2022 Ekim ayı burç yorumları

Nhessa

Nirvana
Pro Üye
13 Eylül 2013
51.808
2.659
Screenshot_20220922-135718_Instagram.jpg
Screenshot_20220922-135722_Instagram.jpg
Screenshot_20220922-135725_Instagram.jpg
Screenshot_20220922-135728_Instagram.jpg
Screenshot_20220922-135732_Instagram.jpg
Screenshot_20220922-135737_Instagram.jpg
Screenshot_20220922-135741_Instagram.jpg
Screenshot_20220922-135745_Instagram.jpg
Screenshot_20220922-135750_Instagram.jpg
Screenshot_20220922-135754_Instagram.jpg
Screenshot_20220922-135759_Instagram.jpg
Screenshot_20220922-135803_Instagram.jpg
Screenshot_20220922-135808_Instagram.jpg
 
Ekim-ayi-burc-yorumlari-1024x682.jpg


Ekim ayı önümüzdeki 3 ayın en iyi etkiler içeren ayı olabilir. Ay başlangıcında Merkür gerilemesinin yavaş etkilerini hissediyor olsak ta, 3 Ekim sonrasında Merkür’ün Başak burcunda düz harekete dönmesi ve sonrasında da 11 Ekim’de Terazi burcuna geçmesi hepimizi hareketlendirecek ve iletişimde daha iyi etkiler devreye girecek!

Ekim ayına Terazi Burcunda yaşadığımız yeni ayın etkisinde başlıyoruz ve ayın ilk haftası yeni adımlar atmak, girişimler, imza atmak için iyi etkiler içerecek! Ayın ilk 15 gününü iyi kullanmak lazım çünkü ay sonunda girişimlerin, aksiyonun ve cesaretin gezegeni Mars geri gitmeye başlayacak ve bu gerileme uzunca bir süre devam edecek! Yine bu ay Venüs’te çok sevdiği ve yöneticisi olduğu Terazi burcunda ilerleyecek ve hem ilişkiler hem de para konularında hepimize güzel gelişmeler getirecek!

9 Ekim akşamında Koç burcunda bir dolunay yaşayacağız, ilişkiler ve diploması açısından kritik bir dolunay olacak. Bu dolunay yaraları saradabilir, eski yaraları açadabilir, sebebi de kendimizde, kendi kendimize dert ettiğimiz, eksik hissettiğimiz alanları kaşımak ve iyileştirmek için bizi ilişkilerle sınama ihtimali çok yüksek! Kendi üzerinde çalışan, kendini olduğu gibi kabul etmeye, değişmeye çalışan ve çocuk travmaları ile yüzleşmiş kişiler için ise son derece iyi etkiler içerecek! İlişkilerde denge, huzur ve adalet konuları bu dolunayda son derece gündemde olacak. Beklenen sonuçlar gelebilir ve bazı yüzleşmeler, kapanışlar da yaşanabilir…

23 Ekimde önce Venüs sonra Güneş Akrep burcuna geçecek ve artık Akrep etkilerini ve bu alanda yaşanacak tutulmaların etkisini hissetmeye başlayacağız. Ekim ayının sonu biraz sert etkilerle gelecek nedeni de önce bir tutulma sonra ise Mars gerilemesi etkisi devreye girecek! 25 Ekim’de Akrep burcunda bir yeni ay ve güneş tutulması yaşayacağız. Venüs katkılı bu yeni ay biraz krizli etkilerle gelebilir, bazı hızlı bitişler yaşanabilir! Hem ilişkiler hem de parasal konular krizli gelişmelere ve biraz zorlu etkilere açık olacak!

29 Ekim’de iletişim gezegenimiz Merkür de Akrep burcuna geçecek ve iyice kışı, içine kapanmayı, yavaşlamayı ve krizli etkileri bize getirecek! Merkür Akrep burcunda sağlıklı düşünmeyi zorlaştırabilir ve zihnimizi takıntılara daha çok açabilir. Korkulara odaklanmak yerine çözümlere ve uzun vadeli stratejilere odaklanmak bu dönemi iyi kullanmak için yapılabilecek en iyi şeydir..

30 Ekimde ise Mars bir süredir hareket etmekte olduğu İkizler burcunda Ocak ortasına kadar sürecek geri hareketine başlayacak! Mars girişim, cesaret, anlaşmalar ve ilerleme anlamına geldiğinden gerilemesi de bu alanlarda ilerlemek yerine durumu koruma, içe dönme ve önce elimizdeki işleri ve konuları çözme zamanı getirecek! Eğer bireysel haritanızda Mars’ınız geri harekette değil ise önemli girişimlerinizi bu döneme bırakmamanızı tavsiye ederim! Güzel gelişmelere çok açık bir ay bu yüzden de bu ayın etkilerini iyi kullanmanızı tavsiye ederim, Ekim ayı size bol sevgi ve güzel gelişmeler getirsin…



Güliz Kına
 
ekim1.jpg


Koç & Yükselen Koç:

Ekim ayı önümüzdeki 3 ayın en iyi etkiler içeren ayı olabilir. Ay başlangıcında Merkür gerilemesinin yavaş etkilerini hissediyor olsak ta, 3 Ekim sonrasında Merkür’ün Başak burcunda düz harekete dönmesi ve sonrasında da 11 Ekim’de Terazi burcuna geçmesi hepimizi hareketlendirecek ve iletişimde daha iyi etkiler devreye girecek!

Ekim ayına Terazi Burcunda yaşadığımız yeni ayın etkisinde başlıyoruz ve ayın ilk haftası yeni adımlar atmak, girişimler, imza atmak için iyi etkiler içerecek! Yine bu ay Venüs’te çok sevdiği ve yöneticisi olduğu Terazi burcunda ilerleyecek ve hem ilişkiler hem de para konularında hepimize güzel gelişmeler getirecek! Terazi burcundaki bu etkiler sizin karşıt alanınızda olacağından hem ilişkiler, hem ortaklıklar açısından sizin için son derece iyi bir ay olacak! İlişkilerde dengeyi bulmakta zaman zaman zorlansanız da karşı taraftan güzel destekler ve sevgi dolu gelişmeler olması yüksek ihtimal!

