Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok canım tüp bebekle olduAy maşallah ya Allah sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin inşallah birini bana verseydinizbende 2 aydır deniyorum
ailenizde var mıydı acaba böyle bir durum
Teşekkür ederimVay maşallah yaallahım hayırlı Doğum versin
![]()
Çok sağolunMaşallah rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin![]()
Amin inşallah tüm evlatlarımızÜçü de hayırlı, sağlıklı, salih, hem kendine hem topluma faydası olan evlatlar olsun inşallahh![]()
40 ları çıkana kadar annemlerde kalacağız, biz tayinciyiz bu yaz doğum haftasına denk geliyor maalesef 40larından sonra annem gelecek bize 1 ay daha sonra kv felan derken inşallah 7 8 aylık olana kadar tek kalmamSaglıkla dogrunlar her seyleri kolay olsun.
ay ben bir sey soracagımne planlarınız var? Mesela yanınızda anne olacakmı 40 ı cıkana kadar veya daha fazla yardım için yada başka neler planladınız siz anlatın bir dinleyelim
![]()
RABBİM kolay etsin her işinizi.40 ları çıkana kadar annemlerde kalacağız, biz tayinciyiz bu yaz doğum haftasına denk geliyor maalesef 40larından sonra annem gelecek bize 1 ay daha sonra kv felan derken inşallah 7 8 aylık olana kadar tek kalmamsonrasına hallederim eşimle diye düşünüyoruz ama bizi ne beklediğini de inanın bilmiyoruz
![]()
MaaşAllah SubannAllah yaMerhaba Kızlar, aramızda benim gibi 3üz gebeler var mı? Birlikte bebelerimizi bekleyebilirizBenimkiler 3 ayrı kesede 9+3
![]()
Maşallah yaa şaka gibi 3 tane bebiş geliyor.Merhaba Kızlar, aramızda benim gibi 3üz gebeler var mı? Birlikte bebelerimizi bekleyebilirizBenimkiler 3 ayrı kesede 9+3
![]()
Merhaba Kızlar, aramızda benim gibi 3üz gebeler var mı? Birlikte bebelerimizi bekleyebilirizBenimkiler 3 ayrı kesede 9+3
![]()
MaşallahMerhaba Kızlar, aramızda benim gibi 3üz gebeler var mı? Birlikte bebelerimizi bekleyebilirizBenimkiler 3 ayrı kesede 9+3
![]()
Hangi merkezde yaptirmistiniz tup bebegiYok canım tüp bebekle olduRabbim sanada tüm isteyenlerede nasip etsin inşallah,
![]()