2021 Subat-Mart tup bebek anneleri gunlugu

Iyi günler hanımlar biz 19.haftamıza girdik ve sağlık ocağından ebemiz aradı oynadı mi diye tam olarak hissetmediğimi söyleyince bi hafta daha bekleyelim sonra tetanoz aşısı için gelirsin dedi beni stres yaptı siz ne zaman hissettiniz ben de yanlızca ara ara kaşınma gibi şey oluyor o kadar 😔
Aşı için zaten 20. Haftadan snra yapıyolar genelde.. hissetmemen çok normal öyle konuşulanları asla duyma aklına kötü şeyler getirme genelde sabah hareketli olduğumz için hareket hsetmemen çok normal bende hissetiyorum diye düşünüyordum bnmki genelde geceleri hareket ediyor bende 19. Haftada yeni yeni hsetmeye başladım sende daha yeni girmişsin az kalmış sende hissetceksin 🥰

Çok şükür kuzum, biz covid öncesi tedavinin planına göre dondurmaya karar vermiştik fakat birde araya covid girince ben 2 regl bekleyecekken tam 5 regl bekledim şaka gibi 😁 Neyse ki sonu güzel oldu. Donmuş embriyoda başarı şansı gerçekten artıyormuş bunu da görmüş olduk 🤗 sağlıkla ilerlesinler inşallah 🤗💕
Merhaba benimde dondurulmuş transfer olacaktı iki regl denildi on gun sonra ilk reglimi görecekken covid oldjm hastaneyi aradım ama skntı olmaz covid sonrası regliniZde transferınızı yaparız dediler . Napayım bilmiyorum aşısızım ve biraz agır atlatıyorum

Merhaba benimde dondurulmuş transfer olacaktı iki regl denildi on gun sonra ikinci reglimi görecekken covid oldjm hastaneyi aradım ama skntı olmaz covid sonrası regliniZde transferınızı yaparız dediler . Napayım bilmiyorum aşısızım ve biraz agır atlatıyorum

Merhaba benimde dondurulmuş transfer olacaktı iki regl denildi on gun sonra ilk reglimi görecekken covid oldjm hastaneyi aradım ama skntı olmaz covid sonrası regliniZde transferınızı yaparız dediler . Napayım bilmiyorum aşısızım ve biraz agır atlatıyorum
Canim cok gecmis olsun bence de iyilesmeye bak iyilestikten sonra transfer olur agir geciriyorum dedin bebisin tutunma ihtimali duser tahminimce. Iyi olduktan sonra transfer ol insallah simski tutunsun. Vakti varmis bekliyor bebegin oyle dusun

Back
X