2021

Her yere beton dikip ağaçları kesersek iklim bozulur ve dolayısı ile.kuraklık olur. Aralık ayında istanbulda incr montla gezebiliyorsunuz zaten bunun felaket olduğunu birinin söylemesinr gerek yok.

Kitligi bilmiyorum ama kuraklik olacagi kesin.
Zira yasadigim segorde baraj neredeyse bos. Araba yikamak bile yasaklandi.

O zaman şöyle yapalım. Nasıl olsa hepimizin ortak noktası bir gün ölecek olmamız. Niye yaşıyoruz ki. Şimdiden ölelim.
Öncelikle takılmayın böyle şeylere. Olacağı varsa olur. O zaman bakarız başımızın çaresine...

Her ilerleyen yılda bir şeylerin iyi gideceğine inancınız varsa geçmiş olsun.Dünyanın dengesi şaştı.Bu havalar normal mi bu mevsimde? İnsan kendi eliyle yaptı her şeyi.Yani bana,şu 2020 bit artık zırvaları saçmalıktan öte gelmiyor.Sanki seneye her şey güzel mi olacak?

Açıkçası ben de dünyanın bu gidişatını gördükçe çok fazla zamanımız kaldığını düşünmüyorum.
Küresel ısınma hat safhada. Hızla eriyoruz.
Allah bilir tabi ama bu gidişle bir 50 sene daha dünya ayakta kalır mı hiç sanmam.

Ölene kadar anın tadını cikaricaz yoksa bu hayat çekilmez.

Yarın gelmeden yarının kaygısına düşersek bugünümüzü kaybederiz...

Aylar once bir ruya gormustum .Ruyamda uzun zamandir gormedigim bir aile uyesine bir kac defa israrla 6 ay sonra hic bir sey eskisi gibi olmayacak diyordum . O kisi de hukukcu ne alaka falan diye dusunmustum . O zaman hesaplamistim aralik ayina geliyordu 6 ay sonrasi . Ondan sonra zaten boyle soylentiler de duydum. Zaten bir suru soylenti var etrafta .
Mantiksal olarak evet artik ilerleyen zamanlarda belki hic bir sey eskisi gibi olmayabilir ama iyi yonde mi kotu yonde mi bilemiyoruz . Belki de ilerleyen zamanda iyi yonde de olabilir .
Gelecegimizi Allah bilir , bu durumda ona siginmaktan baska elimizden hic bir sey gelmez .Ne olcaksa olacak zaten . Kotumser olup bu tur seyleri cok dusunmektense , eskisi gibi hayatimiza devam etmekten baska elimizden iyi bir sey gelmez .

Back
X