• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2021e HAmile girmek isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben ansızın kilo aldım cok yemememe rağmen birde 12 ay denedik çocuk olmadı en son çene altında sivilceler çıkmaya başladı ben 12 ay bekledim sonra gittim benim 7 yaşında kızım var birde hiç aklıma gelmedi pcos falan sonra bir gittim dr a çıkamadım resmen bunalıma girdim eşim ben bakındık hsg ler çekindim aşılama oldum yine de olmadı işte sebepsiz infertilite dediler cnm nasip mis bu ay dr a gitmedim ve hamileyim ☺️çok saçım dökülüyordu birde asiri 🥺
Hayirli olsun hamileliginiz.Allah tamamina erdirsin.Benim de cenemde sivilceler cikmaya basladi.neden cıkiyor acaba.

Şuan hamileyim bugün sabah testi tekrar yaptım pozitif cıktı 🤗 Belirti olarak göğüslerde şişkinlik ve aşırı hassasiyet var. Belim ve kasıklarım ağrıyor. Onun dışında başka bir belirti yok şimdilik
Tebrikler.. 🥰 gözünüz Aydın Allah sevinmiş ve sağlıklı kucağına almayı nasip etsin darısı başımıza 🤲🏻

Slm kızlar benim şimdiden karnım da gaz var. Sanki karnım aç gibi kıpır kıpır ediyor. Kasiklarim ve belim çok ağrıyor. Daha reglime 16gün var yumurtlama dönemim bugün son diyedüşünüyorum ama sizce nedir bu...

Hala batı söyleyebiliyor muyuz geçti mi? En son aşılamam tutmadiği zamandan beri girmiyordum siteye umudumu kaybettim biraz keşke şu 2021 de bende hamile kalabilsemde bebeğimi kucağıma alabilsem bu duyguyu yaşamak istiyorum ama yoruldum artık ya olmuyor ne yapsam ovulasyon testi aldım onunla takip edeceğim 2yılı doldurduk evleneli eşimin değerleri düşük o yüzden olmuyor bu yılda hamile kalmayacağım sanırım 😔

Yaşım 23 ama kendimi 35 yaşında hissediyorum birgün bende şu çift çizgiyi görür müyüm ya😭geçen ay ovulasyon testi yaptım o günde yumurtlamayı yakalamıştım iki tane kırmızı çizgi bu hamilelik testi olsaydı diye o kadar çok içimden geçti ki salak gibi sevindim o an sanki hamileyim 😭😭

Hayirli olsun hamileliginiz.Allah tamamina erdirsin.Benim de cenemde sivilceler cikmaya basladi.neden cıkiyor acaba.
Bende çene altında gıdı bölgesine yakın çıkıyordu cnm o da hormonlardandı sanırım 1 kaç yerde iz kaldı artık çıkmıyor ama ☺️ hamilelikte de 20 aydır ne belirtiler yaşayan ben hiç birşey yaşamadım bgn değerim e batırdım adetim üstünden 2 gün geçti 215 e yükselmiş değerler iyi gidiyor ve daha ye i kasıklarda aşırı ağrı var ve göğüs uçlarına dokunamayacak kadar acıyor

Ben 2 gun ince regl oldum ama yine Ocak ayi icinde hamilelik olabilir. Bat 29 Ocak. Not alabilir misiniz yeni tarihi. Onceki 2 Ocakti

Ben sabaha dayanamayip tekrar test yaptim, daha belirgin oldu... InsAllah kimyasal vs degildir ya
Merhaba sizinle donemlerimiz ayni benim de yumurtlama gunum 18 aralik. Betaniza baktirdiniz mi?

Şuan hamileyim bugün sabah testi tekrar yaptım pozitif cıktı 🤗 Belirti olarak göğüslerde şişkinlik ve aşırı hassasiyet var. Belim ve kasıklarım ağrıyor. Onun dışında başka bir belirti yok şimdilik
Canim hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 😘
Slm kızlar benim şimdiden karnım da gaz var. Sanki karnım aç gibi kıpır kıpır ediyor. Kasiklarim ve belim çok ağrıyor. Daha reglime 16gün var yumurtlama dönemim bugün son diyedüşünüyorum ama sizce nedir bu...
Canim o psikolojik olabilir yada yediğin biseydendir .. çok istedigimiz için artık en küçük birşeyi belirti olarak görüyoruz
Hala batı söyleyebiliyor muyuz geçti mi? En son aşılamam tutmadiği zamandan beri girmiyordum siteye umudumu kaybettim biraz keşke şu 2021 de bende hamile kalabilsemde bebeğimi kucağıma alabilsem bu duyguyu yaşamak istiyorum ama yoruldum artık ya olmuyor ne yapsam ovulasyon testi aldım onunla takip edeceğim 2yılı doldurduk evleneli eşimin değerleri düşük o yüzden olmuyor bu yılda hamile kalmayacağım sanırım 😔
Tabi ki kuzum söyleyebilirsin çakşır suyu spermlerin kalitesini artıriyomus canım eşin çakşır suyu kullanabilir baya faydası olduğu söyleniyor araştırabilirsin pes etmek yok o bebekler bizim kucağımizida dolduracak Rabbim in izni ile umudunu kaybetme .. :KK68:
Ben 2 gun ince regl oldum ama yine Ocak ayi icinde hamilelik olabilir. Bat 29 Ocak. Not alabilir misiniz yeni tarihi. Onceki 2 Ocakti
Kaydettim canım

