak. Venüs Balık konumunda aşka aşık, affedici, sevdiklerini hayallerine koyan aşkın en güzel astrolojik konumundan birini yaşayacağız.

📌27 Şubat'ta Başak burcunun 8.derecesinde bir dolunay meydana gelecek. Şubat'ı bu dolunay enerjisiyle veda edeceğiz.



Lyssa Tarot
 
şbt (2).jpg

1 şubat itibariyle transit Venüs Kova burcuna geçiş yapıyor. Önümüzdeki süreçte ilişkilere yaklaşımımız mantıklı olacaktır. Özgürlüğümüz, bireyselliğimiz bizimle kalırken baskıcı tavırları hayatımızda istemeyeceğiz. Arkadaşlarla bir arada olmak, bir gruba dahil olmak, plan ve projelerde bulunabiliriz. Arkadaşlıktan aşka dönüşen ilişkilere şahitlik edebiliriz.

🌟Bu transitten pozitif etkiyi alanlar: Aslan, Terazi, Kova burçları.

11 Şubat günü Kova burcunda bir yeniay gerçekleşiyor. An haritasına eşlik eden 6 gezegenin Kova burcunda hareket etmesiyle, haritalarımızda Kova burcunun bulunduğu ev konularında yeni başlangıçlar için kollarımızı sıvarken, sıfırdan girişimler için Merkür Retrosunun bitimini beklemekte fayda var. Yeniay zamanını daha detaylı sonraki postlarımda anlatacağım.

17 Şubat -/+5 gün olarak değerlendirirsek, Satürn ile Uranüs arası zorlayıcı açısı dikkat çekiyor. Kova ve Boğa burcunun bulunduğu ev konularında, mevcut sistemimizi korumaya çalışmak bir hayli zor olacaktır. Sıkı sıkıya tutunduğumuz bizi taşıyamayan dalın bir noktada yeşerip, güçlenmesi için belki de bırakılmaya ihtiyacı vardır.🍃

18 Şubat itibariyle Güneş Balık burcuna geçiş yapıyor. Manevi duygulara olan inançlarımız, yardımlaşma, koşulsuz sevgi gibi mantık süzgecinden uzak kalbimizin sesini ve merhametli yanımızı konuşturmak isteyeceğiz. 25 Şubat itibariyle ise Venüs yüceldiği Balık burcuna geçiş yapıyor aşkta romantizm zamanları demek yanlış olmaz.

🌟Bu transitten pozitif etki alanlar: Başak, Akrep ve Balık burçları.

Ay sonunda ise Başak burcundaki dolunayla hizmet etmek, üretmek, zararlı alışkanlıklarımızdan kurtulmak, hayatımızda düzen oturtmak isteyebiliriz.




astromarsiyen​

 
aaaa.jpg



Ay fazlarına göre haberci rüyalar; hepimizin kendimizle ya da çevremizle ilgili uykuda sembollerle mesaj verilmesidir.
Bu tarihlerde görülen rüyaların,sembollerin anlamı büyük. ⭐
Dikkate alın



astrolojiogren
 
2.jpg

🔴Öncelikle hepimiz olmasa da çoğunluk için gerilimli zor günler olacaktır, ama yine de vereceğim tarihler daha çok etkilenecek.

✅Özellikle dikkat etmesi gerekenler:

🔴27 ocak doğumlu kova burçları
🔴27 nisan doğumlu boğa burçları
🔴30 temmuz doğumlu aslan burçları
🔴30 ekim doğumlu akrep burçları

🔴Bu tarihlerin bir iki gün öncesi ve sonrasında doğmuş olanlar...

🔴Ay burcu
Boğa, Aslan, Akrep ve Kova olanların da ayrıca dikkat etmesi gereken bir dönem! (Dereceler yine önemli elbette)



🔴Neye dikkat edelim?

✔️Açıkçası herşeye demek zorundayım, genel sağlık durumunuz, işiniz, kariyeriniz, aileniz...
✔️Devam etmekte olan bir sorun varsa aniden konu patlayabilir.
✔️Çok ani ve sarsıcı sorunlar ya da kayıplarla yüzleşmek durumunda kalabilirsiniz.
✔️Özellikle para kayıpları ve hayatınızı temelinden sarsacak, şok etkisi yaratacak olaylar gündeminize oturacak şubat ortalarında.
✔️Bu dönemde herkes kendi hayatından yola çıkarak devam eden problemlerinde nelerin aksadığını ve patlayabileceğini zaten tahmin edebilir. Çünkü bir süredir Uranüs zaten sizi sallamıştır!
✔️kimselere kefil olmayın, paranıza dikkat edin, riskli işlere girmeyin!



Aslı Atmaca
 
10.jpg


⭐️Her ne kadar şubat ayı zorlu geçecek desekte, güzel oluşumlarıda içinde barındıran bir ay olacak. Aşk dolu, kutsal birleşmelerin oluşu, eskiden kavuşamayanların kavuştuğu bir etkiyle damgasını vuracak.

🌙Astrolojide şubat ayındaki tanışmalar her zaman çok önemli olmuştur. Çünkü Juno etkisi vardır.

💫Nedir bu şubat ayının özelliği? Eski Roma da yeni yıl 1 mart kabul edildiği için her yıl şubat ayında Lupercalia bayramı kutlanırdı.
Bunun amacı, kötü ruhları kovarak, şehri temizlemeyi böylece, sağlık ve bereketi serbest bırakmaktı. 13 Şubat -15 şubat arası kutlanan bu bayram şimdiki sevgililer gününün kaynağıdır.

