- 2 Ocak 2022
- 71
- 81
- 3
- Konu Sahibi ZeynepBetulll
Teşekkür ederim size de hayırlı olsunMerhaba, hayırlı olsun. Ben de 6+4.gündeyim. Bugün belim ve karnımda ara ara hafif ağrılar oluyor, sizde de oluyor mu? Normal mi?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim size de hayırlı olsunMerhaba, hayırlı olsun. Ben de 6+4.gündeyim. Bugün belim ve karnımda ara ara hafif ağrılar oluyor, sizde de oluyor mu? Normal mi?
Geçmiş olsun. Ağrıların normal olmasına sevindim(ağustos ayında bir düşük yaşamıştım)İnşallah hepimiz sorunsuz güzel bir hamilelik geçirip bebeklerimize sağlıklı bir şekilde kavuşuruz.Teşekkür ederim size de hayırlı olsunÜç gündür pek de az denemeyecek ağrılarım var. Belimdeki hafif ama kasıklarımdaki uyutmuyor. Yarın doktor kontrolüm var ve soracağım. Benim sizden farklı bir durumum da var. Yumurtalıklarım şiş ve karnımda su toplaması var. Bu nedenle ağrılarımın fazla olması bundan olabilir. Ama bu ağrılar normal.
O civarda oldu benimdeNe zaman oldu benimki 6 haftalık
Merhaba bende oldu i. Dayanılmaz ağrı parol içtimiştim bendeMerhaba kızlar bende 6+4 deyim bugün çok başım ağrıyo hafifte mide bulantım var çok rahatsız etmiyor ama başım çatlıyor geçen hafta sonuda oldu böyle dayanamadım parol içtim sizde durum nasıl varmı baş ağrısı çeken inşallah böyle devam etmez ya
Tatlım belirtilerin neydi yazarmısın lütfenMerhaba, bende 3 gün önce öğrendim hamile olduğumu. Benim de doğum tarihim 8 Eylül gösteriyo ☺
Tatlım belirtilerin neydi yazarmısın lütfen
Öncelikle aşırı uyku ve göğüs ağrılarım başlamıştı, heran adet olacakmışım gibi kasık ağrılarım vardı. Zannedersem bu kadar çok aşırı belirti yaşamadım ben. Ama halsizlikten anlamıştım birazTatlım belirtilerin neydi yazarmısın lütfen
Norml canım bu tür agrilar korkmaMerhabalar, 5+1 deyim. Sol kasığımda günde 5-6 defa ağrı oluyor. Gaz sancısından mı bilemedim. Kanamam yok hamdolsun. Sizlerde de olmuş muydu?
Tek tarafta olduğu için korkmuştum. Teşekkür ederim cevap verdiğiniz içinNorml canım bu tür agrilar korkma
Bende de oldu 8. Haftalık hala devam ediyor. Lekelenmem de var doktor sorun yok normal dediMerhabalar, 5+1 deyim. Sol kasığımda günde 5-6 defa ağrı oluyor. Gaz sancısından mı bilemedim. Kanamam yok hamdolsun. Sizlerde de olmuş muydu?
Aktif kanama yoksa sorun yok dedi benimki de. Ama bugün yürürken bir anda girdi zor yürüdüm. İlk öğrendiğim günde olmuştu. İlk gebelik olunca fazla endişeleniyorum galibaBende de oldu 8. Haftalık hala devam ediyor. Lekelenmem de var doktor sorun yok normal dedi
Çok norml canım korkma rica ederimTek tarafta olduğu için korkmuştum. Teşekkür ederim cevap verdiğiniz için![]()