Bugün 7.günüm. Pozitifi 5.gün gördüm haftaya belli olacak bakalım var mı yok mu.
5.günden beri test yapıyorum sabahları çizgiler yavaş yavaş koyulaşıyor. Inşallah kanda da artışı doğrularız
Canım çok sevindim seni de ekliyorum hamillerin arasına hayırlı olsun inşallah Allahım tamamına erdirsin
Merhaba bat günüm yarın bugün gebelik testi yaptım ve gorseldeki gibi çıktı sizce varmıdır gebelik kizlar
Hamişsin işte kuzum oldu sonunda hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin ayagınız uğurlu gelsin bu topiktekilere
Kızlar bende varım

Ama hepimizin bebişleri olsuuuun

Bu ay deneyemedik hiç eşim covid testi pozitif oldu 2. Test yaptırdı yine pozitif çıktı bende vajinal mantar oldum derken bu ay böyle geçti Aralık ayında denemeye başlıyoruz Allah nasip ederse
Geçmiş olsun canım şu covit i atlatında inşallah diger ay olumlu güzel haberler alırsın öbür su için batını söylerdin ekleriz seni de
Kızlar ben döngümün 16. Gününden beri test yapıyorum testler görselde baya şu an 3-4 gün kaldı ama ovulasyon testim yine böyle koyulaştı niye böyle oluyor ya bir akıl verebilir misiniz yine mi yumurtluyorum
Öncelikle hoş geldin canım ve bence sen de hamilesin o yüzden tekrar bu kadar koyulaştı testin yoksa ikinci defa yumurtlar var az m az çok nadir insanda oluyor bit gebelik testi yapıp artık bence
Ben kendime geldim ve kötüyü düşünmemeye çalışıyorum bu ay olacak diye bakıyorum İNŞALLAH beraber sevincimizi paylaşırız canım
Bana da moral ver canım ya ben çok umutsuzum çünkü Amin inşallah Aralık ayı uğur getirir hepimize
Hayırlı olsun hamiş arkadaşım
Merhaba

Bende bu ay hamile olmaya karar verdim. Kasım ayındaki döllenme zamanını umarım değerlendirmişimdir. ALLAH isteyen herkese nasip etsin
Hoş geldin canım hayırlı olsun bekleyelim bakalım beraber batını
Kızlar bana da bi yardım edin. Benim adetime 7 gün var doktor muayenesinde yumurtamın çatlamış olduğunu söyledi o gün ve bir önce ki gün ilişki oldu sadece. Doktor zaten bugünden sonra ilişki olsa da bi işe yaramaz demişti. Normalde adetten 10 gün öncesi göğüs hassasiyetim olurdu sabah kalktığımda bile inanılmaz sızlardı. Şuan 7 gün kalmasına rağmen göğüslerde hiç hassasiyet yok. Sadece 2-3 gündür belki daha da öncesinden beri kasık ağrılarım var ve ara sıra bel ağrım oldu adet olacakmışım gibi. Bi yandan umutlanıyorum acaba olur mu diye bir yandan da diğer aylar olmadı bu ay neden olsun ki diyorum. Önce ki aylardan tek farkım adet öncesinde hiç göğüs hassasiyetim olmaması.
Hoş geldin canım bazı gebelik şef de hiç belirti olmayabiliyormuş burda kaç kişi de okuduk normal adet inde belirtiler yaşayıp gebe kaldığında hiç belirti yaşamadan öğrenen hadi bir testin varsa yap bize de bildir sonucunu
Benide eklermisin canım 25 Aralık
Hoş geldin canım ekliyorum seni de hayırlı gelsin inşallah bu topik sana da
Beni de ekler misiniz

Sat 27 Kasım.
Ama şöyle bir durum var kızlar. Lütfen yaşayan varsa bilgi versin.
Normalde 38-39 günde bir adet oluyorum. Doktora gittim inofolic toz verdi. Yumurta kalitesini arttırıyor diye. Kullanmaya başladım. İki hafta önce gebelik belirtilerim başladı dedim kesin hamileyim. Ama bir baktım ki adet olmuşum. Tam 10 gün erken adet oldum ilk defa. O yüzden bat yazamadım. Tekrar erken mi olurum yoksa vaktinde mi bilmiyorum.Bu ay çok istiyorum gebe kalmayı. Rabbim hayırlısıyla isteyen herkese sağlıklı, hayırlı evlat versin inşallah. Böyle bir durum yaşayan oldu mu?
Canım ben geçen ay adetimin 14.günü adet oldum olabiliyor böyle durumlar için de şüphe varsa Dr git test yaptır ben yaptırdım Dr um izin de oldugu için 4de gidip gösterebilecegim sonucu burda paylaşırım inşallah senin mi üstüne görmedir
Beni de ekler misiniz 3 Aralık yada 5 Aralık bat tarihim
Hoş geldin canım seni 5 Aralık olarak ekliyorum inşallah bu topik sana da hayırlı gelsin
Benide eklermisiniz kızlar bat 20 kasımdı :)
Hoş geldin canım ekliyorum seni de test yapmadın mı acaba bizi bilgilendir hayırlı gelsin sana da bu topik
Merhaba cann beni de hamile diye ekler misin test
Merhaba beni de hamile olarak ekler misin canm
Canım ekledim hayırlı olsun tekrar bize de dua et hamillerin duası kabul olur derler
Günaydın kızlar,
Ben rengl oldum yeni BAt 01 OCAK
Ocak ayı hayırlı gelsin sana da canım
Tweety22
canım ben bugün ovulasyon testinde pik gördüm hesabıma göre 15 Aralık beklenen adet günüm. Tekrar ekleyebilir misin :)
Bu arada 2 aydır çörek otu karışımını kullanıyorum...her iki ayda da 13.gün çok net pik gördüm. Umarım böyle düzenli gider. Gerçi inşallah gebe kalırız da regl yüzü görmeyiz :)))
Canım hayırlı olsun ekliyorum yeni batını inşallah şifa olsun kullandıklarını ve bu topikteki herkes bir daha bat yüzü görmesin hamile kalıpta