🌞Yine bu nedenledir ki şubat ayında doğan insanlarında junoları (hangi burçta olursa olsun) retro ya da s pozisyonda değillerse özel bir konuma sahiptir. Kutsal birleşme yaşayacak, seçilmiş kişi olduklarına inanılırdı.

1-5 şubat arası doğumlu kişilerin junoları da, ilişkilerde çok kötü olaylar yaşasalar bile, onları gizli bir el koruyor gibi korur ve çevresindeki insanların ilişkileri konusunda da oldukça arabulucu ve koruyucu junolardır.


⭐️Mitolojide Juno, Jüpiter ile resmi nikahlı eş olmayı başarabilen tanrıçadır. Juno haritalarda ruh eşiyle ilgili ipuçları verir, evlilikten beklentilerinizi gösterir. Juno uyumluluk, ilişkiler ve evlilikle ilgilidir ve doğum haritanızda ki konumu nasıl bir partnere ihtiyacınız olduğunu ve nasıl bir eşe çekileceğinizi gösterebilir. .Kadersel eşinizle tanışacağınız zamanları bize gösterir. .İlişkilerde bağlılığı sembolize eder. .

🌚Karanlık tarafı da çatışma, kıskançlık, aldatma, ayrılık ve boşanmayı verebilir. .

Venüsünüzle seversiniz, Junonuzla alyans takarsınız. . Juno huzur demektir tutku değildir. Tutku geçicidir anlıktır, huzur çoğunlukla doğru kişiyi bulduğunuzda kalıcıdır.


11.jpg

❤️14 Şubat sevgililer günüde juno asteroidiyle bağdaştırılır.Bu dönem özellikle 10 şubattan itibaren Aşk gezegeni Venüs ve Şans ve bolluk gezegeni Jupiter’in kavuşumda olması ve Juno’ya olumlu açı yapması, üzerine bu etkilerin Juno zamanı olması kutsal aşkları beraberinde getirecek. Retro durumda olan merkürüde hesaba katarsak eğer bu kez merkür retrosu farklı çalışabilir ve retroda gelen kalıcı olabilir. Kaybedilmiş aşklar yeniden kavuşacak, belki de yeni kutsal bir aşka adım atacaksınız.




Astrolog Sevin—Neria Astroloji
 
kk şubat aylık3 (1).jpg


Koç​

Bu ay neredeyse tamamen sosyal alana yoğunlaşıyorsunuz. Dış dünyada, dostlarla var olma, birlikte güç oluşturma, beraber hareket etme konuları gündemde olacak. Fikirleriniz, ideallerinizle ilgili, gelecekle ilgili kafanız karışık olabilir. Geçmişte birlikte olduğunuz arkadaşlarınızla bir araya gelmek, tekrar yakınlaşmak da size iyi gelecektir. Arkadaşlık, dostluk, kardeşlik, birlikte bir davanın peşinden koşmak size heyecan verecektir. Para harcamanız gerekse de, ya da kısıtlı bir bütçe ile hareket etmeniz söz konusu olsa da yine de davanızdan dönmeyeceksiniz. Maddi birikimlerinizi güvenceye almak bu ay önemli olabilir. Bu nedenle çok da bayılmadığınız alanlarda çalışabilirsiniz. 11 Şubat sonrası yepyeni bir çevre içine girebilirsiniz. Kulüpler, dernekler ve meslek gruplarıyla bağlantılı çalışma gruplarının içinde bulabilirsiniz kendinizi. 27 Şubat haftası ise işyeri, ofis ve size bağlı kişiler öne çıkıyor. Yetiştirilmesi gereken projeler konusunda daha özenli olun. Her şey kontrolünüzden kaçabilir. Dolunay haftası ekibinizle daha fazla ilgilenmeniz oldukça işe yarayacak. Odaklandığınız, kolları sıvadığınız projelerde başarı sizi bekliyor.

Boğa​

İçinizden gelen çok güçlü bir atılım isteğiniz var. Hareket etmek, ilerlemek, hedeflerinize doğru koşmak istiyorsunuz. Diğer taraftan kariyeriniz, iş hayatınız ve dış dünyadaki itibarınızla ilgili çekinceler içinde olabilirsiniz. Kendi yapmak istediklerinizle kişisel imajınız, algınız arasında denge kurmanız biraz zaman alacak görünüyor. İş hayatınızda değişiklik yapmak da isteyebilirsiniz. Bu ay, 24 Şubat gününe dek kararlarınızı biraz ağırdan almanız sizin yararınıza olacaktır. Özellikle işinizle ilgili gelen teklifleri değerlendirmede acele etmeyin. Özellikle ay ortasına doğru ünvanınızda, size verilen rollerde bazı değişiklik sinyalleri duyabilirsiniz. Rahatsız hissettiğiniz bazı gelişmeler, kendiliğinden ay sonunda ortadan kalkabilir. Ay boyunca özellikle iştahınızı dengelemeye çalışın. Hobileriniz arasında ise müzikle ilgilenin. 27 Şubat günü gerçekleşecek Dolunay, birkaç gün önceden etkisini gösterecektir. Dolunay günleri size çok destek veren şartlar oluşuyor. Eğitim vermek, sunumlar yapmak, sahnede olmak için harika günler… bugüne değin yaptıklarınızı yaratıcı biçimde başkalarıyla paylaşmaya hazır olun. Herkesin keyif alacağı şekilde kendinizi ifade etmeniz çok kolay. Hobiler ve ilgi alanlarınız da canlanıyor.