Canim hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 😘

Canim o psikolojik olabilir yada yediğin biseydendir .. çok istedigimiz için artık en küçük birşeyi belirti olarak görüyoruz

Tabi ki kuzum söyleyebilirsin çakşır suyu spermlerin kalitesini artıriyomus canım eşin çakşır suyu kullanabilir baya faydası olduğu söyleniyor araştırabilirsin pes etmek yok o bebekler bizim kucağımizida dolduracak Rabbim in izni ile umudunu kaybetme .. :KK68:

Kaydettim canım
Bilmiyorum ki acaba yumurtlama dönemim devam ediyor mu diye düşünmedim değil aslında... hayırlısı olsun canım

Merhaba sizinle donemlerimiz ayni benim de yumurtlama gunum 18 aralik. Betaniza baktirdiniz mi?
Hayir cnm baktirmadim kanima, elimde olan testlerimi kulandim hergun daha berlirgin oldu ikinci cizgi. Pazartesi ilk kontrol icin randevu alacagim❤️

LİSTEYE EKLENMEK İSTEYENLERİN TEK BİR MESAJ İÇİNDE BAT tarihini belirtmeleri GEREKMEKTEDİR.​

(Her ay durumunu bildirmeyenler tablodan kaldırılacaktır)
Pozitif gören arkadaşlardan aşağıdaki soruları diğer gebelik adaylarınında bilgilenmesi için cevaplamalarını bekliyoruz :)

1- Ne sıklıkta adet oluyorsun?
2- Yumurtlamanı adetinden kaç gün sonra gördün?
3- Ovulasyon testi kullanıyor musun?
4- Hangi marka ovulasyon testi kullanıyorsun?
5- Herhangi bir rahatsızlığın var mı?
6- Gebelik var mı? Gebeliği yumurtlamadan kaç gün sonra öğrendin?
7- İlk belirtilerin neydi?

Anne adayı ( :anneadayı: ):nazar:

Bat

Sonuç

@peygambercicegikokusu :nazar:14 Aralık:nazar::anneadayı::nazar:
@aleynaaleyna00 :nazar:14 Aralık:nazar::anneadayı::nazar:
M Minmin2626 :nazar:29 Aralık:nazar::anneadayı::nazar:
Gul7 Gul7 :nazar:3 Ocak:nazar::anneadayı::nazar:
denizimduygum01 denizimduygum01 :nazar:27 Aralık:nazar::anneadayı::nazar:
@zehroskrmn :nazar:19 Aralık:nazar::anneadayı::nazar:
@Fatmazell74 :nazar:20 Aralık:nazar::anneadayı::nazar:
@Muallimehanimcik :nazar:29 Aralık:nazar::anneadayı::nazar:

Anne adayı

Bat tarihi

Sonuç

@Kubra1120 12 Aralık
@Bsraaa1234 14 Aralık
@Aylinaydemir35 15 Aralık
@Damlafzt 18 Aralık
@Ecrinsevde54 20 Aralık
@Minikfaremmm 21 Aralık
@Pandoranin kutusu 21 Aralık
@pinkpisces22 Aralık
@avtugba22 Aralık

@Bsrozkn23 Aralık
@SimgeBA23 Aralık
@tubaagl24 Aralık
@mus4117 24 Aralık
@Tokerrr24 Aralık
@Arelarven25 Aralıkgecikme

@Aylin081626 Aralık
@Kestanesekeriiim27 Aralık
@Mandalinaa2229 Aralık
@Berrinim29 Aralık
@Candyy1529 Aralık
@Asenaasena9630 Aralık
@Cimcime11130 Aralık
@berguzar3431 Aralıkgecikme
@Serinay 31 Aralık
@Eylulceee_31 Aralık
@Esra Nur 081 Ocak
@joynss 2 Ocak
@eymentaa 2 Ocak
@Hayatlarrr2 Ocak
@caglaaaaaa3 Ocak
?
Leyd_1907 Leyd_1907 3 Ocak
@minikooommm9 Ocak
?
@Konyakk9 Ocak
@Sevgi08179 Ocak
@Asyaa5619 Ocak
@Gulbaharszn9 Ocak
@ipek__2310 Ocak
u25n u25n 10 Ocak
@Sade frappe16 Ocak

@illy_illy16 Ocak
ELIF7007 ELIF7007 17 Ocak
@Muges3317 Ocak
@Saniyecan12319 Ocak
@I LoVe You19 Ocak
@Dilosunuz20 Ocak
@HemsireHanim26321 Ocak
@nurayksks21 Ocak
B Bendiss1708 22 Ocak
@Ahali22 Ocak
@miyuuu23 Ocak
@sekes23 Ocak
?
@denizzz590023 Ocak
@sevmali23 Ocak
@Feyzaanrr25 Ocak
@Pussuk25 Ocak
@yagmur59726 Ocak
@Kelebekarsub26 Ocak
@Smrolcy27 Ocak
@ggggg27 Ocak
minok minok 29 Ocak
O ORKIDE_6 29 Ocak
@sedanur40042 Şubat
Benide eklermsiniz 14.01 bat

Bat 18 Ocak

Kızlar ovitrelle’nin etkisi kaç günde geçiyor ne zaman test yaptırmalıyım sizce ? Tecrübesi olanlar varsa yazabilir mi? Teşekkür ederim😌

Back
X