• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2021e HAmile girmek isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Öyle canım valla bende hep değerlendirdim neden olmuyo diyordum hep bu ay artık dedim amaan yine olmıcak nede olsa regl gecikirse umutlanmayayım en azından şimdiden göreyim negatifi dedim 2 gün öncesinden test yaptım bi baktım pozitif tabi ben şok🤷‍♀️ Allah biliyor ne zaman vereceğini rabbim bekletmesin inşallahh olmaz dediğin an geliyor miniklerimiz burda bir sürü kişiden hep öyle duydum bende yaşadım😄
Evet sanirim bu surece dahil olunca insan ister istemez strese giriyor ve bizi cok etkiliyor. Kismetin onune de hic bisey gecemiyor artik nasipte ne zaman varsa. Saglicakla kucagina alirsin umarim bebegini Allah anali babali buyutsun

LİSTEYE EKLENMEK İSTEYENLERİN TEK BİR MESAJ İÇİNDE BAT tarihini belirtmeleri GEREKMEKTEDİR.​

(Her ay durumunu bildirmeyenler tablodan kaldırılacaktır)
Pozitif gören arkadaşlardan aşağıdaki soruları diğer gebelik adaylarınında bilgilenmesi için cevaplamalarını bekliyoruz :)

1- Ne sıklıkta adet oluyorsun?
2- Yumurtlamanı adetinden kaç gün sonra gördün?
3- Ovulasyon testi kullanıyor musun?
4- Hangi marka ovulasyon testi kullanıyorsun?
5- Herhangi bir rahatsızlığın var mı?
6- Gebelik var mı? Gebeliği yumurtlamadan kaç gün sonra öğrendin?
7- İlk belirtilerin neydi?

Anne adayı ( :anneadayı: ):nazar:

Bat

Sonuç

@peygambercicegikokusu :nazar:14 Aralık:nazar::anneadayı::nazar:
aleynaaleyna00 aleynaaleyna00 :nazar:14 Aralık:nazar::anneadayı::nazar:
@Minmin2626 :nazar:29 Aralık:nazar::anneadayı::nazar:
@Gul7 :nazar:3 Ocak:nazar::anneadayı::nazar:
@denizimduygum01 :nazar:27 Aralık:nazar::anneadayı::nazar:
@mrvee04 :nazar:30 kasim:nazar::anneadayı: :nazar:
@zehroskrmn :nazar:19 Aralık:nazar::anneadayı::nazar:
@Fatmazell74 :nazar:20 Aralık:nazar::anneadayı::nazar:
@Muallimehanimcik :nazar:29 Aralık:nazar::anneadayı::nazar:

Anne adayı

Bat tarihi

Sonuç

@Kubra1120 12 Aralık
@Bsraaa1234 14 Aralık
@Aylinaydemir35 15 Aralık
@Damlafzt 18 Aralık
@Ecrinsevde54 20 Aralık
@Minikfaremmm 21 Aralık
@Pandoranin kutusu 21 Aralık
@pinkpisces22 Aralık
@avtugba22 Aralık

@Bsrozkn23 Aralık
@SimgeBA23 Aralık
@tubaagl24 Aralık
@mus4117 24 Aralık
A Arelarven 24 Aralık
A Arelarven 25 Aralıkgecikme

@Aylin081626 Aralık
@Kestanesekeriiim27 Aralık
@Mandalinaa2229 Aralık
@Berrinim29 Aralık
Candyy15 Candyy15 29 Aralık
@Asenaasena9630 Aralık
@Cimcime11130 Aralık
B berguzar34 31 Aralıkgecikme
@Serinay 31 Aralık
@Eylulceee_31 Aralık
@Esra Nur 081 Ocak
@joynss 2 Ocak
@eymentaa 2 Ocak
@Hayatlarrr2 Ocak
caglaaaaaa caglaaaaaa 3 Ocak
?
Leyd_1907 Leyd_1907 3 Ocak
@yncmst8 Ocak
?
@Konyakk9 Ocak
@Sevgi08179 Ocak
@Asyaa5619 Ocak
@Gulbaharszn9 Ocak
@ipek__2310 Ocak
@ugrnrr10 Ocak
@Sinoplu1710 Ocak
@Kivircikkhatun11 Ocak
@merimericik11 Ocak
@Nefertitibgm12 Ocak
@Eliff45612 Ocak
@gguncesi13 Ocak
@Nil Toprak13 Ocak
@gulasor3413 Ocak
@ryhnrba 14 Ocak
@Paci3414 Ocak
@Minikfaremmm15 Ocak
@Sade frappe16 Ocak

@papatyamm575716 Ocak
@illy_illy16 Ocak
@Muges3317 Ocak
@ELIF700717 Ocak
@pandaaa18 Ocak
@Saniyecan12319 Ocak
@I LoVe You19 Ocak
@Dilosunuz20 Ocak
@HemsireHanim26321 Ocak
@nurayksks21 Ocak
B Bendiss1708 22 Ocak
@Ahali22 Ocak
@miyuuu23 Ocak
@sekes23 Ocak
?
@denizzz590023 Ocak