İkizler​

Bu ay uzaklardan gelen haberler, yurt dışı projeler çevrenizi sarıyor. O çok istediğiniz ve yarım kalan iletişim, medya projelerini tekrar canlandırmanın tam zamanı. Geçmişte beraber iş yaptığınız kişilerle tekrar temasa geçebilirsiniz. Akademik alanda yarım bıraktığınız bir program varsa tamamlamak için bu ay tekrar başvurun. Sonuç olumlu olacaktır. 26 Şubat sonrası Balık burcuna geçen Venüs bu tarihten sonra birkaç hafta içinde kariyerinizle iligli şansa işaret ediyor. Küçük ödüller, takdir ve teşekkürler bekleyebilirsiniz. İş teklifleri, iş görüşmelerinin de istediğiniz yönde ilerleyeceği günler geliyor. Venüs, kişisel imajınızı, itibarınızı da yükseltecek. Beğenilen, başarılarıyla takdir gören bir konumda olacaksınız. Ayın son haftası, 27 Şubat günü gerçekleşecek Dolunay ile birlikte özellikle ev ve aile konularında bazı olaylar açığa çıkabilir. Yapmanız gerekenleri karşınızda bulabilirsiniz. Şartlar özel hayatınızla daha fazla haşır neşir olmanızı gerektirebilir. Aile içinde istekleri görmezden gelmeyin, herkesin gönlüne göre uygun yolu bulmaya çalışın. Bir süredir evde sizi rahatsız eden bir konu varsa bunu paylaşın.

Yengeç​

Bu ay paylaşımlar öne çıkıyor. En sevdiğinizle, partnerinizle olan konuşmalarınız, fikir alışverişlerinizde tatminsiz olabilirsiniz. Karşıdaki kişiyle hem maddi hem de manevi konularda uyumlu olmamanız sizi rahatsız edebilir. En nihayetinde ay sonuna kadar biraz beklemeniz ve uzlaşımda olmadığınız konuları ay sonunda ele almanızda fayda var. Aynı şekilde işyerinde bir ortağınız varsa fikir ayrılıkları canınızı bir parça sıkabilir. Ortak bir yatırıma girmeye hevesli olsanız da Şubat ayı bunun için pek uygun görünmüyor. Şubat sonuna dek ortak yatırım kararlarını askıya almanızda fayda var. bazı bilgiler eksik olabilir. 26 Şubat günü Balık burcuna geçen Venüs, su elementi olan Yengeç burçları üzerinde doğru etkiyi de yaratacaktır. Bu tarihten sonra medya projeleri, yurt dışı konular gündeminizde olacak. yabancı bir dil öğrenmek, yabancılarla iş yapmak için oldukça güzel zamanlar geliyor. Kendinizi geliştirmek, ufkunuzu açmak için çeşitli programlara başlayabilirsiniz. 27 Şubat günü gerçekleşecek Dolunay, ayın son haftası etkili olacak. iletişim projelerini hızlandırabilirsiniz. Müşteri teklifleri vermek, sahaya çıkmak, görüşmeler yapmak ve sözleşmeler üzerine çalışmak için harika bir hafta. Ürün lansmanlarını, önemli e-postaları bu hafta ön plana alabilirsiniz. Sosyal medyada etkili olabileceğiniz, yazılı ve sözlü projelerde harikalar yaratacağınız güzel bir Dolunay sizi destekleyecek.

Aslan​

Ay boyunca ikili ilişkiler öne çıkıyor. Hem özel hem de iş hayatınızda yakın olduğunuz kimselerle olan ilişkilerinizi düzenleme ihtiyacı içindesiniz. Çok değer verdiğiniz, çok sevdiğiniz bu insanların size olan tavırları biraz değişebilir. Bilerek veya bilmeyerek size verdikleri bazı bilgiler hatalı, eksik olabilir. Fazla iddialı ve bilmiş tavırları tolore etmek istemeyeceksiniz. Bu kişilerle gergin saatler yaşayacağınıza polemiğe girmemekte fayda var. egoyu bir kenara bırakın. Özel hayatınızdaki partnerinizin kendi işleriyle ilgili kafası karışık olabilir. Bu da sizin ilişkinize olumsuz şekilde yansıyabilir. Diğer taraftan uzun zaman önce birlikte çalıştığınız bir çalışma arkadaşınız ile yine bir araya gelme fırsatı da yakalamanız söz konusu. Bu ayın 24’üne dek size verilen sözlere, iş tekliflerine fazla güvenmeyin. Bazı sözler sonradan geri çekilebilir. 26 Şubat tarihinden itibaren birkaç hafta boyunca iyicil gezegen Venüs sayesinde başkalarından gelecek maddi ve manevi desteklere açık olun. Eşiniz veya ortağınızla güzel bir yatırım yapabilir, oldukça bereketli projelere ortak olarak girebilirsiniz. Venüs’ün bu konumu romantizme de vurgu yapıyor.

