2021 subat ayinda dogum yapacaklar bursami acaba 🤗🤗

Semos

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2020
1.926
8.768
158
41
Merhablar hanimlar 2021 subat ayinda dogum yapackalr burdami hep beraber bekleyelimo sureci beklerkende tum tahlillerimizi degerlerimizi paylasalim birbirimize destek olalim biz 4+5gunluguz en son 4+3gunlukken doktora gittim kan degerlerim 7900 cikmisdi kese boyutu 9ml nerdeyse dediler bebiside gorduk kesede oda 2.2mm dediler sizlerinki kac

Merhaba,

2021 Subat Anneleri diye bir baslik bulunuyor, isterseniz siz de oradan takip edin. Burada yalniz kalirsiniz buyuk ihtimalle.

Kuzum merhaba bende yemi öğrendm hamile oldğmı daha çok yeni çok korkuyorm adetime 3 gün kala değerim 12.98 çıktı bakalm artk senin nasıldı süreçlern ben klomen kullandm

merhabalaaarrr bat dan2 gun sonra 429 ciktibenim 47 saat sonrasi 1245 cikti suan 5+1 ins bi sorun cikmaz

Merhabaa :) bende dün öğrendim inşallah sağlıklı ilerlemesini diliyorum hepimiz için :)
Malesef doktorla görüşemedim ben internetten sonucuma baktım 739 değerim :) son adet tarihime göre 4+5 günlüğüz biz de

Ultrasondan görünmedi kese kan tahlili istedi sadece :) haftaya gidip inşallah detaylı şeklide öğrenirim :)

Merhaba bende yeni öğrendim hamileligimi bugün gecikmemin 5 inci günü korkuyorum hiç bir şey hissetmiyorum bu normalmi

Merhaba bende yeni öğrendim hamileligimi bugün gecikmemin 5 inci günü korkuyorum hiç bir şey hissetmiyorum bu normalmi
Korkma dua et inşallah :) henüz bi şey hissedemeyiz sanırım :) yavaş yavaş keseyi görüp kalp atışını duyunca inşallah o zaman hissedebilirz artık :) :)

Korkma dua et inşallah :) henüz bi şey hissedemeyiz sanırım :) yavaş yavaş keseyi görüp kalp atışını duyunca inşallah o zaman hissedebilirz artık :) :)
İnşallah ya ne bileyim sabah uyandım belim ağrıyor du biraz karnımın cevreside agriyor açıkçası korktum ama hiç kanama falan yaşamadım çok şükür

Canım sende migde bulantısı varmı bende sadece tiksinti oluyor tatlı şeylere
Yok canım henüz bi belirti yok. bazı şeyler cazip gelmiyo ama yiyince de kötü olmuyorum yani :)
Adet sancısı gibi geliyo arada bir onun dışında bi şey yok :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…