Kuzum merhaba bende yemi öğrendm hamile oldğmı daha çok yeni çok korkuyorm adetime 3 gün kala değerim 12.98 çıktı bakalm artk senin nasıldı süreçlern ben klomen kullandmMerhablar hanimlar 2021 subat ayinda dogum yapackalr burdami hep beraber bekleyelimo sureci beklerkende tum tahlillerimizi degerlerimizi paylasalim birbirimize destek olalimbiz 4+5gunluguz en son 4+3gunlukken doktora gittim kan degerlerim 7900 cikmisdi kese boyutu 9ml nerdeyse dediler bebiside gorduk kesede oda 2.2mm dediler sizlerinki kac
İsmi ne canımHayalim2121 buldum:) gel istersen sen de :)
Şubat 2021 anneleri :) tam bu sayfaya etiketledim seni canım ilk sayfaya git istersen :)İsmi ne canım
Kan verdin mi canım öğrendin mi değerini :)İsmi ne canım
Rica ederim ben de burdayım inşallah sağlıkla ilerler :)Tamam çok teşekkür ederim
Hayır canım ya pazartesi anca aceba bugün öğrenebilir miyimKan verdin mi canım öğrendin mi değerini :)
Korkma dua et inşallah :) henüz bi şey hissedemeyiz sanırım :) yavaş yavaş keseyi görüp kalp atışını duyunca inşallah o zaman hissedebilirz artık :) :)Merhaba bende yeni öğrendim hamileligimi bugün gecikmemin 5 inci günü korkuyorum hiç bir şey hissetmiyorum bu normalmi
Canım sende migde bulantısı varmı bende sadece tiksinti oluyor tatlı şeylereRica ederim ben de burdayım inşallah sağlıkla ilerler :)
Haftasonu ya canım zor. Inşallah pazartesi günü öğrenirsin :)Hayır canım ya pazartesi anca aceba bugün öğrenebilir miyim
İnşallah ya ne bileyim sabah uyandım belim ağrıyor du biraz karnımın cevreside agriyor açıkçası korktumKorkma dua et inşallah :) henüz bi şey hissedemeyiz sanırım :) yavaş yavaş keseyi görüp kalp atışını duyunca inşallah o zaman hissedebilirz artık :) :)
Yok canım henüz bi belirti yok. bazı şeyler cazip gelmiyo ama yiyince de kötü olmuyorum yani :)Canım sende migde bulantısı varmı bende sadece tiksinti oluyor tatlı şeylere
İnşallah canımHaftasonu ya canım zor. Inşallah pazartesi günü öğrenirsin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?