9 Ekim akşamında burcunuzda bir dolunay yaşayacağız, ilişkiler ve diploması açısından kritik bir dolunay olacak. Bu dolunay yaraları sarada bilir, eski yaraları açadabilir, sebebi de kendimizde, kendi kendimize dert ettiğimiz, eksik hissettiğimiz alanları kaşımak ve iyileştirmek için bizi ilişkilerle sınama ihtimali çok yüksek! Sizin burcunuzda olacak bu dolunay beklediğiniz gelişmeleri getirebilir ve yavaş giden işler bir anda hız kazanabilir… Nisan ayında adım attığınız bazı işlerden gelişmeler veya haberler alabilirsiniz…

23 Ekimde önce Venüs sonra Güneş Akrep burcuna geçecek ve artık Akrep etkilerini ve bu alanda yaşanacak tutulmaların etkisini hissetmeye başlayacağız. 25 Ekim’de Akrep burcunda bir yeni ay ve güneş tutulması yaşayacağız. Venüs katkılı bu yeni ay biraz krizli etkilerle gelebilir, bazı hızlı bitişler yaşanabilir! Sizin ortak para, yatırımlar, bankalarla ilgili konular alanınızı hareketlendirecek bu geçişlerle parasal konularda önemli bir yatırım ve karar gündeme olabilir. Yine eski bir yatırımın dönüşünü alabilir ve para konularında güzel gelişmeler elde edebilirsiniz…

29 Ekim’de iletişim gezegenimiz Merkür de Akrep burcuna geçecek ve iyice kışı, içine kapanmayı, yavaşlamayı ve krizli etkileri bize getirecek! Merkür Akrep burcunda sağlıklı düşünmeyi zorlaştırabilir ve zihnimizi takıntılara daha çok açabilir. Sizin ise odağınız yine parasal konularda olacak ama Mars gerilemesi yüzünden bugünlerde yeni adımlar atmayın!

30 Ekimde ise Mars bir süredir hareket etmekte olduğu İkizler burcunda Ocak ortasına kadar sürecek geri hareketine başlayacak! Mars girişim, cesaret, anlaşmalar ve ilerleme anlamına geldiğinden gerilemesi de bu alanlarda ilerlemek yerine durumu koruma, içe dönme ve önce elimizdeki işleri ve konuları çözme zamanı getirecek! Sizin burç yöneticiniz olduğundan hayatınızın her alanını etkileyecek bu gerileme, sizin haritanızın iletişim, sözleşmeler, seyahatler ve işbirlikleri alanında olacak. Bu alanlarda eski konuşulmuş veya girişim yapılmış konular olursa sorun yok ama yepyeni konulara girmek için iyi bir dönem değil, bu dönemde girişim yaparsanız sürüncemede kalabilir veya size zarar getirebilir. Umarım güzel gelişmelerin olduğu bir ay olur sizin için…







Boğa & Yükselen Boğa:

Ekim ayı önümüzdeki 3 ayın en iyi etkiler içeren ayı olabilir. Ay başlangıcında Merkür gerilemesinin yavaş etkilerini hissediyor olsak ta, 3 Ekim sonrasında Merkür’ün Başak burcunda düz harekete dönmesi ve sonrasında da 11 Ekim’de Terazi burcuna geçmesi hepimizi hareketlendirecek ve iletişimde daha iyi etkiler devreye girecek!

Ekim ayına Terazi Burcunda yaşadığımız yeni ayın etkisinde başlıyoruz ve ayın ilk haftası yeni adımlar atmak, girişimler, imza atmak için iyi etkiler içerecek! Sizin iş alanınızda olan bu yeni ay ile iş konularında hızlanma ve güzel gelişmeler mümkün!

Yine bu ay Venüs’te çok sevdiği ve yöneticisi olduğu Terazi burcunda ilerleyecek ve hem ilişkiler hem de para konularında hepimize güzel gelişmeler getirecek! Terazi burcundaki bu etkiler sizin iş, çalışma, üretme alanınızda olacağından bu konular açısından sizin için son derece iyi bir ay olacak! İlişkilerde dengeyi bulmakta zaman zaman zorlansanız da beraber çalıştığınız kişiler tarafından güzel destekler almanız yüksek ihtimal!

9 Ekim akşamında Koç burcunda bir dolunay yaşayacağız, ilişkiler ve diploması açısından kritik bir dolunay olacak. Bu dolunay yaraları sarada bilir, eski yaraları açadabilir, sebebi de kendimizde, kendi kendimize dert ettiğimiz, eksik hissettiğimiz alanları kaşımak ve iyileştirmek için bizi ilişkilerle sınama ihtimali çok yüksek! Yükselen Boğaların bilinçaltı, korkular, kendileri ile görmek istemedikleri yaralar alanında olacağından bu dolunay ile gündeme gelen konular aslında şifa için çok önemli olacak. İçinize attığınız, kendinizde ve potansiyelinizde görmediğiniz veya görmezden geldiğiniz konular ön plana çıkacak. Bazı içe atılan konular sağlık problemi olarak ta gündeme gelebilir!

23 Ekimde önce Venüs sonra Güneş Akrep burcuna geçecek ve artık Akrep etkilerini ve bu alanda yaşanacak tutulmaların etkisini hissetmeye başlayacağız. 25 Ekim’de Akrep burcunda bir yeni ay ve güneş tutulması yaşayacağız. Venüs katkılı bu yeni ay biraz krizli etkilerle gelebilir, bazı hızlı bitişler yaşanabilir! Sizin tam karşıt alanınızda olacak bu etkiler aslında size bir ilişki ile ilgili önemli gelişmeleri, kararları, bir ortaklıkla ilgili bazı girişimleri getirebilir!

29 Ekim’de iletişim gezegenimiz Merkür de Akrep burcuna geçecek ve iyice kışı, içine kapanmayı, yavaşlamayı ve krizli etkileri bize getirecek! Merkür Akrep burcunda sağlıklı düşünmeyi zorlaştırabilir ve zihnimizi takıntılara daha çok açabilir. Sizin ise odağınız yine ikili ilişkiler, evlilik, beraber çalıştığınız kişilerle ilgili konularda olacak!

30 Ekimde ise Mars bir süredir hareket etmekte olduğu İkizler burcunda Ocak ortasına kadar sürecek geri hareketine başlayacak! Mars girişim, cesaret, anlaşmalar ve ilerleme anlamına geldiğinden gerilemesi de bu alanlarda ilerlemek yerine durumu koruma, içe dönme ve önce elimizdeki işleri ve konuları çözme zamanı getirecek! Sizin parasal alanınızda olacak bu gerileme ise eski para konularını çözmek için iyi olurken, bu dönemde yeni yatırım veya agresif girişim yapmamak önemli. Eskiden başlanan veya ertelenen konularla ilgili girişimler yapabilirsiniz. Ekim ayı biraz yavaş başlasa da son dönemi sizin için hızlı etkilerle gelecek sevgili Boğalar umarım güzel gelişmeler olur!







