Gebeliğe Hazırlık Şubatın ilk haftası bat olanlar haydi beraber bekleyelim 🤲😍

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim bat tarihim 4 şubat beraber bekleyelim güzel haberlerimiz benim en son aralıkta düşük le sonlanan gebeliğim oldu ama umudumu kaybetmedim inşallah bu post uğurlu gelir hepimize
Allah'ım hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah canım benim Allah gönlüne göre versin asla pes etme sakın 🤲🧿🥰

Benim bat tarihim 4 şubat beraber bekleyelim güzel haberlerimiz benim en son aralıkta düşük le sonlanan gebeliğim oldu ama umudumu kaybetmedim inşallah bu post uğurlu gelir hepimize
Benimse 3 Şubat bakalım hayırlısı olsun inşallah 🤲🏻 güzel sonuçlar alirsiniz hepiniz dualarim sizinle🤲🏻

Benim bat tarihim 1 şubat, bende çok heyecanlıyım açıkçası ☺ amin inşallah güzel sonuçlar elde ederiz , ben geçen sene erken doğumla bebegimi kaybettim, gecen ay da kimyasal gebelik oldu ovulasyon ile takip ettim bakalım hayırlısı olur inşallah psikolojik olarak belirtiler var gibi ama sanmam daha erken ☺

Benim bat tarihim 1 şubat, bende çok heyecanlıyım açıkçası ☺ amin inşallah güzel sonuçlar elde ederiz , ben geçen sene erken doğumla bebegimi kaybettim, gecen ay da kimyasal gebelik oldu ovulasyon ile takip ettim bakalım hayırlısı olur inşallah psikolojik olarak belirtiler var gibi ama sanmam daha erken ☺
Bende geçen sene malesef ölü doğum yaptım Aralık başında da kimyasal oldu sanırım hikayelerimiz benziyor inşallah bu sefer sende bende hayırlı haberler alırız bu ay kaçırdım yumurtlama yı ertesi günü değerlendirebildim hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

Bende geçen sene malesef ölü doğum yaptım Aralık başında da kimyasal oldu sanırım hikayelerimiz benziyor inşallah bu sefer sende bende hayırlı haberler alırız bu ay kaçırdım yumurtlama yı ertesi günü değerlendirebildim hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
Insallah hayırlı haberler alırız amin , benim çatlama olduktan sonra kasık ağrılarım var inanılmaz derecede ara ara sancı oluyor sanki regl olacakmışım gibi her an , ama göğüslerde hiçbir agri hassasiyet yok, gecen ay kimyasal gebelikte kasık agrisi ve göğüs ağrısı vardi , diğer gebelikte de göğüs ağrısı vardi , acaba dedik göğüs hassasiyeti yok ve agri da yok acaba olmadı mı bu defa:(( regle 9 gün var bakalım şimdi birsey belli olmaz diymi :((

Insallah hayırlı haberler alırız amin , benim çatlama olduktan sonra kasık ağrılarım var inanılmaz derecede ara ara sancı oluyor sanki regl olacakmışım gibi her an , ama göğüslerde hiçbir agri hassasiyet yok, gecen ay kimyasal gebelikte kasık agrisi ve göğüs ağrısı vardi , diğer gebelikte de göğüs ağrısı vardi , acaba dedik göğüs hassasiyeti yok ve agri da yok acaba olmadı mı bu defa:KK43:( regle 9 gün var bakalım şimdi birsey belli olmaz diymi :KK43:(
Daha belli olmaz vakit var inşallah güzel haber bu ay gelir fazla bekletmezler bizi

Benimde normalde 5 Şubat ama ovulasyon testine göre 14 gün hesaplarsam 9 Şubat falan :) hayırlı haberler alırız inşallah hepimiz

bende b at 2 şubat, adete daha 4 gün var. az önce kahverengi leke gördüm, kaç gündür göğüs hassasiyyeti var dokununca acıyor ve sol kasıkta batmalar var. 15 gün soğan kürü kullandım, acaba erken regl olabilirmiyim, yada yerleşme kanamasımı oldu acaba,

Back
X