Başak​

Bu ay günlük hayatınız oldukça tempolu. Çalıştığınız yer, ofis, ekip arkadaşlarınız ön plana çıkıyor. Eğer bir süredir pandemiden dolayı ara verdiyseniz bu ay tekrar işe ofise gitmeye başlayabilirsiniz. Size verilen görevleri, işi oldukça sevecek, üzerinde çalışmaktan keyif alacaksınız. Ancak bunun yanında 21 Şubat gününe dek bu alanda geri harekette olan Merkür işleri biraz karıştırabilir. Bu karışıklık ofis ortamına, alınacak günlük kararlara da yansıyabilir. Planladığınız şekilde yürümeyen işler, gecikmeler canınızı sıkmasın. Büyük projeler içindesiniz, ancak işlerin Mart ayına sarkmasına izin verin. Geçmişte size bağlı kişiler tekrar sizinle çalışmak isteyebilir. Onlara ikinci bir şans vermekten çekinmeyin. Büyük bir karışıklığın üstesinden geldiğinizi anladığınızda ayın 24’ü olacak. 27 Şubat günü gerçekleşecek Dolunay ise ayın son haftasında etkili olacak. Tüm burçlardan çok sizin için etkili olacak bu Dolunay Başak burcunda gerçekleşiyor. Hayatınızdaki tüm gidişatı net olarak görmeniz mümkün. Her şey apaçık gözünüzün önünde olacak. Özel hayatınız, iş hayatınız, aileniz, kendi istekleriniz, hedefleriniz…İşte tüm bu alanlarda önemli kararlar sizi bekliyor. Karar almanız ve netleşmeniz işleri rahatlatacaktır.

Terazi​

Rahat akan bir aya hoşgeldiniz. Her ne kadar iletişim gezegeni Merkür geri harekette olsa da yaratıcılık alanında büyük gelişmeler sizi bekliyor. Bir süredir bıraktığınız ilgi alanlarınıza, size keyif veren konulara geri dönebilirsiniz. Bu ay eskiden çok aşık olduğunuz biri ile yeniden karşılaşma zamanı. Nasıl hareket edeceğiniz tamamen size kalmış. Spekülatif konulardan uzak durmanız, şans oyunlarını bir süreliğine bırakmanız yerinde olacaktır. Eğitim vermeden, sunum yapmadan önce söyleyeceklerinizi birkaç kere kontrol edin. Bunların dışında hayattan daha fazla keyif alacağınız, kendinizi seveceğiniz günler içindesiniz. 11 Şubat sonrası karşınıza özel ilgi duyacağınız biri çıkabilir. 26 Şubat sonrası işyeri, ofis ortamında severek yapacağınız işler sizi bekliyor. Ofisinizi veya ev-ofisinizi bu tarihten sonra güzelleştirmek için birşeyler yapın. Çiçekler, müzik ve kokular buna yardımcı olabilir. 27 Şubat günü gerçekleşecek Dolunay sırasında içsel olarak hissettiğiniz endişe ve kaygıları gülüp geçin. Onları hayatınıza sokmayın. Sonradan bu olumsuz duyguların gereksiz olduklarını anlayacaksınız. 24 Şubat sonrası Merkür’ün düzelmesi ile aşk ve yaratıcılık konularında oldukça güzel günler sizi bekliyor.

Akrep​

Ev dışında çalışıyor olsanız da bu ay evle ilgili konular ağır basıyor. Pek çok gezegenin özel hayatınıza vurgu yapması eve odaklanmanızı sağlayacak. Bu ay ajandanızda özel hayatınıza yer açın. Aile içindeki düzen, ailenizde beraber yaşadığınız kişilerin fikirleri, birlikteliğiniz ve uyum konularında kafalarınız karışık olabilir. Bazı kararlar vermek isterken aceleci olmayın. Evde yapacağınız değişiklikler kalıcı olursa sonradan vazgeçmek isteyebilirsiniz. Bu nedenle kararlarınızda açık kapı bırakmaya çalışın. 22 Şubat sonrası alacağınız kararlar herkes için daha sağlıklı, daha uygun olacaktır. 26 Şubat sonrası Venüs’ün burç değiştirmesi ile oldukça rahatlıyorsunuz. Daha keyifli, yaratıcı, kendinizi ifade edebilmenizin kolay olacağı ortamlar hazır. Aşk, eğlence, sosyal flörtler sizi bekliyor. Bu dönemde başkalarına şifa verebilir, onları ruhsal olarak iyileştirebilirsiniz. Empati yeteneğiniz ve anlayışınız sayesinde etrafınızdakilere iyi geleceksiniz. 27 Şubat günü gerçekleşecek Dolunay öncesindeki birkaç gün etkili olacak. yılın son haftasında sosyal çevrenizdeki olaylar önem kazanıyor. İdeallerinizi destekleyen mesleki gruplardan davetler alabilir, onlarla bir arada oldukça güzel ve verimli zaman geçirebilirsiniz. Dostluklar aşka dönüşebilir.

