Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah'ım hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah canım benim Allah gönlüne göre versin asla pes etme sakınBenim bat tarihim 4 şubat beraber bekleyelim güzel haberlerimiz benim en son aralıkta düşük le sonlanan gebeliğim oldu ama umudumu kaybetmedim inşallah bu post uğurlu gelir hepimize
Çok teşekkür ederim amin pes etmek yokAllah'ım hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah canım benim Allah gönlüne göre versin asla pes etme sakın![]()
Asla sen güçlüsünÇok teşekkür ederim amin pes etmek yok![]()
Benimse 3 Şubat bakalım hayırlısı olsun inşallahBenim bat tarihim 4 şubat beraber bekleyelim güzel haberlerimiz benim en son aralıkta düşük le sonlanan gebeliğim oldu ama umudumu kaybetmedim inşallah bu post uğurlu gelir hepimize
Hiç beklemedik zamanda gelir güzel haberler inşallah hayırlısı olsunbenimde bat 5 şubat ama bu ay pek değerlendiremedik gibi bakalım nasip
İnşallah hepimiz için hayırlı güzel haberler gelir benimde dualarım tüm isteyenlereBenimse 3 Şubat bakalım hayırlısı olsun inşallahgüzel sonuçlar alirsiniz hepiniz dualarim sizinle
![]()
Benim bat tarihim 1 şubat, bende çok heyecanlıyım açıkçası ☺ amin inşallah güzel sonuçlar elde ederiz , ben geçen sene erken doğumla bebegimi kaybettim, gecen ay da kimyasal gebelik oldu ovulasyon ile takip ettim bakalım hayırlısı olur inşallah psikolojik olarak belirtiler var gibi ama sanmam daha erken ☺Benim bat tarihim 4 şubat beraber bekleyelim güzel haberlerimiz benim en son aralıkta düşük le sonlanan gebeliğim oldu ama umudumu kaybetmedim inşallah bu post uğurlu gelir hepimize
Bende geçen sene malesef ölü doğum yaptım Aralık başında da kimyasal oldu sanırım hikayelerimiz benziyor inşallah bu sefer sende bende hayırlı haberler alırız bu ay kaçırdım yumurtlama yı ertesi günü değerlendirebildim hakkımızda hayırlısı olsun inşallahBenim bat tarihim 1 şubat, bende çok heyecanlıyım açıkçası ☺ amin inşallah güzel sonuçlar elde ederiz , ben geçen sene erken doğumla bebegimi kaybettim, gecen ay da kimyasal gebelik oldu ovulasyon ile takip ettim bakalım hayırlısı olur inşallah psikolojik olarak belirtiler var gibi ama sanmam daha erken ☺
Insallah hayırlı haberler alırız amin , benim çatlama olduktan sonra kasık ağrılarım var inanılmaz derecede ara ara sancı oluyor sanki regl olacakmışım gibi her an , ama göğüslerde hiçbir agri hassasiyet yok, gecen ay kimyasal gebelikte kasık agrisi ve göğüs ağrısı vardi , diğer gebelikte de göğüs ağrısı vardi , acaba dedik göğüs hassasiyeti yok ve agri da yok acaba olmadı mı bu defaBende geçen sene malesef ölü doğum yaptım Aralık başında da kimyasal oldu sanırım hikayelerimiz benziyor inşallah bu sefer sende bende hayırlı haberler alırız bu ay kaçırdım yumurtlama yı ertesi günü değerlendirebildim hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
Daha belli olmaz vakit var inşallah güzel haber bu ay gelir fazla bekletmezler biziInsallah hayırlı haberler alırız amin , benim çatlama olduktan sonra kasık ağrılarım var inanılmaz derecede ara ara sancı oluyor sanki regl olacakmışım gibi her an , ama göğüslerde hiçbir agri hassasiyet yok, gecen ay kimyasal gebelikte kasık agrisi ve göğüs ağrısı vardi , diğer gebelikte de göğüs ağrısı vardi , acaba dedik göğüs hassasiyeti yok ve agri da yok acaba olmadı mı bu defa( regle 9 gün var bakalım şimdi birsey belli olmaz diymi
(
İnşallah canım güzel haberler alırız bu ayBenimde normalde 5 Şubat ama ovulasyon testine göre 14 gün hesaplarsam 9 Şubat falan :) hayırlı haberler alırız inşallah hepimiz
İyi akşamlarr bat ne zamanİnşallah canım güzel haberler alırız bu ay
İnşallah inşallahİnşallah canım güzel haberler alırız bu ay
Malesef umutlar mart a kaldı olsun hayırlısı buymuşİnşallah inşallahsonuç belli olunca yaz olur mu meraktayim
![]()
Hayırlısı olsun canım inşallah bidahakine sıkma canını gelecek o bebisssMalesef umutlar mart a kaldı olsun hayırlısı buymuş
İnşallah Rabbim her isteyene nasip etsin bu ay tekrar denemelere başladım hayırlısı bakalım 9 mart beklenmeyen batHayırlısı olsun canım inşallah bidahakine sıkma canını gelecek o bebisss