Gebeliğe Hazırlık 2021’in son düzlüğünde bat bekleyenler 😍😍 Aralık bat’larını beraber bekleyelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

sevgitek

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2019
3.067
1.413
133
2021 in son umudu olan aya girmek üzereyiz.
Ben 14 Aralığı bekleyeceğim. Pazar ve pazartesi yumurtlama günümdü. Salı yani bugün de çatlama. Sadece pazartesi gününü değerlendirebildik şimdilik 🥺 Yine de allahtan Ümit kesilmez 🥰
Sizler aralığın kaçını bekliyorsunuz? 😍😊

Son düzenleme:
Ben 14 Aralığı bekleyeceğim. Pazar ve pazartesi yumurtlama günümdü. Salı yani bugün de çatlama. Sadece pazartesi gününü değerlendirebildik şimdilik 🥺 Yine de allahtan Ümit kesilmez 🥰
17 Aralık

11 Aralık kuzu inşallah tabi

6 Aralık ne demişler garibanın yüzü güler mi? Bu 10 ay artık hiiç umudum yok 😅

Kimse kimsenin ne yaşadığını bilemez ama bak benim de 2. senem. İnsan umut ediyor yine de 🥲🥲🥲
Ay ne bileyim ben çok aceleci miyim anlamadım çevremdekiler iki üç ayda hatta ilk ayda olduğunu söylüyor. Burda bakıyorum herkes aylarca yıllarca bekliyor. Biz mi anormaliz yoksa onlar mı yalan söylüyor anlamadım. Ama moralimi bozdukları kesin. İnsan çok üzülüyor herkesin bu kadar kolayca sahip olduğu ve hatta değerini bilmedikleri şey için ben nerdeyse bir yıla yakındır her günü umutla heyecanla ve sonunda hüsranla geçiyorum. O yüzden artık kabullenmeye çalışıyorum olmuyorsa olmuyordur düşünme diyorum ama yine de regl günlerine yakın acabalar inşallahlar bitmiyor 🥲

Ay ne bileyim ben çok aceleci miyim anlamadım çevremdekiler iki üç ayda hatta ilk ayda olduğunu söylüyor. Burda bakıyorum herkes aylarca yıllarca bekliyor. Biz mi anormaliz yoksa onlar mı yalan söylüyor anlamadım. Ama moralimi bozdukları kesin. İnsan çok üzülüyor herkesin bu kadar kolayca sahip olduğu ve hatta değerini bilmedikleri şey için ben nerdeyse bir yıla yakındır her günü umutla heyecanla ve sonunda hüsranla geçiyorum. O yüzden artık kabullenmeye çalışıyorum olmuyorsa olmuyordur düşünme diyorum ama yine de regl günlerine yakın acabalar inşallahlar bitmiyor 🥲
O kadar haklısınız ki..bu kadar kolay bir şey nasıl bu kadar zor olabilir diye üzülüyor insan 😔 benim de 1 yıl oldu her ay bir umut her ay hüsran.. Bu sefer de umutlanmak istemiyorm dua edip sabretmeye çalışıyorm ama çok zor.. 🥺🥺

12 aralık benim de.. Bu ay klomen+çatlatma iğnesi.. 5. Günümdeyim bugün hayırlısı bakalım 🙏

Onların cogu yalan bakınırken yazınızı okudum kolayca olmuyor kimse kusura bakmasın eskidendi o yani anne zamanlarındaydı yeni nesil Boyle 30 yasındayım 27 yasında anne oldum bi evladım var 4 ay da hamile kaldım halbu ki hemen bırakınca olcak sanıyodum ilk olunca ve hem prezervatif hem aylık iğneyle korunuyordum istemiyorum diye yani o hemen oldu ilk ay kaldım meselesi külliyen yalan

Back
X