Yay​

İletişimle ilgili büyük projelerin geliştiği bir aya giriyorsunuz. Yazılı ve sözlü iletişim sizin için hiç bu kadar ön planda olmamıştı. Bir kitap, bir tez, bir müşteri teklifi üzerinde çalışıyor olabilirsiniz. Sosyal medya projelerine girişmiş, reklamcılıkla ilgili bir konuda çalışmaya başlamış da olabilirsiniz. İşte tüm bunlarla ilgili işler yolunda giderken Merkür gerilemesiyle bazı yavaşlamalar söz konusu olabilir. 3 günde yapmayı planladığınız bir şey sarkabilir. Bu nedenle özellikle 22 Şubat’a dek tüm anlaşmaları, yazılı mesajları birkaç kere kontrol etmenizde fayda var. Bugüne kadar yazdığınız veya üzerinde çalıştığınız metinlerin üstünden geçmeniz, orada bulunan hataları kolayca yakalamanızı sağlayacaktır. Güzel ve ses getiren, başarılı işlerin içine girdiniz. Bu projeleri en erken Mart ayında bitirmeyi hedeflediğinizde oldukça rahatlayacaksınız. İş gezileri, seyahatler, yazışmalar, e-postalar konularında aceleci olmayın. Kendi işinizi yapıyorsanız eski müşterilerinize ulaşmanın en iyi zamanı Şubat ayıdır. 26 Şubat sonrası haftalarca özel hayatınızı keyiflendirecek olan Venüs Balık burcunda olacak. Bu konum uzun bir zaman evde rahat edeceğinizi vurguluyor. Aile içi huzur, mutluluk ve sevgi ortamı size huzur verecektir. Mümkünse 26 Şubat sonrası evden çalışmaya bakın. Eve yeni eşyalar almak içinde doğru zaman bu tarihten sonraki günler olacak. 27 Şubat günü gerçekleşen Dolunay iş hayatınızla ilgili bazı kararları gündeme getiriyor. İş görüşmeleri, bekliyorsanız görev değişiklikleri kapınızda olacak. Karar ise size kalmış.

Oğlak​

Bu yıl paranızı doğru yere şekilde harcamak, fazla tüketimden kaçınmak üzerine planlar yapıyorsunuz. Maddi birikimleriniz bu yıl daha da önem kazandı. Paranızın, bankadaki hesabınızın peşine düşün. Aynı zamanda ev değişiklikleri, özel hayatınızda da hareketlilik gerçekleşiyor. Evle ilgili harcamalar veya aile düzeninin gerektirdiği bazı masraflar yüzünden bütçenizi aşan alışverişler yapıyor olabilirsiniz. Aldıklarınızın geri verilebilir olmasına veya Şubat ayında pek bir şey almamaya özen gösterin. Yaptığınız harcamalardan sonradan pişman olmamak için biraz zamana ihtiyacınız var. Büyük harcama gerektiren konularda daha temkinli hareket etmeye çalışın. Birilerine daha eskiden verdiğiniz borçları bu ay geri isteyebilirsiniz. İhtiyacınız olduğunu söylemeniz durumunda karşıdaki kişilerden para gelecektir. 26 Şubat günü burç değiştiren Venüs, yakın çevrenizle olan iletişiminizi kuvvetlendiriyor. Arkadaşlar, komşular ve kardeşlerinizle aranızın çok daha iyi olduğunu göreceksiniz. 27 Şubat haftası, Başak burcundaki Dolunay ile birlikte yurt dışı bağlantılı projeler ortaya çıkıyor. Bir yerlerde çalışmanız, bazı işler yapmanız mümkün. Sizi seven ve destekleyen kişilerden dolayı şanslısınız. Güzel bir seyahat planlayabilirsiniz.

Kova​

Tüm yıl boyunca hem şans hem de sorumluluklarla iç içe geçen fırsatların kapınızı çalacağı doğrudur. Kova burçları 2021 yılında belki de en mükemmel eserlerini yaratacaklar. İşte şimdi bu dönüşüm sürecini biraz yavaşlatmanın zamanıdır. 21 Şubat gününe dek iletişim, zihinsel aktiviteler ve ulaşımla bağlantılı olan Merkür geri harekette olacak. Üstelik bu geri hareket Kova burcunda gerçekleşecek. Düşündüklerinize, konuştuklarınıza özen göstermeniz, özellikle iddialaşmadan ve geçimsizliklerden uzak durmanız bu ay oldukça önemli olacak. Fikirlerinizde sabit olmayı, ‘ben bilirim’ demeyi bir aylığına kenara bırakın. Her zaman entelektüel kapasiteniz çok yüksektir. Ancak bu ay bazı şeyleri doğru hatırlamayabilir, eksik veya yanlış bir bilgi verebilirsiniz. Üzerinde çalıştığınız projelerde yavaşlamalar olması doğaldır. Çalışmalarınızı kontrol etmeniz çok işe yarayacaktır. Bu ay evin içinde, aile düzeninizle ilgili karşınıza çıkan bazı olaylar sizi şaşırtabilir. Olayları büyütmeden alttan almaya bakın. 21 Şubat sonrası daha doğru bir akılla tekrar olaylara baktığınızda kararlarınızda yanılma olasılığınız da oldukça düşük olacaktır. 26 Şubat sonrasında birkaç hafta boyunca maddi birikimlerinizin arttığınız, zam-ikramiye-prim gibi ek ödemelerin geldiğiniz görebilirsiniz. 27 Şubat günü gerçekleşecek Dolunay ortağınız veya eşinizle önemli bir yatırıma gireceğinizi müjdeliyor.