İkizler & Yükselen İkizler:

Ekim ayı önümüzdeki 3 ayın en iyi etkiler içeren ayı olabilir. Ay başlangıcında Merkür gerilemesinin yavaş etkilerini hissediyor olsak ta, 3 Ekim sonrasında Merkür’ün Başak burcunda düz harekete dönmesi ve sonrasında da 11 Ekim’de Terazi burcuna geçmesi hepimizi hareketlendirecek ve iletişimde daha iyi etkiler devreye girecek! Tabii ki bu düz hareket en çok sizin için iyi olacak…

Ekim ayına Terazi Burcunda yaşadığımız yeni ayın etkisinde başlıyoruz ve ayın ilk haftası yeni adımlar atmak, girişimler, imza atmak için iyi etkiler içerecek! Sizin aşk, hobi gibi yapılan işler alanınızda olacak bu etki sayesinde bu konularda Ekim ayının ilk haftasında hem gelişmeler kaydedebilirsiniz hem de yeni adımlar atabilirsiniz…

Yine bu ay Venüs’te çok sevdiği ve yöneticisi olduğu Terazi burcunda ilerleyecek ve hem ilişkiler hem de para konularında hepimize güzel gelişmeler getirecek! Terazi burcundaki bu etkiler size aşk, evden veya severek yapabileceğiniz güzel bir iş, bir bebek haberi veya çocuklarınızla ilgili güzel gelişmeler getirebilir…

9 Ekim akşamında Koç burcunda bir dolunay yaşayacağız, ilişkiler ve diploması açısından kritik bir dolunay olacak. Bu dolunay yaraları sarada bilir, eski yaraları açadabilir, sebebi de kendimizde, kendi kendimize dert ettiğimiz, eksik hissettiğimiz alanları kaşımak ve iyileştirmek için bizi ilişkilerle sınama ihtimali çok yüksek! Yükselen İkizlerin sosyal çevre alanında olacak bu dolunay ile arkadaş çevrenizle ilgili bazı gelişmeler, arkadaşlarınızdan bazılarının gerçek yüzünü görmek veya sizin zayıf alanınızdan vurma gibi durumlar olabilir. Hayallerinize ulaşmakta kendi kendinizi engellediğiniz alanları da bu dönemde bulabilir ve görebilirsiniz… Çocukluk yaralarının çok açık olduğu bir dolunay olacağından bu dönemde kendinizi, geçmişinizi ve bilinçaltınızdaki korkuları fark ederek, geride bırakmanız gerekenleri bırakıp kendinizi şifalandırabilirsiniz…

23 Ekimde önce Venüs sonra Güneş Akrep burcuna geçecek ve artık Akrep etkilerini ve bu alanda yaşanacak tutulmaların etkisini hissetmeye başlayacağız. 25 Ekim’de Akrep burcunda bir yeni ay ve güneş tutulması yaşayacağız. Venüs katkılı bu yeni ay biraz krizli etkilerle gelebilir, bazı hızlı bitişler yaşanabilir! Sizin iş, çalışma, üretme alanınızda olacak bu geçişler ve yeni ay – tutulma ile hayatınızdan bazı insanlar gidebilir, iş alanınızda bir yenilenme ve başlangıçlar tetiklenebilir…

29 Ekim’de iletişim gezegenimiz Merkür de Akrep burcuna geçecek ve iyice kışı, içine kapanmayı, yavaşlamayı ve krizli etkileri bize getirecek! Merkür Akrep burcunda sağlıklı düşünmeyi zorlaştırabilir ve zihnimizi takıntılara daha çok açabilir. Sizin ise odağınız yine iş, çalışma, üretme ve sağlık konularında olacak…

30 Ekimde ise Mars bir süredir hareket etmekte olduğu burcunuzda Ocak ortasına kadar sürecek geri hareketine başlayacak! Mars girişim, cesaret, anlaşmalar ve ilerleme anlamına geldiğinden gerilemesi de bu alanlarda ilerlemek yerine durumu koruma, içe dönme ve önce elimizdeki işleri ve konuları çözme zamanı getirecek! Sizin burcunuzda olacak bu gerileme ise geçmişinize bir bakmak, gitmesi, bitmesi gerekenleri bırakmak için iyi bir dönem olacak. Yine eski konuları çözmek ve Ocak ayında düz hareketine döndüğünde yepyeni başlangıçlar yapmak için iyi olacak… Güzel gelişmelerin olduğu bir ay olmasını dilerim…







Yengeç & Yükselen Yengeç:

Ekim ayı önümüzdeki 3 ayın en iyi etkiler içeren ayı olabilir. Ay başlangıcında Merkür gerilemesinin yavaş etkilerini hissediyor olsak ta, 3 Ekim sonrasında Merkür’ün Başak burcunda düz harekete dönmesi ve sonrasında da 11 Ekim’de Terazi burcuna geçmesi hepimizi hareketlendirecek ve iletişimde daha iyi etkiler devreye girecek!

Ekim ayına Terazi Burcunda yaşadığımız yeni ayın etkisinde başlıyoruz ve ayın ilk haftası yeni adımlar atmak, girişimler, imza atmak için iyi etkiler içerecek! Sizin ev, aile, köklenme, alım – satım konularını anlatan alanınızda olan bu yeni ay ile bu alanlarda önce eski konular gündemde gelecek bunları çözdüğünüzde ise yepyeniye adım atmak için Ekim ayının ilk haftası güzel olacak… Yine bu ay Venüs’te çok sevdiği ve yöneticisi olduğu Terazi burcunda ilerleyecek ve hem ilişkiler hem de para konularında hepimize güzel gelişmeler getirecek!

9 Ekim akşamında Koç burcunda bir dolunay yaşayacağız, ilişkiler ve diploması açısından kritik bir dolunay olacak. Bu dolunay yaraları sarada bilir, eski yaraları açadabilir, sebebi de kendimizde, kendi kendimize dert ettiğimiz, eksik hissettiğimiz alanları kaşımak ve iyileştirmek için bizi ilişkilerle sınama ihtimali çok yüksek! Yükselen Yengeçlerin kariyer, kendini ön plana koyma, evlilik alanında olacak bu dolunay ile bu konularda bazı gelişmeler, bazı eski veya görmezden geldiğiniz konuların tekrar ortaya çıkması mümkün. . Kariyer konularında bazı gelişmeler, sonlanmalar ve önemli gelişmeler bu dolunay civarında olabilir.

