2021

antalyada bu aylarda sel götürüyordu ulaşım tıkanıyordu evden çıkamıyorduk. yağmur yağsa yolda yürünmüyordu. burda kış böyleydi. şimdi ise son bahaar gibi hava var :(

Corona nın da bitmeyeceği 2021 ile başka salgın hastalıklar yaşanacağı da söyleniyor.Normallesmeyi beklerken bunları duymak çok üzücü.Kendimi bir korku filmi içerisinde gibi hissediyorum.Cocugum için çok korkuyorum.

Bu hem doğru hem yanlış. Güya 2012'de kıyamet de kopuyordu, tarihin her döneminde felaket tellalları oluyor. Belki 1405'te yaşamış biri de 1406 çok daha kötü olacak der.
Ha doğru olan kısmı küresel ısınma. O gerçekten kötüleşecek

Doğa çok ilginç, yürürken kaldırım taşlarının arasında tekrar biten bitkiler görmüş ve hayran kalmıştım. Bizler ne kadar içine etsek de doğa yine eski haline dönme çabaları gösteriyor.

Ben doğal felaketlerden ziyade insanların birbirine verdikleri zararları endişe edici buluyorum. Değişim süreci başladı, hep birlikte göreceğiz artık ama kafamı da sürekli bunları düşünerek meşgul edemem.

Zaten kaç sene yaşıyoruz ki şu dünyada, keyfime bakıyorum olabildiğince. Felaket senaryolarının sonu gelmez.

Gerçekten de dünyanın dengesi bozuldu bu bir gerçek kuraklık tehlikesi kapıda insan korkuyor ama Allah'tan ümit kesilmez daha çocuklarımızın yaşayacağı güzel günler ümidi var içimizde umudumuzu kaybetmedik

Yıl ya da ay değişimlerine böyle şeyler yüklemeyi anlamsız buluyorum. Neymiş 2021 bize sevgi, sağlık, mutluluk getirsinmiş. Saçma sapan şeyler. Ertesi gün farklı bir yıla geçince muzcize eseri her şey değişmiyor.

Bende daha kötü olacagını düşünüyorum astrolojiye pek inanmıyorum ama gördüklerimiz yetıyor, gökyüzü bile belli edıyor değişen dünyayı.

2021 yılının 2020 yılından daha kötü geçeceğine dair şeyler ssöyleniyo.Ben ciddi anlamda çok korkuyorum.Kitlik olacak falan deniliyor.Siz ne düşünüyorsunuz.
valla çocuğum olmadığı için
çok şükür dünyanın sonunu görecek olan şanslı nesil de bizmişiz derim
cidden de yani doğa doğa bu yüzyıla doğabilmek hepimiz için tebrik edilesi bir durum:)))

Allahtan herseyın hayırlısını ısteyıp ılerıyı dusunmuyorum. Bı sekılde bu dunya yok olacak bu yasafıklarımızda belırtılerı. Korkmak bıseyı degıstırmez ınanclıysan yapman gerekenler bellı degılsen yasadıgın anın tadını cıkar. Dusunme gelecegı kımse ne olacagını bılemez sonucta hepımız sadece fıkır yurutuyoruz

2021 yılının 2020 yılından daha kötü geçeceğine dair şeyler ssöyleniyo.Ben ciddi anlamda çok korkuyorum.Kitlik olacak falan deniliyor.Siz ne düşünüyorsunuz.
Kıtlık olması muhtemel ama yine de ben öyle kehanetlere vs inanmam. Kıtlık olma ihtimalinin yüksek olmasının bir çok nedeni var en temel nedenlerinden biri de bozulan iklim. Dünya hızla ısınıyo. Geçen yılla bu yıl aralık ayı sıcaklık değerleri arasında Marmaris'te 10 derecelik fark var. 10 derece oldukça yüksek bi değer.dunyaya daha iyi davranma sorumluluğumuz var

İnsanoğlu yaşadığı kaba göre şekil alır. Bizden bir kaç nesil önce yaşayanlar da hep kötüye gideceğini söylerlermiş. Belki onların kötü dediklerini yaşıyoruz şu zamanda. Ama bir şekilde yaşıyoruz işte.
Hani her yaşlanan "nerde o eski bayramlar" der yada bir sonra ki nesile tü kaka der. Bunun gibi bir şey.

Allahım kafayı yiycem ben de ,anne olmak istiyorum hem de çok sonra bu haberleri okuyunca 😱😱😱 bu zaman da çocuk mu olur demekten kendimi alamıyorum ama sonra anne olmam daha ağır basıyo 😬

Surekli.neyi cagirirsak o gelirmus
Yok kitlik, yok kuraklik vs vs
Rabbim adalet sahibidir mutlaka aciz kullarini.dusunur fakat imtihandayiz oda.bir gercek...istanbul da damla yagmur yok aralik ayinda

Yarına çıkacağımızın garantisi yokki 2021'i düşünelim. Evet bende birçok şey gördüm ama varsa kaderimizde yaşayıp göreceğiz

Back
X