2022 Bülent tıraş da tüp bebek yaptıranlar

ayseemr

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2015
1.044
2.092
158
31
Merhaba arkadaşlar benim pazar gün yumurta toplamam var sizlerin nasıl gidiyo hep beraber konuşalım dertleşelim paylaşalım mı

Bugün merkezden aradılar 4 tane 3. Gün embriyosu dondurmuşlar çok şükür ☺️Benim normalde gelişen yumurtalarım daha azdı 2 tane gelişiyordu 4 tane olması mucize ☺️
Prp yapılmış mıydı sana çok sevindim benimde 5 tane var şuan

Tşk ederim seninkide hayırlı olsun çok sevindim. Prp yapılmadı gerek duyulmadı sanırım 3 aydır vitamin kullanıyordum belki onun etkisidir

Tşk ederim seninkide hayırlı olsun çok sevindim. Prp yapılmadı gerek duyulmadı sanırım 3 aydır vitamin kullanıyordum belki onun etkisidir
Çok sevindim ne zaman olacak işlemin belli mi benim nisan sonu tahmini

Arkadaşlar Bülent tıraşa gidem varmı il dışındayım randevu ve görüşme nasıl sağladınız fiyatlar nasıl bilen varmı yardımcı olursanız çok sevinirim

Bende il dışından gidecem randevumu oluşturdum 9 Mayıs tarihine tüp bebekten önce iyi bir tetkikten geçmek istiyorum eğer olumlu olursa herşey tüp bebek sürecine başlıcam asistanı ile görüştüm ben sağolsun çok tatlı ve açıklayıcı bir bayan o yardımcı oldu banada nis80

Arkadaşlar Bülent tıraşa gidem varmı il dışındayım randevu ve görüşme nasıl sağladınız fiyatlar nasıl bilen varmı yardımcı olursanız çok sevinirim
Bende il dışından gidecem randevumu oluşturdum 9 Mayıs tarihine tüp bebekten önce iyi bir tetkikten geçmek istiyorum eğer olumlu olursa herşey tüp bebek sürecine başlıcam asistanı ile görüştüm ben sağolsun çok tatlı ve açıklayıcı bir bayan o yardımcı oldu banada

Benimde 17 si yumurta toplama işlemim oldu 13 yumurta topandı.9 u dölleme yapıldı 8 i tuttu 5. Güne gelen 4 embriyo 3 ü genetiğe gönderdim bekliyorum 🙏

merhaba, benimde iki farklı yerde 3 başarısız tüp bebek tedavim oldu. şimdi de bülent tıraşta tedaviye başlamayı düşünüyorum. tüp bebek tedavi ücreti, transfer ücreti ,yumurta toplama ücreti, yumurta dondurma ücreti prp vs. bunların ücretlerini öğrenebilir miyim? sizin ödediğiniz tutarları yazarsanız sevinirim.

merhaba, benimde iki farklı yerde 3 başarısız tüp bebek tedavim oldu. şimdi de bülent tıraşta tedaviye başlamayı düşünüyorum. tüp bebek tedavi ücreti, transfer ücreti ,yumurta toplama ücreti, yumurta dondurma ücreti prp vs. bunların ücretlerini öğrenebilir miyim? sizin ödediğiniz tutarları yazarsanız sevinirim.
Fiyatlar çok artmış ben bugün sordum prp 13 bin geçen sene 7 bine yaptırdım bende işe yaramadı

Merhaba kizlar
Bende tup bebege baslicam doktorumda bulent beyi onerdi ama surec hakkinda hic bilgim yok bugune kadarda hic arastirmamistim. Surec nasil ilerliyor ne kadar suruyor vs bilgi verebilir misiniz?

Back
X