23 Ekimde önce Venüs sonra Güneş Akrep burcuna geçecek ve artık Akrep etkilerini ve bu alanda yaşanacak tutulmaların etkisini hissetmeye başlayacağız. 25 Ekim’de Akrep burcunda bir yeni ay ve güneş tutulması yaşayacağız. Venüs katkılı bu yeni ay biraz krizli etkilerle gelebilir, bazı hızlı bitişler yaşanabilir! Sizin aşk, çocuklar, hobi gibi veya proje bazında yapılan işler alanınızda olacak bu yeni ay ve tutulma, bir iş konusunda başlangıcı veya kaçtı sandığınız bir fırsatın tekrar size gelmesini verebilir…

29 Ekim’de iletişim gezegenimiz Merkür de Akrep burcuna geçecek ve iyice kışı, içine kapanmayı, yavaşlamayı ve krizli etkileri bize getirecek! Merkür Akrep burcunda sağlıklı düşünmeyi zorlaştırabilir ve zihnimizi takıntılara daha çok açabilir. Sizin ise odağınız yine aşk, çocuklar, hobi gibi yapılan işler alanında olacak…

30 Ekimde ise Mars bir süredir hareket etmekte olduğu İkizler burcunda Ocak ortasına kadar sürecek geri hareketine başlayacak! Mars girişim, cesaret, anlaşmalar ve ilerleme anlamına geldiğinden gerilemesi de bu alanlarda ilerlemek yerine durumu koruma, içe dönme ve önce elimizdeki işleri ve konuları çözme zamanı getirecek! Bu etki en çok yükselen yengeçlerin dikkat etmesi gereken bir etki olacak, arkanızdan çevrilen bazı işler olması, bazı bilmediğiniz konular ve düşmanlık içeren kişiler olması mümkün. Bir ameliyat veya sağlık konusu da bu dönemde gündeme gelebilir… Genel olarak hareketli geçecek bu ayda umarım güzel gelişmeler yaşarsınız…







Aslan & Yükselen Aslan:

Ekim ayı önümüzdeki 3 ayın en iyi etkiler içeren ayı olabilir. Ay başlangıcında Merkür gerilemesinin yavaş etkilerini hissediyor olsak ta, 3 Ekim sonrasında Merkür’ün Başak burcunda düz harekete dönmesi ve sonrasında da 11 Ekim’de Terazi burcuna geçmesi hepimizi hareketlendirecek ve iletişimde daha iyi etkiler devreye girecek!

Ekim ayına Terazi Burcunda yaşadığımız yeni ayın etkisinde başlıyoruz ve ayın ilk haftası yeni adımlar atmak, girişimler, imza atmak için iyi etkiler içerecek! Sizin iletişim, seyahatler, kardeşler ve akrabalarla ilgili konular, bir işe başlama ve imza atma konuları ön planda olacak. Yine bu ay Venüs’te çok sevdiği ve yöneticisi olduğu Terazi burcunda ilerleyecek ve hem ilişkiler hem de para konularında hepimize güzel gelişmeler getirecek! Sizin için ise güzel bir seyahat, tatil veya iş bağlantısı yapma fırsatı getirebilecek bir etki olacak…

9 Ekim akşamında Koç burcunda bir dolunay yaşayacağız, ilişkiler ve diploması açısından kritik bir dolunay olacak. Bu dolunay yaraları sarada bilir, eski yaraları açadabilir, sebebi de kendimizde, kendi kendimize dert ettiğimiz, eksik hissettiğimiz alanları kaşımak ve iyileştirmek için bizi ilişkilerle sınama ihtimali çok yüksek! Yükselen Aslanların ise hukuksal konularla ilgili bir işi varsa sonuçlanmalar getirebilir. Uzaklardan gelecek bir haber, bir seyahat, bir eğitime başlamak veya bir başvurunun sonucunu almak bu dönemde mümkün olacak…

23 Ekimde önce Venüs sonra Güneş Akrep burcuna geçecek ve artık Akrep etkilerini ve bu alanda yaşanacak tutulmaların etkisini hissetmeye başlayacağız. 25 Ekim’de Akrep burcunda bir yeni ay ve güneş tutulması yaşayacağız. Venüs katkılı bu yeni ay biraz krizli etkilerle gelebilir, bazı hızlı bitişler yaşanabilir! Sizin ev, aile, yatırımlar alanınızda olacak bu etki ile evinizde bir yenilenme, bir alım – satım konusunda adımlar atma söz konusu olabilir…

29 Ekim’de iletişim gezegenimiz Merkür de Akrep burcuna geçecek ve iyice kışı, içine kapanmayı, yavaşlamayı ve krizli etkileri bize getirecek! Merkür Akrep burcunda sağlıklı düşünmeyi zorlaştırabilir ve zihnimizi takıntılara daha çok açabilir. Sizin ise odağınız yine ev, aile, evinizle ilgili bazı konularda olacak…

30 Ekimde ise Mars bir süredir hareket etmekte olduğu İkizler burcunda Ocak ortasına kadar sürecek geri hareketine başlayacak! Mars girişim, cesaret, anlaşmalar ve ilerleme anlamına geldiğinden gerilemesi de bu alanlarda ilerlemek yerine durumu koruma, içe dönme ve önce elimizdeki işleri ve konuları çözme zamanı getirecek! Bu etki yükselen Aslanların sosyal çevrelerinde bazı eski konuların ve arkadaşların gündeme gelmesine neden olabilir. Ertelediğiniz ve hep yapmayı hayal ettiğiniz şeyleri ise yapmak için iyi bir dönem olacak! Güzel gelişmelerin olduğu bir ay olmasını dilerim…







Başak & Yükselen Başak:

Ekim ayı önümüzdeki 3 ayın en iyi etkiler içeren ayı olabilir. Ay başlangıcında Merkür gerilemesinin yavaş etkilerini hissediyor olsak ta, 3 Ekim sonrasında Merkür’ün Başak burcunda düz harekete dönmesi ve sonrasında da 11 Ekim’de Terazi burcuna geçmesi hepimizi hareketlendirecek ve iletişimde daha iyi etkiler devreye girecek! Merkür gerilemesi en çok Başakların işlerini yavaşlattı o yüzden de Ekim ayının ilk haftası itibari ile işlerinizde ilerlemeler kaydedeceksiniz Sevgili Başaklar!