Balık​

Sosyal anlamda oldukça hareketli bir aya giriyorsunuz. İş gezileri, ufak şehir içi ve dışı seyahatler size bereketli gelecektir. Kontrol edemediğiniz olaylar karşısında kendinizi yormayın, kendinize eziyet etmeyin. Belki de asla gerçekleşmeyecek bazı olasılıklar yüzünden kaygı duymanıza gerek yok. Geri hareketteki Merkür, 20 Şubat’a dek aslı astarı olmayan bazı endişelerinizin rüyalarınızı da etkileyebileceğini işaret ediyor. 26 Şubat sonrasında iyicil gezegen Venüs’ün Balık burcunda geçmesi işleri rahatlatacak. Güzellik, estetik, uyum ve barışla bağlantılı olan Venüs size adeta şiirsel günler getiriyor. Kendiniz daha çekici, beğenilen biri olarak hissedebilir, çevrenizle olan iletişiminizde sevgiyi önceliğe alabilirsiniz. Venüs’ün Balık burcunda olacağı birkaç hafta boyunca sanat, müzik, güzel kokular ve esteki olan her şeyi hayatınıza sokun. Platonik aşklar, romantizm yakınınızdayken bir şeyler yazmayı da deneyin. 27 Şubat günü Balık-Başak karşıtlığında gerçekleşecek Dolunay ilişkilerinizi aydınlatıyor. Bir ilişki başlayabilir. Ya da mevcut ilişkinizde bazı konuları onarabilir, daha sevgi dolu bir döneme geçebilirsiniz. Aşk anahtar kelime. Hayatınıza girdiği anda tüm alanlara ışık verecektir.





Binnur Zaimler
 
kk şubat aylık (4).jpg


KOÇ BURCU ŞUBAT 2021 AYLIK BURÇ YORUMU​

1 Şubat tarihinde Venüs Kova burcunda ilerlemeye başlıyor. Yaşamınızın her alanında maneviyat, değerler ve inançlar daha önemli olacak. Arka plan işlerden, etik dışı adımlardan kaçınmaya özen göstermeli, yasal kurallara ekstra dikkat etmelisiniz. Zira ay içerisinde cezalar, ödemeler, vergiler ve borçlar karşınıza gelebilir. Ay boyunca daha çok yazmaya, fikirlerinizi ve deneyimlerinizi kağıda dökmeye gayret edin. Çalışmalarınızı yazılı yapmaya çalışın. Günlerinizi yazılı planlayarak zamanınızı daha verimli geçirebilirsiniz.

11 Şubat tarihinde Kova burcunda Yeni Ay gerçekleşiyor. Bu tarih ve civarında şaşırtıcı, beklenmedik haberlerle karşılaşabilirsiniz. Yurtdışı bağlantıları, iş ve eğitimle ilgili yeni süreçler, rutininizi değiştirecek uzun vadeli başlangıçlar gündeminizde olabilir. Uzaklardaki kişilerden haber alabilir, kısa süreli barışmalar yaşayabilirsiniz. Dilek ve dualarınızda daha net ve ısrarcı olmaya, isteklerinize ulaşacağınıza dair emin olmaya özen gösterin. Enerji alanınızı güçlü tutmak, dileklerinizi önünüze getirebilir.









BOĞA BURCU ŞUBAT 2021 AYLIK BURÇ YORUMU​

1 Şubat tarihinde Venüs Kova burcunda ilerlemeye başlıyor. Katıldığınız ortamlarda daha fazla dikkat çekip beğenilebileceğiniz, ön planda olacağınız bir sürece giriyorsunuz. Hem iş hem özel hayatınıza dair isteklerinizde daha hırslı ve kararlı olabilirsiniz. Zaman zaman isteklerinize dair hırs ve takıntı çalışabilir.

11 Şubat tarihinde Kova burcunda Yeni Ay gerçekleşiyor. Bu tarih ve civarında görüntünüzde, tarzınızda değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. Özellikle bir süredir cesaret edemediğiniz düşüncelerinizi, kararlarınızı bu tarihle birlikte dile getirebilirsiniz. Yeni planlarınızı yükselen cesaret ve artan enerji ile hayata geçirebilirsiniz.









İKİZLER BURCU ŞUBAT 2021 AYLIK BURÇ YORUMU​

1 Şubat tarihinde Venüs Kova burcunda ilerlemeye başlıyor. Bu tarihten itibaren geleceğinize daha fazla odaklanabilir, ilişkilerinizde beklentilerinizi bulmaya daha çok önem verebilirsiniz. Aşk ilişkilerinde yenilikler kapıda. Yalnızlar yeni insanlarla tanışabilir. Gizemli, ilginizi çeken kişiler karşınıza çıkabilir. Seyahatler ve uzak mesafe ilişkileri gündemde olabilir.

11 Şubat tarihinde Kova burcunda Yeni Ay gerçekleşiyor. Bu tarih ve civarında yaşamınızda beklenmedik gelişmelere hazır olun. İş ve özel hayatınızda şaşırtıcı bir teklif alabilirsiniz. Geçmişte kalan bir kişiden tekrar haber alabilirsiniz. Hayatınızda neye emek verip, nerede ve kime sınır çekeceğinizi iyi belirlemeniz gereken bir zamanda olacaksınız







YENGEÇ BURCU ŞUBAT 2021 AYLIK BURÇ YORUMU​

1 Şubat tarihinde Venüs Kova burcunda ilerlemeye başlıyor. Finansal konularda güçlenme isteği, hırs ve takıntılar artabilir. Yatırımlarla ilgilenebilir, para yönetiminizde farklılığa gidebilir, biirikimler yapabilirsiniz. Borçlarınızı kapatabilir, finansal konularda size yük haline gelmiş bir konudan kurtularak rahatlayabilirsiniz. Aile ile ortak finansal konular gündeme gelebilir.

