Gebeliğe Hazırlık 2022 erken gebelik belirtileri

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Nasip bakalim cok umudum yok benim 3gune regl olurum muhtemelen

Amin insallah cok teşekkürler güzel duaniz için rabbim kabul etsin sizin için de en güzeli olsun tez zamanda hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin

Merhaba arkadaşlar burada yeniyim 16-17 gündür hamilelik belirtileri yaşıyorum regl olmama daha 10 gün var dün doktora gittim rahim
Kalınlaşması var gebelik olabilir dedi kan verdim pazartesi sonuç alacağım çok heyecan yaptım benimle aynı durumu yaşayıp gebe kalan var mi ?

Hamilelik ve regl belirtileri aynı. Kim ne derse de doğru olmuyor. Kim göğüs hassasiyeti yaşıyor kimi ayak kim kasık vs vs bazılarında hiçbiri yok. Doğrusu mu bekle ve gör derim. Ben de salı kan vericem

Ama deli gibi de adet sancısı çekiyorum şu an. Oldum diyip bakıyorum bir şey yok. İnşallah olacaksam da bugün olayım da salıya kadar boşuna umut etmem

Hamilelik ve regl belirtileri aynı. Kim ne derse de doğru olmuyor. Kim göğüs hassasiyeti yaşıyor kimi ayak kim kasık vs vs bazılarında hiçbiri yok. Doğrusu mu bekle ve gör derim. Ben de salı kan vericem
Kan sonucum çıktı hamilelik yok ama bilmiyorum içimde garip bi his var regl günüme daha 10 gün var bekliyorum her şeyin hayırlısı olsun ne diyelim sağlık olsun :)

Aayy canm sorma bnde senin gibiyim şu aralar. 3,4 gün önce kahve leke gördm aksamına pembemsi Bi leke geldi sonra devamı olmadı. Kasık ağrım ve batmalarm var göğüs uçlarım dokununca acıyor. Test yaptm negatif kafam çok karıştı gerçekten hamile miyim değil miyim diye. Adetime de 10 gün falan var daha

Bende dünden beri adet sancısı gibi ağrı görüyorum ara ara giriyor sonra gidiyor falan daha 6 gün var yine bana hüsran bu melake niye bu kadar bekletiyor anacığını yahu

Arkadaşlar ben yine test yaptım sabahki ile şimdiki arasındaki farka bakar mısınız üstteki sabah yaptığım. Alttaki idrarı birkaç saat tutup şimdi yaptığım. Neredeyse 11.gündeyim. İğne de kullanmadım

Eklentiler

• image.webp
    24,9 KB · Görüntüleme: 305
Burada çok silik bir şekilde gebelik var gözüküyor üsttekinde bile belli. Fotoğrafta çok belli olmuyordur canlısı daha belirgindir eminim

Burada çok silik bir şekilde gebelik var gözüküyor üsttekinde bile belli. Fotoğrafta çok belli olmuyordur canlısı daha belirgindir eminim
Ayy evet bu beni nasıl mutlu etti anlatamam. İnşallah vardır ve sağlıklıdır

Ben de aksine uykuyla aram yoktur ondan dikkatimi çekti ya midem falan bir kotu bugun bulaniyo desem bulanmiyor yaniyor desem tam yanma da diyemiyorum böyle bir yumru var sanki saçma sapan bir durum içindeyim
Durumunuz nedir? Regl gecikti mi

Ayy evet bu beni nasıl mutlu etti anlatamam. İnşallah vardır ve sağlıklıdır
İnşallah rabbim isteyen herkese versin ama ben istemiyorum ve hamilelik şüphem var 2 haftadır 2 tane bebeğim var zaten biri 9 diğeri 5 yaşında o yüzden düşünmüyorum

İnşallah rabbim isteyen herkese versin ama ben istemiyorum ve hamilelik şüphem var 2 haftadır 2 tane bebeğim var zaten biri 9 diğeri 5 yaşında o yüzden düşünmüyorum
Allah bağışlasın o halde. Gönlünüze göre versin. Benim de ilk olacak Allah’ın izniyle

Bu ara da benim kızım da ilk denememizde tutmuştu 19 yaşındayım o zaman. İkinciyi oğlumu denememizde 3 ay sonra tuttu.

Maşallah erken evlenmişsiniz. Ben 27 yaşındayım 1 yıllık evliyim.
Hiç hesapta yokken oldu evlilik teklifini kabul etmeden konuşmalar ne zaman istemeye geliyoruza döndü ama çok şükür iyi ki olmuş rabbim herkesin yuvasından huzuru eksik etmesin doğacak yeni bebişlerde mutlu bir aileye doğsun İnşallah bende 28 yaşımdayım şuan iyi ki erken olmuşlar diyorum kocaman oldular büyüttüm bile. Şimdi yeniden bebek bakıcak gücüm yok doğrusu çünkü tek başıma baktım ikisinede acil durumlarda bile yardımcı olan olmadı eşim son bir tane daha diyor ama ben bakamam artık küçük çocuk tabi şuan hamile değilsem.

Anladım canım hakkımızda hayırlısı olsun. Allah olmayana nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…