Ekim ayına Terazi Burcunda yaşadığımız yeni ayın etkisinde başlıyoruz ve ayın ilk haftası yeni adımlar atmak, girişimler, imza atmak için iyi etkiler içerecek! Yine bu ay Venüs’te çok sevdiği ve yöneticisi olduğu Terazi burcunda ilerleyecek ve hem ilişkiler hem de para konularında hepimize güzel gelişmeler getirecek! Sizin parasal konuları anlatan alanınızda olacak bu etkiler ile bir imza atma konusu, para konusunda yeni bir adım atılması gibi bir durum söz konusu olabilir…

9 Ekim akşamında Koç burcunda bir dolunay yaşayacağız, ilişkiler ve diploması açısından kritik bir dolunay olacak. Bu dolunay yaraları sarada bilir, eski yaraları açadabilir, sebebi de kendimizde, kendi kendimize dert ettiğimiz, eksik hissettiğimiz alanları kaşımak ve iyileştirmek için bizi ilişkilerle sınama ihtimali çok yüksek! Yükselen Başakların ortak para, finans, yatırımlar ve ortak işler konularını anlatan alanda olacak bu dolunay ile iş ve para konularında hızlı gelişmeler olabilir. Dolunayın doğası gereği hızlı gelişmeler getirebilecek ama para konularında bazı sorunlu durumlar ve çözülmesi gereken şeylerde oluşabilir!

23 Ekimde önce Venüs sonra Güneş Akrep burcuna geçecek ve artık Akrep etkilerini ve bu alanda yaşanacak tutulmaların etkisini hissetmeye başlayacağız. 25 Ekim’de Akrep burcunda bir yeni ay ve güneş tutulması yaşayacağız. Venüs katkılı bu yeni ay biraz krizli etkilerle gelebilir, bazı hızlı bitişler yaşanabilir! Sizin iletişim, sözleşmeler, seyahatler, kardeşlerle ilgili konular alanınızda olacak bu yeni ay ve tutulma ile bu konularda bazı gelişmeler kaydetmenizi sağlayabilir. Yeni bir imza ve işbirliği bu dönemde mümkün!

29 Ekim’de iletişim gezegenimiz Merkür de Akrep burcuna geçecek ve iyice kışı, içine kapanmayı, yavaşlamayı ve krizli etkileri bize getirecek! Merkür Akrep burcunda sağlıklı düşünmeyi zorlaştırabilir ve zihnimizi takıntılara daha çok açabilir. Sizin odağınız yine iş birlikleri, sözleşmeler ve eğitimler alanında olacak…

30 Ekimde ise Mars bir süredir hareket etmekte olduğu İkizler burcunda Ocak ortasına kadar sürecek geri hareketine başlayacak! Mars girişim, cesaret, anlaşmalar ve ilerleme anlamına geldiğinden gerilemesi de bu alanlarda ilerlemek yerine durumu koruma, içe dönme ve önce elimizdeki işleri ve konuları çözme zamanı getirecek! Bu etki yükselen Başakların kariyer, evlilik ve sosyal alanda görünür olduğu alanda olacağından iş konularında bazı eski konuların gündeme gelmesi, ilerlemekte zorlanma yaşamanız mümkün! Ertelediğiniz ve eski işlerin, ilişkilerin, görüşmelerin gündeme gelmesi de bu dönemin konuları arasında! Güzel gelişmelerin olduğu bir ay olmasını dilerim…







Terazi & Yükselen Terazi:

Ekim ayı önümüzdeki 3 ayın en iyi etkiler içeren ayı olabilir. Ay başlangıcında Merkür gerilemesinin yavaş etkilerini hissediyor olsak ta, 3 Ekim sonrasında Merkür’ün Başak burcunda düz harekete dönmesi ve sonrasında da 11 Ekim’de burcunuza geçmesi hepimizi hareketlendirecek ve iletişimde daha iyi etkiler devreye girecek! Ekim ayı Terazilerin ayı olacak ve güzel gelişmeler yaşayacaksınız…

Ekim ayına Burcunuzda yaşadığımız yeni ayın etkisinde başlıyoruz ve ayın ilk haftası yeni adımlar atmak, girişimler, imza atmak için iyi etkiler içerecek! Yine bu ay burç yöneticiniz Venüs’te burcunuzda ilerleyecek ve hayatınıza güzellikler getirecek! Sizin burcunuzda olacak bu etkiler sayesinde bu yılın en güzel ayı olmaya aday bir dönemdesiniz…

9 Ekim akşamında Koç burcunda bir dolunay yaşayacağız, ilişkiler ve diploması açısından kritik bir dolunay olacak. Bu dolunay yaraları sarada bilir, eski yaraları açadabilir, sebebi de kendimizde, kendi kendimize dert ettiğimiz, eksik hissettiğimiz alanları kaşımak ve iyileştirmek için bizi ilişkilerle sınama ihtimali çok yüksek! Terazilerin karşıt alanında olacak bu dolunay ile ikili ilişkiler gündeminizde olacak, bir ilişkinin sonlanması, bir ortaklığın veya ortak işin sonuçlanması bu dönemde mümkün. Evlilik konularında da bazı gelişmeler ve kararlar olabilir…

23 Ekimde önce Venüs sonra Güneş Akrep burcuna geçecek ve artık Akrep etkilerini ve bu alanda yaşanacak tutulmaların etkisini hissetmeye başlayacağız. 25 Ekim’de Akrep burcunda bir yeni ay ve güneş tutulması yaşayacağız. Venüs katkılı bu yeni ay biraz krizli etkilerle gelebilir, bazı hızlı bitişler yaşanabilir! Sizin parasal konuları anlatan alanınızda olacak bu tutulma ile para konularında ani ve hızlı gelişmeler olabilir. Eski bir parasal konunun çözülmesi, bir borç veya alacakla ilgili önemli gelişmeler olabilir bu dönemde…

29 Ekim’de iletişim gezegenimiz Merkür de Akrep burcuna geçecek ve iyice kışı, içine kapanmayı, yavaşlamayı ve krizli etkileri bize getirecek! Merkür Akrep burcunda sağlıklı düşünmeyi zorlaştırabilir ve zihnimizi takıntılara daha çok açabilir. Sizin odağınız yine para konularında olacak ve nasıl daha çok para kazanırım veya bazı harcamaların düzenlenmesi bu dönemde mümkün olacak…

30 Ekimde ise Mars bir süredir hareket etmekte olduğu İkizler burcunda Ocak ortasına kadar sürecek geri hareketine başlayacak! Mars girişim, cesaret, anlaşmalar ve ilerleme anlamına geldiğinden gerilemesi de bu alanlarda ilerlemek yerine durumu koruma, içe dönme ve önce elimizdeki işleri ve konuları çözme zamanı getirecek! Bu etki yükselen Terazilerin uzaklar, seyahatler, hukuksal konular, eğitimler ve yurtdışı konularını anlatan alanda olacak ve bu konularda yapmak istediğiniz şeylerin üzerinden geçmek ve bir süre bekletmek söz konusu olacak… Sizin için bu ay potansiyeli en yüksek ay olacak ve güzel gelişmelere açık olacak, gönlünüzden geçenlerin gerçek olduğu günler olsun…







Akrep & Yükselen Akrep:

Ekim ayı önümüzdeki 3 ayın en iyi etkiler içeren ayı olabilir. Ay başlangıcında Merkür gerilemesinin yavaş etkilerini hissediyor olsak ta, 3 Ekim sonrasında Merkür’ün Başak burcunda düz harekete dönmesi ve sonrasında da 11 Ekim’de Terazi burcuna geçmesi hepimizi hareketlendirecek ve iletişimde daha iyi etkiler devreye girecek!

