- 15 Aralık 2018
- 8.427
- 20.273
- 348
- Konu Sahibi Nazlican333
antalyada bu aylarda sel götürüyordu ulaşım tıkanıyordu evden çıkamıyorduk. yağmur yağsa yolda yürünmüyordu. burda kış böyleydi. şimdi ise son bahaar gibi hava var 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben sahsen umutlu olmadığım için korkmuyorum2021 yılının 2020 yılından daha kötü geçeceğine dair şeyler ssöyleniyo.Ben ciddi anlamda çok korkuyorum.Kitlik olacak falan deniliyor.Siz ne düşünüyorsunuz.
valla çocuğum olmadığı için2021 yılının 2020 yılından daha kötü geçeceğine dair şeyler ssöyleniyo.Ben ciddi anlamda çok korkuyorum.Kitlik olacak falan deniliyor.Siz ne düşünüyorsunuz.
Kıtlık olması muhtemel ama yine de ben öyle kehanetlere vs inanmam. Kıtlık olma ihtimalinin yüksek olmasının bir çok nedeni var en temel nedenlerinden biri de bozulan iklim. Dünya hızla ısınıyo. Geçen yılla bu yıl aralık ayı sıcaklık değerleri arasında Marmaris'te 10 derecelik fark var. 10 derece oldukça yüksek bi değer.dunyaya daha iyi davranma sorumluluğumuz var2021 yılının 2020 yılından daha kötü geçeceğine dair şeyler ssöyleniyo.Ben ciddi anlamda çok korkuyorum.Kitlik olacak falan deniliyor.Siz ne düşünüyorsunuz.
ben 2020 bitişini kutlayacağım.Merak etmeyin ne derlerse desinler, yilbasi aksami hosgeldin yeni yil diye eglenmeye devam.![]()