- 1 Mayıs 2020
- 923
- 867
- 53
- 28
Heh işte bu sabah benimde adet sancısı gibi geldi belim ağrıyorYok canım henüz bi belirti yok. bazı şeyler cazip gelmiyo ama yiyince de kötü olmuyorum yani :)
Adet sancısı gibi geliyo arada bir onun dışında bi şey yok :)
Çok şükür canım :) bel ağrısı falan normal sanırım hiç korkma :) Yorma kendini. Benim kahverengi lekelenme oldu ama kırmızı ya da pembe görünce risk oluyomuş sanırım çok şükür o renkte leke görmedim ben de :)İnşallah ya ne bileyim sabah uyandım belim ağrıyor du biraz karnımın cevreside agriyor açıkçası korktumama hiç kanama falan yaşamadım çok şükür
İnşallah hiç görmezsin kendini yormaÇok şükür canım :) bel ağrısı falan normal sanırım hiç korkma :) Yorma kendini. Benim kahverengi lekelenme oldu ama kırmızı ya da pembe görünce risk oluyomuş sanırım çok şükür o renkte leke görmedim ben de :)
Hiç korkma canım çok normal :) bi de çok afedersin ishal olmuşum sanırım ondan kaynaklı :) su iç bol bol ve her gün süt iç bir bardak :)Heh işte bu sabah benimde adet sancısı gibi geldi belim ağrıyor
Inşallahhİnşallah hiç görmezsin kendini yorma
Tamam canım çok teşekkür ederim düşüncen için ishal normalHiç korkma canım çok normal :) bi de çok afedersin ishal olmuşum sanırım ondan kaynaklı :) su iç bol bol ve her gün süt iç bir bardak :)
Rica ederim inşallah zamanla artar zaten şubatta doğum yapacaklar yine yardımcı olur herkes birbirine :)Tamam canım çok teşekkür ederim düşüncen için ishal normal
Aynen öylerahat geçer inşallahRica ederim inşallah zamanla artar zaten şubatta doğum yapacaklar yine yardımcı olur herkes birbirine :)
Inşallah canım :)Aynen öylerahat geçer inşallah
Gayet guzel sonuclarinKuzum merhaba bende yemi öğrendm hamile oldğmı daha çok yeni çok korkuyorm adetime 3 gün kala değerim 12.98 çıktı bakalm artk senin nasıldı süreçlern ben klomen kullandm
Kuzum merhaba bende yemi öğrendm hamile oldğmı daha çok yeni çok korkuyorm adetime 3 gün kala değerim 12.98 çıktı bakalm artk senin nasıldı süreçlern ben klomen kullandm
Aceba bu ay hamiş çok yokmuNeden cansız kaldı burası :)
:) üstte kalsın da öğrenen gelir inşallah :)Aceba bu ay hamiş çok yokmu
Nasılsın nasıl gidiyo :)Hadi inşallah
İyiyim vala çok şükür nasıl olayim bugün gözleme yaptık otur kalk biraz sırt ağrısı vardı duş alıp uzandım daha iyiyim sen nasılsınNasılsın nasıl gidiyo :)
Allah iyilik versin inşallah. Bende iyiyim canım çok şükür. Sancı oluyo bazen başka bi şey yok :)İyiyim vala çok şükür nasıl olayim bugün gözleme yaptık otur kalk biraz sırt ağrısı vardı duş alıp uzandım daha iyiyim sen nasılsın
İyi iyi dikkat et canımAllah iyilik versin inşallah. Bende iyiyim canım çok şükür. Sancı oluyo bazen başka bi şey yok :)
İyi iyi dikkat et canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?