Ekim ayına Terazi Burcunda yaşadığımız yeni ayın etkisinde başlıyoruz ve ayın ilk haftası yeni adımlar atmak, girişimler, imza atmak için iyi etkiler içerecek! Yine bu ay Venüs’te Terazi burcunuzda ilerleyecek ve bu etkiler sizin biraz kapalı alanınızda olacağından daha çok bir hazırlanma, şifalanma ve korkularınız ile yüzleşme döneminiz olacak… Gizli bir ilişki veya bir ilişkide söylenmeyen çok şey olması mümkün…

9 Ekim akşamında Koç burcunda bir dolunay yaşayacağız, ilişkiler ve diploması açısından kritik bir dolunay olacak. Bu dolunay yaraları sarada bilir, eski yaraları açadabilir, sebebi de kendimizde, kendi kendimize dert ettiğimiz, eksik hissettiğimiz alanları kaşımak ve iyileştirmek için bizi ilişkilerle sınama ihtimali çok yüksek! Yükselen Akreplerin çalışma, üretme alanında olacak bu dolunay ile işiniz ve iş yeriniz ile ilgili gelişmeler olabilir. İş yerinde bazı gelişmeler, ilişkilerde bazı dengelerin sarsılması konuları mümkün…

23 Ekimde önce Venüs sonra Güneş burcunuza geçecek ve artık bu alanda yaşanacak tutulmaların etkisini hissetmeye başlayacağız. 25 Ekim’de burcunuzda bir yeni ay ve güneş tutulması yaşayacağız. Venüs katkılı bu yeni ay biraz krizli etkilerle gelebilir, bazı hızlı bitişler yaşanabilir! Sizin burcunuzda olacağından hayatınızda önemli kararlar almak, önemli başlangıçlar yapmak, özellikle de bir süredir ertelediğiniz işleri gündeme almak mümkün olacak…

29 Ekim’de iletişim gezegenimiz Merkür de burcunuza geçecek ve iyice kışı, içine kapanmayı, yavaşlamayı ve krizli etkileri bize getirecek! Burcunuzda ilerleyecek Merkür size iyi gelecek kendinizi daha çok iletişime açacaksınız, görüşmeler yapacaksınız ve işlerinize odaklanacaksınız…

30 Ekimde ise burç yöneticiniz Mars bir süredir hareket etmekte olduğu İkizler burcunda Ocak ortasına kadar sürecek geri hareketine başlayacak! Mars girişim, cesaret, anlaşmalar ve ilerleme anlamına geldiğinden gerilemesi de bu alanlarda ilerlemek yerine durumu koruma, içe dönme ve önce elimizdeki işleri ve konuları çözme zamanı getirecek! Bu etki yükselen Akreplerin finans, yatırımlar, borsa, miraslar konularını anlatan alanında olacağından bu konularda bazı eski konular gündeme gelebilir. İlerlemek yerine daha yavaş olmak, içe dönmek ve eski konuları çözmek bu dönemde daha iyi olacaktır. Mars burç yöneticiniz olduğundan bu gerilemeden en çok siz etkileneceksiniz… Güzel bir ay olmasını dilerim…







Yay & Yükselen Yay:

Ekim ayı önümüzdeki 3 ayın en iyi etkiler içeren ayı olabilir. Ay başlangıcında Merkür gerilemesinin yavaş etkilerini hissediyor olsak ta, 3 Ekim sonrasında Merkür’ün Başak burcunda düz harekete dönmesi ve sonrasında da 11 Ekim’de Terazi burcuna geçmesi hepimizi hareketlendirecek ve iletişimde daha iyi etkiler devreye girecek!

Ekim ayına Terazi Burcunda yaşadığımız yeni ayın etkisinde başlıyoruz ve ayın ilk haftası yeni adımlar atmak, girişimler, imza atmak için iyi etkiler içerecek! Yine bu ay Venüs’te Terazi burcunda ilerleyecek ve bu etkiler yükselen Yaylar için hayallerine odaklanmaları, sosyal çevrelerinin genişlemesi ve birçok aktiviteye katılmak olarak yansıyabilecek…

9 Ekim akşamında Koç burcunda bir dolunay yaşayacağız, ilişkiler ve diploması açısından kritik bir dolunay olacak. Bu dolunay yaraları sarada bilir, eski yaraları açadabilir, sebebi de kendimizde, kendi kendimize dert ettiğimiz, eksik hissettiğimiz alanları kaşımak ve iyileştirmek için bizi ilişkilerle sınama ihtimali çok yüksek! Yükselen Yayların aşk, çocuklar, proje bazında yapılan işler alanında olacak bu dolunay ile bu konularda gelişmeler kaydetmek, bazı farkındalıklar olması, bir ilişki başlangıcı veya bitişi söz konusu olabilir… Proje bazında yapılan bir işin sunulması ve ortaya çıkması da bu dönemde mümkün olacak!