11 Şubat tarihinde Kova burcunda Yeni Ay gerçekleşiyor. Bu tarih ve civarında aşk ilişkilerinizde beklenmedik gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Zaman zaman geçmişe özlem duyabilir, zaman zaman geçmişteki deneyimlerinizi tekrar gözden geçirerek hatalarınızı görebilirsiniz. Beraberinde geçmişten bir kişi kapınızı çalabilir. Bu tarihte sınırlarınızı bilerek, kendi güvenliğinizi ön planda tutarak hareket etmelisiniz. Gebelik haberleri olabilir.









ASLAN BURCU ŞUBAT 2021 AYLIK BURÇ YORUMU​

1 Şubat tarihinde Venüs Kova burcunda ilerlemeye başlıyor. Her türlü ilişkide sizi daha şanslı kılacak bu transit ile farklı ortamlardan yeni insanlarla tanışacaksınız. Tanışacağınız kişilerden bazıları yaşamınızda kalıcı değişimleri getirebilecek önemde olabilir. İlişkilerinizde evet ve hayırlarınız, doğru ve yanlışlarınız daha keskin olacak. İnandığınız değerlerle seçim yapacak, değerlerinize göre hareket edeceksiniz.

11 Şubat tarihinde Kova burcunda Yeni Ay gerçekleşiyor. Bu tarih ve civarında her türlü ilişkide önemli bir aydınlanma, açığa çıkma durumu olacak. Arkanızdan dönen durumlar karşınıza gelebilir. Hislerinizin gerçek olduğunu görebilirsiniz. Kimlerin gerçek dost, kimlerin farklı duygu ve planlarda olduğunu daha iyi anlayabilirsiniz. Bu tarih civarında kime güvendiğinizi iyi belirleyin







BAŞAK BURCU ŞUBAT 2021 AYLIK BURÇ YORUMU​

1 Şubat tarihinde Venüs Kova burcunda ilerlemeye başlıyor. Kısa süreli diyet ve sporlarla ilgilenebilir, bu doğrultuda harcamalar yapabilirsiniz. Eğitim ve seyahatler sebebiyle para çıkışlarınız olabilir. Kendinizi her anlamda geliştirmeye odaklanmak, kısa veya uzun vadede size maddi kazançlarla geri dönecektir.

11 Şubat tarihinde Kova burcunda Yeni Ay gerçekleşiyor. Bu tarih ve civarında mevcut yaşam düzeninizde ani değişiklikler meydana gelebilir. Sağlık sorunları bir dönem rutininizi değiştirmenize neden olabilir. Süregelen işinizdeki görevlerinizde değişimler yapılabilir. Umutsuz olduğunuz iş başvurularından olumlu yanıtlar alabilirsiniz. Ek işler, alternatif mesleklerle ilgilenebilirsiniz.







TERAZİ BURCU ŞUBAT 2021 AYLIK BURÇ YORUMU​

1 Şubat tarihinde Venüs Kova burcunda ilerlemeye başlıyor. Aşk ve ilişkiler, çocuklarınız hayatınızda ön planda olacak. Kendinizi gösterme ve hayattan keyif alma isteğinizin fazlasıyla artacağı bir sürece gireceksiniz. Lüks ve keyfi, zaman zaman gereksiz harcamalar yapabilirsiniz. Hobileriniz, spor ve dans kursları gibi alternatif kanallar için para çıkışlarınız olabilir.

11 Şubat tarihinde Kova burcunda Yeni Ay gerçekleşiyor. Bu tarih ve civarında aşk ilişkilerinde yepyeni durumlar karşınıza gelebilir. Bu yenilikler ise çok daha ani, hızlı ve sürprizli olabilir. Kendinizi bir anda bir flörtün, bir ilişkinin içinde bulabilirsiniz. Karşınıza aniden duygularınızı uyandıran biri çıkabilir. Bazı Teraziler bugünlerde geçmiş aşklarla tekrar bir araya gelebilir. Bu birleşmeler kısa süreli olabilir







AKREP BURCU ŞUBAT 2021 AYLIK BURÇ YORUMU​

1 Şubat tarihinde Venüs Kova burcunda ilerlemeye başlıyor. Aile içinde, ev içindeki enerji mutluluk ve huzurunuzu daha fazla belirliyor olacak. Sevdiklerinize daha tutkuyla bağlanabilir, fedakarlıklar yapabilir, onlarla her anlamda bütün olmaya daha çok önem verebilirsiniz. Sessiz gerilimler, pasif agresif tavırlar veya iğneleyici laflar ise bu süreçte daha rahatsız edici olacaktır. Ev halkıyla yaşanan sorunlarda çözümcü olmaya, açık iletişim kurmaya çalışmalısınız.

11 Şubat tarihinde Kova burcunda Yeni Ay gerçekleşiyor. Bu tarih ve civarında iş hayatınızda bir süreç kapanabilir, yeni bir süreç başlayabilir. Yepyeni bir proje, yepyeni bir iş teklifi gündeminizde olabilir. Var olan rutininizin dışına çıkacağınız, akılcı riskler almak isteyeceğiniz bir dönemdesiniz. Aile üyelerinin ve ev halkının yaşamında oluşan yeni gündemler sizin rutinlerinizi etkileyebilir.







