• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2021e HAmile girmek isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Valla benim durumum biraz karışık. normalde benim reglim normal regli tarihimden 2 gün önce 2 gün lekelenme seklinde baslayip, bu günleri takip eden günlerde de 4 gün normal seklinde devam eder. Bu ay lekelenmem 5 gün önce başladı ve hala az şekilde devam ediyor. Bu durum acaba yerleşme kanaması mıdır; yoksa bu ay uyguladigim maydonoz ve süt buharı kürünün bir etkisi midir? Bilemiyorum acikcası. Başına bu tarz bir şey gelen varsa ve beni aydınlatırsa sevinirim.

LİSTEYE EKLENMEK İSTEYENLERİN TEK BİR MESAJ İÇİNDE BAT tarihini belirtmeleri GEREKMEKTEDİR.​

(Her ay durumunu bildirmeyenler tablodan kaldırılacaktır)
Pozitif gören arkadaşlardan aşağıdaki soruları diğer gebelik adaylarınında bilgilenmesi için cevaplamalarını bekliyoruz :)

1- Ne sıklıkta adet oluyorsun?
2- Yumurtlamanı adetinden kaç gün sonra gördün?
3- Ovulasyon testi kullanıyor musun?
4- Hangi marka ovulasyon testi kullanıyorsun?
5- Herhangi bir rahatsızlığın var mı?
6- Gebelik var mı? Gebeliği yumurtlamadan kaç gün sonra öğrendin?
7- İlk belirtilerin neydi?

Anne adayı ( :anneadayı: ):nazar:

Bat

Sonuç

@peygambercicegikokusu :nazar:14 Aralık:nazar::anneadayı::nazar:
@aleynaaleyna00 :nazar:14 Aralık:nazar::anneadayı::nazar:
@Minmin2626 :nazar:29 Aralık:nazar::anneadayı::nazar:
@Gul7 :nazar:3 Ocak:nazar::anneadayı::nazar:
@denizimduygum01 :nazar:27 Aralık:nazar::anneadayı::nazar:
@mrvee04 :nazar:30 kasim:nazar::anneadayı: :nazar:
@zehroskrmn :nazar:19 Aralık:nazar::anneadayı::nazar:
@Fatmazell74 :nazar:20 Aralık:nazar::anneadayı::nazar:
@Muallimehanimcik :nazar:29 Aralık:nazar::anneadayı::nazar:
@Nefertitibgm:nazar:10 ocak:nazar::anneadayı::nazar:
@joynss :nazar:2 Ocak:nazar::anneadayı::nazar:
@Takitoki :nazar:7 Ocak:nazar: :anneadayı: :nazar:
@merimericik :nazar:11 Ocak:nazar: :anneadayı: :nazar:
@blmrc :nazar:7 Ocak:nazar: :anneadayı: :nazar:
@Eliff456 :nazar:12 Ocak:nazar: :anneadayı::nazar:
@ymncls1 :nazar::nazar::anneadayı::nazar:
@goldenarrow12 :nazar:16 Ocak:nazar::anneadayı::nazar:

Anne adayı

Bat tarihi

Sonuç

@Esra Nur 081 Ocak

@Gulbaharszn9 ocak

Sade frappe Sade frappe 15 Ocak
@Minikfaremmm15 Ocak
��
@Dilekcml15 Ocak
Sade frappe Sade frappe 16 Ocak
@papatyamm575716 Ocak
White-Angel White-Angel 16 Ocak

?
Benide ekleyin bat 22 Ocak

Ya kızlar bat tarihim 22 Ocak bugün kasıklarımda belirgin bı ağrı var pcosluyum acaba pcos tan dolayimi agriyo yoksa bebişim mi geliyo :emir_bebek: .. pcoslu olupta böyle bı durum yaşayan varmı:KK68:

merhaba arkadaşlar benim bat 27 ocak.37 yaşımdayım.2 yıldır korunmuyoruz geçen sene hamile kaldım fakat kalp atışlarını alamadığımız için 9 haftalıkken bebeği aldılar.2 aydır ovulasyon takibi yapıyorum yani bu 2. ayım.testimin markası loboquick.12 ocakta pik gördüm.şuan beklemedeyim.beni de eklerseniz çok sevinirim

merhaba arkadaşlar benim bat 27 ocak.37 yaşımdayım.2 yıldır korunmuyoruz geçen sene hamile kaldım fakat kalp atışlarını alamadığımız için 9 haftalıkken bebeği aldılar.2 aydır ovulasyon takibi yapıyorum yani bu 2. ayım.testimin markası loboquick.12 ocakta pik gördüm.şuan beklemedeyim.beni de eklerseniz çok sevinirim
Tabi canım hoşgeldin

Canim inan bende o durumdayım sıkıldım artık istedikçe olmadıkça sinirim bozuluyo .. bnde diyorum bu ay da olmasa artık benden iflas çok yoruldum her defasında o umutla beklerken sonuç negatif olması insanı sarsiyo .. Ama Allah ol dediğinde olur unutma canım umudunu da yitirme bende bilmiyorum artık ama etrafında baskısı daha bı stres yapıyo insanı .. bide kaynanama soruyorlardı bişey yokmu diye eltim hamile oldu bu sefer kaynanam bu değil diğeri hamile diyordu şimdi tabi doğurmuş eltim 6 aylık oldu bebekleri o 7 aylıkken bnde gebe kaldım ama 2. 5 aylıkken boş gebelik olduğunu öğrendim zaten kendisi düştü .. ve eltim aynı hastanedeydik o 3 temmuz da doğurdu ben 4 temmuz da düşürdüm .. ve işte üstünden 6 ay geçti bişey yok daha artık biraz dinlensem mi diyorum bilmiyorum artık hakkımızda hayırlısı olsun canım ama umudunu yitirme herhangi bi problem in varmı gebeliğe engel ..
Sana da cok gecmis olsun hayırlısyla birdaha olr saglıkla kucagına alırsın insallah. Hayır neyseki gebeliğe engel sıkıntım cıkmadı eşimde de bende de ama neyazikki sebepsiz olmuypr umudum tukenmek uzere test bile aldım ovulasyon testi 1 kere bile daha acıp merak edip kullanamadım nedense :/

Ya kızlar bat tarihim 22 Ocak bugün kasıklarımda belirgin bı ağrı var pcosluyum acaba pcos tan dolayimi agriyo yoksa bebişim mi geliyo :emir_bebek: .. pcoslu olupta böyle bı durum yaşayan varmı:KK68:
Sabah bi test yap silikte olsa çıkar diye düşünüyorum cumaya 2 gün kalmış oluyor ben kimyasal yaşadığım ay 3 gün önce yapmıştım çift çizgi belirgindi bence dene bi

Sabah bi test yap silikte olsa çıkar diye düşünüyorum cumaya 2 gün kalmış oluyor ben kimyasal yaşadığım ay 3 gün önce yapmıştım çift çizgi belirgindi bence dene bi
Korkuyorum vala negatif çıkacak diye.. batı beklicem cuma günü kaset test yapacam .. inşallah kopkoyu çift çizgiyi görürüm :KK68:

Back
X