23 Ekimde önce Venüs sonra Güneş Akrep burcuna geçecek ve artık bu alanda yaşanacak tutulmaların etkisini hissetmeye başlayacağız. 25 Ekim’de Akrep burcunda bir yeni ay ve güneş tutulması yaşayacağız. Venüs katkılı bu yeni ay biraz krizli etkilerle gelebilir, bazı hızlı bitişler yaşanabilir! Akrep burcundaki bu etkiler sizin bilinçaltı, sağlık ve içinize attığınız bazı konuları anlatan alanda olacağından daha içsel bir süreç olacak… Bu dönemde size çok arkadaşça olmayan, düşmanlık yapan bazı kişileri fark edebilirsiniz…

29 Ekim’de iletişim gezegenimiz Merkür de Akrep burcuna geçecek ve iyice kışı, içine kapanmayı, yavaşlamayı ve krizli etkileri bize getirecek! Merkür Akrep etkisi çok kolay bir etki değildir, biraz içsel bir süreci getireceği gibi bazı şeylere fazlaca takılmanızı ve içinizde bazı olayları tekrar tekrar düşünmenizi getirebilir…

30 Ekimde ise Mars bir süredir hareket etmekte olduğu İkizler burcunda Ocak ortasına kadar sürecek geri hareketine başlayacak! Mars girişim, cesaret, anlaşmalar ve ilerleme anlamına geldiğinden gerilemesi de bu alanlarda ilerlemek yerine durumu koruma, içe dönme ve önce elimizdeki işleri ve konuları çözme zamanı getirecek! Bu etki yükselen Yayların karşıt alanında olacağından ilişkiler alanında bir mücadele ve birşeyleri çözmeye çalışma durumu söz konusu olacak… Yine düşmanca hareketleri olan kişilere, eski ilişkilerin gündeme gelmesine ise dikkat etmek lazım… Hayallerinize odaklanmak için güzel bir aydasınız sevgili Yaylar, güzel gelişmeler olsun…







Oğlak & Yükselen Oğlak:

Ekim ayı önümüzdeki 3 ayın en iyi etkiler içeren ayı olabilir. Ay başlangıcında Merkür gerilemesinin yavaş etkilerini hissediyor olsak ta, 3 Ekim sonrasında Merkür’ün Başak burcunda düz harekete dönmesi ve sonrasında da 11 Ekim’de Terazi burcuna geçmesi hepimizi hareketlendirecek ve iletişimde daha iyi etkiler devreye girecek!

Ekim ayına Terazi Burcunda yaşadığımız yeni ayın etkisinde başlıyoruz ve ayın ilk haftası yeni adımlar atmak, girişimler, imza atmak için iyi etkiler içerecek! Yine bu ay Venüs’te Terazi burcunda ilerleyecek ve bu etkiler yükselen Oğlaklar için kariyer alanında güzel gelişmeler sağlayacak. Kariyerinizde bir yenilenme, yeni bir işe başlama veya iş yerinde yaşanacak güzel gelişmeler mümkün. Yine evlilik ve ilişkiler konularında da güzel gelişmeler ve kararlar bu dönemde mümkün olabilir…

9 Ekim akşamında Koç burcunda bir dolunay yaşayacağız, ilişkiler ve diploması açısından kritik bir dolunay olacak. Bu dolunay yaraları sarada bilir, eski yaraları açadabilir, sebebi de kendimizde, kendi kendimize dert ettiğimiz, eksik hissettiğimiz alanları kaşımak ve iyileştirmek için bizi ilişkilerle sınama ihtimali çok yüksek! Yükselen Oğlakların ev, aile, yatırımlar ve alım – satım alanında olacak bu dolunay ile eviniz ile ilgili bazı kararlar ve gelişmeler söz konusu olabilir… Yine bir alım – satım konusu veya aile içinde bazı konularda gündemde olabilir…

23 Ekimde önce Venüs sonra Güneş Akrep burcuna geçecek ve artık bu alanda yaşanacak tutulmaların etkisini hissetmeye başlayacağız. 25 Ekim’de Akrep burcunda bir yeni ay ve güneş tutulması yaşayacağız. Venüs katkılı bu yeni ay biraz krizli etkilerle gelebilir, bazı hızlı bitişler yaşanabilir! Akrep burcundaki bu etkiler sizin sosyal çevre, arkadaşlar, dernekler ve sosyal yardımla ilgili konular alanında olacağından bu konularda önemli bazı gelişmeler ve eski konuların tekrar gündeme gelerek çözümlenme istemesi söz konusu olacak. Bu bir yeni ay ama hemen arkasından Mars gerilemesi olacağından konular hemen çözülecek gibi değil biraz yavaş ilerleyebilir…

29 Ekim’de iletişim gezegenimiz Merkür de Akrep burcuna geçecek ve iyice kışı, içine kapanmayı, yavaşlamayı ve krizli etkileri bize getirecek! Merkür Akrep etkisi çok kolay bir etki değildir, biraz içsel bir süreci getireceği gibi bazı şeylere fazlaca takılmanızı ve içinizde bazı olayları tekrar tekrar düşünmenizi getirebilir…

30 Ekimde ise Mars bir süredir hareket etmekte olduğu İkizler burcunda Ocak ortasına kadar sürecek geri hareketine başlayacak! Mars girişim, cesaret, anlaşmalar ve ilerleme anlamına geldiğinden gerilemesi de bu alanlarda ilerlemek yerine durumu koruma, içe dönme ve önce elimizdeki işleri ve konuları çözme zamanı getirecek! Bu etki yükselen Oğlakların iş, çalışma, üretme ve sağlık alanında olacağından bu konularda eski bazı şeylerin tekrar gündeme gelmesine dikkat etmek lazım… İş yerinde bazı eski konular açılabilir ve ilerlemek biraz zor olabilir… Ekim ayında umarım gönlünüzden geçen güzel gelişmeler yolunuza gelir…







Kova & Yükselen Kova:

Ekim ayı önümüzdeki 3 ayın en iyi etkiler içeren ayı olabilir. Ay başlangıcında Merkür gerilemesinin yavaş etkilerini hissediyor olsak ta, 3 Ekim sonrasında Merkür’ün Başak burcunda düz harekete dönmesi ve sonrasında da 11 Ekim’de Terazi burcuna geçmesi hepimizi hareketlendirecek ve iletişimde daha iyi etkiler devreye girecek!