YAY BURCU ŞUBAT 2021 AYLIK BURÇ YORUMU​

1 Şubat tarihinde Venüs Kova burcunda ilerlemeye başlıyor. Kısa seyahatler yapabilir, beslenme düzeninizde değişiklikler yapabilir, diyet ve detokslara başlayabilirsiniz. Var olan ortamınızdan dönemsel olarak uzaklaşmak, dinlenmek, kısa tatiller rahatlamanızı ve negatif enerjilerden uzaklaşmanızı sağlayacaktır. Bazı Yaylar ay içerisinde iş aracılığıyla yeni insanlarla tanışabilir.

11 Şubat tarihinde Kova burcunda Yeni Ay gerçekleşiyor. Bu tarih ve civarında komşularınız, kardeşleriniz ve yakın çevrenizdeki insanların hayatında, bu kişilerle olan ilişkilerinizde ani gündemler oluşabilir. Teknolojik aletlerde arızalanmalar, tadilat ve yenilemeler gündeme gelebilir. Kayıtlarınızı, verilerinizi, değerli bilgilerinizi ve şifrelerinizi daha iyi muhafaza etmeye dikkat edin. Trafikte daha kontrollü olun. Eğitim ve sınavlardan şaşırtıcı, güzel sonuçlar gelebilir.







OĞLAK BURCU ŞUBAT 2021 AYLIK BURÇ YORUMU​

1 Şubat tarihinde Venüs Kova burcunda ilerlemeye başlıyor. Finansal konular sizin için önem kazanıyor olacak. Zaman zaman keyfi harcamalar yapabilir, çocuklarınız için maddi konularda daha hırslı olabilirsiniz. Aşk ilişkilerinde ise kendi istekleriniz, kendi beklentilerinizin karşılanması sizin için daha önemli olabilir. İstediğinizi elde edebilir, ilişkilerde kendinize güvenerek istediğiniz dengeyi yaratabilirsiniz. Fakat bu süreçte bencillikten kaçınmalısınız.

11 Şubat tarihinde Kova burcunda Yeni Ay gerçekleşiyor. Bu tarih ve civarında ilişkilerinizde dengeler aniden değişebilir. Bazı kişilerden yana rahatsız olduğunuz tavırlar görebilir, bazı kişilerden uzak kalmak istediğinizi fark edebilirsiniz. Negatif enerjiye sahip insanlardan, ortamlardan uzak kalmaya özen göstermeli, etrafınızın etkisi altında hareket etmemelisiniz.









KOVA BURCU ŞUBAT 2021 AYLIK BURÇ YORUMU​

1 Şubat tarihinde Venüs Kova burcunda ilerlemeye başlıyor. Estetik konular ve görüntünüz, tarzınız ön planda olabilir. Kendiniz için harcamalar yapabilirsiniz. Evinizi yenilemek, değiştirmek ve düzenlemekle ilgilenebilirsiniz. Yaşam alanınızdaki enerjileri değiştirmek adına evinizde, çalışma ortamınızda küçük veya büyük değişiklikler yapmak faydalı sonuçlar getirebilir. Sabit enerjilerden çıkma, değişime açık olma zamanı. Bu süreçte etrafınız tarafından daha çok dikkat çekeceksiniz.

11 Şubat tarihinde Kova burcunda Yeni Ay gerçekleşiyor. Bu tarih ve civarında bulunduğunuz ortamlarda öne çıkabilir, takdir toplayabilir, ilgi görebilirsiniz. Sosyal medya bazlı işler yapabilir, daha çok insan tarafından konuşulabilirsiniz. Yaratıcılığınızı kullanma, kendinize güvenme zamanı. Etrafınızdaki insanlar daha çok sizin etkiniz altına girebilir, ilişkilerde daha yönetici ve karar verici taraf olabilirsiniz.









BALIK BURCU ŞUBAT 2021 AYLIK BURÇ YORUMU​

1 Şubat tarihinde Venüs Kova burcunda ilerlemeye başlıyor. Yaşamınızın her alanında maneviyat, değerler ve inançlar daha önemli olacak. Arka plan işlerden, etik dışı adımlardan kaçınmaya özen göstermeli, yasal kurallara ekstra dikkat etmelisiniz. Zira ay içerisinde cezalar, ödemeler, vergiler ve borçlar karşınıza gelebilir. Ay boyunca daha çok yazmaya, fikirlerinizi ve deneyimlerinizi kağıda dökmeye gayret edin. Çalışmalarınızı yazılı yapmaya çalışın. Günlerinizi yazılı planlayarak zamanınızı daha verimli geçirebilirsiniz.

11 Şubat tarihinde Kova burcunda Yeni Ay gerçekleşiyor. Bu tarih ve civarında şaşırtıcı, beklenmedik haberlerle karşılaşabilirsiniz. Yurtdışı bağlantıları, iş ve eğitimle ilgili yeni süreçler, rutininizi değiştirecek uzun vadeli başlangıçlar gündeminizde olabilir. Uzaklardaki kişilerden haber alabilir, kısa süreli barışmalar yaşayabilirsiniz. Dilek ve dualarınızda daha net ve ısrarcı olmaya, isteklerinize ulaşacağınıza dair emin olmaya özen gösterin. Enerji alanınızı güçlü tutmak, dileklerinizi önünüze getirebilir







Merve Rençber

Mynet
 
X