@sevmali23 Ocak
@Feyzaanrr25 Ocak
@Pussuk25 Ocak
@yagmur59726 Ocak
@Kelebekarsub26 Ocak
@Smrolcy27 Ocak
@ggggg27 Ocak
K karavil 28 Ocak
@Salm_hh29 Ocak
@minok29 Ocak
@sedanur40042 Şubat
Merhaba benide ekler mısınız bat tarihi 23 ocak

Evet sanirim bu surece dahil olunca insan ister istemez strese giriyor ve bizi cok etkiliyor. Kismetin onune de hic bisey gecemiyor artik nasipte ne zaman varsa. Saglicakla kucagina alirsin umarim bebegini Allah anali babali buyutsun
Amin canım inşallah 🥰

Arkadaşlar 1,2 gündür çok hafif mide bulantım var bu bulantı akşamda oluyo sabahta ama dediğim gibi çok hafif bulantı olarak kalıyo sersemletiyo beni o his .bide arada sancım oluyo regli sancısı gibi bat 9 Ocak daha var regle .hamile olan arkadaşlar belirti olarak sizde varmıydı bunlar yada benzer belirtiler .ilkkez bulantı falan oldu bende

Kızlar bu ay ovulasyon testiyle yumurtlama gunumu ogrenmek istiyorum
Bugunki silik cikti ilk defa kullaniyorum
Bilgisi olan yazabilirmi yapilacak tek sey iki cizgininde koyu oldugu gunu degerlendirmek mi
Baska dikkat etmem gereken birsey yok sanirim

Bilgisi olan yazabilirmi yapilacak tek sey iki cizgininde koyu oldugu gunu degerlendirmek mi
Baska dikkat etmem gereken birsey yok sanirim
Koyu oldugu gunler ve siliklestikten sonraki 1 2 gun

Baska dikkat etmem gereken birsey yok
Koyuyken başla, silik tamamen yok olana kadar değerlendir canım :)

Arkadaşlar 1,2 gündür çok hafif mide bulantım var bu bulantı akşamda oluyo sabahta ama dediğim gibi çok hafif bulantı olarak kalıyo sersemletiyo beni o his .bide arada sancım oluyo regli sancısı gibi bat 9 Ocak daha var regle .hamile olan arkadaşlar belirti olarak sizde varmıydı bunlar yada benzer belirtiler .ilkkez bulantı falan oldu bende
Bulantı için daha çok erken ben 7 haftalığım şuan yeni yeni başladı benim. Ben bel ağrımdan anlamıştım aşırı ağrıyordu , adet olucak gibi karın hissim vardı erkendi daha birde akıntı artması bembeyaz geliyordu :)

Bulantı için daha çok erken ben 7 haftalığım şuan yeni yeni başladı benim. Ben bel ağrımdan anlamıştım aşırı ağrıyordu , adet olucak gibi karın hissim vardı erkendi daha birde akıntı artması bembeyaz geliyordu :)
Bugün öğrendim hamileymişim bat 1 Aralık 11. Gün hamile kaldım yani yumurtlamadan önce 3 4 gün kadar merakla bekliyorum aynen benim de çok belim ağrıdı öleceğim covit mi oldum derken hamileymişim oglumda adet sonra 19 gün tek ilişkiyle yumurtlama günün de kalmıştım umarım annelere faydam olurrr

Merhaba kızlar. Bata 3 gun var ve bugün muthis gaz sancisi makat agrisi yasiyorum. Bıçak saplanıyor gibi oluyor ah vah ediyorum. Ancak bende pco var acaba yumurtlama mı yoksa gebelik mi hatta yoksa adet habercisi mi ne bu? 2 ay once de yumurtlama catlamasinda boyle olmustum. Acaba gebelik baslangicinda bu durumu yasayan var mi
Erken gebelkk testi yapmadinmi bendede makatta batma oldu ama asiri rahatsiz edici degildi bende bati bekliyorum.ppsitif cikti testlm.insallah tutunur bebegim

Arkadaslar normalde kasik agrim bel agrim olur ama bu defa farkli seyler oluyor ümitli olup dusunmeme me ragmen kasik agrim bel ağrım var ama onlar genlde olur dye dusunmedm pek ama 4 5 gundur gugus ucum cok fazla kasiniyor ve kasimaktan yara oldu artk birde şiş baya buyudu gbi anlamadm ilk defa basima geliyor. Birdr bi kac saat once bel agrimdan farkli olarak belimin sol tarafina biri yumruk atiyor gibi ritmik bir sekilde kalp atisi gbi dusunn birsey oldu 2 dk falan surdu varmi boyle seyler yasayan adetm geckti.

Back
X