Ekim ayına Terazi Burcunda yaşadığımız yeni ayın etkisinde başlıyoruz ve ayın ilk haftası yeni adımlar atmak, girişimler, imza atmak için iyi etkiler içerecek! Yine bu ay Venüs’te Terazi burcunda ilerleyecek ve bu etkiler yükselen Kovalar için uzaklar, seyahatler, eğitimler, yurtdışı ile ilgili konular alanında güzel gelişmeler getirecek. Bu dönemde yeni bir başlangıç yapmak veya başvuru yapmak mümkün olabilir. Pasaport başvurusu, yurtdışı seyahat veya eğitim konuları bu dönemde aktif olabilecek…

9 Ekim akşamında Koç burcunda bir dolunay yaşayacağız, ilişkiler ve diploması açısından kritik bir dolunay olacak. Bu dolunay yaraları sarada bilir, eski yaraları açadabilir, sebebi de kendimizde, kendi kendimize dert ettiğimiz, eksik hissettiğimiz alanları kaşımak ve iyileştirmek için bizi ilişkilerle sınama ihtimali çok yüksek! Yükselen Kovaların iletişim alanında olacak bu dolunay kardeşler, kuzenler gibi yakın akrabalarla ilgili bazı konuları gündeme getirebilecek. Yine iş alanında bir sözleşme imzalama, bir işin bitişi ve parasını almak veya bir seyahate çıkma konuları da ön planda olabilir…

23 Ekimde önce Venüs sonra Güneş Akrep burcuna geçecek ve artık bu alanda yaşanacak tutulmaların etkisini hissetmeye başlayacağız. 25 Ekim’de Akrep burcunda bir yeni ay ve güneş tutulması yaşayacağız. Venüs katkılı bu yeni ay biraz krizli etkilerle gelebilir, bazı hızlı bitişler yaşanabilir! Akrep burcundaki bu etkiler sizin kariyer, evlilik ve toplum önünde görünür yüzünüzü anlatan alanınızda olacağından hayatınız ile ilgili önemli bir gelişme ve karar getirebilir bu tutulma. İşinizden ayrılmaya karar vermek veya yeni bir işe başlamak, iş kurmak, evlilik veya bir boşanma kararı bugünlerde gelebilir…

29 Ekim’de iletişim gezegenimiz Merkür de Akrep burcuna geçecek ve iyice kışı, içine kapanmayı, yavaşlamayı ve krizli etkileri bize getirecek! Merkür Akrep etkisi çok kolay bir etki değildir, biraz içsel bir süreci getireceği gibi bazı şeylere fazlaca takılmanızı ve içinizde bazı olayları tekrar tekrar düşünmenizi getirebilir… Merkür Akrep odağınızın iş, kariyer, konum ve evlilik alanında olacağını gösteriyor…

30 Ekimde ise Mars bir süredir hareket etmekte olduğu İkizler burcunda Ocak ortasına kadar sürecek geri hareketine başlayacak! Mars girişim, cesaret, anlaşmalar ve ilerleme anlamına geldiğinden gerilemesi de bu alanlarda ilerlemek yerine durumu koruma, içe dönme ve önce elimizdeki işleri ve konuları çözme zamanı getirecek! Bu etki yükselen Kovaların aşk, hobiler, sahne sanatları ile ilgili konular, çocuklarla ilgili konuları anlatan alanında olacağından bu konularda biraz yavaşlama, eski konuların gündeme gelmesi söz konusu olabilir. İlerlemek yerine durumu korumak gerektiren bir dönem olacak… Hayatlarında büyük değişimler yaşayan Kovalar için Ekim ve Kasım ayı önemli gelişmelerle gelecek, umarım güzel gelişmeler olsun…





Balık & Yükselen Balık:

Ekim ayı önümüzdeki 3 ayın en iyi etkiler içeren ayı olabilir. Ay başlangıcında Merkür gerilemesinin yavaş etkilerini hissediyor olsak ta, 3 Ekim sonrasında Merkür’ün Başak burcunda düz harekete dönmesi ve sonrasında da 11 Ekim’de Terazi burcuna geçmesi hepimizi hareketlendirecek ve iletişimde daha iyi etkiler devreye girecek!


Ekim ayına Terazi Burcunda yaşadığımız yeni ayın etkisinde başlıyoruz ve ayın ilk haftası yeni adımlar atmak, girişimler, imza atmak için iyi etkiler içerecek! Yine bu ay Venüs’te Terazi burcunda ilerleyecek ve bu etkiler yükselen Balıklar için ortak para, miraslar, bankalar ve yatırımlarla ilgili konular ön planda olacak. Bu dönemde ailenin veya eşin parası ile ilgili konular ön planda olurken bir yatırımdan dönüş almak veya yeni yatırımlar yapmak mümkün olacak…

9 Ekim akşamında Koç burcunda bir dolunay yaşayacağız, ilişkiler ve diploması açısından kritik bir dolunay olacak. Bu dolunay yaraları sarada bilir, eski yaraları açadabilir, sebebi de kendimizde, kendi kendimize dert ettiğimiz, eksik hissettiğimiz alanları kaşımak ve iyileştirmek için bizi ilişkilerle sınama ihtimali çok yüksek! Yükselen Balıkların yine parasal konuları anlatan alanında olacak bu dolunay ile parasal konularda bazı gelişmeler, sonlanmalar veya bir işin bitişi ve parasal karşılığını almak söz konusu olacak…

23 Ekimde önce Venüs sonra Güneş Akrep burcuna geçecek ve artık bu alanda yaşanacak tutulmaların etkisini hissetmeye başlayacağız. 25 Ekim’de Akrep burcunda bir yeni ay ve güneş tutulması yaşayacağız. Venüs katkılı bu yeni ay biraz krizli etkilerle gelebilir, bazı hızlı bitişler yaşanabilir! Akrep burcundaki bu etkiler sizin uzaklar, seyahatler, yurtdışı, eğitimler alanınızda olacağından bu dönemde uzak bir yere seyahat, bir taşınma veya şehir değiştirme konusu gündeme olabilir…

29 Ekim’de iletişim gezegenimiz Merkür de Akrep burcuna geçecek ve iyice kışı, içine kapanmayı, yavaşlamayı ve krizli etkileri bize getirecek! Merkür Akrep etkisi çok kolay bir etki değildir, biraz içsel bir süreci getireceği gibi bazı şeylere fazlaca takılmanızı ve içinizde bazı olayları tekrar tekrar düşünmenizi getirebilir… Merkür Akrep geçişi odağınızın yurtdışı, başvurular, eğitimler ve hukuksal konularda olacağını gösteriyor…

30 Ekimde ise Mars bir süredir hareket etmekte olduğu İkizler burcunda Ocak ortasına kadar sürecek geri hareketine başlayacak! Mars girişim, cesaret, anlaşmalar ve ilerleme anlamına geldiğinden gerilemesi de bu alanlarda ilerlemek yerine durumu koruma, içe dönme ve önce elimizdeki işleri ve konuları çözme zamanı getirecek! Bu etki yükselen Balıkların ev, aile, yatırımlar ve alım – satım konularını anlatan alanında olacağından bu gerileme süresinde yeni bir şey almamaya dikkat edin. Yine eski bir alım – satım veya ertelenmiş bir taşınma konusu da gündeme gelebilir… Güzel gelişmelerle gelen bir ay olmasını dilerim sevgili Balıklar!







Güliz Kına
 
X