2022 Eylül Anneleri

Kızlar dün ilk defa dışarıdan yemek yedim. Yok etin yağı pişmiş midir yok yanmış mıdır yok bebeğe zararı olur mı diye yediğime pişman oldum. Bir defalık kaçamaklardan bişey olmaz değil mi? Doktorumla hiç beslenmeyi konuşmadık. Sizi bilgilendirdiler mi

Kızlar dün ilk defa dışarıdan yemek yedim. Yok etin yağı pişmiş midir yok yanmış mıdır yok bebeğe zararı olur mı diye yediğime pişman oldum. Bir defalık kaçamaklardan bişey olmaz değil mi? Doktorumla hiç beslenmeyi konuşmadık. Sizi bilgilendirdiler mi
evet konuşmuştuk.. elinden geldiği kadar dışarda yememeye özen göster ama çok mecbur kalırsan yemek için etin tam pişmiş olmasına dikkat et demişti. bende birkaç defa dışardan tüketmek zorunda kaldım :(

evet konuşmuştuk.. elinden geldiği kadar dışarda yememeye özen göster ama çok mecbur kalırsan yemek için etin tam pişmiş olmasına dikkat et demişti. bende birkaç defa dışardan tüketmek zorunda kaldım :KK43:
İki haftadır hiç bişey yiyemiyordum. Dün ilk defa bulantım birkaç saatliğine duruldu. Canım çekmedi de gözüm döndü adeta. İyi pişmiş istemiştim ama bu seferde biraz fazla kızartılmıştı yanık gibiydi kenarları zararı olur mı diye üzüldüm akşam. Ah evhamların bitmiyor

Kızlar bugün sabah randevum vardı şükür herşey yolunda 12+2 ydik doktor bebeğin erkeğe benzediğini ama kesinlik olmadığını söyledi sizce değişir mi?

Güzel anneler merhaba bi sorum var size
12 haftalık gebeyim dün kontrolüm vardı doktor her şey cok güzel dedi ama bebeğim pek hareket etmiyordu youtube’ta hafta hafta ultrason görüntülerini izlerim hep bir cok bebek kıpır kıpır yerinde durmuyorlar bu durum beni endişelendirdi doktora sordum her bebek aynı olmaz dedi sizin bebişlerinizin hareketleri nasıl ultrasonda cevaplarsanız cok sevinirim

Güzel anneler merhaba bi sorum var size
12 haftalık gebeyim dün kontrolüm vardı doktor her şey cok güzel dedi ama bebeğim pek hareket etmiyordu youtube’ta hafta hafta ultrason görüntülerini izlerim hep bir cok bebek kıpır kıpır yerinde durmuyorlar bu durum beni endişelendirdi doktora sordum her bebek aynı olmaz dedi sizin bebişlerinizin hareketleri nasıl ultrasonda cevaplarsanız cok sevinirim

Kontrolden önce 1 parça çikolata yiyen meyve suyu içen çok var hareketlensin çocuk diye. Ben daha 8. Haftayı yeni doldurcam erken ama benim için hareketlenme doktorun iyi diyorsa sorun yoktur ferah tut içini 🙏🏻

Kontrolden önce 1 parça çikolata yiyen meyve suyu içen çok var hareketlensin çocuk diye. Ben daha 8. Haftayı yeni doldurcam erken ama benim için hareketlenme doktorun iyi diyorsa sorun yoktur ferah tut içini 🙏🏻
Aaa bi dahaki kontrolümde denemekten zarar gelmez bence🤭 cok tesekkur ederim

Kızlar çok acil. Apandisitim patladı 17 haftalık gebeyim. Dün açık ameliyat oldum. Şimdilik bebeğim durumu iyi. Ama çok şiddetli ağrım var. Bilen duyan yaşayan var mı?

Back
X